Sari la conținut

Blonda Focoasa Laura 0752424935


Vizitator robby r

Postări Recomandate

Vizitator tmdud
Reputație: 0

Yes! Mi-a raspuns la telefon, m-a programat, am ajuns la ora stabilita !!!

Recenzie...de unde??? Nu mai raspunde la telefon, desi i-am lasat mesaje ca am ajuns in zona....

Primul venit, primul servit?

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am vizitat d-soara acum o luna de zile,

Fata e amabila incearca sa se faca placuta, pozele sunt reale dar nu e vreo frumusete.

Aspect general: 8

Fata: 7

Sani: 10

Fund: 7

Servicii 150 ron o finalizare care include si CIM, eu atat am ramas.

Macar asta e reala fata de multe altele de pe aici,

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost la Laura - așa s-a prezentat în anunț, așa i-am zis - acum două luni, apoi din nou, de două ori, o lună respectiv încă câteva săptămâni mai târziu.

 

Prima oară, pentru că mi-au picat niște bani în poală, am zis, pe pulă au venit, pe pulă să se ducă.

 

Am stabilit foarte ușor întâlnirea, am ajuns lejer în Steaua, m-a primit o brunetă tânără într-un neglijé, am plătit 200 dinainte, apoi s-a debarasat de neglijé și --

 

M-a amețit cu sânii aceia, sunt exact forma mea favorită, deși sunt în general mai degrabă ass guy decât boobs guy, fata m-a cucerit rapid.

 

S-a lăsat îmbrățișată, a început să se miște provocator, mi-a cerut să mă dezbreac și m-am conformat cuminte și bucuros.

 

A urmat un ON plăcut, deși sunt printre puținii bărbați care nu apreciază în mod special felația am simțit că acordă atenție cuvenită tuturor părților incluse în actul respectiv, dacă mă înțelegeți.

 

Am trecut la NP, mai multe poziții, nu vă dau aici prea multe detalii, vă las să o descoperiți singuri, doar vreo două să vă zic.

 

La FK este superlativă. Mi-a găsit gura și a început să mă sărute de era să mă pierd doar în sărutat, uitasem scopul și durata vizitei. În plus, la un moment dat am ajuns să pipăi păsărica ei și m-au contopit, ca madelena lui Proust, amintirile legate de păsăricile din tinerețe. Se simte tinerețea și prin frăgezimea trupului și prin plăcerea ei de a mulțumi.

 

M-a mai susprins și subtitlitatea ei; atunci când și-a dat seama, cât timp făceam o mică pauză, că trecuse deja o jumătate de oră, și mi-a dat de înțeles că mai trebuie să plătesc. Am mai pus 200 de lei pe masă bucuros.

 

All in all, eram sigur că voi reveni la ea. Faza proastă a fost doar atunci când, la plecare, a sunat un celular în altă cameră, cineva în mod cert a întrerupt apelul, apoi era să-mi spună ceva personal, din familia ei.

 

A doua oară când am sunat-o a fost mai greu cu programarea, era convinsă că sunt cineva care se ține de șotii la telefon, am ajuns să trebuiască să o conving că sunt într-adevăr un client.

 

Pentru că deja ne cunoșteam, a fost mai relaxată atmosfera, din nou m-am bucurat de sânii ei frumoși și de păsărica ei catifelată. Nu mai știu cât am stat, parcă de 200 lei cred, tot ON și NP.

 

Ce m-a frapat cel mai tare, se machiase de semăna izbitor de mult cu Amy Winehouse, o ajută și forma nasului ce-i drept, dacă aveam fetishul ăsta cu sex cu lookalikes cred că eram și mai satisfăcut.

 

Am aflat atunci că este oarecum afectată de comentariile de pe forum, așa că sper să o luați mai ușor, e tânără.

 

Partea negativă pentru mine, sunt curios dacă și alții simt la fel, înainte să plec a preluat apelul unui alt client și a făcut rapid programarea, deși nu mă scotea pe ușă afară am simțit oarecare presiune.

 

A treia oară a trebui să reluăm același song and dance cu convinsul cine sunt, noroc că a reținut niște detalii din scurtele noastre discuții pe lângă subiect și a acceptat să mă vadă.

 

Am stat de 200 de lei, dar pentru că am înțeles că tocmai fusese cu altcineva, deși îmi părea curată, nu m-am mai concentrat pe păsărică ci pe funduleț, care mi se pare de asemenea plăcut.

 

Mi-a atras atenția de vreo două ori să vorbesc mai încet, pentru că era în apartament și o colegă a ei de breaslă, aspect care, în loc să mă potolească, m-a încins mai tare. Dacă aveam destui bani la mine, propuneam un threesome. Am mai aflat de asemenea că nu se bagă la anal și că este into COF.  OP + NP, ca turele anterioare.

 

Urmează notele:

 

Locația - chiar pe stada Steaua, ușor de ajuns, pat mare, locație curată.

ON - 9, dar doar pentru că nu sunt mare fan.

NP - 9, știe ea de ce.

Igienă - 9, doar pentru că am simțit miros de baby wipes la păsărică la un moment dat.

GFE - aici e aici: m-am simțit cu ea nu ca și cu o escortă, ci ca și la o primă, a doua, sau a treia întâlnire cu o tipă normală, caldă, eager to please, și Doamne! atât de mult mai tânără. FK de de pierzi în ea, am glumit în timpul actului, am vorbit de chestii, i-am oferit o opinie două, ce mai, am și invitat-o la o cafea. 10.

 

Voi mai trece pe la ea, dar mai întâi am să încerc și niște fete cu tarife mai mici, ca să îmi fac o părere mai avizată în ceea ce privește prețurile Laurei - 200 finalizarea, 400 ora.

 

Pe curând, în mod cert.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

Fata faina, imi amintesc ca am vizitat o doar o data. M a primit la unu sau doua noaptea fara sa ne cunoastem, lucru tot mai rar in ziua de azi.

  • Like 1

dag dal gas!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...