Sari la conținut

Bruneta noua spate Kaufland Craiovei


Vizitator Scrat

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0

Anuntul luat tot din Curierul : Bruneta, tanara, ofer companie. Din pacate nu mai gasesc numarul de telefon (ca nu le salvez in agenda).

Saptamana trecuta cu pofta de ceva nou am gasit numarul in ziar si am sunat. Mi-a raspuns o voce placuta la telefon, mi-a comunicat ca face oral neprotejat cu CIM si normal protejat, 50 ron/fin sau 100 ron/ora. Locatie in spate la Kaufland pe Craiovei - probabil este una din cele 2 tipe care aveau pus pe aici un thread, dar nu am scris acolo sa nu gresesc.

Ajung in zona si sun. Ma indruma in spate la Kaufland, merg pe langa o cladire verde, urc pe niste scari si la blocul din fata, la una din scarile lui, ultimul etaj sta capreoara.

Aspect : tanara brunetica, 24 de ani, voluptoasa cam 70 kg, inaltuta 1,75 plus ca avea niste sandale albe in picioare cu toc cui, deci era mai inalta ca mine, o rochita verde pe ea, zambareata, pare venita de la tara de undeva sa faca bani. Am discutat cu ea ce ofera si mi-a zis ca face oral neprotejat functie de igiena cu CIM, COB, COF si oral protejat, fara anal, preturile scrise mai sus.

Eram hotarat sa incerc fata un numar dar din pacate am primit un telefon si trebuia sa plec urgent, asa ca nu am ramas si iarasi din pacate nu mai am nici nr de telefon (parca se termina cu ceva ......947).

Daca vreun coleg o viziteaza sa scri aici si sa puna si numarul de telefon.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

@jmenul: INFORMATIILE CERUTE DE TINE NU SUNT IN CONFORMITATE CU SPIRITUL FORUMULUI. Este suficienta zona, pentru rest exista telefonul... Daca vrei neaparat sa stii adresa exacta, posteaza si tu o copie a buletinului tau...

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Si vrei sa-i bati la usa???? Daca s-a mutat sau i-a venit barbatul din puscarie? Si daca barbatul in inchisoare a descoperit ca-i homosexual? Te pui tu capra???

 

Descopar pe zi ce trece ca gandirea logica este o enigma pentru multi.

Link spre comentariu

nu mai nu ma duceam la usa daca asa te duce pe tine mintea e problema ta.eu decat am specificat ca nu are nr de tel trecut de colegul care a spus ca sa dus la el si tu ai specificat in mesajul cel de sus ca sa se uite ca are nr de tel,dar daca tu nu ti citesti binecmesajele pe care le scrii,iar e problema ta.si te intreb,iar ceva cum ai dedus tu ca m as fi dus eu la usa ei daca nu ai un nr de tel.ai o gandire logica.gandesti cu altceva.

Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

@johnny1 frate, numarul fetei nu a mai aparut in ziar si de aia nu l-am mai postat. Nu stiu, poate l-a schimbat, dar daca suni pe un nr si-ti da ca adresa unde am scris eu, atunci stii la ce sa te astepti. La alte fete am postat nr pentru ca au publicat anunturi in continuare, sunt sigur ca are si ea dar probabil pe alt nr de telefon.

Link spre comentariu

@Cautatorul am impresia ca tu te dai destept,dar nu pricepi nimik.stai in banca ta ca e mai bine nu intreba lumea cat a luat in bac sau alte prostii pe care nu te priveste pe tine.demostreaza tu daca poti scrie in acelasi timp cand mergi.cu acest mesaj am terminat discutia cu tine.

 

1 warn

  • Minus 1
Link spre comentariu

Ofer companie domnilor seriosi  0768 757 943     Cam asa suna anuntul gasit in Curierul Zilei

 

Am sunat astazi la acest numar in jurul orei 12 , iar dupa ceva insistente mi-a raspuns o voce dragutza de fata . Am intrebat daca este de actualitate si mi-a raspuns ca da . Serviciile oferite de catre aceasta sunt oral si normal , ambele protejate ,doar protejat .

 

Tariful este de 50 ron / fin . Bruneta , 26 de ani .

 

Locatia este in spate la Kaufland Craiovei , motiv pentru care am ales sa postez aici cele aflate .

 

 Informatiile sunt obtinute telefonic . Nu cred ca am timp sa trec saptamana asta pe la dansa , dar cand o fac va urma si o recenzie .

  • Like 1
Link spre comentariu

Am incercat sa ajung la domnisoara in cauza zilele acestea , insa este maxim de neserioasa .

 

Am  sunat-o , am vorbit putin , mi-a transmis ca este libera si ca poate sa ma primeasca . Am discutat despre servicii si tarife iar apoi am stabilit ca intr-o ora pot sa ajung la Kaufland Craiovei si ca atunci sa revin cu un telefon .

 

Zis si facut , nu trece o ora si ajung la Kaufland . O sun si imi da ocupat . Astept o perioada , apoi sun ... insa ce sa vezi , iar imi da ocupat . Asa ca insist .

 

Cred ca am insistat pret de 30 de minute , timp in care mi-a si raspuns la telefon , insa nu a vorbit . Se auzeau ceva voci pe fundal dar pana mea cine ce si cum .

 

Pe scur este neserioasa , putea sa imi raspunda si sa imi spuna ca nu poate sa ne mai vedem . Insa nu a facut asa , ba chiar am avut impresia ca se amuza pe seama mea .

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Salut astazi manat de curiozitate zic sa incerc si eu la aceasta bruneta sun si imi raspunde o voce foarte placuta ii zic k ajung la kaufland in 5 minute si imi zice sa o sun cand ajung acolo.cand ajung o sun imi raspunde imi spune exact unde sa ma duc si ajung acolo imi deschide usa bineinteles ea dupa usa si cand o vad mi se taie tot cheful intradvar e bruneta dar fara dinti in gura grasuta un pik mai bine.mi s-a taiat cheful si am plecat fara sa ma uit in urma.Daca am gresit cu ceva va rog sa ma scuzati

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...