Sari la conținut

Alexandra,blonda --0754683508


mindo1

Postări Recomandate

Alexandra(asta e numele pe care mi la dat,nu stiu daca e real sau nu,si nici nu cred ca are vreo relevanta) nu are anunturi pe net.

Eu am intalnit-o pe Bd Bucuresti ,iesirea spre Real,in zona Petrom. Iesea putin in evidenta dintre celelalte fete care fac trotuarul. E blonduta,foarte subtirica (max 45kg) la o inaltime de 1,65 ,corp armonios,fund grozav. E putin timida,cred ca a inceput de curand sa activeze in domeniu. Inca de cand a intrat in masina a precizat ca vrea sa facem cum spune ea.(asta insemnand sa platesc pretul impus de ea si sa fiu de acord cu locul impus de ea pt desfasurarea actiunii). Am fost de acord,asadar am convenit sa facem un numar,sex normal la pretul de 50 ron. Daca bine-mi amintesc parca zicea ca nu face oral(cred ca e o chestiune de timp pana va in lude si asta in meniu).

Ca locatie -aleasa de ea- a fost zona din spatele Petromului,zona linistita de altfel-nu am fost deranjati de nimeni in timpul actiunii.

La cererea mea s-a asezat cu mainile pe capota masinii si am patruns-o din spate. I-am cerut la un moment dat sa stea cat mai aplecata si sa scoada fundul,arcuindu-si spatele. S-a conformat fara sa obiecteze. Am si terminat in pozitia respectiva dupa aprox 10 min.

Raportat la cum arata eu zic ca pretul e corect. A declarat ca merge si la hotel,dar nu am cerut alte detalii.

Poze nu am.

Pt felul in care s-a comportat la normal i-as da nota 7/8 (se observa ca e la inceput de cariera :P ) iar pt GFE i-as da un 6/7.

Daca se cizeleaza putin cred ca poate fi o optiune buna.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutari! Am fost zilele trecute si la domnisoare, nu pot sa confirm ca o cheama Alexandra, ca sincer nu am intrebat-o, dar e exact aceasi persoana descrisa de mindo1. Tarifele practicate sunt urmatoarele: 50 - Normal, 100 - Oral, 80 O+N 200 lei/h la hotel. Nu stiu ce e cu oralul asa scump, ca nu l-am incercat. Fundul este beton, actiunea s-a desfasurat afara, max 10 min (am fost avertizat de la inceput). Implicarea este aproape 0 din partea ei, poate poate la un momentat dat am auzit niste oftari dar cam atat. Overall pentru 50 de lei, fata de restul ce le gasesti pe zona e ok.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...