miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 4, 2018 a dat tarfa in depresie ...hooo nebuno ...ce te ataci atat cand spun adevarul ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 Ai spus ca ma cheama Napu , da? Sugi pula !Ia uite cu ce initiala incepe numele meu de familie, lachios imputit ce esti.Nu te-ai saturat sa te faci de cacat ma?Nu te-ai saturat sa iti bage toti pula-n gura?Mai du-te-n pula mea de sclav obosit .P.S. Nu o da in diversiuni cu maritis si alte cacaturi , ca nu merge ... E diferenta intre a se satura si a I face placere Eu cred ca se incadreaza in a 2a varianta Cand ceva iti face placere faci acel ceva constant :D
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 a dat tarfa in depresie ...hooo nebuno ...ce te ataci atat cand spun adevarul ? Pai ba patroane eu vad ca la nume are litera S Numele pe care afirmi tu ca il poarta nu incepe cu S ci cu N 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 a dat tarfa in depresie ...hooo nebuno ...ce te ataci atat cand spun adevarul ?Care adevar ba handicapatule? Eu iti arat ca esti prost, tu tot pe a ta o tii.Tu chiar ai probleme psihice grave ..
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 4, 2018 Exact...ea face (doar) din placere , pacat ca o viziteaza doar mosi libidinosi =)) Hai ...bafta in dialogari :wave 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Te-ai facut destul de cacat. Multumim pentru amuzament. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Pai ba patroane eu vad ca la nume are litera S Numele pe care afirmi tu ca il poarta nu incepe cu S ci cu NOmul e redus mintal. Cu adevarul in fata o da in diversiuni .. ce dracu sa ii ceri? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 Omul e redus mintal. Cu adevarul in fata o da in diversiuni .. ce dracu sa ii ceri? Cand ii iei pe argumente fug toti sunt satul pana n varfu firului de par :slap2 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 Asa pe vorbe fara cap fara coada nu ne mai oprim pana la anu ....cum ziceam Lipsa cronica de ocupatie si dezinteres asupra vietii personale in favoarea preocuparii majore asupra activitatii vecinilor
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Schizofrenia, boala grea. Daca el si cu dovada in fata minte,cum sa discut cu asemenea om mai departe?P.S. Acum cauta dosare cu Alexandra S :))) Ca Napu nu a mers :))Asa pe vorbe fara cap fara coada nu ne mai oprim pana la anu ....cum ziceam Lipsa cronica de ocupatie si dezinteres asupra vietii personale in favoarea preocuparii majore asupra activitatii vecinilor 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 Schizofrenia, boala grea. Daca el si cu dovada in fata minte,cum sa discut cu asemenea om mai departe?P.S. Acum cauta dosare cu Alexandra S :))) Ca Napu nu a mers :)) O fi si avocat ma cine stie patron fara dubii ca e 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 E dus cu capul E a 2-a oara cand mi se confirma acest lucruO fi si avocat ma cine stie patron fara dubii ca e 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 E dus cu capulE a 2-a oara cand mi se confirma acest lucru Fel si fel de oamenii prin lumea asta chiar daca e mica :laugh2 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2018 E dus cu capul E a 2-a oara cand mi se confirma acest lucruSpune repede:"napi îți dau prin gard".😄 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Spune repede:"napi îți dau prin gard".😄:))))) tinem post astazi .. 1
nobel_a Reputație: 731 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 E amuzant totusi sa vezi cu cata consternare se straduiesc unii sa publice repede dovezi pentru ascunderea identitatii =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 La ce anume te referi? E amuzant totusi sa vezi cu cata consternare se straduiesc unii sa publice repede dovezi pentru ascunderea identitatii =))
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 4, 2018 Exact...ea face (doar) din placere , pacat ca o viziteaza doar mosi libidinosi =)) Hai ...bafta in dialogari :wavePai ba taran intortocheat,femeia ti-a dovedit ca are alt nume,iar tu ce faci,o dai in diverse si fugi sa te ascunzi in papusoi?Te-n gura de prostituata masculina,care sugi pula si apoi fugi cu sperma-n gura. 5
nobel_a Reputație: 731 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 La ce anume te referi?Daca as explica n-ar mai avea farmec .... :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Daca as explica n-ar mai avea farmec .... :)Daca ai citi cu atentie , ar avea farmec.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 4, 2018 Pai ba taran intortocheat,femeia ti-a dovedit ca are alt nume,iar tu ce faci,o dai in diverse si fugi sa te ascunzi in papusoi?Te-n gura de prostituata masculina,care sugi pula si apoi fugi cu sperma-n gura. =)))))
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 4, 2018 Fiecare la scara lui !
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2018 :))))) tinem post astazi ..Napii ie dă post. Pai ba taran intortocheat,femeia ti-a dovedit ca are alt nume,iar tu ce faci,o dai in diverse si fugi sa te ascunzi in papusoi?Te-n gura de prostituata masculina,care sugi pula si apoi fugi cu sperma-n gura.E incurabil, debilul ăsta! 2 3
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2018 Miky Maxi Taxi s-a saturat de stiuleti, nici nu-i mai simte.Vrea napi si castraveti Fabio. 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 4, 2018 =)))
Postări Recomandate