Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:ulm
  • Oras:ulm

Ofer sedinte de dominare-indiferent de limite. Domin de placere,dar exista si o parte financiara. Astept doar barbati sau femei cu bun simt,civilizati. Sint deschisa oricarei idee.

Ma puteti contacta pe mess id: ladymonique27 sau telefonic la 0733827867. Si repet…nu am limite!

 

Incerc de ceva vreme sa o contactez si fara rezultat. Pe mess nu e activa, la tel. intra casuta intruna...

 

poze:

 

post-3120-0-13489300-1347100903_thumb.jpg

 

post-3120-0-95358900-1347100911_thumb.jpg

 

post-3120-0-88739400-1347100924_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești

poze furate de la Anna Sweet din Ploiesti

https://nimfomane.com/forum/topic/5235-anna-0734414846-centru-langa-catedrala/

un search pe google cu nr Annei va v-a arata pozele de mai sus. Anna e verificata si validata si pe sweetnet.ro cu pozele astea, asa ca...Lady Monique is FAKE!

eu am intilnit o.nu pot sa spun daca sint picioarele ei sau nu.dar am fost multumit de serviciile ei...si alice...nu esti decit ceva penibil...o matahala penibila...tu vorbesti de poze false...tu..care ai luat numai scuipati pe forumul ploiesti...la cit de mincinoasa esti...ha ha ha...mai spala te si tu...mirosi...

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

             Curios din fire si intrigat, am zis sa ma aventurez in a o cunoste pe aceasta domnisoara, respectiv domnisor. La cum s-au desfasurat lucrurile, nu bag mana in foc ce si cum. Am contactat-o pe messenger pentru ca pe telefon nu raspunde si dupa mai multe discutii avute in diferite momente si in diferite zile, astazi am discutat mai multe si mi s-a precizat ca inainte de a ne cunoaste personal, trebuie sa ne cunoastem pe web, bineinteles contra unei sume de bani.

            Gen a specificat faptul ca o pot vedea si putem vorbi la telefon dupa ce ii incarc cartela telefonica. De cum a pus problema asa, mi-am dat seama ca se pune de o teapa dar pentru a veni in ajutorul fratilor futaciosi care sunt mai creduli si pun boticul la abureli de genul, am zis ca nici nu ma imbogatesc si nici nu saracesc daca ii dau 10 euro la sarmana asta da macar sa clarific care e treaba cu asta. Ca vad ca unii inaintea mea ba o lauda altii dau cu ea de pamant si tot asa, eu pe cine sa mai cred daca nu pe mine insumi. 

            Asadar i-am incarcat cartela cu 7 euro, ca nu era varianta de 10 euro pe site ( ulterior am gasit-o :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ), i-am precizat acest aspect inainte de a face incarcarea si a fost de acord si dupa ce s-a vazut cu banii in cont, in secunda doi, s-a dat invisible pentru mine pe messenger, fiind in continuare online pentru ceilalti baietzei. Acestea fiind spuse, va sfatuiesc sa va cheltuiti banii in alta parte si sa nu puneti botul la ceea ce va indruga asta pe messenger sau la telefon

 

Bulan si bani sa mergem la fete :feet :feet :feet :feet

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...