Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Iubire, mai greu azi sa ma prinzi, am f multa trb... maine dupa ora 11 snt disponibila...
tavy10 Reputație: 12 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 Buna. La ce ora începi programul luni?
just_me_4u Reputație: 106 Postat Martie 24, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 24, 2017 Salutari....După o pauza cam lunga am ajuns din nou la Lory. Nu are rost sa descriu întâlnirea pt ca am facut-o de nenumărate ori....Așa Cum am mai spus și eu și și alți colegi de aici de la Lory nu ai Cum sa nu pleci satisfăcut. ...repet e cea mai completa fata pe care am cunoscut-o în aceasta branșă. ....Sper sa ne bucuram de ea mult timp de acum innainte....La final nu pot decât sa îți mulțumesc Lory pt nenumăratele clipe minunate petrecute cu tine.... 3
georgelazio Reputație: 11 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Iubire, mai greu azi sa ma prinzi, am f multa trb... maine dupa ora 11 snt disponibila... atunci te caut maine dupa 11 frumusete
averescu Reputație: 38 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 In vl cand ajungi?
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Postat Martie 25, 2017 In vl cand ajungi?O sa va anunte prietene cand o sa vina la Vl ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Postat Martie 25, 2017 Salutare!Profitand ieri de o conjunctura favorabila ( putin relax la munca si disponibilitatea ei)am reusit sa o intalnesc pe Crys Lori,vroiam demult s-o cunosc.Nu o sa fac o recenzie clasica fiind in asentimentul total al celor care au facut recenzii pozitive si fiind 100% de acord cu notele acordate.Dar trebuie sa specific ca:-Crys este bestiala-profesionista , cum nu sunt multe- total lipsita de inhibitii care nu-si au rostul in activitatea pe care o desfasoara-nu este o fata proasta,ai ce vorbi cu ea (daca-ti mai arde de vorba dupa ce-i vezi curul ala ðŸ˜)-foarte deschisa si atenta la dorintele clientului-trebuie sa ne consideram norocosi c-o avem pe Pitesti -poate intra fara probleme pe "top", parerea mea.Crys,inca o data , ms pt timpul gasit pt intalnire si dupa cum ti-am zis, faptul ca am plecat "high" de la tine si cu o dorinta nebuna de a reveni ,te face indiscutabil de nota ZECE.(+++)Te pup!!😙😚😙 9 6
c20let Reputație: 12 Postat Martie 25, 2017 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 25, 2017 Astazi mai e loc de programari?
grimgoil Reputație: 25 Postat Martie 27, 2017 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 27, 2017 Inca odata pe la Lori si nu sunt cuvinte sa descriu cum a fost. Trebuie pusa in top ASAP ! Abia astept sa te vad iar nebuna mea sa rupem patul
chris_75 Reputație: 92 Postat Martie 28, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 28, 2017 Am fost azi la Lori..mai incercasem sa ajung la ea dar abia acum am reusit. Fata e prietenoasa, nu o fi ea vreo frumusete, dar face un oral excelent cum putine fac. Am optat pentru un oral cu finalizare..a fost cu ddep..umed..tot ce trebuie.Felicitari..isi merita renumele pe care il are. Carnea tare pe ea.Contactat pe sms apoi stabilit ora prin telefon. A fost punctuala.Locatia: hotel la iesirea spre Bascov...camera ok..primit prosop curat.Cadoul 100 ronRecomand..oralul punct forte..Te pup Lori 4
dragos sugaciu Reputație: 41 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Citind mai multe comentarii pe acest forum am hotarat zilele trecute sa-i fac si eu o vizita acestei domnisoare care ne onoreaza cu prezenta de ceva timp si sincer sa fiu am ramas placut impresionat.Am fost primit exact la ora la care am stabilit de comun acord sa ne intalnim.Primirea a fost pe masura asteptarilor.Imbracata sumar cu pasarica la vedere,a acceptat din prima FK asa ca m-a excitat rau de tot pana sa apuc sa-mi dau hainele jos de pe mine.Am inceput actiunea cu un oral neprotejat foarte bine executat,m-am jucat apoi cu sanii ei superbi,i-am facut un control la pasarica si pot sa va spun ca este foarte curata si buna de pupat.Am trecut apoi in 69 si m-a lucrat foarte bine.Mi-a pus apoi prezervativul si am trecut la normal in pozitia misionar.Dupa cateva minute am intors-o pe o parte si am trecut la sex anal pozitie in care am si terminat.A fost o experienta placuta si voi mai reveni cu siguranta.Locatia la un hotel din Bascov curata.Timpul petrecut impreuna cca 35 min.Halatul 100 lei pe care i-am oferit la final.Merita sa incercati.Eu o recomand sincer.Te pup Lori si astept sa ne revedem. 7
romulus422 Reputație: 12 Postat Martie 29, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 29, 2017 Lory tot incerc sa te prind dar nu reușesc. Lasa te rog un nr. de tel.valabil.te pupikMersi mult
costi29 Reputație: 3 Postat Martie 30, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 30, 2017 Lory maine pe la ora 13:00 ai fi disponibilia? Si daca da, te deplasezi si la hotel? sau doar la tine? Te-am sunat dar nu ai raspuns si am zis totusi sa iti scriu aici. Mersi anticipat
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Da snt disponibila pana maine seara costi, la hotel nu ma deplasez...
danmic2 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 31, 2017 Buna Crys Lori. Am citit tot felul de recenzii foarte misto despre tine si as fi si eu interesat de serviciile tale. As vrea sa stiu deasemenea, daca faci si uro. As fi foarte interesat.
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Uro nu fac, eu fac doar oral nep cu finalizare orala, normal si anal protejat...
beny888 Reputație: 151 Postat Martie 31, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 31, 2017 Te pupacesc nebuna mea , abia astept sa te vad !
danmic2 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 31, 2017 Pacat...ma refeream....tu activ...eu pasiv...
danmic2 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 31, 2017 Vroiam sa iti savurez si sa iti inghit nectarul....
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Te pup si eu dl dl dl beny
relatiediscreta85 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Buna. Esti disponibilă azi ?. Te sun ?
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Nu snt disponibila azi, maine dupa ora 12 sunt in pitesti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum