Sari la conținut

Show lesbi cu doua domnisoare 0786457153


Vizitator Scrat

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0

Anuntul din Curierul : Doua domnisoare, blonda si bruneta te asteapta intr-o locatie curata si discreta, pentru ati oferi cel mai incantator si real show lesbi. Telefon 0786457153.

 

Am sunat curios si mi-a raspuns una din capreoare (in fundal am auzit-o si pe cealalta duduie vorbind la telefon, semn ca sunt destul de cautate fetele) si am cerut detalii. Mi-a comunicat ca stau in Craiovei, peste drum de comisariat si ca sa revin de acolo cu un telefon cand ajung.

Daca imi amintesc bine, prin vara am mers la un anunt acolo, Craiovei bloc turn (cel turn din fata statiei de taxiuri) etaj superior, garsoniera mica, unde am gasit 2 fete. Una bruneta cu par lung, cam 25 de ani, voluptoasa, sanii maricei, cam 65-70 kg imbracata in ceva egari negrii, ten alb destul de frumusica la fata si cealalta o satena scunduta, cam 27 de ani, par scurt, ten alb, cam 60 kg, imbracata in blugi si cu o bluzita transparenta, sani mai micuti, incaltata in ceva papucei cu toc de casa. La fel aveau mai multe telefoane si cand eu vorbeam cu una, cealalta vorbea la telefon si alte 2 telefoane sunau - nebunie fratilor, ziceai ca esti la palatul telefoanelor.

Am vrut sa merg cu una din ele (cu satena, parea mai perversa) dar mi-au spus ca nu fac separat, decat impreuna show si pretul este 200 ron/ora.

 

Nu stiu daca sunt aceleasi, dar am eu un feeling asa ca ele sunt. Daca a fost cineva este rugat sa vina cu ceva mai multe detalii, plus ca dupa cum am vazut atunci, am un alt feeling ca este ceva de genul fast fuck (vii, futi, pleci – altul la rand), sau poate gresesc. Sper sa fiu contrazis de vreunul din colegii de forum.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...