avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Matrafoxatule , va dau o muie virtuala , iar sclavul/locotenentul asta al tau , e fericit si in loc sa scuipe jos sau in pungaLumea virtuală e viața ta, doar acolo dai muie și ești patron de hotel 14 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2018 Da ba matrafoxatule impotent , a mea este , de parca eu sunt acela care imi petrec marile sarbatori ale anului Craciun , Anul Nou si Pasti pe aici Si tot eu sunt acela care nu stie sa apese butonul LOG OUT macar o zi din viata sa ...ce sa mai spun de 3 zile sau o saptamana . :no2 PS: Ce face nefericitul ala de Picoaie , sclavul tau ? Iar a ramas ca la dentist , fara replica , si a trecut la modificat texte ? :ras
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Da ba matrafoxatule impotent , a mea este , de parca eu sunt acela care imi petrec marile sarbatori ale anului Craciun , Anul Nou si Pasti pe aici Si tot eu sunt acela care nu stie sa apese butonul LOG OUT macar o zi din viata sa ...ce sa mai spun de 3 zile sau o saptamana . :no2 PS: Ce face nefericitul ala de Picoaie , sclavul tau ? Iar a ramas ca la dentist , fara replica , si a trecut la modificat texte ? :ras Încerci să te minți singur?Ai aproape 2 ani jumate pe site și ai fost prezent zi și noapte,dor în ultimile săptămâni ai mai lipsit,și asta după ce ai fost umilit crunt când ți-a apărut poza unde arăți exact că un aurolac
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2018 Alte replici nu mai ai matrafoxatule , decat niste minciuni penibile ? Povesteste mai bine de tine , ca si spovedania de-a ta De ex: de ce te-au parasit toate femeile , cum ai ajuns un gras alcoolic cu probleme locomotorii , de unde ti-a venit ideea cu exorcizarile ...etc ...nu de altii pe care esti complexat/frustrat din cauza saraciei in care te tot scalzi , traind ca un asistat social inconjurat doar de Pet-uri goale
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2018 Corina s-a spovedit ?N-are nevoie, e castă. 4
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Corina s-a spovedit ?Da,dar acum nu mai recunoaște că mi-a spus "Sărut mâna Părinte" când am fost la ea. 13
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Alte replici nu mai ai matrafoxatule , decat niste minciuni penibile ? Povesteste mai bine de tine , ca si spovedania de-a ta De ex: de ce te-au parasit toate femeile , cum ai ajuns un gras alcoolic cu probleme locomotorii , de unde ti-a venit ideea cu exorcizarile ...etc ...nu de altii pe care esti complexat/frustrat din cauza saraciei in care te tot scalzi , traind ca un asistat social inconjurat doar de Pet-uri goaleSpune punctual care sunt minciunile.În poza postata de condition nu ești tu?Mint că n-ai fost la prostituate niciodată?Ești patron de hotel.,.... 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Da,dar acum nu mai recunoaște că mi-a spus "Sărut mâna Părinte" când am fost la ea. :))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 30, 2018 Râde asta =))Și minusează. :laugh2 4
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Alte replici nu mai ai matrafoxatule , decat niste minciuni penibile ? Povesteste mai bine de tine , ca si spovedania de-a ta De ex: de ce te-au parasit toate femeile , cum ai ajuns un gras alcoolic cu probleme locomotorii , de unde ti-a venit ideea cu exorcizarile ...etc ...nu de altii pe care esti complexat/frustrat din cauza saraciei in care te tot scalzi , traind ca un asistat social inconjurat doar de Pet-uri goaleSa recapitulam,deci sunt,batran,gras,cu probleme locomotorii,alcoolist,sarac,impotent,cu puta mica,parasit de femei,asistat social......Parca am mai vazut asta pe topicele prostituatelor atunci cand primesc recenzii nasoale si simt nevoia sa se razbune. :laugh2 Ba nebunica,tu te transformi incet dar sigur in prostituata.Incepi sa ai aceleasi apucaturi,acelasi stil,acelasi caracter infect. 14
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Ordon slugii mele sa faca o postare kilometrica,minim 20 de randuri.Executarea. 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2018 Starea ta de agitatie , cand ma vezi , este marcata de o profunda agitatie continua si parca te face sa turbezi de necaz , stiind ca-ti trag la bot cu niste adevaruri , nu inventii Apropo , iar te-ai trezit cu fata la cearsaf de la prima ora a diminetii , matrafoxatule schizofrenic? Pisoarca eu nu am de ce sa ma justific in fata unui dement mincinos , pe care l-am descoperit aici de mai bine de 2 ani si caruia i-am dat cu sutul in momentul in care i-am spus sa se termine cu toate rahaturile si magariile pe care le tot inventa pe aici peste noapte . S-a produs vreo schimbare in comportamentul tau in toata aceasta perioada ? Nu. Nici nu se va produce vreodata , ba chiar schizofrenia ta va avanseaza ca grad de acceptabilitate chiar si ptr. tine ca persoana , apai ptr. altii . De ce crezi ca te freaca Aghiuta , zi si noapte , inventand fel de fel de povesti (baliverne) despre diversi useri (fie de sex masculini , ori feminin) , manifestandu-ti in acelasi timp frustrarea acumulata sau complexul de inferioritate , care iti sunt nemarginite ? PS: Pai nu esti tu pizda aceea de barbat care foloseste contul altei pizde , Bubuta38 , acest AVPOP ? Orice ti-ar spune omul la tine va reprezinta o permanenta negatie si o eschivare intr-o alta si alta minciuna , asta e clar . Pun sa pariez ca esti acelasi antisocial si in viata de zi cu zi , tocmai de aceea iti si petreci timpul non-stop , doar aici .
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Ordon slugii mele sa faca o postare kilometrica,minim 20 de randuri.Executarea. Starea ta de agitatie , cand ma vezi , este marcata de o profunda agitatie continua si parca te face sa turbezi de necaz , stiind ca-ti trag la bot cu niste adevaruri , nu inventii Apropo , iar te-ai trezit cu fata la cearsaf de la prima ora a diminetii , matrafoxatule schizofrenic? Pisoarca eu nu am de ce sa ma justific in fata unui dement mincinos , pe care l-am descoperit aici de mai bine de 2 ani si caruia i-am dat cu sutul in momentul in care i-am spus sa se termine cu toate rahaturile si magariile pe care le tot inventa pe aici peste noapte . S-a produs vreo schimbare in comportamentul tau in toata aceasta perioada ? Nu. Nici nu se va produce vreodata , ba chiar schizofrenia ta va avanseaza ca grad de acceptabilitate chiar si ptr. tine ca persoana , apai ptr. altii . De ce crezi ca te freaca Aghiuta , zi si noapte , inventand fel de fel de povesti (baliverne) despre diversi useri (fie de sex masculini , ori feminin) , manifestandu-ti in acelasi timp frustrarea acumulata sau complexul de inferioritate , care iti sunt nemarginite ? PS: Pai nu esti tu pizda aceea de barbat care foloseste contul altei pizde , Bubuta38 , acest AVPOP ? Orice ti-ar spune omul la tine va reprezinta o permanenta negatie si o eschivare intr-o alta si alta minciuna , asta e clar . Pun sa pariez ca esti acelasi antisocial si in viata de zi cu zi , tocmai de aceea iti si petreci timpul non-stop , doar aici .Asta inseamna sa fii Sfantul Parinte Pipilica iar slugile sa-ti raspunda prompt la ordine.Reediteaza ca iti bag pula in ficat,ai doar 12 randuri.mai baga 8.Executarea! 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2018 Care pula impotentule pisarcios ?
condition Reputație: 7276 Postat Mai 30, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 30, 2018 Starea ta de agitatie , cand ma vezi , este marcata de o profunda agitatie continua si parca te face sa turbezi de necaz , stiind ca-ti trag la bot cu niste adevaruri , nu inventii Apropo , iar te-ai trezit cu fata la cearsaf de la prima ora a diminetii , matrafoxatule schizofrenic? Pisoarca eu nu am de ce sa ma justific in fata unui dement mincinos , pe care l-am descoperit aici de mai bine de 2 ani si caruia i-am dat cu sutul in momentul in care i-am spus sa se termine cu toate rahaturile si magariile pe care le tot inventa pe aici peste noapte . S-a produs vreo schimbare in comportamentul tau in toata aceasta perioada ? Nu. Nici nu se va produce vreodata , ba chiar schizofrenia ta va avanseaza ca grad de acceptabilitate chiar si ptr. tine ca persoana , apai ptr. altii . De ce crezi ca te freaca Aghiuta , zi si noapte , inventand fel de fel de povesti (baliverne) despre diversi useri (fie de sex masculini , ori feminin) , manifestandu-ti in acelasi timp frustrarea acumulata sau complexul de inferioritate , care iti sunt nemarginite ? PS: Pai nu esti tu pizda aceea de barbat care foloseste contul altei pizde , Bubuta38 , acest AVPOP ? Orice ti-ar spune omul la tine va reprezinta o permanenta negatie si o eschivare intr-o alta si alta minciuna , asta e clar . Pun sa pariez ca esti acelasi antisocial si in viata de zi cu zi , tocmai de aceea iti si petreci timpul non-stop , doar aici .Analfabetuleeeeee, cum poate o stare de agitatie sa fie marcata de o profunda agitatie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Asta inseamna sa fii Sfantul Parinte Pipilica iar slugile sa-ti raspunda prompt la ordine.Reediteaza ca iti bag pula in ficat,ai doar 12 randuri.mai baga 8.Executarea! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 30, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 30, 2018 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/33715433_260833067793879_5682002464274907136_n.jpg?_nc_cat=0&oh=cb80be01e5dd2e5143f109b5d13ca185&oe=5B78638C :rax2 :laugh2 5
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Analfabetuleeeeee, cum poate o stare de agitatie sa fie marcata de o profunda agitatie? :laugh2 Ai-de PLM,se mai si intelectual cu facultate.
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Care pula impotentule pisarcios ? Spune punctual care sunt minciunile.În poza postata de condition nu ești tu?Mint că n-ai fost la prostituate niciodată?Ești patron de hotel.,....Printesa mea,de ce ocolesti cu disperare niste intrebari simple?? 14
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Obositule...intru pe aici asa intre 2 beri si o baie in oceanNu sunt prieten cu nimeni de pe forum Taran basit si afumat,intreb si io asa de curiozitate,cum te-ai simtit dupa mesajul lui Cristiano,adica ca nu mai da un muc pe tine? :laugh2 Cum e stiuletare cu prietenii tai aia putini si de calitate,printre care era si Cristiano?De bubutz nu te mai intreb ca dai in epilepsie. 14
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Cine urmează la spovedit ?Cine are bonul 73,inca n-am verificat la secretariat. 14
picon Reputație: 1046 Postat Mai 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 30, 2018 Analfabetuleeeeee, cum poate o stare de agitatie sa fie marcata de o profunda agitatie? Omul e redus mintal. Mă rog, omul...primata! 1 5
Postări Recomandate