Sari la conținut

Adina 0737.364.002


yuri2006

Postări Recomandate

Buna tuturor si Alinei.Am vazut numai de bine la adresa ta.Asa ca as avea nevoie de un preludiu lung cu sanii tai fermecati si superbi mult timp.M-ai lasa Alina,sau te-ai grabi? M-ai lasa sa iti ating punctul care duce la intensitatea placerii in timpul sexului in mai multe pozitii kamasutra(normal si anal)? Vreau sa stiu cate minute ar dura ptr.100 lei si ptr.150 lei? Ce parere ai,Alina? Vreau o parere a unei escorte superba.Scuze Alina,daca am fost direct,dar nu pot sa ma abtin privit din poze cu fata ta frumoasa si sanii fermecati. Iti doresc o zi frumoasa.

Link spre comentariu

Scuze.... dar nu prea te mai implici ca înainte! E de înțeles! Banul primează... din păcate... Mai bine căutăm prospături... Tu ai cam obosit...

Spune-mi cum nu ma implic?daca e adevărat cine imi imaginez ca ești spune-mi te rog de ce am obosit?Mai pus in vreo poziție neconfortabila ?

Link spre comentariu

Nici eu nu m-am simtit bine cu ea. Fast fuck intr-un cuvant. Nu am vrut sa fac o recenzie urata, am crezut ca poate am prins-o in vreun moment nasol al zilei. Am sa sa merg din nou si am vad,apoi am sa fac o recenzie completa.

Nu cred ca sa purtat nimeni urat cu tine !!!!

In fine este strict părerea ta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...