Sari la conținut

Raluca 0757699490


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

In urma cu cateva zile a aparut un nou anunt pe Oradea.net http://www.oradea.ne...ite-366130.html Am mai vorbit cu fata respectiva prin mesaj personal pe Oradea online (atunci nu a avut locatie si cerea 250 pe ora negociat la 200 ron/ora) Ieri am sunat pe fata ,mi-a spus ca are deja locatie ,am cerut si primit detalii,stabilit intalnire.

Numarul de telefon: e cel din titlu: 0757699490

Tarifare: Initial a cerut 250 ron si a lasat la 200 ron /ora (mi-a promis ca data viitoare o sa fie 150/ora. pret numai pentru clienti care revin) se poate si la finalizare si atunci pretul e 125 ron (am intrebat-o 120 , raspuns nu, e 125) ON+NP , 69 , FK , nu accepta anal, CIM.

Locatia: Bulevardul Dacia vizavi cu muzeu , una dintre blocurile turn apartament cu doua camere la ultimul etaj , destul de curat , baia curata cu prosoape uscati , gel dus , in camera de actiune pat mare destul de comod. Azi m-a intrebat pe oradea online daca nu stiu ceva camera in regim hotelier, deci nush cat o sa stee aici.

Aspectul fizic: E o fata destul de draguta 19 ani , 165cm , 55kg ,nu are kilograme in plus, ochi caprui (pe oradea.net scrie ca are ochi albastrii ) , roscata vopsita cu parul pana la umeri , vizibile carii la dinti , sani frumosi mijlocii spre mici ,rotunzi ,fund frumos fara celulita, verigeturi , pussyilica epilata complet cu labii mici nevizibile (exact cum imi place ) , fara miros sau gust suspect. Can l-am vizitat , fara haine arata ca scufita rosie , era proaspat venita de la solar

Atitudine: E destul de vorbareata, vorbeste frumos cu clientul (intr-o ora am aflat destul de multe lucruri despre ea) , in pauza te serveste cu suc , presimtirea mea a fost ca se crede mai frumoasa mai desteapta ca si cum e in realitate. Mi-a spus ca e din Oradea dar are un accent inevitabil taranca. Mai tarziu s-a si dat de gol cand l-am intrebat ce sport a facut ca are umeri dezvoltati, raspuns niciuna e asa de la multa sapa.

Actiunea,prestatia: Preludiu inceput cu ceva mangaieri reciproc ,saruturi (accepta FK) cam rapid s-a apucat de oral , oral executat mai rau ca binisor , cu foarte putina atentie la zonele adiacente. Am pus-o in pozitia 69 ca sa savurez si eu de pussyilica ei fantastica care era recent epilata si a avut un gust delicat. Dupa asezarea caciulitei ne-am apucat de normal, am vrut sa vine ea deasupra dar m-a convis (nu a vrut nici cum sa vine ea deasupra) sa vin eu prima data in pozitia missionar, urmat pozitia ea deasupra si finalizat in pozitia pe la spate. La normal e foarte slaba prestatia ei, sta nemiscata in orice pozitie o pui. I-am propus sa mergem sa fumam o tigara inainte sa incepem repriza a doua. Cu mare mirare m-a intrebat vrei sa mai stai o finalizare, zic da normal. De obicei clientii platesc o ora dar stau numai o finalizare, spune ea. Atunci da-mi jumatate de bani inapoi si plec, zic eu la care vine raspunsul ca oricum nu mai avem timp pentru un numar. Dupa ce i-am demonstrat aratand ora cand l-am sunat din fata blocului ca mai avem 30 minute , nu a mai comentat nimic (zicea , am crezut ca deja a expirat ora). Runda a doua cam tot asa s-a petrecut ca si prima cu diferenta ca nu am reusit sa finalizez (simteam ca as putea sa dau la ea inca o ora incontinu dar fara rezultat). Timp petrecut la ea aproximativ 1 ora si 10 minute.

Program de lucru: Am intrebat cum lucreaza , raspuns ca de la 8-9 dimineata pana pe la ora 22, in weekend si dupa ora 10 pentru ca merge in Baile Felix la comanda clientilor la hotel.

Note:
Corp: 9 imi plac fetele siluete
Oral: 6,5 cu indulgenta , fara pasiune, fara atentie la zonele adiacente.
Normal: 7 nu (prea) comenteaza pt pozitii, sta ca si o scandura, scoate ceva sunete dar cred ca sunt numai mimate.
Igiena: 9 minus 1 pentru dinti cariati, face dus se spala pe dinti inaintea fiecarui client.
GFE: 8 Saruta (mai cu retineri) comunicativa dar nu m-a convins (macar cu teatru) ca ii si face placere.
Locatie: 8 destul de curata , baia curata , pat comod.
Raport/Pret/Calitate: 200 nu merita (eventual 150/ora promis pt intalnirea a doua, ar merge)

Concluzia finala: Pentru un trofeu nou merita vizitata (daca mai reduce tariful). Eu posibil o sa mai revizitez dar nu in viitorul apropiat (numai pentru pussylica ei)

  • Like 4
Link spre comentariu

am fost si eu pe la domnisoara raluca. ne-am inteles la 200 lei ora, dupa ce la telefon mi-a cerut 250. arata bine, corp frumos, dragutta la fata, singurul minus ar fi dantura - a tinut insa sa precizeze ca merge la dentist si ca nu va mai avea carii vizibile - . Per total a fost o experienta placuta, ar mai avea de lucrat insa la raportul calitate/pret. un pret de 150 cred ca ar fi mai corect. la oral nu e stralucita, mai are mult de invatat, accepta fk, cim, cob. eu unul voi mai reveni daca mai coboara din pret.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Anuntul aparut azi pe Oradea.net http://www.oradea.net/anunturi/ofer-companie-0757-639-569-anunturi-gratuite-368816.html cred ca apartine lu Raluca (sunt 99,99 sigur, anuntul a fost adaugat de aceeasi calin122,accent similar, momentan nu avea locatie numai maine)

As multumi daca cineva care a vizitat-o mi-ar confirma daca am dreptate ,ca sa adaug in titlu si numarul nou (0757639569).

Link spre comentariu

Nu de mult am incercato si eu

Sa mutat , acuma sta in spatele biserici de pe Calea aradului

cand sa ajung la ea, eram al 2 min, imi da mesaj daca cumva pot reveni peste 30 min ca ia intervenit ceva...( neavand ce face zic k)

Dupa 30 min am revenit,ajuns la locatie cand intru Miros de tigara.. cand am ajuns, a ajuns si ea inainte cu 5min , zice sa astept ca face 1 dus rapid, zic K un + aici

dupa dus trecem la treaba..

incepe cu un Oral slabut rau, dupa ea pe mine( aici tin sa zic cand sa urcat si sa apropiat un mirossss de Transpiratieeee...

la normal nu comenteaza.. cand trecem la capra,( o duhoare de pasarica urataaa rau nu mai stiam cum sa scap de aceste mirosuri..:|

 

Locatie -7

Oral - 6

Normal - 8

Corp - 8

Igiena - 5

 

De evitat

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...