Sari la conținut

0743801871 Romina


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut dragi confutaciosi.

 

Azi a aparut un anunt nou in ziarul Jurnalul Bihorean cu textul: bruneta 21, suna-ma + numar din titlu. Cum am avut ceva timp liber dupamasa (si de obicei sun la toate numerele nou aparute) am zis hai sa incerc norocul si am sunat,sunat, sunat de vreo 4-5 ori si in sfarsit mi-a raspuns (intretimp am schimbat numerele de telefon de pe care am sunat-o, am incercat cu vreo 3 numere sa o sun pentru ca la una nu a raspuns si pe cealalta mi-a dat ocupat). Am cerut si primit detalii despre servicii , pret , cum arata , adresa. Am zis , hai ca vin , mi-a raspuns ca numai peste vreo 40 de minute o sa fie libera , cand i-am raspuns ca atunci mai bine lasam pe altadata m-a intrebat daca pot sa ajung in 10 minute, raspuns ca da , m-a rugat sa ma grabesc si sa nu intarziu ca are un client care deja s-a programat. Ajuns in timp l-am resunat si m-a indrumat spre locatie.

 

Tarifare: 50 ron ON+NP (ON in functie de igiena) 100ron/ora ON+NP , nu face anal,finalizare orala.

 

Locatia : Cartierul Soarelui din Oncea (exact blocul vecin unde a practizat prima oara http://iulia.iosub) garsoniera la parter (nivelul garajelor) destul de curata cu pat mare comod , baia nu am vizitat-o pentru ca eram proaspat dusat.

 

Aspectul fizic: Bruneta par semilung, 21 ani , inalta 172-174cm , aproximativ 60 kg fara kilograme in plus , draguta la fata , sani mijlocii spre mici neafectate de forta gravitationale , fund frumos , pussylica epilata cu labii mici (miros gust nu stiu nu am avut chef si nici nu stiu daca aproba pozitia 69) , verigeturi vizibile pe burta (urma de dupa nastere, mi-a zis ca are o fetita de 4 anisori). Apropo , pe fata respectiva multi o puteti cunoaste ca a lucrat maidemult vizavi cu casa mov.

 

Program de lucru: am intrebat si mi-a raspuns sa sun si daca raspunde inseamna ca lucreaza. (raspuns cam nepoliticos)

 

Actiunea: M-am dezbracat si m-am facut comod pe spate , ea a venit peste mine ,am vrut sa o sarut dar nu mi-a fost permis numai pupic pe fata :( , m-a mangaiat un pic cu sanii si a coborat pana la obiectul muncii, am cerut oral neprotejat, urmat de o inspectie vizuala amanuntita aproximativ de 30 secunde asupra instrumentului. In final a fost de acord cu oral neprotejat si s-a apucat de treaba, executat binisor fara deep, fara atentie la zonele adiacente. Dupa 3-4 minute a asezat prez-ul , a mai facut un pic oral , a venit deasupra mea si incet incet s-a infipt in bastonas. La normal dupa ce se incalzeste nu mai comenteaza ca "mai incet" sau "nu asa adinc" Nu s-a grabit deloc, s-a miscat lent ,ritmic. Am mai incercat pozitia pe la spate (si-a luat tocurile sa fie chiar la inaltimea perfecta:) ) urmat iar cu ea deasupra mea dar cu spatele la mine, si finalizat in pozitia respectiva.

 

Note:

Locatie: 8,5 curat,spatios, pat comod, locatie ferita de ochiul lumii (baia nu am vizitat)

Corp: 8,5 inalta, frumoasa, sanii nu sunt lasati, verigeturi pe burta.

Oral: 7,5 fara atentie la zonele adiacente, fara prea mare pasiune

Normal: 9 se misca foarte bine, nu comenteaza pentru pozitii, nu se oboseste deasupra.

Igiena: 10 pasarica ei nu am gustat, mirosit ,dar in rest merita nota maxima.

Gfe: 6 nu a ramas corigenta la mine dar nici nu ma prea stimuleaza ca sa o revizitez ( sunt un fan GFE)

Raport/pret/calitate: excelent (am ramas aproximativ 25 minute si am platit 50 ron)

 

Concluzia finala: De recomandat nu o recomand dar mentionez ca merita vizitata pentru raport/pret/calitate. Eu pentru lipsa de GFE nu cred ca o sa mai revizitez.

  • Like 5
Link spre comentariu

Va salut

Se pare ca maestrul a mai ratat niste numere de Jurnal Bihorean in ultima perioada sau a fost mai preocupat cu activitatea asiduua de pe forum. Anuntul a aparut si saptamana trecuta, si in cursul acestei saptamani, deci nu azi. Nu asta e important evident. Totusi maestrul Apuci e un fel de Maurice Green , sprinteur de valoare. E destul de putin probabil ca Apuci sa nu marcheze primul :)).

Eu am fost la fata asta si ieri si azi. Ieri mi- a lasat o impresie pozitiva, asa incat in aceasta dimineata i-am mai facut o vizita de curtoazie si finishuri seminale. Recenzia lui Apuci e destul de exhaustiva asa incat nu are sens sa mai expun locatia ( cart Soarelui Oncea, intra-devar un fel nu stiu cum sa cataloghez, garsoniera,subsol.. ceva de genu). Si intra - devar fata era una din fetele care si- au dus veacul de lubricitate vis-a- vis celebra Casa Mov ( doar cu un alt pseudonim -alias Diana in acea perioada).

Dameza mi- a spus ca a fost pe dincolo mai mult si pana recent a fost mai putin '' vizibila'' in urbea de pe Cris.

Urmele schimbarii sunt foarte evidente, in primul rand in ceea ce priveste aspectul fizic, corpul, urme vizibile de taieturi pe antebratul mainii stangi, viata grea se pare in aceasta profesie.

Totusi fata pastreaza un aspect destul de acceptabil , inalta , bruneta, descrierea e facuta potrivit de maestru.Ce as putea sa comentez vis a vis de aspect , urmele de '' nicotiana tabacum '' de pe dinti, cam ingalbeniti, si acele vergeturi pe burta, foarte evidente. ILa fata e draguta.

Pret 50 lei/ fin OP sau ON functie de igiena, chimie stiu eu, (ieri la tel i-mi spusese ca ONP cu finalizare e 80 de lei) , 100 ora / 2 fin incluse.

Ieri am stat o ora, azi fiind mai matinal am optat doar pentru o finalizare. Oralul mie se pare ca l -a facut bine. Nu s- a ajutat de maini decat f putin, incearca sa o bage cat mai adanc in gura. se uita la tine in timp ce o suge. Ce mi- a placut faptul ca saruta ( nu pe buze decat f fin ci pe corp). Si se lasa si sautata si ea pe corp, pe sani, pe gat. De mine s-a ocupat din punctul meu de vedere mai mult decat multumitor. Oral destul de intens, la normal se implica, daca faci lady on top si dai tare si ritmic chiar ii place si juiseaza si ea si nu cred ca teatral. Nu face mofturi la schimbarile de pozitii, am incercat cateva si nu a comentat nimic. Fata de cum era acum cativa ani cand presta pot sa spun ca sala in care aplauzi e mult mai larga acum. Insa, intretinuta, labii mici, epilata, desigur nu am facut pe somelierul sa o degust , dar nimic neobisnuit. Fata de ce am niste rezerve e faptul ca nu cred ca a facut dus dupa precedentul client. Am asteptat si eu dimineata si dupa plecarea confratelui m- a chemat imediat.Oricum am remarcat ca e foarte cautata. Ieri era efectiv coada in fata blocului. A fost chiar amuzant, se iesea ca pe banda. Am preferat sa revin dupa ceva timp.

Locatie : 7 un fel de ... de remarcat patul destul de comod, curatel, acceptabil, baia e mica cu o cabina de dus, vreo 2 geluri aruncate pe acolo.

Atitudine : 6 lipsa in acel GFE , oricum e de inteles , e un o rutina care e mai mult decat resimtita de ea, telefonul suna continuu, a raspuns la telefon doar dupa ce am terminat.

Sex :- pt oral 8, 5 s a implicat, imi place ca atungi cand o suge te priveste in ochi , mie mi -a facut ONP, limba peste tot, luat oo in gurita. Nu am reusit sa o determin la un CIM.

- pt normal 8 se misca destul de bine, e lasciva in miscari, poti schimba ce pozitii doresti, singurul impediment ca e mai larga acum, in rest se lubrefiaza ok.

Igiena- un semn de intrebare aici , poate un 7 pt faza cu dusul. ( si nici azi dupa ce am terminat nu a mers la dus)

Anal a zis ca nu face, nici CIM, COF FK. Nu stiu daca face 69 nu am intrebat si nici nu am dorit.

Eu o recomand pentru raportul calitate- pret sau oricum merita incercata macar odata.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut. Am vizitat si eu ieri pe Romina, in urma recenziilor voastre folosind telefonul din titlu. Mi-a raspuns la primul apel si mi-a dat adresa.

 

Tarifare: 50 ron OP+NP ,80 ron ON+NP 100ron/ora OP+NP , 120 ron/ora ON+NP nu face anal.

 

Locatia : Cartierul Soarelui din Oncea, gasoniera curata, baia curata cu o cabina de dus si prosop curat.

 

Aspectul fizic: Inalta 170cm , aproximativ 55 kg, simpatica, sani destul de mici vizibil dupa nastere lucru care se vede si pe vergeturile de pe burta, fund frumos.

 

Actiunea: M-am dezbracat si am facut un dus apoi am inceput cu un oral destul de bun nu inainte de a ispecta atent instrumentul. La normal a pus prezervativul si a venit peste mine dupa care am trecut la pozitia capra, pozitie in care am si terminat destul de lejer. Se misca bine si am avut senzatia ca i-a placut.

 

Note:

Locatie: 9 garsoniera ok baia mica dar cu tot ce trebuie.

Corp: 8 inalta, simpatica, sanii ok, pe burta semnele de dupa nastere.

Oral: 7 binisor dar nimic special.

Normal: 8 se misca binisor, nu face nazuri.

Igiena: 10 proaspat dusata, curata.

Nota generala 8

 

Concluzia finala: O recomand. Eu voi reveni cu siguranta.

 

Sanatate si virtute.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Sunat. Vizitat. Futut.

La telefon voce cam plictisita, la fata locului comportament f bun.

 

Preturile si datele despre locatie identice cu ce s-a spus mai sus, cu mentiunea ca locul fiind cam izolat e si cam expus. Daca parchezi masina acolo si e recunoscuta de cineva, e dificil sa gasesti un alibi credibil.

Fata este, asa cum a observat ”causticc” fosta Diana de langa casa mov, arata bine la corp dupa standardul meu, la fata e chiar draguta, ochi si buze de exceptie, atitudine foarte buna. Oral fara deep, facut calm, umed(NP) si fara graba. Foarte multe pupaturi, in mod sigur am facut clic cu ea. Futaiul in limitele unui calificativ ”B”, pozitii incercate mai multe, dar fara scantei, asa cum era mai demult. Totusi, potential exista, eu unul stiu sigur din experientele de acu 2 ani, asa ca o voi revizita.

Bafta!

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Am revenit la Oradea si mi-am facut timp pentru a vizita o domnitza.

Aveam ceva numere de telefon ale celor pe care le-am intalnit + inca 2-3 mai noi luate de aici de pe forum.

Fiind destul de dimineata nu am prea avut succes cu telefoanele, singurele fete care mi-au raspuns au fost Andreea blonda 35 (0748926520) si Romina (0743801871). Andreea am mai vizitat-o dar din discutia telefonica a zis ca si-a schimbat locatia de pe L.da Vinci pe Calea Aradului (ceea ce ma incurca un pic), asa ca am ales-o pe Romina. Am reusit sa ajung la ea dar cu destula greutate, se abtine in a da detalii clare despre locatie, cred ca nu stie nici ea bine sa explice in ce zona e de gasit... sau nefiind oradean, posibil sa fi inteles eu aiurea. Incurcatura a fost "Soarelui" care este si cartier dar se pare ca si o strada din Oradea. Abia am reusit sa-i explic taximetristului unde doresc sa ajung. Dar, in fine am gasit cumva adresa, am mai sunat odata cand am ajuns la bloc si m-a indrumat spre usa ei.

Locatia: Pare un bloc destul de nou, ea are camera la parter, la capat de bloc, intrare securizata cu cifru. Camera spatioasa, dar nu f curata, vase nespalate in chiuveta, saci cu lucruri dupa usa, pungi de seminte sau cipsuri pe jos, un pat matrimonial mare, o plasma si un calculator aproape de pat pe care l-a mai butonat chiar si dupa ce am ajuns eu inauntru (se coresponda pe mess cu cineva). Baia destul de mica, cu dus. Din pacate am avut ghinionul sa gasesc 2 prosoape murdare, folosite si fiind musai sa ma sterg le-am folosit colturile dar cu destula retinere. Un mare minus din partea mea pentru acest lucru.

Dama: o tipa dragutica, inaltuta, bruneta, vopsita recent (inca avea urme de vopsea pe urechi si pielea de pe cap), sani mici pentru gusturile mele, buze frumoase, dantura parea ok... ceva urme de taieturi pe antebrat, pusilica epilata dar nu foarte recent, probabil de cateva zile, avea perisori asprii, intepatori jos.

Prestatia: Am discutat in prealabil telefonic preturile (50 O+N protejate), mi-a cerut (daca pot) sa ii dau banii inainte, facut dus, ea nu, a zis ca a facut si m-a asteptat cuminte pe pat. Intre timp si-a cautat videoclipul preferat pe Youtube. Am urcat in pat in genunchi, ramas asa si a inceput cu o laba pt a ajunge in erectie, pus prezervativ (desi eu i-am propus fara - nu a acceptat) si mi-a facut un oral bunicel. Din pacate o inghite destul de putin, mai mult o tine in mana si ii suge capul. Ceva atingeri intre picioare, pe testicule si in zona anusului. Ce e cel mai placut (cel putin asta mi-a placut mie) este faptul ca se uita destul de des la tine cand o suge. In timp ce imi facea oralul ea se masa pe sani si eu ii exploram pusilica. Dupa maxim 10 minute de oral s-a intins pe spate, si-a bagat degetele in gura sa si le umezeasca, si-a gresat pusilica si m-a poftit in ea. La normal mi s-a parut mai buna, in pozitia misionar ai posibilitatea sa o vezi excitata, se uita in ochii tai si geme de placere. Ne-a facut placere amandurora partida de sex normal, ne-am sarutat pe gat, pe piept dar nu a acceptat pe gura. Am mai incercat si pozitia lady-on-top si aici m-a terminat, mi-a placut cum s-a miscat si n-am mai rezistat, dupa cca 15 min am explodat in prezervativ. Timpul petrecut la ea aproximativ 35 minute.

Note:

Locatia: 8, din cauza lipsei prosopului curat de la baie

Corp: 7, frumusica dar sanii mici

Oral: 6, din cauza ca nu a acceptat neprotejat. Cica pt asta trebuia sa ii spun la telefon, din timp.

Normal: 9, mi-a placut cum se misca si cum te priveste in ochi.

Igiena: 9, ea curata, fara mirosuri suspecte

Raport calitate/pret: bun. 50 lei O+N pror - ok. La Cluj, orasul meu de bastina nu gasesti asa ceva.

Concluzia finala: din punctul meu de vedere e de recomandat. Eu as sfatui-o insa sa comunice mai bine cu clientul, sa fie mai deschisa.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Dupa ce Romina a adunat suficiente recenzii pozitive (intretimp si eu am mai revizitat-o, si e chiar de recomandat, macar pentru pretul foarte bun), mut topicul ei la Top escorte.

Link spre comentariu

Salutari user buni:

 

Aseara 13.09.2012 , in jurul orei 22:00 am facut o vizita Rominei, in locatia bine cunoscuta.

Din pacate am dat peste un taximetrist retardat care nu a gasit locatia din prima... defapt nu a gasito de loc!

Dupa nervi si stres, in jurul orei 22:30 am ajuns.

 

Am gasit *PARATA* in slapi, pantaloni tip stratch si un tricou..

Vorbeste mult si prost! A reusit sa ma inhibe rapid... incat m-am dezbracat in primul minut si intins in pat.

 

REVIN PE LOCUINTA:

 

1. Nu avea prosoape, (am remarcat deoarece am dat prin toaleta dupa 30min in taxiu si o bere..)

2. Cam multi papuci la intrare care m-au bagat in *filme proaste*.

3. Foarte cald inauntru!

 

LOCATIE : 7.5

 

Ea vorbeste mult, prost, mentionand prea mult de fetita ei...

Nu vreau sa aud de copii cand merg la futut de bagaboante sincer...

Vorbeste cam repezit, si da impresia de nepolitete.

E grabita, si sincer sa fiu te supune unui stress mult prea mare!

 

Eu am ajuns dupa ora 22:00 si am achitat 100lei pe 30min, doream un ambient mai placut.

 

COMPORTAMENT : 6.5

 

Pretul ar fi fost ok, dar picat la tarif dublu pentru care am fac responsabil.. inca i voi oferi un:

 

PRET : 9

 

Corpul e slabut, dar carnea lasata. Vergeturile alea e burta m-au dezgustat sincer.

Poate la altii plac, nu stiu de ce scriu de bine toti, pentru ca are un corp nu prea placut..

Recunosc ca eu am si pretentii, nu pot accepta orice.

 

Oral : 6 - Ma grabit, si etc... nu mai stau pe subiect!

In pasarica si-o baga bine, dar eu avand STIULETELE MARE, o consider totusi cam larga!

 

Pasarica : 7

 

 

Ramane la aprecierea voastra, dar eu unul am sa revin doar daca ma ia tare... si nu am alt varianta.

Va recomand sa o luati mai tare, nu o lasati sa conduca discutiile. Si daca face figuri la cerinte, spargetii curu,

 

APROPO, MAI SI COMENTEAZA SA NU O FUTU TARE, SA TE TERMINI PE EA, SAU IN GURA, ETC.

 

Prea multe figuri, dar inteleg asta deoarece la pretul asta isi permite tot poporul.

 

Dar pentru cei pretentiosi ca si mine, nu merita tolerata! NEXT

 

 

MrTKO

  • Like 1
Link spre comentariu

Tarifare: 50 ron ON+NP (ON in functie de igiena) 100ron/ora ON+NP , nu face anal,finalizare orala. scris de apuci( dar face si finalizare orala)

 

Locatia : Cartierul Soarelui din Oncea deja stiti..

 

Aspectul fizic: stiti deja.. scrie si mai sus e ok...

 

Program de lucru: daca iti raspunde .. si iti zice ca da e libera.. e clara treaba.. daca nu.. atunci nu

 

Actiunea: ceau ceua... am intrat sa pus la calculator...(juca remi online) am vazut ca e ocupata cu semintele pe masa:)) am zis ca merg pana la baie..sia terminat treaba. next dezbracat. intins in pat. urmat de 1 oral bine executat, mangaieli.. pus caciulita infipt in placintuta aia mica , timp de 30min.. fara opripe dat dat dat.. pur si simplu nu imi venea.. ceva imi lipsea..(ori prea multa oboseala) a fost ok, din pacate nam reusit sa umplu caciulita..( intre timp a mai incercat oral.. din nou neprotejat... dar tot nimic.

imbracat si plecat

Nu se implica prea tare ( este UN minus foarte MARE)nu e prea sociabila

 

Note:

Locatie: 7 ( masa plina de seminte,)

Corp:9 ( minus pentru burticuta aceea..)

Oral: 9.5 ( mie chiar mia placut oralul,)

Normal: 8.5 e ok, nu are probleme in orice pozitie isi face treaba Daca sar implica si mai mult ar fi super,

Igiena: 9

Gfe: 8( a incercat prin saruturi ..imbratisari..)

Raport/pret/calitate:pentru 50/80 merita

 

Concluzia finala: de revenit nu revin, dar e de recomandat pentru o partida..si cine stie in ce stare e..

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Am sunat-o saptamana trecuta intr-o dupamasa si am stabilit ca in 15 min merg la ea, mi-a zis ca e libera si am primit unda verde. Odata ajuns acolo nu a mai raspuns(deci e un fastfuck in toata regula), dupa 10 minute de asteptare am vazut iesind de la ea rapidul antefutator, dupa inca un minut m-a sunat sa ma invite inauntru. Cand paseam peste pragul usii am fost anuntat ca nu mai are prezervative, asa ca aveam varianta unui oral singular sau asteptarea pana ea merge la magazinul cel mai apropiat(dus-intors 15-20 min) sau poate isi inchipuia ca merg eu fiind cu masina.

Recunosc ca am fost pentru circa 10 secunde tentat de ideea unei asteptari, dar asta pana am reusit sa o analizez bine cu privirea; ce am vazut a avut efectul apei reci asupra monseniorului din chiloti. Nemachiata, complet nearanjata, imbracata in trening si cu ceva slapi in picioare. Arata cam ca o femeie de serviciu de pe la vreo institutie.

Am zis pas si am plecat.

  • Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

@Warrior... nu stiu cum si de ce zici ca anuntul nu mai e valabil. Vazand ce ai scris si ca topicul a fost mutat la "Escorte inactive" am zis sa sun sa verific, dar neavand intentia s-o vizitez pt ca nu-s in Oradea, o sa ajung abia joi si oricum am pe altcineva pe lista.

Deci, azi la ora 12.20 am sunat-o, mi-a raspuns din prima, a zis ca lucreaza, m-a rugat sa-i spun exact ora cand vreau sa merg la ea sa nu aiba pe cineva programat. Ce am mai aflat telefonic e ca nu lucreaza seara f.tarziu. Eu zic s-o suni pentru o programare si o poti vizita linistit. Se prea poate sa fie pe la cursuri (zic eu... :habarnam ) sau chiar sa aiba si alt job, e destul de retinuta uneori in a da anumite detalii, depinde bineinteles in ce postura e prinsa la momentul apelului.

Nu cred ca topicul isi are locul aici. Probabil nu a mai vizitat-o vreun confrate si sa posteze vreo recenzie.

Pana la urma urmei e destul de noua pe aici, prima recenzie e din 31 august, in urma cu doar 50 zile.

 

@apuci, o poti suna si tu sa vezi ca inca e activa. ;)

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@apuci, o poti suna si tu sa vezi ca inca e activa. ;)

Am mutat topicul inapoi. Am incercat sa o sun,nu a raspuns,nu am mai vazut nici anuntul ei de cateva zile bune in ziar, si asa am crezut ce a spus warrior81.

Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...

Salutare. De 3 saptamâni încerc sa dau de colega...bă nu răspunde...dar de obicei are telefonul închis.daca mai are cineva un număr de telefon îl rugam sa îl postezi sau moderatorul sa o treacă la inactive...nu? Pai ori muncim, ori..? In 3 saptamâni zi de zi încerc sa dau de ea nu de alta dar încerc sa bifez tot...:)

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

<p>buna, am incercat ieri intre ora 14 si 19:30 in repetate randuri sa gasesc o voce care sa raspunda, dar tot ce am gasit a fost gagica de la mesageria vocala. deci momentan abandonez , poate stie cineva daca are un nou numar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...