Sari la conținut

Salon masaj erotic pe str letea 0756520770


Vizitator unqul

Postări Recomandate

Vizitator iberiku
Reputație: 0

Salutare futaciosi!

Am vizitat si eu acest salon,fiind curios despre ce e vorba, văzând niste recenzii destul de încurajatoare.

Sunat si stabilit programarea in 45 de min.

Ajuns acolo si sunat din nou. Zona e foarte expusă, m-am simtit destul de naspa pana m-am vazut intrat. Sunt întâmpinat de o domniță înaltă si voluptoasă, îmbrăcată intr-o fusta scurtă si o bluzita cu un decolteu foarte generos. Facem cunostinta (Alina) mi-a zis ca are 26 de ani, eu îi dădeam peste 30 poate si din cauza formelor.

Imi spune ca doar ea e disponibila,neavând nimic de comentat uitandu-ma la d ecolteul ei(niste sani frate...!!!).

Optez pentru varianta cu masaj130ron, lasandu-i 150, si trecut la dus unde totul a fost ok, in camera la fel,singurul dezavantaj fiind perdelele alea care creează impresia de lipsă de intimitate.

Actiunea începe cu un masaj foarte ok vorbindu-mi foarte frumos,nu prea am avut rabdare si ma întorc, asa ca începe cu niste limbi pe coaie si saruturi umede, de m-a zăpăcit , după care pus caciulita si trecut la op. foarte foarte bine executat.

Dupa trecut in pozitia misionar, umeri craci, si doggy-style. Mi sa parut un pic cam larga in pizda. La un moment dat, parca citindu-mi gandurile ma intreaba daca mai vreau oral, bineînțeles spunandu-i ca Da.

Ma ridic in picioare si începe din nou cu op. cu atentie marita la împrejurimi, privit in ochi, si de toate. Desi sunt total contra oralului protejat, totusi de data asta a fost altceva, a fost ceva foarte aproape de adevăr, cred ca cel mai bun op de care am avut parte.

M-a înnebunit cu saruturile alea pe coaie si deja simteam ca îmi vine sa-mi dau drumul, văzând acest lucru,îl ia iar pe junior in gura si o suge neoprindu-se pana nu sa terminat senzatia de orgasm, stie despre ce e vorba, o apreciez.

Dupa trecut la dus si plecat acasa. La iesire am vazut si blonda care s-a băgat in seama cu mine si mi-a zâmbit foarte frumos, starnindu-mi curiozitatea sa o incerc si pe ea. La fizic fiind pe placul meu.

Niste note:

Locația 8 esti cam expus.

Op 9 meritat

Np 8

Igiena 9

Atitudine 10

De revenit

Link spre comentariu
Vizitator iberiku
Reputație: 0

Salutare!

 

Revenit la acest salon, de aceasta data pentru blondă; Maya 22 de ani,destul de frumușică la față, si la corp, niste tatuaje frumusele, sani medii un pic lăsați.

Am ales de aceasta data varianta fara masaj,oricum nu as fi avut rabdare, 100ron op+np achitați direct patroanei.

Trecut pe la dus si întors in camera. Imi spune sa ma fac comod ca vine si ea imediat, asa ca ma dezbrac si astept cu nerabdare sa vina domnișoara. Vorbeste foarte frumos iar atitudinea pro client.

Actiunea începe cu saruturi din partea ei pe burta, piept, un pic e sex între sani dupa care acordă o atentie foarte marita la sateliți cu priviri si de toate, chiar inducandu-ma in eroare ca o sa-mi faca oral np.insa m-am trezit la realitate când am vazut ca montează caciulita...

Trecut la un op destul de ok , nu va cel al Alinei totusi destul de bunicel.

Dupa câteva minute trecem la np in pozitia misionar,se implica destul de bine cu contre, sărutări pe piept,gât. Dupa schimbat umeri-craci si doggy-style unde am si finalizat.

Dupa trecut iar pe la dus, îmbrăcat si plecat acasa.

Concluzia; o experienta destul e ok,iar raportul calitate/pret unul corect.

Parerea mea , se merita având in vedere marfa de care dispunem in Bacău.

Note:

Atitudine 10

Aspect fizic 8.5

Op 8

Np 9

Igiena 9

Link spre comentariu
  • Oras:bayern
  • Oras:bayern

Salutare. A mai fost cineva recent la fetele de pe letea de la salon? Am sunat ieri de cateva ori ..dar nimic... nu raspund.

Am fost saptamana trecuta,erau doua masini de politie in fata.Am mai dat o tura su cand am vazut ca au plecat am sunat dar nici un raspuns.Cred ca si-a bagat Garcea coada!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...