Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

hello hello,

 

am ajuns si eu la domnisoara Adele intr una din zilele trecute. Chiar aveam de pierdut vreo jumatate de ora si cum tot eram curios de ceva vreme am sunat,am facut programarea,am ajuns rapid cunoscand deja locatia de la vizita la colega Roxi.De aceea nu voi mai detaliua aspectul locatiei si voi trece direct la subiect.

Odata ajuns am realizat ca si micuta este cu state foarte vechi prin Constanta ultima data vizitand-o cand avea un apartamentel decent prin spate pe la liceul de arta si isi zicea Melisa daca nu ma inseala memoria.

In comparatie cu acel moment pot spune ca si repetitia e mama invataturii cum zice proverbul.Am ascultat o doar oral la lectie si desi ma asteptam la mai mult dupa povestile de mai sus,nu pot spune neaparat ca am fost dezamagit. Descriptiv strict as spune ca executa corect,cu deep bun dar am cunoscut si mai bun,n a comentat cand am anuntat ca nu vreau decat oral,pt ca am uitat sa i spun din bun inceput.

Ca si atitudine este ok,muult mai buna decat in trecut cand stiu ca avea ceva probleme de personalitate si se credea mai mult decat este.

Acum este foarte ok,cu bun simt si chiar cred ca este un punct forte comparativ cu altele.

Din punctul meu de vedere nu o ajuta fizicul,pozele sunt extrem de avantajoase pentru ea.este micuta de statura,chiar pe tocuri.este dragutica la fata insa doar atat.are ceva urme pe burta ,nush sa descriumai exeact pt ca daca insistam cu privirea devenea chiar un turnoff pt mine.Sanii deasemenea nu i aduc puncte suplimentare.

Sumarizand,

locatia am notata-o si data trecuta super ok

aspect fizic- eu unu nu i-as decat un 5

oral neprotejat bun 8-9

atitudinea la fel de buna 8-9

la pretul asta nu mai revin decat poate pt colega ei.

 

happy hunting! :D

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

Salutari confratilor, ieri in jur de 15:30 am fost si eu la domnisoara Adele, dupa ce am primit recomandarea Roxanei. Am vorbit cu ea in prealabil la telefon, si am stabilit pentru 1 ora de total.

 

Am ajuns in locatia binecunoscuta, si Adele m-a intampinat intr-o tinuta sexy, foarte ok, am facut cunostinta, eu eram cam incordat, nu prea stiam la ce sa ma astept, dar a fost o prezenta placuta fata. Am stat de vorba cam 10 minute, timp in care ea a fumat o tigara, pe mai multe subiecte, nu mai detaliez acum, dupa care m-am schimbat, timp in care i-am lasat si cadoul pe masa.

 

Actiunea propriu-zis a inceput cu sarutari peste tot, dupa care atentia s-a indreptat catre junior, timp in care eram deja nerabdator sa am parte de oralul despre care am citit pe aici. Intr-adevar este specialitatea casei, ii iese mai bine decat Roxanei, DT de zile mari, si spre surprinderea mea am finalizat destul de repede, cred ca maxim 10 minute, cred ca a contribuit aici si faptul ca eram incordat la inceput, diferit de cazul Roxanei, unde am sta cred ca vreo 40 min, dar conteaza si dispozitia in care esti in ziua respectiva, asa ca sa ma scuz :))

 

Am mai stat de vorba intre numere, dupa care am trecut iar la oral, presarat cu de toate, foarte frumos cum o ia pe toata si foloseste si limba. Am trecut la normal, schimbat vreo 3-4 pozitii, totul a decurs foarte ok, dupa care am mai trecut la o repriza de oral unde am si finalizat in gurita ei, nu s-a grabit deloc.

 

In total am stat vreo 40 de minute, desi venisem chitit si pentru anal, am zis sa nu mai incerc avand in vedere ca primul numar a decurs relativ repede, alta data.

 

Si acum notele :

 

GFE : 9+ ai ce sa vorbesti cu ea, aici mai mult era vina mea ca eram tensionat, cred ca nerabdator sa trec la actiune

Oral : 9.90 ca sa zic asa, ramane loc si pentru mai bine daca se poate asta :))

Normal : 9 , schimbat diferite pozitii, totul a decurs de la sine, totusi Roxana o intrece aici :D

Igiena : 10

Locatie : 10

Aspect : Simpatica, cu 3 ani mai mica decat mine :)), deci 20, merge spre 21 din ce mi-a zis  E mai plinuta un pic ca Roxana, merge la sala, dar nu m-a deranjat, se vede ca a slabit ceva, si ea imi zicea asta

 

Tariful : 200 ron

 

Spor la treaba ! :))

  • Like 10
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Dragi tovarăşi şi pretini.

 

Astazi a venit si randul Adelei. De cand am cunoscut-o la a doua mea vizita la Roxy, mi-a ramas in cap si i-am promis ca revin. Iata ca astazi s-a produs "revenirea".

Am sunat, am stabilit intalnirea pentru ora 6 dar eu am ajuns in zona pe la 5 40. Fata a fost ok, nu s-a suparat pentru nerespectarea orei.

Ajuns in zona delfinariu, fata ghideaza foarte ok, e destul de usor de ajuns la locatie.

Ajuns in locatie, Adele m-a intampinat in una din costumatiile din pozele de mai sus, foarte sexy si atragatoare.

Am purces la duş, o baie curata (mai putin mici probleme cu tavanul, de la scurgerea vecinei de mai sus), in rest totul foarte ok.

Dupa dus fata ma astepta intinsa pe pat, am achitat (100ron/fin) si am trecut la treaba.

Sarutari peste tot, pana a ajuns la soldatul cazut in razboi. In cateva secunde l-a facut sa redevina razboinicul de demult  :laugh2 si dupa cum zic si colegii mai sus, fata chiar se pricepe la oral. Fata are un stil putin porno de a face oralul deci mi-a placut foarte mult. Dupa asta am incercat si un normal scurt dar nu prea aveam dispozitia necesara deci am trecut inapoi la oral. Dupa cateva min am finalizat CIM si fata a avut grija sa stranga tot pana la ultima picatura.

Dupa acest episod, a urmat un duş, o mica discutie pe diverse teme si cum spune cantecul " te pup, pa pa".

 

Ca si note:

Locatie - nota 9.5 - o locatie curata si placuta, usor de ajuns si cu locuri de parcare.

Baie - nota 8 - curat, frumos daca nu ridici ochii spre tavan - dar nu este vina fetelor, ele nu au ce face cu scurgerea vecinului de mai sus.

Aspect domnisoara - nota 8 - sani frumusei, putin lasati, foarte draguta si vorbareata, putin timida la prima intalnire.

Oral - nota 9 - foarte bine executat, atentie si la zonele adiacente.

Normal - nu pot da nota, pot spune ca nu a fost existent, dar a fost doar vina mea.

FK - nu s-a pus problema

 

Recomandari, unul din cele mai bune "examene orale". Eu cu siguranta voi mai reveni.

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
       Hotarat sa-mi descarc frustrarile acumulate dupa o perioada lunga de inactivitate, o aleg pe Roxana ca protagonista a unui dezmat carnal si iau telefonul in mana, sunand-o, insa fara succes. Se pare ca ora respectiva n-a fost aleasa intr-un mod fericit, fiind putintel trecut de amiaza. I-am trimis insa un mesaj, anuntandu-mi dorinta de a o vizita. Mesaj la care mi-a raspuns in scurt timp.

       Asadar, urcat fiind in masina si ghidat cu rabdare catre locatia din zona delfinar, ajung in cele din urma la cuibusorul de nebunii. Cu locul de parcare a fost mai greu, in rest totul a decurs conform asteptarilor. Imi deschide usa o blonduta somnoroasa si ma invita pana in fundul gradinii (a se citi dormitorul din capatul holului). Acolo isi prezenta marfa colega ei, Adele, o roscata miniona, toata numai un zambet. Vai, si ce zambet afisa ea, cu boticul ei rujat si privirea ei albastra si obraznica. Ma uit la una, ma uit la cealalta.... grea alegere. Roxana cu mutrita ei somnoroasa nu ma inspira la multe, in schimb vulpita Adele ma facea sa sar din tenisi si s-o iau pe imediat la smotocit. Nu mai era loc de intors, mi-am cerut scuze Roxanei si am condamnat-o pe roscata la munca in folosul placerilor subsemnatului.

Platesc regulamentar o ora din timpul ei, scuturandu-ma de 200 de lei, ma cer la un dus. Sunt condus la baie, o incapere curata si dotata, prosop proaspat, geluri, exact cum trebuie.

Apartamentul pare a fi doar al nostru, colega ei fiind discret retrasa, nu am nimic de comentat in privinta curateniei. Revenit in dormitor, ma tolanesc pe pat si o astept pe vulpita care revine goala si pregatita de atac.

Dupa ce-si sterge foarte tacticos rujul, ma ia la o ciuguleala incepand de pe piept si continuand traseul catre obiectul muncii care deja dadea semne de nerabdare. Foarte directa fata, stie ce are de facut si o face cu pasiune.

Oralul care a urmat a intrecut toate asteptarile, vulpita cea smecheroasa chiar stie sa ofere asa ceva si o face cu atata pasiune si daruire de-mi dadea impresia ca eu detin singura p*la de la malul marii. Infometata, mi-o ia la tranta cu gurita si-o suge, o alinta, o scuipa si-o ia pana-n gat, tintuindu-ma tot timpul cu privirea ei perversa. Imi era mai mare dragul de ea, privelistea intrecea orice alta senzatie. Avea un singur cuvant in minte: abonament!

Cum sa nu-mi dau drumul in gurita ei, cum sa n-o rasplatesc pentru abnegatie? Nici n-am stat pe ganduri, am recompensat-o imediat, adanc si tandru. Merita, fata tatii. Iar ea, ca o cumintica perversa, a supt tot, pana la ultima picatura.

Prabusit fiind dupa runda de oral nebun, imi trag sufletul pentru cateva minute si purced la o reimprospatare.

       Runda a doua a inceput in acelasi stil, oral in acelasi stil demential, insa eu dorind sa o rasplatesc, am asezat-o frumusel pe spate si m-am concentrat la piersicuta ei. Adele nu e un fotomodel, nu e genul de fata inalta si subtire, insa are pielea fina si cremuita. Prunuca ei frumusica si epilata si-a luat portia binemeritata de limbi. Chiar mi-a facut placere sa o gust si s-o incalzesc. N-am insistat insa prea mult caci mi s-a facut o pofta nebuna si-am cerut prezervativ. Prezervativ care mi-a fost montat cu gurita ei, intr-un mare stil.

Misionar la inceput, am patruns-o intr-o imbratisare tandra, cu gemete de ambele parti. Bineinteles la un moment dat a trebuit cucoana sa-mi rupa filmul tinand sa precizeze de cei 50 de lei extra pentru sarut pe gura. Da mamica? Ia stai tu capra sa nu ma mai tentezi.

Si-am pompat in caprita roscata pana mi-a sunat ceasul. Adica pana mi-a expirat creditul. Exact asa, incredibil, insa s-a auzit fluierul de final si echipa adversa a parasit terenul. Lasandu-ma pe mine cu buza umflata si samanta pe teava. Nu tu prelungiri, nu tu clementa, nimic! Totul regulamentar.

Dezamagit fiind, imi trag hainele pe mine si sunt scos din arena tiptil, nu care cumva sa ma intalnesc cu urmatorul combatant, care cred ca era deja la baie.

 

Note, ca avem nevoie si de ele:

locatie:8(lipsa elemente atmosfera, lipsa muzica ambientala pentru genul respectiv de activitate-doar un post tv cu muzica)

aspect fizic:8(nu e o diva, mutrita ei compenseaza insa trupul, si sanii usor lasati)

oral:10(fara comentarii)

normal:8(din cauza diferentei de inaltime, se putea mai multa implicare)

gfe:9(e simpatica si vorbareata, fk cu extra taxa, se simte ca e platita)

 

Concluzie generala: e de mers la ea, o experienta placuta.
  • Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța City
  • Oras:Constanța City

Cred ca astea au ceva mai mult zoom...am venit in ajutorul lui Sorin..nu stiu daca era numaidecat necesar....mai bine sa fie pt potentialii consumatori ai damei... :laugh2   

Ciocane tari si pasarici calde si umede va doresc! :bow

post-66321-0-02884400-1371841349_thumb.jpg

post-66321-0-12454800-1371841350_thumb.jpg

post-66321-0-09341200-1371841351_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

  1h0ly profilul acestui site este de a fi un O.P.C. al prestatiilor fetelor si nu o platforma de unde sa iti gasesti tu cliente. Daca nu poti sa contribui cu ceva la acest forum te rog sa ramai un simplu spectator. In caz contrar o sa ma obligi sa te penalizez.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Imi cer scuze pentru nonconformitate. Am postat si eu daca nu ma insel o recenzie a variantei threesome cu roxana si adele acum ceva timp, asta legat de contribuit. Cand mi-oi permite mai mult cu siguranta voi avea o contributie mai mare dar pana atunci ma mai documentez si eu. Legat de comentariul meu de mai sus cu sedinta foto: nu era vorba de a-mi gasi eu cliente. Le-am propus eu fetelor cand m-au vizitat o sedinta foto fara a sugera vreo remuneratie pentru ea. Pur si simplu am fost placut impresionat de fete si m-am gandit ca nu le-ar strica niste fotografii mai profi decat cele pe care le au. Atat. Inca odata scuze si spor la ciocane cum am vazut ca se mai ureaza pe-aici.

Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis

Salut lume!

 

In cursul acestei seri, am fost si eu pe la Adele. Initial am dorit sa ajung la Roxana, insa cand am sunat-o a zis ca trebuie sa se odihneasca - drept urmare mi-a recomandat-o pe Adele. Astfel, am revenit ci un telefon la fata in cauza si am stabilit sa ne vedem in 10-15 minute. Ce-i drept eu am ajuns in 20-25 de minute - am fost indrumat foarte bine (insa cunoasteam oarecum si zona) - Delfinariu!

Am fost intampinat de aceasta intr-o tinuta ok (sa zicem incitanta). Am trecut la ceva palavrageala, mi-a oferit un pahar de apa rece, am stabilit datele "confruntarii" (am dorit o ora, pentru care am achitat 200 lei - solicitati inainte).

Apoi am trecut in scutece (nu am mai trecut pe la baie - veneam fresh de acasa) - am inceput cu putin tease (sarutari pe piept/ureche/abdomen), apoi oral neprotejat (aici a alternat deep-ul cu miscarile clasice), atingeri (orale sau nu) mai sfioase si mai rare pentru testicole.

Oralul s-a desfasurat in mai multe pozitii, ajungand in 69 (pasarica micuta, epilata -rasa, nu ceara). Am cerut sa-l bagam pe micutul la treaba, s-a aplicat caciulita cu ajutorul guritei.

Am inceput in misionar, am ajuns in doggy si am finalizat oral. (toaletat micutul cu servetele umede)

Pauza...palavrageala, iar ceva tease/imbratisari/pupicuri, demarat iar oral (si 69), finalizat, din nou oral! (iar curatenie cu servetele umede).

M-am imbracat (iar nu am mai ajuns pe la baie), pupat si plecat.

 

NOTE:

 

Prima impresie (discutie telefonica/ fara a ne vedea): 9 ( a vorbit frumos clar si la obiect - se putea si mai tare! Deh - batranetea! Nu mai auzim asa bine.)

Prima impresie (vizuala): 9 ( tinuata ok, incitanta, dar nu vulgara, cu tocuri), cu mocuta draguta si inocenta (tunsa scurtulet, cumva roscat) - aici va spun din capul locului ca se muleaza perfect pentru cei cu fetish-uri de school-girl sau teen.

Corp: 8 (miniona, proportii ok, undeva pe la 155, sani micuti si cam lasati, fundulet mic bombat si ferm).

Oral (neprotejat): 8 (mizeaza foarte mult pe deep. uneori reuseste, alteori nu - ceva mai putina atentie acordata bilutelor).

Normal: 9 (se implica, se muleaza oricarei pozitii)

GFE: 8-9 (fire copilaroasa, alintata - nu va asteptati la ceva stil vampa, sau mai stiu eu ce) - in functie de preferinte, propabil, se comporta altfel.

Locatie: 8 (am vazut numai camera cu patul - care scartie o idee).

 

Serviciile si taxele le cunoasteti - daca am omis ceva, va rog sa intrebati si revin cu feed-back!

 

Una peste alta - este de recomandat, pentru 1-2 vizite, ulterior nu stiu ce asi ar mai putea scoate din maneca!

Mi-a facut placere!

Spor!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

M-am inscris si eu in randul lumii, adica am fost la Adele, momit de DT-ul povestit de confrati.

Ne-am intersectat acum vreo 2 saptamani si jumatate pe la jumatatea noptii, dupa ce in prealabil m-a programat. Interesant ca este una din putinele escorte din Constanta care spun o ora si se tin de ea - la mine a fost un delay de 2 ore, eu am sunat fix la 2 ore, mi-a raspuns din prima si a confirmat ca e ok. M-a indrumat spre locatie, am ajuns, am intrat, ne-am cunoscut.

Mie imi place cum arata la fata, este genul de pustoaica foaaarte frumusica, ochi verzi si pusa pe caterinca. A si spus la un moment dat ca are prea multa energie intotdeauna....asa aveam si eu la 19 ani :)))

Am intrebat dinainte daca stie sa faca DT, a confirmat si a zis "lasa ca vezi tu!" Boooon, si am vazut....buna treaba fratilor! Nu cel mai porno oral (o sa vedeti in alta postare ce si cum) dar a reusit DT si s-a mentinut asa pe toata durata numarului, alternand clasic cu DT. Nu foarte mare atentie la Oo, dar dupa aia am realizat....in timpul actului ce facea ea era foarte bine :)

Camera si apartamentul super ok, a schimbat cearsaful inainte de actiune si dupa, in living am fost servit cu ceva rece la alegere, deci un + si pentru asta.

 

NOTE:

locatie: 9 - apartament curat, ingrijit, modern

domnisoara: 9 - era 10 daca erau si sanii pe masura fundului sau a fetei, dar poate cine stie in viitor...cu ceva $$$ se poate rezolva lupta cu gravitatia

sex oral: 9,5 (grija pentru bijoux si alte noi scheme ar merita adaugata)

sex normal/anal : N/A

 

De revenit? DA, sa incerc si normal si anal!

Cred ca merita sa ajunga undeva aproape sau in top, pentru ca aspectul ei, stilul dezinvolt, DT-ul si raportul pret/calitate e foarte convenabil.

 

Spor la tras!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Ca sa o ajut pe domnisoara Adele sa treaca la top am zis sa fac si eu o recenzie sa o ajut, de cand cu scandalul asta cu "greva" recenziilor am fost si eu in post si nu am mai postat pe unde am fost cu cine am fost, dar in cazul ei fac o exceptie ! Cum de  maine o sa intru in greva pasaricii pt 5-6 luni din cauza muncii am zis sa fac o ultima vizita unei domnisoare care sa imi satisfaca poftele carnale, eu de ieri eram bagat in priza unde sa ma duc la cine sa ma duc asa ca am sunat sa nu exagerez cam la vreo 6-7 escorte, unele erau pe rosu, hmm unele prea departe pt mine nu aveam masina acasa si trebuia sa o iau la picior si am zis pas, unele aveau program la ore tarzii si iara am zis pas in fine, cele mai aproape de mine la 5 minute de casa cu pejosu erau adele si roxana, ultima solutie daca nici ele nu puteau sa ma ajute mi-o legam de gat si ma aruncam de la balcon, sunat la ora 14 pe adele si roxana nici una nici un raspuns primul gand ca sunt ocupate sau...sau duminica nu muncesc, am zis sa insist peste o ora asa ca am sunat-o pe adele prima oara la care mi-a raspuns si mi-a zis ca e la piscina si ca pe seara ne vedem, buuuuuun atunci, primesc un mesaj de la ea cam pe la h 16 ca se poate si mai devreme alta veste buna, i-am zis ca in 20 min sunt la ea sa fac un dus si ii dau bice, ajuns la locul cu pricina sunat la nr respectiv intrat, privit, pupat, sincer ma asteptam sa fie mai inalta ca inaltime am vazut niste poze cu ea pe alt site de socializare si mi se parea cam pe la 1.75+ cand... micuta de statura cam 155- 160 dar draguta gagica, ajuns in camera decartat 100 ron pt o finalizare, nu mi-a cerut nimic inainte dar i-am dat eu malaiu sa scap de grija, am cerut putin la dus ca venisem pe jos si eram putin transpirat, caldura mare afara ce sa mai, m-am racorit putin si hai in camera mami, ea la corp e ok cum am zis sub 160 inaltime , sanii nu sunt punctul ei forte dar i-am zmotocit putin sunt ok, burtica putin de tot, cum eu sunt pretentios la capitolul asta nici nu am bagat de seama in rest e carnoasa si bronzata bine :) sexul in sine nu a fost cine stie a fost unul scurt, un oral neprotejat executat bine de nu puteam sa ma dezlipesc de el pana am zis stop sa pun cauciucul ca vreau si putin deasupra, oralul a fost chiar bun cu DT din greu atentie jos la rulmenti ok oralul mi-a placut maxim iar la normal m-a facut praf, la care eu ziceam ca pe putin schimb cu ea 3-4 pozitii de unde tati, mai arcuita mai incet si repede mai iara incet a fost atat de placut si frumos de am zis ca as face-o in pozitia respectiva o zi intreaga pai da-i mami pana nu mai poti sa bubui in cauciuc si inevitabilul s-a produs am facut pana, eu vroiam o finalizare orala dar nu am putut , a venit asa instant nici macar nu m-a atentionat bai vezi ca vin =)) m-a curatat ea scos prez tot, servetele umede, ah da prez tot de la ea, durex a fost :) in mare parte colegul Gangstarr a descris-o perfect, putin copilaroasa dar mie mi-a placut, e de nota 10 gagica, pacat ca asta a fost prima oara la ea daca o stiam de mai devreme sigur aveam vizite lungi la ea. Note

 

Oral : 10+ ( neprotejat, fara CIM ca... nah, nu sunt eu de vina cucu e :( )

Normal: chiar daca a fost o singura pozitie dar sunt sigur ca si la celelalte exceleaza 10

Igiena : 10++

Locatie : cum am zis si in recenziile trecute, curat si aerisit vreau sa fie, asta am gasit... 10

Baia : dusul de reimprospatare care a fost la inceput, curat pe acolo 10

GFE : 10+ deschisa, parca nu ne vazusem de ani de zile desi o cunoscusem de 5 minute

Aspect: e micuta de statura sincer e exact cum imi place mie sa o manevrez cum vreau eu, carnoasa etc 9

Amenda : 100 ron / o fin, timp petrecut 20 min maxim

 

Recomand pt TOP pe domnisoara Adele sunt mai mult ca sigur ca nu ne va dezamagi. Cheers !

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

PRIMA MEA RECENZIE.

 

Blonda Roxi , fiind de la un timp foarte ocupată , am ajuns și eu la Adele.. cu telefonul de rigoare o voce calmă m-a îndrumat lesne la locația respectivă din zona Delfinariu. M-am prezentat dușat de acasă, foarte rar folosesc dușul lor, doar in situațiile extreme cînd nu am timp să trec pe acasă, am sunat la interfon , m-a primit o tipă simpatică, binevoitoare cu un surîs drăguț, se pare că s-a mai cizelat de-a lungul timpului (referire la recenziile mai vechi), ne-am dezechipat și ne-am pus pe fapte... A început cu căteva săruturi pe piept, coborănd spre CEL ce o aștepta să-i simtă căldura limbii și a buzelor. A luat-o în guriță ușor, cu atenție , fără să omită zonele anexe, cîteva limbi pe OO și a trecut la un DT destul de bine făcut. Ce mi-a plăcut e faptul că în timp ce presta îți căuta privirea uitîndu-se fix în ochi. În timpul ăsta i-am ''măsurat'' bucile care sunt într-adevăr fantastice : tari și rotunde. Am trecut la normal cu ''plasticul'' montat profesional și cu atenție. S-a urcat peste mine și a început un futai foarte ferm cu onduiri ample de simțeam că-mi rupe pula. După aprox. 7-8 min. am explodat și am mai stat așa conectați vreo 2-3 minute timp în care am purtat conversația de complezență (sau nu), cu ''mi-am dat și eu drumul'' , ''chiar aveam chef să fac sex'', lucruri care te fac să te simți bine pe moment, cînd încă mai gîndești cu pula. Sigur... cînd îți revii , începi să te îndoiești....  TOTUȘI ..... FOARTE MIȘTO.

 

Așadar :

 

Oral - 9,5 (a fost o singură tipă căreia i-am dat 10 - nu o să uit în viața mea ce muie făcea aia .. un DT de-i simțeai esofagu' ... nu mai știu nimic de ea.)

Normal - 9,5 (sînt curios în alte poziții cum va fi...)

Baie - dușat de acasă

Locație - 9,5 curat OK (canapeaua nu avea cearceaf sau prosop pe ea)

GFE - 10 (deschisă, cu bun simț... mi-a plăcut)

Buci - 9,5 (ferme, tari , cu o piele fină)

Țîțe - 8 (un silicon discret ar face minuni)

Păsărică - nepuțitoare - nu pot da o notă... n-am avut răbdare să mă uit la ea.

Aspect - 9 (cred că e o notă foarte bună)

Curat la locul de muncă - cu atenție, șervețele, tot tacîmul.

 

Sigur voi mai reveni...

 

O RECOMAND

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

adele este o dulceata de domnisoara pe care iti vine sa o maninci la micul dejun,in jur de 20 de anisori cu o mutrisoara alintata de pitzi strengarita ,tunsoare sic ochi expresivi titisoare mici cupa b moi si foarte placute la pipait un curulet mic si frumos care cere numai palmute-o pasarica minunata ,strimta si corect epilata,curata ca lacrima si foarte estetic conturata.nu stiu prin ce conjunctura m-a recunoscut, mi-a zis stiu cine esti ,tu esti ala cu pozele,probabil ca i-a spus colega ei roxy despre mine pentru ca eu nu mai fusesesm la adele.am stabilit durata vizitei si mi-a zis ca dupa ce platesc nu e cazul sa imi fac griji ,are ea grija de tot sa ma faca sa ma simt bine.am lasat pe noptiera 100 ron si am mers la baie pentru dus,fiind foarte cald, cam transpirasem.la intoarcere am gasit-o stind capra pe pat imbracata in niste chilotei sexy de fetitza si in titisoarele goale,pozitie atit de incitanta incit m-am infipt ca un libidinos direct in pasarica ei cu botul,fapt care nu i-a displacut,i-am tras incet chiloteii jos si am continuat sa o ling mai intii pe la spate si apoi am intors-o si am continuat umezeala cu ea pe spate si cu piciorusele in aer larg deschisa si bucuroasa de tratamentul primit.dupa ceva minute bune de molfaiala,mi-a zis ferm : ajunge acum e rindul meu ,si a trecut la un oral foarte bun adinc fara dinti si fara necesitatea de a fi indrumata,umed cu limbute bine aplicate,profesionist,erectia se produsese deja ,am cerut impachetarea in preze, am urcat-o peste mine si am lasat-o sa ma calareasca.foarte excitanta imaginea cu adele deasupra,la fel si in doggy,se arcuieste frumos,are ce arata,e strimta si ii place ce face,timpul a trecut prea repede,ma grabeam si eu ,altfel nici nu m-as fi gindit sa plec,am intrebat unde pot termina,eram deja la a treia escorta in ziua respectiva,si era necesar sa finalizez,mi-a zis ca pot termina unde vreau ei, am ales gurita adelei ,am pus-o pe spate si am ejaculat cu mult drag intre buzitele ei senzuale,a asteptat putin sa termin bine apoi a fugit la baie sa depuna icrele in toaleta,la sfirsit am socializat putin si cu roxy pe care nu o vazusem de asta iarna si careia i-am promis ca o voi onora cu o vizita ct de curind,mi-a placut cum arata ,parca s-a mai implinit putin,curul acela sexy s-a facut si mai misto,mai mai ca as fi ramas sa i-o trg pe loc dar nu mai puteam ramine.la bucatarie am vazut -o si pe vanessa prin usa,era full house la fete.locatia e ok nota 9 baia curata si prosop curat am primit 9,aspect adele 10 oral10 sex 10 gfe 10,igiena 10,implicare10,anal nu am intrebat,cim 10 etc 10.recomand ,foarte sexy fara fitze,calitate ,pretz bun,de revenit oricind.am stat exact 30 min

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...