Sari la conținut

Salut! Ma numesc Iasmina, am 21 de ani si sunt din Resita


Postări Recomandate

  • Oras:Romania,Resita
  • Oras:Romania,Resita

Salut 1,60 inaltime 50 de kg,sunt draguta si sexy te astept la domiciliul meu ofer : oral si normal(protejate) la pretul de 100 de lei numarul de maxim 30 de minute, masaj de relaxare 50 de lei,nu ma deplasez la domiciliul clientului,nu sunati cu nr ascuns(0731636571)

post-222302-0-83197200-1478726689_thumb.jpg

post-222302-0-54074600-1478726730_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Daca ar fi sa-i faci asteia o recenzie, nu ai sti ce sa faci. Are un fund superb, dar nu se fute in cur, e frumusica, are niste sani dezastru total, face o muie super de calitate, dar in maxim 15 minute esti afara. App are peste pe balcon sau te miri unde, daca la telefon nu-i convine ceva ei, ca vrei sa stai 20 min, ca oricum platesti pt 30 min, asa spune in anunt, intra pe linie pescalaul. Amenintatil casunati la politie si ca ati inregistrat apelul, si rechinul se transforma in sprot, ca e vizat de albastri.

  • Like 1
Link spre comentariu

Iasmina are o locatie horror!! Zona e rau famata, pestele e prezent in alta camera (in locatie e intuneric si lumina difuza in camera cu actiunea) si dupa 10 min de de futai o suna si ea ii raspunde (wtf??). In camera e o dezordine totala, te ineci de fum de tigara, are caine si pisici si patul e din 1985. Are o atitudine de 2 lei atat la telefon cat si la actiune. La telefon iti zice sa iei tigari/prezervative (again wtf??).Actiunea incepe foarte sec, ea merge intr-un colt si cu spatele la tine se dezbraca, tu te dezbraci singur. Are un cur ok,bombat dar cam incepe sa se vada celulia. Sanii is praf, eu am pus mana pe ei si era sa imi moara pula. Refuza daca vrei sa ii faci oral zicand ca nu prea ii place (pe cine intereseaza eu dau cu banu sa fac ce imi place mie nu ei) probabil considera ca dureaza prea mult. La futut nu se implica deloc, cand se pune capra isi acopera pizda cu mana pana o bagi(nu am inteles de ce ca oricum am departat bucile si se vede tot) si dupa cum spuneam mai sus ea sta si tu dai la ea ca surdu in clopot! Daca ii zici sa vina ea deasupra zice ca nu prea ii place, zero implicare. Nu geme, nu te atinge, doar se uita in gol. La oral ii da in cap repede ca sa te termine de parca ar fi ultima pula pe care o suge! O i-a si intre pozitii la supt poate poate te termina. Am uitat sa intreb daca face finalizari da nu cred ca face. Pentru mine e trecuta la de evitat, mai bine fac o laba decat sa merg la ea. Pur si simplu simti ca o face doar pt bani si te vrea cat mai repede afara si futi cu stres ca e pestele acolo! Daca mergeti la ea futeti cu fata spre usa sa fiti pregatiti daca vine cumva pestele. Nota 1 la toate capitolele! Nu am vrut sa fac aceasta recizie dar am considerat ca e mai bine sa stiti cum sta treaba decat sa aveti surprizele neplacute pe care le-am avut eu. Bafta la futut, cei interesati de experiente horror treceti pe la Iasmina & pestele ei!

Link spre comentariu

E foarte bine ca ai facut aceasta recenzie thuglige ,intrdevar Iasmina e cea mai proasta curva dintre cele care sunt in Resita,are o locatie forte horor (jegosa si infecta) de altfel nici ea  nu miroase forte bine(e suparare mare daca ai tupeu sa-i spui  sa faca un dus inainte) ,ai tote sansele sa te alegi cu ceva mancarimi ,are un fraier care sta in celelelte camere ,iar ca si servicii efectiv isi bate joc de clienti ,bineinteles dupa ce ia banii inainte.Ar fi bine astfel de recenzii sa fie facute si pe publi 24 ,ca sa vada doritorii  pentru ce dau banii.

Link spre comentariu

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

 

:))) Am fost și eu la ea doar o data ca a doua oara nu m-am mai dus vroia să-i cumpăr prezervative pai cum plm mai după ce ca îți plătesc prestația mai ai pretenții sa îți iau și prezervativu dute dreq

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...