Sari la conținut

Vreau escorte in Paris


gigioc

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna seara fratilor.

hai sa va fac o recenzie de pe plaiurile moutarde de dijon si cammembert.

mai precis de pe Rue St Denis.

in pofte de-o negresa..si facand i tura pe bulevard ma opri la o frantuzoaica autohtona.in ziua aia lipseau negresele de la strada.

Tipa la vreo 45 de ani,simpatica si piept generos,fac i negociere cu ea de la 50 la 40 de euro si o urmez in cambuza.

voce suava , se apuca de oral..molfait vreo 5 min un oral prost si am zis sa trecem la mutut.

se dezbraca tipa si surpriza de sub bikinei iese o padure de floci,niciodata aranjati de mi-a murit instantaneu.tipa(mais c'est pas ma faute mon coeur)

Kkt cea mai proasta alegere din viata mea.

M-am imbracat si am taiat-o imediat.

 

morala: de atunci intreb dinainte cum e mititica:)

 

Spor la ciocanit.

  • Like 3
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

in prumul rand multumesc pentru contributia pe forum. am fost in paris si am avut noroc ca am stiut unde sa merg :) padurea bois de boulogne este foarte ok, daca cauti gaseti niste tipe beton la 20-30 euro extraordinar de frumoase.

am incercat si o ts fara aprobarea mea si pot spune ca a meritat. mergeti fara probleme recomand paduricea

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare dragi confrați! Sunt vechi pe forum,adică urmăresc precum un soim tot ce se întâmplă în țară, cat si in străinătate! Stiu ca nu e moral,însă timpul nu-mi permite sa stau sa scriu recenzii și nici ,,portarul" de la Tricodava. După ce am lăsat departe meleagurile natale,din zona lui Ștefan, m-am mutat in Franta,mai exact Paris de ceva vreme. Bun! Zis și făcut. Cum lupul schimba părul,dar ,,naravul" ba,ce credeți că s-a întâmplat? Am revenit la vechile obiceiuri,și anume: pescuitul și trasul pe cosor. Am început prin a cauta pe un site (editez postarea) ca acum nu-l mai retin. Găsești de toate: De la martoage până la femei de lux. Caut ce caut nu prea găsesc ceva pe gustul meu. De fapt,cautam o gaura unde sa ma descarc. Gasesc o asiatică la 150e/h,negociat la 120. Tipa drăguță, ingrijita,un pic cam mică de statură pentru gustul meu însă face un oral bun ( precizez ca o sa editez postarea cand o sa am toate detaliile) . ÃŽn fine,nu asta voiam să spun. Vreau doar sa atrag atentia la vestita Bois de Biologie ca e plin de travestiti. Era sa o mușc chiar eu.😂😂😂 Ma duc frumos,ma plimb nitel ( noaptea) pe jos ca masina am lasat-o departe de curioși și merg pe lângă urletele parcate poate poate găsesc ceva care merită. Imi deschide ,,una" usa de la un Renault Trafic,mă poftește înăuntru. Noapte fiind ,am intrat si am zis ca ne ,,cunoastem" in masina. Cand colo,nu am apucat sa schimbam 2 vorbe și ce sa vezi,zăresc intre picioare o mica ,,umflatura" . Deschid ușa și am fugit la propriu. Sper sa nu patiti ca mine. 😂😂😂

  • Like 1
Link spre comentariu

Se găsesc pe sexmodels.com de toate națiile. Sunt și acolo profile false dar sunt și veridice daca verifici bine. Am bifat niste chinezoaice care fac și masaj pro, de ți pocnesc oasele ca vreascurile in sobă.

Eu am fost la una dintre ele, zona Porte d'Italie. 150h jumătate de oră. Masaj și sex normal. Cam la 23 de ani, tanara, piele ultra fină, ultraminionă. Dezavantajul a fost că nu vorbește nicio limba europeană și are peștoaica care cronometrează in camera alăturată. Masajul a făcut toți banii. M a "revergorat".

A doua experiența a fost tot cu o chinezoaica, o milfeta sexy skinny cam la 40 de ani. Tot în aceeași zonă. La ea am fost cred de vreo 3 ori. Afen parcă o chema. Vorbește cat de cat franțuzește. Apartamentul la ultimul etaj Intr un bloc vechi cu scări de lemn interioare care scârție la urcare. Ceva mai ieftin 60/120 euro dar se implica. Dezavantajul este că mai stau vreo trei familii în apartament. Am incercat sa mai ajung la una, aparent o fosta curva de cariera in Pigalle, o legendă a îndeletnicirii cu cucul. Dar nu ne am sincronizat. Nu recomand Bois de Boulogne. Un amic a fost Intr o seara, a lăsat mașina la distanță și a mers pe jos in căutare de orătănii. La întoarcere și a găsit mașina spartă.

  • Like 1
Link spre comentariu
La 23.02.2013 la 14:00, gigioc a spus:

 

Pe Saint denis cum sta treaba? M as baga la o chinezoaica ceva. Tocmesti cu ele la strada dar au și locații? Ăsta cu scara de bloc iese din discuție... Daca ai ceva aventuri ar prinde bine sa ni le spui și noua.

Intre st denis și bois care e mai convenabil? Pe bois nu prea am văzut asiatice...

Și o alta întrebare în bois am văzut niște negrese de top. Erau vreo patru cu cort și tot ce trebuie. Însă mai erau și niște cioroi masivi cu ele. Nu prea se băga lumea. Sunt pașnici? Ai idee?

Aaa și offtopic când am fost eu mi a plăcut mult ca veneau unii cu coșulețe cu de vânzare. Fast food băutură țigări ciocolate... Ca în trenul de Constanța

Bro îmi puteți da adresa de la Bois de Boulogne ?

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
4 hours ago, henry jullien said:

Uscatorul de rufe este sfant😘

Dupa ce spal hainele si lenjeriile , raman pe anumite materiale niste mici scame sau puff . 

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
3 hours ago, henry jullien said:

si daca le bagi in uscator iti scoate toate scamele,de zici ca sunt noi hainele....

Aici unde sunt acum nu au uscator de haine. Voiam o rola. Pleaca romanii in Franta si nici un magazin nu sunt capabili sa descopere .

:)) 

 

tot Eu trebuie sa le fac pe toate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...