Sari la conținut

Cristina - 0727089052 (Mihai Bravu/Dristor)


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Din biblie:

 

BLONDA, va satisfac cu un oral adanc, foarte discreta, ofer servicii de companie intima doar domnilor generosi, discreti, sofisticati si seriosi, poze reale, 1.73 m, 52 kg, 27 aug, 11:00

 

0764294295 / 0727089052

Pret: 100 lei

 

Am mai gasit un comentariu pe un alt thread al colegei http://nimfomane.com...987-0720931307/ .

 

Consider ca merita un thread al ei motiv pentru care, iata, il deschid. Scuze, nu pot pune poze de pe Ipad.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Mda,

 

Raportez de pe teren. Sunt la 0737115058 care m-a primit dar mai are pe cineva in camera. Pana termina, mai scriu si eu cate ceva, ce sa fac...

 

Poze reale. Locatie Mihai Bravu, intersectia mare cu Dristor, Baba Novac, Unitatii etc, in spatele Mega Image-ului.

Oral, normal, Owo dar fara CIM. 100/fin, 150/h.

Tipa cu ochii verzi/albastrii, f frumosi. Sanii micuti, cur ca in imagine, aripiore pe solduri.

Nu am ramas din cauza atitudinii, cam fara vlaga, blazata. Mi-a zis initial 100/finalizare. Am intrebat si de a doua, a zis ca daca o pot si pe a doua sa fie in 15 minute. Previzionam un soi de fast fuck, dezinteresat.

Nu, merci!

In locatie inca o fata, bruneta, subtirica.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Da, frate. Nu am vazut-o pe brunetzica in ipostazele din poze, dar ea este. Am vazut-o si pe ea pentru ca i-am cerut Cristinei sa mi-o prezinte si sa aflu daca macar ea, bruneta, accepta CIM. A chemat-o din sufragerie, pe mine nu m-a introdus decat in hol, am facut cunostinta si mi-a confirmat ca nu accepta nici ea CIM.

Motiv ptr care m-am scuzat politicos si am plecat.

Oricum, Cristina, ca si aspect, e foarte bine. Are o figura foarte frumoasa, cred ca merita incercata. Plus ca majoritatea tipelor cu titze mici, ca ale ei, sunt arzoaice.

Cine stie?

Link spre comentariu
Vizitator hai sictir
Reputație: 0

azi am trecut si eu pe la cristina in concluzie: tipa super ok maxim 23 ani tate mici fund mare frumusica foc la fata , super curata per total super multumit se putea mai bine la capitolul locatie nu e rea da nici cocina Eu zic , ca tipa merita toti banii Nu te grabeste nu te streseaza , e numa buna la ce face Cam asta e parerea mea

pret 100 ron o finalizare cam juma de ora nu imi pare rau de loc chiar o sa mai trec pe weekend cred.....

 

 

imi permit sa va dau si un sfat: fugiti fratilor ca dracu de tamaie de alea din berceni vizavi de spitalul 9 Put ca dracu la fofoloanca de am ramas cu sechele Am mai fost si eu la curve da ca alea nu cred ca e mai rau e ca un cancer la metastaza mai rau nu se poate

 

 

recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat si eu fata.

 

Anuntul in AT : "BLONDA, va satisfac cu un oral, foarte discreta, ofer servicii de companie intima doar domnilor generosi, discreti, sofisticati si seriosi, poze reale, 1.73 m, 52 kg".

 

Nr telefon : 0764.294.295

 

Locatia pe Mihai Bravu in spate la Mega Image (pe langa circul instalat la baba novac).

 

Pozele sunt reale, de inaltime probabil cat scrie in anunt. La fata este destul de ok.

Pret: Am vazut ca inainte a zis cineva alte preturi , insa eu am data 100 Lei / ora , 2 finalizari (teoretic).

 

Servicii: OWO, normal protejat.

 

M-a asteptat direct dezbracata , as fi preferat sa fie imbracata in ceva sexy macar pentru atmosfera. Apartamentul este normal , curat (2 sau 3 camere , nu sunt foarte sigur).

Am cerut sa imi prezinte si colega bruneta care mi s-a parut mai draguta un pic (imi plac brunetele mai mult oricum).

A inceput cu un oral neprotejat peste media a ce am experimentat pana acum. Am schimbat in 69 si dupa vreo 5 minute am pus prezervativul si a trecut ea deasupra.

Normalul a fost comun , nimic special. M-a anuntat dinainte ca nu accepta CIM , dar ma asteptam macar sa pot termina pe ea , ceea ce iar nu a acceptat asa ca am finalizat in servetel la oral.

 

Dupa o mica pauza am trecut la numarul doi cu un oral din partea ei. Incepuse sa zica sa o anunt daca nu mai pot sa termin si la a 2-a si etc. , ceea ce probabil ar deranja pe multi. Eu nu am fost foarte deranjat pentru ca a cam avut dreptate asa ca am renuntat dupa 5-10 minute de oral.

 

Note :

Locatie 8 : Este un apartament normal , curat in general.

Aspect - fata 7

- corp: 8-9 : Sanii mici, dar mie mi-a placut foarte mult fundul (pentru el m-am si dus dupa ce am vazut pozele).

Oral 8

Normal: 7-8

 

Per total o experienta medie .

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare futaciosilor,

aflat intr-o criza de finante am zis sa incerc si eu varianta lowcost la curve si a fost prima si ultima oara..vorba aia cat dai atata face..

sa revin cu detalii acum ..vizitat domnisoara blonda acum cateva zile la locatia din Baba Novac in spatele primului bloc pe stanga spre pasajul Muncii aleea dintre bloc si terenul ala viran acum fiind circul amplasat acolo..

Programare telefonica la numarul din titlu fara probleme..

Locatia: execrabila atentie pe unde calcati mizerie maxima jeg.

Fata : este cea din poze, are sanii mici este un pic grasuna are fundul bun de penetrat. la fata este comuna nimic special

Prestatia: atmosfera de fust fuck un pic de normal cu gemete false si ceva oral ajutat de mana la greu,

nu accepta ejaculare pe corp, nu CIM.

Note nici nu se pune problema media nu iese sigur..

Stat vreo 20 min platit 60 lei o fin.

 

Stima

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor fratilor de suferinta. Azi chiar a fost o experienta care poate provoca suferinta.

 

Ca deobicei entuziasmat de fundul individei, "calcaiul meu al lui Ahile", sa zic asa si totusi fiind foarte curios daca totusi o pot face sa ne simtim bine impreuna pentru un low cost fucking. Chiar nu m-am dus cu cine stie ce asteptari, asa in limitele bunului simt, ca in blue air cat sa nu cazi din avion.

 

Sun la telefon k imi spune oferta, clasicul ma suni cu o jumate de ora sa confirma. Zis si facut ajung vizavi de Spitalul Bals daca nu ma insel, pe Mihai Bravu, sun acolo imi spune sa ma strecor prin gangul dintre circ si acel bloc, deci pe acolo ca sa nu dam prea multe detalii. Sus ma asteapta intr-o rochie alba gen mini asa, pe tocuri chiar pare buna fata, fund baban pe gustul meu mare rotund din pacate s-a dovedit a fi cam moale si si asa cam singurul lucru pe plus din toata povestea.

 

Apartamentul maricel, dar jalnic adica hai sa zicem ca varul era in stare accpetabila pe pereti si un aer conditionat in camera pe care nu l-a folosit nimeni. Mobila vai mama ei tot ce e necesar asa de minim, dar sta sa cada, patul scartaie deti moare sergentul impuscat in haripa, zici ca te duci ca saracu Toma in '77 cu blocul (Dzeu sa-l ierte si pe mie sa-mi stinga neamul care o mai calca pe acolo).

 

Vorbesc cu caprioara, pun tarifu pe masa si cica zis ca fac si eu un dus ca tot omu "cilivizat", dar de unde prospot, ma trimite intr-o baie de miera mila de sosete in ce mizerie am intrat, acolo imi zvarle si un prosop patat sincer nu m-am uitat atent ca nu vreau sa stiu cu ce era patat. Acolo un dus fara cap, amintiri din epoca "la bunici" cand ma spalat cu funtunul dupa ce termina al batran sa spele masina. Apa calda ioc, apoi dupa ce m-am fragezit singur pacolo mi-a spus ca stia ca nu are apa calda ca-si cere scuze (Mr Been e invidios pe mine). Daca ma filma cineva zicea ca sunt ca-n filme cu prosti (un cutit infipt in ciorba).

 

Revin hai steaua mea in camera, acolo era deja era goala, pantofii dusi, cica hai. Dama dracu asa ceva nu-mi venea sa cred cica lat pe pat, pac vad ca ia prezervativ, desi nu spusese nimik de oral protejat obligatoriu. Apoi in timp ce mio invartea imi propune ca pentru 50 ronisori in plus sa se alature si amica ei cea slaba si bruneta. Am zis macar cu atat sa-mi imbunatatesc si eu ziua. Vai de viata mea vine una slaba, moartea caprioarei, care mai si mirosea ciudat. Deja platisem am zis macar sa incerc sa simulez aici un threesome.

 

Amandoua oral de 2 bani, cu dinti fratele meu sa nu fuga soldatul, tine de el bine. Apoi Cristina cica numai misionar sau intr-o parte ca pentru capra o am prea mare, sa fim seriosi e prima oara cand aud asa ceva si in capra toate sunt happy. In fine vede ca dau in ea can punga, larga nici macar aici n-am avut noroc, o scot incerc so asez pe ea pe burta sa ma bag sa ma joc cu fundul ei, iar comentariu ca nu-mi place sa ma lingi, dar cine zicea ceva de asa ceva. Am tavalit un pic fundul ala mare si rotunjor, apoi ailalta se tot fataia pe langa mine mai mult ma enerva. Am pus-o pe colega capra, imaginea si mirosul ei m-au doborat, pentru prima oara chiar mi-a murit "omu" in pizda rapus de neplaceri.

 

Cei drept cand schimbam intre ele mi-au servit care un prezervati pentru fiecare incursiune, ca altfel cred ca turbam daca si aici aveau de comentat ceva sau veneau cu alte idei "mirifice".

 

Pe colega o rog sa ne paraseasca ca m-ai mult rau imi facea, ma gandeam numai la copiii aia neajutorati de pe strada de sterg parbrize, arata incredibil, sper sa n-am cosmaruri, mai presus de orice avea o ditamai alunita exact in cur, deci pe bune zici ca m-am dus intr-un episod din familia Adams. Apoi nervos deja o rog pe Cristina sa se aseze pe burta fundul la inaintare si sa ma lase sa-l revigorez eu pe sefu. O fac si pe final dupa ce fac un "gioco di mano" exemplar can tinerete. Apoi o bag in ea pe la spate o urc pe genunchi in capra, o mai pun pe burta iar in capra ii dau 5-10 min si imi dau drumul cu greu intransa.

 

Asta pe langa faptul ca mi s-a spus de 1000 de ori nu poti sa finalizezi hai oral, adica handjob ca oral nu stie cum se practica. Pana la urma credeam ca fac o laba de 150 ron sincer. Ma grabea de zici ca expirase ora dar nu eram acolo de nici 20 min, chiar nicaieri n-am mai patit asa ceva, ailalta cand mi-a murit in ea cica futi degeaba, pai ce era sa zic la cum arati si mirosi bine ca team futut si 2 min alea trebuia sa adoarma de la prima vedere, a rezistat "luptatourul" meu azi cu stoicism.

 

Cam atat ca de aici in colo, ea iese din camera eu ma rezolv si curat singur. Vorbeste la vreo 3 telefoane apoi vine sta cu mine de vorba putin, imi tot explica cum ca pentru a doua finalizare nici nare rost ca n-am nici o sansa, pai in gandul meu in asemenea ambient nici "berila" nu iesea la liman. Apoi iese iar si vine imbracata, eu ma simt imi iau hainele si ma duc dracu in treaba mea. Am plecat de acolo ca din pusca, foarte de rahat.

 

Note: 0 pe linie mai putin fundul ei, ala ma si facut sa donez niste sperma azi: 8 pentru fund.

 

Igiena: murdar pe jos, peste tot, baia e can kosovo, oribil cam totul.

 

Aspect: ea e k de un 6 asa fata comuna, sani lasati si medii, vergituri peste tot a slabit se vede dar na asta nu e un lucru neaparat rau.

 

colega vai de mine imi venea so iau cu mine la mac sa ii cumpar un meniu si apoi sa mergem la mega sa cumparam si un sapun un deodorant ceva e grava rau la ea, daca Cristina mai merita asa 50 ron restu de 100 mai bine ii jucam la ruleta.

 

Oral: -5 cu muscatrui prin prezervativ, vai de capu meu

 

Normal: dezastru 0.5 ca mai schimba si ea pozitiile cand a vazut ca ma ciufutesc

 

Dupa mine clar la escorte de evitat grav asa, nu exista nici un fel de speranta de imbunatatire, fiindca ar tre schimbate femeile cu alte doua femei, ca la o echipa de fotbal ce schimbari facem la 0-5, pai toti ceva de genu.

 

Numarul de telefon este corect cel afisat in anunt, iar program daca cumva vreti sa incercati si voi sa cureriti "............." salbatic sa zic asa intre 12:00-21:00 parca asa am retinut.

 

Mult noroc ca va trebuie daca o sa alegeti sa faceti ce am incercat eu azi.

  • Like 10
Link spre comentariu

Am vizitat-o azi pe Cristina.Punctez doar elementele esentiale nu fac o recenzie detaliata pentru ca nu merita.

 

Fata e cea din poze, mie mi-a placut, machiata imbracata sexy, pe la ora 13.00 fiind asta.Nu mai are parul asa lung si are breton. Am optat pt o finalizare la 100 de lei.

Apartamentul e cu mobila veche, mocheta jegoasa prin toata casa, baia execrabila, jegoasa, doar sampon si fara maciulie la dus. Nota 2 pt locatie.

 

Teapa la oral neprotejat.Mi-a zis ca pt oral neprotejat trebuia sa aleg o ora. Pt oral dau un 6,5 pentru ca l-a asezonat cu gemete false dar misto.

La normal 7, am schimbat vreo 3 pozitii, dar a inceput sa ma grabeasca desi trecusera maxim 15 minute.Finalizare in afara prezervativului nu mi-a permis. A zis ca doar la baie pot face asta.

 

GFE nota 4

 

Experienta nereusita, nu recomand.Pacat ca arata binisor.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Romanul s-a nascut masochist .Asa si eu . Desi auzisem unele zvonuri despre duduia in cauza m-am pisat contra vantului si am zis sa fac o vizita.Am sunat,am ajuns la locul faptei .Adresa a fost spusa de futaciosii de mai sus asa ca nu are rost sa o mai scriu si eu .Primirea nu a fost chiar ok dar treaca mearga.Stabilisem telefonic cu duduita in cauza sa stau o ora (dar nu am stat)Veneam direct de acasa asa ca nu am mers la dus pentru primul atac .Nu mi-a cerut banii inainte .I-am dat eu si am zis sa trec la treaba .Tipa nu iese in evidenta cu nimic.exceptiea de la regula este curul ei destul de dragut.Oral cu prezervativ .Asa vreau eu .Nu a fost de mare calitate dar nu a fost nici cel mai prost .Ce ma deranjat a fost faptul ca pe banii mei vreau sa fiu tratat ca atare.Nu vreau ca persoana platita de mine pentru acele servicii sa-mi spuna ca nu sta in pozitia aia ca nu face oralul fara sa tina mana pe voinic.Mai ca nu mi-a sugerat sa mi-o sug singur .Ma rog ,cu chiu cu vai am reusit sa-mi umplu caciulita de mostenitori si a urmat firescul drum spre dus pe care nu l-am mai facut datorita mizeriei destul de mari care trona in baie .Am luat hainele pe mine si am plecat .Bucuria ei dezamagirea mea .Nu va recomand

 

locatie 6

curatenie 5

oral 6

normal 6

 

 

am fost indulgent cu notele pentru ca are un cur destul de dragut pt gustul meu dar nici acel cur nu ma face sa ma intorc

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Pentru atitudine de fast fuck si servicii slabe, se muta la Escorte de Evitat. Cand revine pe calea cea buna, ne vom consulta daca s-o aducem inapoi.

Stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...