Sari la conținut

0721393723. Poze reale. ❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Stau in Piata Alba Iulia. In locație stau cu colega mea.

Servicii oral si normal protejat.

Prețul unei finalizări este de 100 lei. Prețul unei ore este de 200 de lei.

post-221155-0-51055300-1477421682_thumb.jpg

post-221155-0-10814800-1477421708_thumb.jpg

post-221155-0-69317800-1477421793_thumb.jpg

post-221155-0-50586700-1477421812_thumb.jpg

post-221155-0-78837500-1477421827_thumb.jpg

• Oras:Pe aici prin cartier
Postat

atentie ca sta cu pestele in casa si au si caine ... tocmai ce a fost un futacios la ea

daca nu va deranjeaza va urez succes!

Postat

Deci, băiatul care stătea pe canapea nu este peste, era prietenul fetei care era in stânga lui. P.s : Ea nu lucrează. Câinele de asemenea nu era al nostru, pana sa vi tu trebuia sa ieșim afara. I-am spus clientului chestia asta deja. Imi pare rau pentru voi dar mai avem si viața personală. Sper ca m-ați înțeles. 😊

Postat

mi se cam rupe de viata voastra personala ... venim la futut nu sa va cunoastem "prietenii"?

• Like 2
Postat

Nu am spus ca te-ar interesa viața mea personală, dar cum nici clienții nu mii dau afara de asemenea nici prietenii. Te-au deranjat cu ceva? Câinele ți-a făcut ceva....

Postat

am senzatia ca esti usor retardata si nu intelegi ce vreau sa spun defapt ... daca vrem sa futem cu spectatori, organizam aici un party si gata

cand mergi la curve, fie ele si 2-3 in aceeasi casa, nu cred ca vrei sa gasesti si prieteni, pesti si alte animale de companie ... intelegi acum?

• Like 3
  • Oras:Pestera
Postat

Nu am spus ca te-ar interesa viața mea personală, dar cum nici clienții nu mii dau afara de asemenea nici prietenii. Te-au deranjat cu ceva? Câinele ți-a făcut ceva....

Eu am fost la tine, nu cubacigar, am vazut ca ii scri de parca mi-ai scrie mie :)) sa sti ca pe mine nu m-a deranjat, altfel plecam, dar am spus sa stie si altii, poate unii nu vor sa aibe parte de spectatori, exact cum spune cubacigar ;)

Postat

:laugh2  ba Bimbo da' ce draq l-ai incurcat pe "amic" cu fishu' ... sa fii mai atent data viitoare da?!

p.s. multam ca ne-ai impartasit experienta

Postat

Așa s-a nimerit sa fie cineva la mine, ți-am spus ca am cinat cu ei bimbo.. ai fi preferat sa nu-ți mai răspund? M-am gândit ca nu te deranjează, pana la urma dacă asta este părerea ta si nu pot sa ți-o schimb..

• Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Așa s-a nimerit sa fie cineva la mine, ți-am spus ca am cinat cu ei bimbo.. ai fi preferat sa nu-ți mai răspund? M-am gândit ca nu te deranjează, pana la urma dacă asta este părerea ta si nu pot sa ți-o schimb..

Si dupa cina ce ati facut ? :hmmm :laugh2

Postat

Auzi dar tu nu esti turcoaica aia de facea outcall ? :hmmm

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Adica aia doi (el si ea) + cainele au ramas pe canapea, si ea s-a futut in alta camera si le-a zis sa o astepte sa termine si apoi ies toti afara? :laugh2

• Like 1

Postat

:laugh2  ba Bimbo da' ce draq l-ai incurcat pe "amic" cu fishu' ... sa fii mai atent data viitoare da?!

p.s. multam ca ne-ai impartasit experienta

Cred ca de la oboseala nu stiu ce sa spun....offf imi pare rau baieti :))) se stransesera sa joace canasta.... :)))

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...