Sari la conținut

salon beladona 0743.380.202


Postări Recomandate

  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

GeorgeIon, ti-am dat un +1 pentru incurajare; te rog, detaileaza actiunea propriu-zisa. Pe site-ul lor am vazut niste poze care-mi par mai noi si se pare ca s-a intors una dintre vechile fete, Delia. Poti confirma sau infirma supozitia mea?

Link spre comentariu

Salutare,dupa multa lectura pe acest site in sfarsit pot face si eu prima recenzie.

In drum spre servici nefiind din Oradea si avand de asteptat circa 5 ore in zona ma hotarasc dupa vreo 800 ml coniac sa apelez la acest salon de care stiam din acest forum.

Am sunat si am vorbit cu o fata(putin accent maghiar),care imi confirma preturile si ma anunta ca nu trebuie programare in prealabil.

primesc adresa ma urc intr-un taxi si in nici 5 minute sunt in fata stabilimentului.

La usa intradevar deschide un barbat cu care am si stat la povesti circa 5 min fetele nefiind pregatite(ok din punctul meu de vedere,tipul nu intra in salon!).

Dupa cele 5 min vine la usa o domnisorica bruneta carliontata,simpatica foc(eram aproape decis sa merg cu ea la masaj),dar in camera surpriza inca 4 fete care ma pun intr-o dilema mare.Dupa apa servita si circa un sfert de ora de povestit cu fetele raman totusi la prima decizie si o aleg pe Henrietta(interesant nume),care imi spune ca am si vorbit la telefonj cu ea si ca are sigur peste 18 ani ptr un masaj de o ora nud la 150 RON.

Intrat in camera m-am dezechipat si am primit prosop curat si papuci unifolosibili,dar surpriza baia era ocupata.In momentul cand se elibereaza baia si dupa ce aflu mai multe despre fata,iesim din camera amandoi,se inchide usa cu cheia pe care o primesc eu,pana aici totul perfect dar in baie soc total apa pe jos,miros insuportabil gel de dus naspa,iti strica tot cheful(mai bine faci dus in alta parte),dar eu fiind dupa mult alchool trec repede peste si hop in camera pe pat.

Vine fata si incepe un masaj de relaxare din varful degetelor de la picioare ocupandu-se  de talpi,gambe,fesespate,maine ce mai masaj profesional care a durat vreo 25 min.Apoi continua cu un masaj erotic facut cu sani,fundul si pasarica dupa carte imi cere sa ma intorc(aici are nevoie de putina pauza ptr a se aproviziona cu ulei,vina fiind a mea mai paros pe piept in consecinta ulei mai mult),dupa care se intoarce si continua ce a inceput la fel de bine.

Finalizarea facuta cu mana dupa ce a incercat cu sanii(prea mici dar frumosi) a fost explozibila si finalul epic cu un monolog din partea fetei care era si obosita(No gata ca ai terminat!!!),care pe mine m-a distrat la culme.

Masajul a durat circa 75 min cu tot cu un dus(la final nu am m-ai intrat in baie).

Asadar merg pe un 8 per total totul fiind stricat de baie:

Locatie-8

Fetele-9

Henrietta-10

GFE-10

Salonul-8

Baia-0

Masaj relaxare-10

Masaj erotic-10 

Concluzie:De revenit dar fara dus!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

salut la toti.

in vizita prin oras , dupa o seara la piscina m-am hotarat sa-mi inchei seara intr-un mod mai placut. am luat la sunat cel putin 20 de nr de escorte si rezultatul a fost jalnic. doar una mi-a raspuns, Clauditza care dupa ce a auzit ca sunt cu inca un prieten mi-a spus ca nu primeste 2 barbati in acelasi timp in apartament.

asa ca hai la masaj. din pacate pentru mine am ajuns la acest salon unde  erau doar 3 fete in 3 dormitoare. bodyguardul care a raspuns la usa ne-a spus ca in 30 de min se elibereaza 2 fete. dupa aproape o ora s-a eliberat una  si dupa alta jumatate de ora alta.

eu am intrat cu o pustoaica de 19 ani cu un nume unguresc pe care nu am reusit sa-l retin. atitudine total plictisisita, un masaj total antimasaj si o eliberare mult prea fortata.

NOTE     locatie - 7

               curatenie  - 8

               aspect fete - 8

               atitudine - 5

               masaj - 3

               finalizare - 3

de alceva nici vorba.

in schimb colegul meu a fost mult mai norocos cu o alta unguroaica Maria care a avut cu totul alta atitudine si poate sa-i dea o medie de 9.

 

halatul    150 ptr 40 min

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Intr-o Vineri seara am iesit cu baietii in oras, la o bere... care pana la urma s-au facut mai multe asa ca pe la 12:30 le-am zis ca ma "doare" spatele si impreuna cu 2 dintre ei, dupa o programare, ne-am indreptat pasii spre bine-cunoscutul salon BelaDona Ni s-a spus ca in 15-20 de minute v-or fi libere 4 fete asa ca stiind ca au 3 camere am banuit ca dupa o ora o sa iesim mai bucurosi si mai bine dispusi, dar...

 

Intr-adevar ne asteptau 4 fete, din care doua pareau mai jucause si doua mai somnoroase; trecem peste acest aspect deoarece, ca intotdeauna, am fost servit c-o apa plata sa-mi revin. Am fumat o tigara si mi-am ales o bruneta joviala si cu ochi stralucitori pe care n-o mai vazusem pana atunci pe la salon si care-mi soptise suav ca ma vrea. Asta e... cateodata ma mai incred in propuneri desarte... Ii platesc 150 lei/ o ora de masaj nud si fata ma ia de mana si ma duce in camera. Acolo primesc o pereche de papuci de unica folosinta si-un prosop destul de mare si curat. Ma indrept spre baie unde era... dezastru... apa pe jos vasul wc plin cu hartie si c-un miros greu. Intru "incaltat" in cadita, fac un dus rapid cu resturile dintr-un recipient si fug in camera; acolo ma astepta fata goala si intinsa pe pat. Ma pofteste sa ma intind, pe burta, langa ea si incepe sa-mi ia talpile la frecat. Dupa vreo 10 minute o intreb de ulei si ca prin minune ia un recipient gol si-mi spune sa astept 5 minute ca merge sa-si toarne ca tocmai i s-a terminat. In timp ce ateptam mi-a venit sa ma ridic si sa plec, dar mi-am zis... asta e, bani aruncati!... oare poate fi mai rau de atat? Asa ca am stat cuminte si am asteptat-o pe fata, dar de data asta pe spate si cand a intrat in camera a avut un "soc" si m-a intrebat de ce stau pe spate, vreau cumva sa plec. I-am explicat ca timpul pentru masajul de relaxare a trecut si ca ar fi cazul sa trecem la cel erotic; s-a conformat, s-a dat cu putin ulei in palme si l-a luat pe Motanel la frecat de credeam ca ma urc pe pereti de uscaciune. I-am cerut sticluta cu ulei si mi-am turnat eu mai mult peste Motanel si pe piept, am uns-o si pe ea, pe sani, si-am rugat-o sa ma mangaie cu sanii. S-a conformat din nou, dar o facea asa mecanic incat cu greu am obtinut o erectie si mi-am trimis gandul la alte experiente placute cu alte fete- astfel in 15 minute am ejaculat glorios pe burta mea. Mi-a dat cateva servetele de hartie, m-am sters si-am fugit la baie unde era doar apa rece. Am facut un dus rapid si-am fugit din nou in camera, unde tipa era deja echipata; am intrebat-o daca cumva a trecut ora si foarte mirata mi-a spus rastit: "Te-am terminat, deci gata!" Asta e... bani aruncati! Am iesit in camera de oaspeti unde fata care ramasese singura adormise cu TV-ul pornit pe telenovele. :D Am mai fumat vreo 3-4 tigari pana au iesit si prietenii mei unul mai zambaret ca altul. ;) Au fumat si ei cate o tigara si dusi am fost... Din povestile lor am inteles ca am fost singurul cu experienta negativa exceptand baia unde chiar era nevoie de mai multa atentie.

 

Note:

 

Locatie: - 8 (1 punct din oficiu + 7 puncte pentru ca e aproape de centru)

Baie: - 2 (lipsa gel de dus, apa pe jos, mizerie, miros - 1 punct din oficiu + 1 punct pentru papucii de unica folosinta si prosopul curat)

Aspect fete: - 8 (1 punct din oficiu + 7 puncte pentru ca au fost dragute)

Bruneta: - 9 (1 punct din oficiu + 8 puncte pentru ca arata cel mai bine dintre cele prezente)

GFE: - 2 (1 punct din oficiu + 1 punct pentru marketing)

Masaj: - 2 (1 punct din oficiu + 1 punct pentru ca s-a "chinuit")

Finalizare: - 2 (1 punct din oficiu + 1 punct pentru Motanel ca nu m-a lasat la greu si-a "scuipat" avand gandul in alta parte)

 

P.S. In conditiile actuale nu-l recomand nici dusmanilor, mai ales pana nu-si ridica standardul in privinta curateniei si-a atitudinii fetelor ; cel putin a unora dintre ele. Sincer imi pare rau ca n-am retinut numele brunetei. :)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Dupa cateva incercari de contactare a ingerashei si Antoniei, fetele fiind ocupate probabil, cu un amic din alta localitate venit cu treaba in Oradea, am zis sa mergem la un masaj. Am sunat la Sexy Queens, dar erau numai 2 fete, si atunci am zis sa incercam beladona. Sunat, 6 fete libere, in 10 minute am ajuns. Nu mai descriu locatia ca e descrisa de colegii de mai sus. Stam putin la povesti, in timp ce ocheam fetele, alegem doua si in camere. Eu am ales una pe la vreo 160, 50kg, simpatica, unguroaica cred dupa accent, n-am retinut cum o cheama.. Mers la dus, si intins pe burta. Incepe cu ulei de la gambit in sus, fund, spate, vreo 20 minute. Fiind rupt de obosit, chiar mi=a prins bine, a fost foarte relaxant, n-am scos o vorba. Imi zice apoi sa ma intorc, si da-I cu ulei pe picioare, piept, si pe junior. Si incepe sa ma frece la junior. Io cu asteptari, vazand ca masaj cu sanii sau fundul nimic, zic asa face asta, da putin la laba acum, si apoi se si freaca putin cu corpul ei de mine. Asa ca nu m-am fortat foarte tare sa mi se scoale, dar ea persevere frate.... Intr-un final, de atata frecat, I-am dat drumul. M-a sters, si m-a mai masat vreo 5 minute, la dus, si la bere apoi cu amicul meu.

Acuma eu cred ca am nimerit la aceeasi cu colegul Demian de mai sus, dupa recenzia lui :)) Tot masajul a fost doar cu mainile, nu tu tate sau fund, nimic. Ca si relaxare a fost foarte bine, chiar a fost relaxant, dar ca si erotic, nu prea a existat erotic, in afara de laba nimic, nici o atingere de tate. Fata simpatica asa, zambareata, dar deloc implicare spre erotic.

 

Si notele:

Locatie: 8, cam vraiste in camera de asteptare si apa pe jos in baie

Camera de masaj: 9, arata bine

Aspect maseuza: 9
GFE: 3
Masaj: 8 la relaxare, 2 la erotic
Finalizare: 7

 

data viitoare o sa incerc si alte saloane, aici doar in caz de avarie cred ca mai dau:)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

si recenzia mea:

am fost de 3 ori la bela dona ... inca o data mi s-a confirmat ca mai mult conteaza maseoza si mai putin numele salonului. de fapt fost de 4 ori dar la una dintre vizite nu erau camere libere. (mai tot timpul cand am fost au avut clienti, tind sa cred ca pt cine este din oradea asta da afacere,sa-ti deschizi un salon de genul)

locatia nu o mai prezint, este cea stiuta, va recomand sa parcati un pic mai departe in capatul strazii in cazul in care trec ceva cunoscuti prin zona.

inca o recomandare, daca sunteti ceva persoana publica cunoscuta nu e buna alegerea, locul este plin de camere de filmat.

este bine sa folositi camerele de langa dusuri, ultima camera veti fi obligati sa treceti in prosop inainte sau dupa pt dus prin salonul de primire, unde riscati sa fiti admirati si de alti clienti ... in fine daca nu se poate puteti ruga fetele sa duca eventualii privitori la o vizita in bucatarie dar nu cred ca o sa le picie prea bine.

receptionerul-bodygardul care va preia de la intrare este un tip mai mult decat ok ... nu va luati dupa infatisare :).

tarif 150 lei ora, o suta si ceva jumatate de ora. mai este si ceva varianta cu doua fete ... nu m-a interesat.

experienta nr. 1 - tipa,nu i-amretinut numele, dupa ce m-a umplut de ulei si un pic de frectie pe spate, executat o masturbare cu ulei fara nici unpic de artificiu, cred ca eu ma descurcam mai bine. 

experienta

experienta nr.2 + 3 : maseoza maria, o unguroaica blonda, simpatica de-mi venea sa o iau de nevasta ... si in afara deasta fata stie meserie. masat pe spate atat cu mainile cat si cu corpul, intors pe fata masat la fel. super,eu unulam revenit si voi mai reveni.

o voi nota doar pe maria, cealalta nu a trecut clasa. note:

locatie 6 (cam expus, camere atat la intrare cat si in salon, multa apa pe jos in baie)

masajul de relaxare: 8 ... era sa ma ia somnul la un moment dat.

fizicul tipei: 9.5

masajul erotic: 8, bun dar se poate si mai bun (ceva atentie pt zonele adiacente, folosit si alte tehnici de masaj cu corpul, etc.)

atitudine: 8 (incearca sa fie comunicativa, dar nu ai voie sa pui mana la psarica, etc ... mie nu-miplac restrictiile).

achitat 150 ora .... sper sa nu fi uitat nimic....daca e ceva intrebati.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

neavand ce sa fac aseara, am luat tel si am sunat la salon intreband cate fete sunt disponibile si primind raspuns ca 7. Ajuns la aceeasi locatie de pe Sf Apostol Andrei, aceleasi probleme cu locurile de parcare, aceleasi camere de filmat la intrare, acelasi bodyguard la intampinare, ajuns in living unde ma asteptau 4 fete( nu 7 cum ziceau la tel, vrajeala la faza cu "celelalte sunt la hotel" atatea sunt, dar faptul ca iti spune ca sunt mai multe parca iti da un impuls sa mergi). Am fost servit cu una alta dar am refuzat, am stat vreo 5 min de vorba si analizand am observat cu sunt 2 pe care le vazusem si in precedenta vizita( blonda cu sanii mari maria parca si bruneta cu nume unguresc am un lapsus acum) si inca 2 fete in jur de max 18, 19 ani din zona marghita am aflat mai tarziu.

Si acum notele:

masaj propriu zis: sincer fff slab, inexistent, mult ulei si frecat la trecerea timpului pe muzica ff proasta( acelasi cd mereu, puteam sa spun ce melodie urmeaza), cand se termina muzica se termina si timpul

aspect maseuza: o bruneta de vreo 40 kg si f micuta fara tocuri.

masaj erotic: waishamar...

tarif: 150 ron ora, dar dupa 30 min i am zis sa faca pasi, si am plecat la baie sa ma spal de atata ulei

concluzie: nu mai revin niciodata....in afara de blonda maria sunt fix pula toate, stau toata ziua la tv in chiloti si tocuri si asteapta fraieru sa faca si ele 50 lei la un masaj cat le revine sau sa le mai dea o muie seful de acolo....

  • Like 2
Link spre comentariu

Dupa Inviere am iesit un pic in oras cu niste  prieteni ...pe la niste lautarii,pe la vreo 3 noaptea m`am plictisit de clubareala si am zis hai sa sun  un pic la acest salon sa vad daca cumva lucreaza fetele.Spre bucuria mea mi`a raspuns o fata si a zis ca e oki si se lucreaza si sunt vreo 4 fete momentan disponibile.Buuun zis si facut urcat in taxi si ajuns la locatia binecunoscuta...Poarta este deschisa de un "bodyguard"..ajuns in "receptie"sunt intampinat de 4 fete..de la inceput am tresarit o roscata...s`a prezentat ea..dar i`am uitat numele...dar o gasiti pe site`ul loor e prima fata...bun.am platit si am mers in camera...am  fost servit cu papuci si prosop pentru a merge la dush ...dupa 3 min am revenit in camera....domnisoara m`a rugat sa ma intind pe burta...pt a incepe un masaj de relaxare si la final cel erotic cu finalizare...oki doki....a inceput cu spatele....mainile...picioare...fataaa chiar stia asa masaj de relaxare....chiar te intreaba daca vrei mai tare sau mai usoor...un punct bun,

La un moment dat s`a uleiat toata si s`a pus cu fundul pe spate si s`a dat cu saniuta sus joos pe toot spatele...e misto senzatia.....

Apoi usor in soapta imi spune la ureche....te intorci te rooog......a luat ulei mult in palme..si a dat pe piept ..instrument si a continuat masajul usoor

Masajul erotic a inceput prin luare micului in maine..si usor indreptat spre sani...domnisoara arata bine...corp bine modelat..strucurat sani frumosi ...fata frumoasa..a urmat apoi un masaj de viis...o arta a masajului erotic...tipa chiar stia sa se faca placuta si ii placea ceea ce face...

Mai gemea asa usoor ca sa te faca sa te simti bine...dar e un lucru buun...nu a fost deranjant...s`a jucat cu instrumentul in toate felurile...chiar a fost ceva de viis...l`a prins intre picioare...cu fundull....o nebunie ...

iar intr`un final a venit finalizare....ea era deasupra mea...si se freca cu pizduta ei de ouaaa...chiar am simulat asa un pik lady on top...cand intr`un final a venit ejaculareaa...si a mai frecat pana a iesit ultimul strop...

A luat servetele si m`a sters...dupa aia am mai stat de vorba un 10 minute..diferite chestii...o bila alba....pt ca altele te trimi direct la dush..si valea acasa...

NOTELE:masaj propriu zis...10

masaj erotic : 10

pt domnisoara:10 cu felicitari

tarif : 150 lei..chiar i`am zis ca urmeaza ziua mea in curand...si sa nu`si faca planuri...ca poate o programez o noapte intreaga...a zambit

locatie : 9...e oki.cu muzica ambientala...si e cald in camera..nu friig

per total voi reveni

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 2540
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare,

 

am ajuns si eu la acest salon, desi eu nu merg la astfel de servicii (prefer escortele), fiind tarziu, escortele nu raspundeau, baietii cu care eram au decis sa mergem la bela dona... desi e nu am vrut, dar avand in vedere ca uny din ei a zis ca face cinste ... let's try it

 

deci, am ajuns acolo erau cateva fete toate cam naspa, ne comunita ca erau doar doua camere libere, si ca daca acceptam sa MERGEM DOI IN ACEIASI CAMERA, si ca fetele care le alegem NE OFERA SI SHOW, decidem sa acceptam, ne impartim care cu cine, ne alegem fetela, o blonda era chiar frumoasa, dar cand si-a dat sutienu jos... varza, sanii vizibil de diferite dimensiuni, mici si lasati, dar la fata era foarte draguta, a doua cam grasa, sani mici... in fine... merg la dus, o baie de dimensiuni "wc tren personal roman" ... plin de apa pe jos, murdar :( ... macar am primit prosop curat..

 

incepe actiunea, mult ulei ... MASAJ BANAL, am primit mai bun de la escorte la care mergeam cu ora si in pauzane plictiseam si se ofereau ele sa imi faca un masaj la vrajeala. Dupa care in continuare masaj, la care FETELE AU INCEPUT SA VB IN MAGHIARA INTRE ELE, destul de stresant, fiind obosit nu am avut chef sa le atrag atentia... la un momentdat una ii propune celeilalte sa ii dea un sarut (doar unu mic pe buze) dypa zece min ii mai cere unu in care se implica si limba din cate am obs (care era si mai lung, cred ca a durat cam 5-6 secunde :)))) hahahahha) ... am vrut sa intreb daca ala a fost show-ul, dar dupa aia mia picat fisa,PROBABIL SHOW-ULERA O PIESA DE TEATRU IN MAGHIARA, DOAR CA NOI NU AM INTELES... dupa care incepe o masturbare cu final, ma sterge cu servetele si imi zice ca ma asista la dus ... am intrat amandoi a inceput sa ma frece pe p*** putin .. am zis ca poate poate imi face macar un oral.. dar nu.. ma da cu sampon bine sa scap de ulei ma limpezeste la care imi cere SA O AJUT SI EU SA SE SPELE aia mi-a placut, macat mai prindeam si eu o buca :X .. o frecam cu sampon pe spate buci sani.. cand la fufuloanca, se trage instant si imi zice ca nu ii voie.. (dute dracului am zis in capu meu) .. dupa care imbracat si asteptat dupa rest.. IN TOATA ASTEPTAREA NU AU VB UNA CU NOI... wtf, jalnic

 

scor care 120lei pe cap cate juma de ora

 

concluzie, in cazul in care o sa mai vreau vreodata sa mai merg la astfel de saloane ... SUNT SIGUR CA NU VOI MAI MERGE LA BELA DONA

 

 

noroc!!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Intr-o seara care nu promitea nimic am iesit cu varu'-meu in oras si dupa 2-3 beri am inceput sa povestim despre lucrurile la care se pricepe cel mai bine romanu': fotbal, politica si, bineinteles, femei, :D Din vorba-n vorba am ajuns la concluzia ca ne-ar prinde bine un masaj si daca ar fi cu finalizare ar fi si mai bine. Fiind destul de tarziu si cunoscand (cat de cat) piata am sunat la Bella Dona stiind ca, de obicei, sunt 4-5 fete aproape tot timpul si ne-am programat in 30 de minute. Varu'-meu era tare nerabdator pentru el fiind prima iesire de gen. Ajunsi la salon ne asteptau 4 fete asa ca l-am lasat pe el sa aleaga primul si-a luat-o exact pe fata pe care o vroiam eu (Suzi) pentru ca stiam ca are mana buna pe spatele meu ramolit. Eu am ales o bruneta, mica de statura cu accent de unguroaica si parca era si (putin) timida. Mi-am zis ca e de bine si-o sa-i pot indruma (cat de cat) pasii, dar...

Odata ajuns in camera am primit o pereche de papuci de unica folosinta, un prosop curat si-am fost poftit la dus - asta e un plus. In baie cam multa apa pe jos, vreo 2 tampoane langa vasul WC si dus gel cat sa-mi ajunga pe-o masea. :) Ajuns in camera fata imi spune ca s-o astept ca merge dupa ulei -  cred c-a stat mai bine de 5 minute. Cunoscand regula. ma intind pe burta si fata incepe sa-mi mangaie (nu maseze) talpile, timp de vreo 5 minute si mai apoi gambele, foarte putin pulpele si de abia mi-a atins fesele. Ajunsa la spate scapa mai mult ulei, isi cere scuze si incepe sa ma sterga c-un servet, si pe urma incepe sa ma mangaie si pe spate. Ii spun sa aplice putina forta ca nu ma rupe si-mi spune ca ar face lucrul ala daca nu i-ar fi foame si daca n-ar fi asa obosita. Nervos ma intorc si incepe sa-mi maseze laba piciorului si ii spun sa treaca direct la treaba pentru ca deja trecuse mai bine de juma de ora si as vrea sa si finalizez. Il ia in mana pe ala micu' si incepe sa mi-l frece c-o viteza de am crezut ca-si pierde trenu daca nu ma termina in 5 minute. I-am spus sa puna ulei, dar mi-a zis ca nu poate pentru ca scapand din el n-a recuperat nimic si i s-a terminat portia (asa ceva n-am mai auzit pana acum). Cu greu am reusit s-o conving sa mai puna vreo 4-5 picaturi caci altfel ma simt ca si cum imi face doar o laba trista. In tot timpul asta incercam sa ma gandesc la chestii mai pozitive si-mi doream sa termin cat mai repede -  si s-a intamplat. :D Ii spun de lipsa dus gelului si-mi spune ca nu crede ca mai au pe stoc. PLM, cat sa fiu de ghinionist! Iau prosopul si incep sa ma sterg; sare ca arsa ca sa nu-l murdaresc, dar o intreb cum vrea sa merg acasa - lipicios de la ulei. Pana la urma isi da (sper si cred) seama de penibilul situatiei si accepta. Ies din camera si-mi arunc un ochi pe ceas - de abia trecusera 45 de minute de cand am ajuns la salon. Intreb fetele ramase de varu'-meu si-mi zic ca e inca in camera de unde a iesit dupa aproximativ 5-6 melodii + o pauza publicitara. Noroc ca macar m-au servit c-un suc si nu m-au scos in strada. :D Aaa, era sa uit, intre timp Suzi a venit a luat un dus gel din dulap si la dus la baie, deci...

Varu'-meu mi-a povestit ca a terminat destul repede primul numar si ca i-a facut un masaj de relaxare (15-20 de minute) si pe final l-a mai terminat inca o data.

 

Si pentru ca-i musai sa dau note, o fac:

 

Locatie: - 8 (daca nu parchezi pe stradute laturalnice e cam vizibila masina)

Baie: - 0, dar pentru ca nu-i nota ii dau 1 punct pentru papuci si prosop

Aspect fata: - 8 (e draguta si cam atat)

GFE: - 1 punct din oficiu, dar nici ala nu-l merita

Masaj: - 1 (mangaiere/adiere)

Finalizare: - 1 (mult mai bine ma simteam daca-mi faceam o laba  si macar nu ma enervam)

Pret: - 150 lei/ora (ora care n-a fost ora - in fine...)

 

CONCLUZIE(de obicei nu ma citez singur, dar in cazul de fata... :no2 :no2 :no2):

In conditiile actuale nu-l recomand nici dusmanilor, mai ales pana nu-si ridica standardul in privinta curateniei si-a atitudinii fetelor ; cel putin a unora dintre ele. Sincer imi pare rau ca n-am retinut numele brunetei. :)

 

P.S. Stati linisti, nu e aceasi bruneta; nu cred ca faceam aceeasi greseala de doua ori. :D In schimb varu'-meu a devenit client al salonului, mai bine zis al lui Suzi. :wink Nu i-am zis de forum ca sa nu vada cate prostii fac pe aici. :lol:

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

am ajuns si eu la acest salon...sambata seara am nunta si spre dimineata undeva la ora 06:00 ajung la Bella Donna imi deschide usa un domn intru frumos ma aseaz pe canapea si din vorba in vorba realizez ca defapt am la alegere o singura maseaoza infine o aleg pe fata cv nume de unguroaica intru in camera ma pofteste la dus care defapt nu e dus e piscina mi- a dat cv slapi de unica folosinta nu am intrat bine in baie fiind apa peste tot sau facuta varza deja o bila neagra ajung in camera cand saa inceapa masajul se scuza ca merge dupA ulei inca o bila neagra a stat cat a stat parerea mea ca a stat 5 minute deja din aceea ora pe care am platit la inceput intr- un final intra in camera cu vrajala ieftina zambit ceva de genu : o frumosule ce mare o ai si vb de genu zik bine bine lasa vrajala sper ca astea 5 minute nu e in acea ora si tot zambit imi raspunde nu .... infine ma pun pe burta masaj 0 ma intorc pe spate masaj 0 si o ea a mea la o laba da cu ura ma durea capu de muream zik mai incet t rog fi si tu mai romantica unde te grabesti asa infine figuri mofturi basini pe cap la un momendat finalizez ma sterge cu cv servetel merg la baie pardon piscina si revin si ma pun in pat inapoi ea pai gata zik cum gata? nu 150 lei 1 ora? bada dar a trecut timpu a incepu saa comenteze si etc si eu in momentu in care a lipsit la inceput am pus cronometru pe telefon si scot telefonu din pant si ii arat trecuse exact 42 de minute si cateva secunde zik + alea 5 min sunt imediat jumate de ora ca nu a tot incercat saa imi explice ca defapt de cand intri in camera incepe timpu + dusu la inceput si ca mai avem 5 minute si se pune langa mn si cu unghile ma tot mangaia:)) eram curios ce are de gand si la un momendat zice gata zik auzi 1 cu 1 fac 2 m- ai vazut in stare de ebrietate ai zis ca prinzi gasca eu te- am respectat ti- am respectat regulile ca nu am voie saa te ating saa te etc at nu ma respecta p mn macar respecta bani aia ai zis clar 150 lei 1h si dus am fost ca di concluzis

 

 

Locatie: 6

Baie: 3

Aspect fata: -8 (e draguta si cam atat)

GFE: 1

Masaj: - 1

Finalizare: - 1

Pret: - 150 lei/ 42 de minute

de revenit m- ai revin cu o singura conditie saa imi faca masaj gratis si saa imi dea ele vreo 150 lei

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Am fost si eu de mai multe ori la acest salon,dar la ultima vizita mi-a lasat o impresie f amara.Fetele foarte sictirite (e drept ca era ora 5 dimineata,dar totusi).Am ales-o pe una micuta,bruneta,sani micuti,erau numai 3 fete cand am ajuns eu,pe restul le stiam.Fata grabita tare,masaj nu stiu daca a fost 15 min,f slab masajul,intors pe spate,a inceput sa mi-o scuture zici ca pierdea trenul,i-am zis unde se grabeste asa,ca cica e obosita si noa sa o inteleg (wtf??? 150 ron mai bine imi faceam laba).

 

locatIa : o stiti cu totii,6 maxim

baie : 4

fata : 6

gfe : 0

masaj : 2

1 finalizare

pret f mare pt ce mi s-a oferit

de revenit : in graba sigur NU

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Am revenit la salon dupa cateva luni. Am nimerit 3 fete, toate frumusele, cu corp frumos. Una mi-a atras atentia, nu vorbea mult ca celelalte doua, insa de cate ori ne intersectam privirile, imi zambea frumos. Stiti si voi, altele nici macar nu se uita, se uita la TV sau pe pereti... Asa ca am ales-o pe aceasta, Adina parca si am purces in camera. Zicea ca e mai noua in bransa. Mers la dus, dusul stiti cum e, apa pe jos, nu modernizat, dar ma rog, ai apa calda, gel de dus si prosop curat si slapi :)

Am ales o ora la 200 lei (au marit tarifele de la 1 ianuarie).

Masajul a fost chiar foarte placut, fata ma intreba daca imi place, daca am preferinte, incerca sa se faca cat mai placuta. La finalizare  era putin mai stangace, insa a compensat prin deschiderea spre client, asa ca am finalizat exploziv pe sanii ei...

 

Si notele:

 

Locatie: 7

Baie: 7

Aspect maseuza: 9 (frumoasa, forme rubensiene)

Masaj relaxare: 10

Masaj erotic: 10

Finalizare: 9

GFE: 9 (fata chiar vrea sate multumeasca)

 

La salonul asta totul depinde de fata pe care o alegi, poti sa fii nemultumit total, sau foarte multumit. Cum ti-e norocul :)

 

Ca si completare, e criza fratilor in Oradea de saloane. In Cluj se bat pe clienti saloanele, aici clientii nu au ce allege...

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Am revenit la salon, din lipsa de alternativa in Oradea. Nu stiu cum naiba e asa saraca piata la noi, ca in Cluj e bataie mare... Aici a mai ramas Beladona si cel din Europa, Tao, unde e criza de personal se pare...

In fine, revenit la Beladona. Fetele ocupate, cica erau 3, baiatul de la paza imi zice ca vne imediat una, daca vreau sa stau. Daca tot am venit, zic hai sa stau. Si bine am facut... :D

Dupa 10 minute apare Maria, o blonda cu forme foarte bine definite. Fumeaza o tigara, palavragim ceva, si mergem in camera. 

Fratilor, asa sani ca si ai Mariei, mai rar, nici in filme porno nu vezi, tre sa vezi cateva zeci daca nu sute sa dai de sani ca ai ei.. :D

Masaj de relaxare foarte foarte bun, se vede ca are experienta. La fel si la erotic, fata este de nota 10, in asa fel se pune peste tine (si cu fata, si cu spatele), si asa iti manevreaza pula, de zici ca e in pizda si nu la ea in mana... Fata chiar merita apreciata, mai rar asa ceva.

Si notele:

 

Locatie: aceeasi, arhicunoscuta, cu baia nemodernizata - 7

Aspect fizic: 10, simpatica si la fata, sani de nota 20

Masaj de relaxare: 10

Masaj erotic: 10+ 

GFE: 10 (fata se implica, intreaba daca e OK, cum vrei, etc)
Finalizare: 10 (cum am zic, parca am finalizat la ea in pizda)

Halat: 200 lei

 

Salonul in sine ar necesita niste imbunatatiri, dar Maria, Maria este bestiala fratilor... :)

  • Like 6
Link spre comentariu

Sunt o fata care a lucrat la acest salon! As vrea sa le spun fostilor,actualilor sau poate viitorilor clienti pentru ce fel de servicii platesc! In primul rand nu mai e un secret baia ororilor,gelul de dus ... Este un sapun lichid Aro! De aceea ramane uleiul in piele ... Acesta fiind ulei de masline ,mirosind putin a Jhonsons Baby! Prosoapele sunt mai mult decat infecte,atentie mare pentru ca:1.nu sunt curatate chimic,le spala Vicas acasa la el,dar nu cu detergent...el pune doar Cocolino sa miroasa frumos!

2.multe dintre fete au boli de piele(ciuperci) .

Din pretul pe care il platiti:150 sau 200(am inteles ca s a scumpit) fata are doar 60 de lei(desi ea face toata munca)!

Intreg salonul nu e altceva decat un focar de infectie! Incepand de la coltarul din living pe care din nou se aseaza fetele pline de ulei si alte boli de piele...si terminand cu cearceafurile de pe paturi care sunt schimbate abia la 2-3 zile, timp in care sigur le au atins intre 20 -30 de clienti!

N am nimic cu nimeni... Dar e o nesimtire crasa doar sa ai profit si sa nu investesti!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:cusca
  • Oras:cusca

Sunt o fata care a lucrat la acest salon! As vrea sa le spun fostilor,actualilor sau poate viitorilor clienti pentru ce fel de servicii platesc! In primul rand nu mai e un secret baia ororilor,gelul de dus ... Este un sapun lichid Aro! De aceea ramane uleiul in piele ... Acesta fiind ulei de masline ,mirosind putin a Jhonsons Baby! Prosoapele sunt mai mult decat infecte,atentie mare pentru ca:1.nu sunt curatate chimic,le spala Vicas acasa la el,dar nu cu detergent...el pune doar Cocolino sa miroasa frumos!

2.multe dintre fete au boli de piele(ciuperci) .

Din pretul pe care il platiti:150 sau 200(am inteles ca s a scumpit) fata are doar 60 de lei(desi ea face toata munca)!

Intreg salonul nu e altceva decat un focar de infectie! Incepand de la coltarul din living pe care din nou se aseaza fetele pline de ulei si alte boli de piele...si terminand cu cearceafurile de pe paturi care sunt schimbate abia la 2-3 zile, timp in care sigur le au atins intre 20 -30 de clienti!

N am nimic cu nimeni... Dar e o nesimtire crasa doar sa ai profit si sa nu investesti!

zii ceva nou draga

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Almadelux, așteptam sa ne spui ca la salonul la care lucrezi acum au numai prosoape Nike, cearșafurile Adidas si Gel de Dus Gillette.

 

PS. De ce PLM nu ai spus astea cand lucrai acolo, atunci era bine:))))

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Intotdeauna am spus clientilor cat e ceasu,ba chiar le ofeream gelul meu personal de dus,si le sugeram sa foloseasca cearceaful de unica folosinta ca sa se stearga! Lucrez pe cont propriu,nu am prosoape Nike ... Dar tot ceea ce are nevoie un barbat ,gel de dus barbatesc ,deodorant ,papuci... Curat si dezinfectat!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...