diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Decembrie 5, 2016 Recomand precautie,este un psihopat care suna de pe 2 numere diferite de telefon si face programari din start pt doua ore ,intentia este de a jefui ,apeleaza de pe numerele de telefon 0749 561 647 si 0751 683 356 .Este posibil sa fie doi indivizi a caror voci seamana izbitor.Atentie fetelor care nu aveti buton de panica.!!!Mai multe detalii referitoare la acesti indivizi va pot da prin messenger sau Whatsapp.Repet numerele:0749 561 647 si 0751 683 356...O seara frumoasa 1 1
kkmitz Reputație: 4299 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 5, 2016 Da ai patit-o Anita sau ai scapat? Ia-ti ciine de paza si spray paralizant pe viitor
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 5, 2016 Servus,Kkmitz!!Evident ca am scapat....Din fericire!!Eu nu detin valori in apartamentul unde se desfasoara nebuniile...Deci n-avea ce sa fure.... :laugh2Am buton de panica si asa am scapat ...Am spray paralizant dar pana sa ajung eu la el este cale lunga.....Am cazut intr-o capcana pt ca m-a sunat de pe al 2lea nr de telefon dupa ce pe primul l-am blocat....Acum nu este exclus sa fie doar un psihopat care se distreaza ...Nu garantez ca omul vroia sa jefuiasca....Dupa fizionomie pare a fii doar bolnav psihic ... 1
kkmitz Reputație: 4299 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 5, 2016 faci ce faci si numa peste din astia dai macaci babuini gorile si urangutani....dar cimpanzeii sunt cei mai prietenosi 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 5, 2016 Noooooooo,ce sa fac??? Dar nu-i prea distractiv...sa stii .....Macar sa stie lumea de ce sa se fereasca....Am inteles ca babuinii nu sunt cei mai rai....Corect 1 1
jrs Reputație: 452 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:cj Oras:cj Postat Decembrie 5, 2016 ce e cu butonul de panica ?
el_futador Reputație: 504 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 5, 2016 faci ce faci si numa peste din astia dai macaci babuini gorile si urangutani..cine se aseamana se aduna. 2
kkmitz Reputație: 4299 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sfGNCcJRqww 1
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 6, 2016 Corect,El-futador!!Vezi de ce ne potrivim noi atât de bine??😂😂😂😂 1 1
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 6, 2016 Divo iar ți-o furat careva chiloții ? 8
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 6, 2016 Divo iar ți-o furat careva chiloții ? Chelloox,sa stii ca nu mi-a furat nimeni absolut nimic.Iar bikini furati anul trecut sa stii ca i-am recuperat dupa o saptamana :laugh2 .Ma bucur ca iti faci griji pt mine....Esti un dragut ,ca intotdeauna de altfel..... :snap 1 1
cheloox Reputație: 2189 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 6, 2016 Chelloox,sa stii ca nu mi-a furat nimeni absolut nimic.Iar bikini furati anul trecut sa stii ca i-am recuperat dupa o saptamana :laugh2 .Ma bucur ca iti faci griji pt mine....Esti un dragut ,ca intotdeauna de altfel..... :snap așa-s eu... un simpatic, dă-mă-n pula mea... 8
el_futador Reputație: 504 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 7, 2016 Divo, ma gandesc si eu ca dupa araboci, niste maimutze e pasul urmator.Pe la zidul plangerii cand mai mergi? O muie acolo cat costa?
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Corect,maimuțele cu două picioare cum ai fii tu ,dragule...Bineînțeles că maimuțele ca tine îmi plac....Bipede și impotente...Arăbocii da ,sunt super cool pt că scapi de ei în 10 min...O muie la Zidul Plângerii mă întrebai??Eu nu știu ce înseamnă deci implicit nu pot să -ți răspund ,my dear...Poate ai luat-o tu la Pupu pe acolo și ne poți lămuri😂😂😂😂Știam că ești sclav pasiv.Acum de ce mă întrebi pe mine cum e să faci sex total??Când popoul tău este super antrenat...😀😀😂😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 La Zidul Plangerii nu se face asa ceva. Numai cu gandul asta sa te prinda cei ce se roaga acolo, ca iesi pe targa de acolo... Nici macar ca turist nu esti in siguranta pe acolo, daca nu esti evreu, musai trebuie sa ai pe cap sapca/palarie. De ce ? Sa ajungeti acolo si veti vedea.... 5
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Divo, ma gandesc si eu ca dupa araboci, niste maimutze e pasul urmator.Pe la zidul plangerii cand mai mergi? O muie acolo cat costa? Poate spui tu poporului cam cum functioneaza totul pe acolo....Eu am fost de 4 ori si n-am vazut nici o imperechere intre bipezi sau patrupezi ca tine... Poate ne explici cum functioneaza acolo...Iar apropo de araboci ....Sa stii ca inteleg de ce esti invidios ...Sunt foarte potenti si circumcisi deci ajung usor la peste 22cm ....Cum tu esti la jumatate lungimea lor sigur ca esti frustrat..... Iar la ultima intrebare poate iti raspunde vreun Evreu ultra-ortodox.... SA STII CA SI EU AJUNG IN iANUARIE IN ISRAEL ,NU-TI FACE PROBLEMELE .....Astept sa treaca Hanoukha si bineinteles data de 11 Decembrie pe care n-as putea sa o ratez avand in vedere ca trebuie obligatoriu sa votam PSD -UL....POATE VII PE LA COMUNITATEA EVREILOR ,ne adunam toti acolo si mergem sa votam PSD -ul ....Dupa victoria lor poate vii si tu sa-ti dam un pahar de vin...Sa stii ca avem vin de casa...Si vom bea in cinstea PSD-ULUI ....Poate organizam un Gang Bang dupa Victorie.....Ce zici ,Futadorule ,te tine aia mica-mica???? 2
noudarvechi Reputație: 223 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 7, 2016 Recomand precautie,este un psihopat care suna de pe 2 numere diferite de telefon si face programari din start pt doua ore ,intentia este de a jefui ,apeleaza de pe numerele de telefon 0749 561 647 si 0751 683 356 .Este posibil sa fie doi indivizi a caror voci seamana izbitor.Atentie fetelor care nu aveti buton de panica.!!!Mai multe detalii referitoare la acesti indivizi va pot da prin messenger sau Whatsapp.Repet numerele:0749 561 647 si 0751 683 356...O seara frumoasaOrice nas i-si are nasul!
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Orice nas i-si are nasul! :laugh2Din fericire ,s-a terminat in favoarea mea si spre dezamagirea ta,my dear.... Si bineinteles eu am ramas cu inregistrarea audio care poate dovedi usor cine este bolnavul psihic....N-ai fost tu cumva 1
kkmitz Reputație: 4299 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 7, 2016 Poate spui tu poporului cam cum functioneaza totul pe acolo....Eu am fost de 4 ori si n-am vazut nici o imperechere intre bipezi sau patrupezi ca tine... Poate ne explici cum functioneaza acolo...Iar apropo de araboci ....Sa stii ca inteleg de ce esti invidios ...Sunt foarte potenti si circumcisi deci ajung usor la peste 22cm ....Cum tu esti la jumatate lungimea lor sigur ca esti frustrat..... Iar la ultima intrebare poate iti raspunde vreun Evreu ultra-ortodox.... SA STII CA SI EU AJUNG IN iANUARIE IN ISRAEL ,NU-TI FACE PROBLEMELE .....Astept sa treaca Hanoukha si bineinteles data de 11 Decembrie pe care n-as putea sa o ratez avand in vedere ca trebuie obligatoriu sa votam PSD -UL....POATE VII PE LA COMUNITATEA EVREILOR ,ne adunam toti acolo si mergem sa votam PSD -ul ....Dupa victoria lor poate vii si tu sa-ti dam un pahar de vin...Sa stii ca avem vin de casa...Si vom bea in cinstea PSD-ULUI ....Poate organizam un Gang Bang dupa Victorie.....Ce zici ,Futadorule ,te tine aia mica-mica???? Anita pentru treaba cu PSD-ul ai un mare minus de la mine fara alte comentarii... 2
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Anita pentru treaba cu PSD-ul ai un mare minus de la mine fara alte comentarii... Ce sa facem ,Kkmitz???Evreii sunt de extrema stanga ,eu sunt doar de stanga....Nu votez ce voteaza marea Turma....Votez ce este bine si benefic pt un popor...Dar vorbim noi luni cand vei vedea ca PSD-UL VA AVEA PESTE 45%... :iagreeKkmitz ,ce sa facem???Ardealul este galben,Moldova ,OlTENIA si Muntenia sunt rosii ...Din fericire...La urma urmei ,cele 3 zone vor cantari greu.... :blushing2La Bucuresti PSD -ul va avea peste 70%... :laugh2Tot din fericire 1
kkmitz Reputație: 4299 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 7, 2016 Ce sa facem ,Kkmitz???Evreii sunt de extrema stanga ,eu sunt doar de stanga....Nu votez ce voteaza marea Turma....Votez ce este bine si benefic pt un popor...Dar vorbim noi luni cand vei vedea ca PSD-UL VA AVEA PESTE 45%... :iagreeKkmitz ,ce sa facem???Ardealul este galben,Moldova ,OlTENIA si Muntenia sunt rosii ...Din fericire...La urma urmei ,cele 3 zone vor cantari greu.... :blushing2La Bucuresti PSD -ul va avea peste 70%... :laugh2Tot din fericire mai vorbim luni.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Corect!!!Abia aștept!!😃😗😗😗😗 1 1
el_futador Reputație: 504 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 7, 2016 Hai divo, ce plm, te opresc pe tine niste reguli?Tot ai lua o muie pt 50 lei, hai ca is darnic si maresc miza.Ce dracu, ori esti curva, ori nu mai esti. Hai ca te-am tzucat, de injurat stie injura toata lumea, de talmacit cuvinte e mai greu. Dar nu vreau sa iti solicit neuronii sa nu te poti concentra sa o sugi bine la vreun babalac.Baga mare sa prinzi contu, ca de la astia tineri zgarciti, nu prea ai noroc.
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Mă grăbesc,El futadorule 😀😀😀😀 1
diva anita Reputație: -654 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Decembrie 7, 2016 Care ar fii regulile??Acelea prin care o iei tu in popou??Psihopupule!!!!Păi,bâtrâneii nu vor altceva decât să lingă....O au tot așa mare ca tine😀😀😀😀😤😤😆😆El-futadorule,să știi că am un aparat pt clismă de vânzare .Este promovat pe Olx...Sau poate vrei să vii la mine să le faci clismă sclavilor mei și apoi să faci curățenie după activitățile noastre...Că tot ai fața așa mai constipată ......Parcă ziceai că vrei un dildo mare în zona deșeurilor...Am unul cu țepi ...Poate dă Dumnezeu și mergi la UPU după ,Pulifriciule carici 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum