Sari la conținut

bbw roscata 35 ani 0753691334


muri

Postări Recomandate

  • Oras:on roads
  • Oras:on roads

Scurt si la obiect...mai intai concluzia: tipa e o PROFESIONISTA DESAVARSITA din toate punctele de vedere.

 

De la inceput lucrurile au decurs excelent, a raspuns la telefon din prima, amabila chiar prietenoasa. Apartamentul f usor de gasit, locatia ok, curata si luminoasa. Gagica face totul ca sa creeze o atmosfera destinsa iar dupa 3, 4 minute de vorbarie trece la actiune....si acum e acum....pur si simplu e beton in oral, sondele Petrom sunt fix pula pe langa cum suge aceasta doamna...pur si simplu ai impresia ca te goleste si de suflet, asa misto trage din penisul ala...asta ca sa nu mai pomenesc si de anilingus.

Personal imi plac damele mai coapte si mai plinute asa ca eu i-am apreciat f mult si fizicul (e o femeie f grasa dar f norocoasa....grasimea aia s-a pus unde trebuie).

 

 

NU prea imi place mie sa dau note insa asa ca idee:

 

Locatie- 8,5 (zona buna si ap curat).

 

Oral- specialitatea casei-- 10.

 

Normal- data viitoaare.

 

GFE- 7 spre 8...un pic parea stanjenita, rusinoasa (culmea).

 

De recomandat?? Da categoric (cel putin in ceea ce priveste oralul).

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Scuzati off-topicul (eu sunt de moda veche, ma tot scuz, mai nou nu mai trebuie :laugh2 )

 

@Ioncodrut, un + de la mine si o intrebare.

 

Cat a costat extractia de titei?! Lumineaza-ne si pe noi, poate dama si-a modificat tarifele...

 

Toate bune! :hihat

 

ps. Mare atentie! Vezi ca faci reclama nemeritata companiei Petrom. ;)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Deepthroad si anilingus de calitate

 

N-am reusit pana acum s-o vizitez pe dama la care se face referire in acest topic, din vina mea, dar ma bucur tare mult ca am facut-o pana la urma. Am avut o zi inspirata.

Actiunea, foarte recenta de altfel, “calda” as putea zice… s-a desfasurat cam asa:

 Am sunat-o pe numarul din titlu (0753691334), cam devreme si mi-a zis sa revin dupa ora 11. Zis si facut, apoi am pornit spre Manastur, parcat la Kaufland (inspirat de predecesorilor mei) si de acolo la indicatiile ei am dat cumva-cumva de cuibusor.

 

Locatia este o garsoniera inchiriata pentru astfel de actiuni (ea locuieste in alta parte, dar nu departe), situata imediat langa Kaufland intr-un bloc gen anii ’90, la ultimul nivel, baie ok, curata, cu dus si prosop curat, camera cu un pat mare si o plasma care facea galagie din pricina unui film indian. La bucatarie se serveste cafeluta si tot acolo, pe masa, tipa isi tine laptopul cu care ne ‘spioneaza’. Initial i-am zis ca am numarul ei de la un amic (se pare ca fata intreba pe toti de unde au numarul ei), dar ulterior a trebuit recunosc ca il am de aici, de pe forum. Ea citeste ce se scrie despre ea, drept pentru care o salut… :wave

 

Tipa: cam de o varsta cu mine  ;)  (pentru cei care imi cunosc varsta, nu pentru cei care isi dau cu presupusul legat de nick-name-ul meu – pe acestia nu-i bag in seama, ii las in lumea lor...), clar e cea din poza care a fost postata candva aici, iar apoi stearsa, mica de inaltime (pe langa mine), cu 'ceva greutate' (+30 kg dupa o interventie chirurgicala), dar ok ca atitudine, vorbareata, deschisa, dornica in a-ti satisface poftele si nevoile.

 

Prestatia: dupa niste discutii am stabilit de comun acord sa presteze: o finalizare oral neprotejat + celelalte “artificii” in zonele adiacente, la pretul de 100 lei. Am achitat prestatia la final. M-am dezechipat, n-am mai trecut pe la dus, venisem pregatit de acasa, m-am intins pe spate pe pat, ea si-a dat jos doar bluza, iar apoi s-a strecurat intre picioarele mele si m-a ‘atacat’ direct la junior. Presteaza un oral deepthroad cu mult peste ce am intalnit in ultima vreme la Cluj, iti serveste scula toata-toata in gurita, o ascunde de parca nu ai avut-o niciodata., o linge de sus in jos si de jos in sus, ii saruta capul, o mai dezmiarda usor cu mana dar intr-un mod foarte placut… singurele momente cand ti-o mai vezi sunt cele in care e cu mana in baza ei ca un inel si o suge tacticos. Dupa cateva minute de oral spectaculos s-a infiltrat usurel cu nasul intre testiculele mele si cu limbuta la gaurica. Aici as putea detalia mult si bine, actiunea s-a derulat mai mult decat imi inchipuiam eu vreodata ca sunt capabil sa accept asta. Am observat ca-i place enorm sa faca anilingus, mi se parea ca se sufoca acolo, gafaia, scotea ceva sunete un pic ciudate, dar cu cateva schimbari de pozitie, ea continua treaba asta cu multa pasiune. Am trecut din pozitia pe spate in pozita ‘patru labe’, si-a continuat asiduu treaba, m-a explorat cat a putut ea de bine si cu manile avea grija de outze si de penisul gata-gata sa explodeze. Am observat ca ii place sa te comporti precum cei din filmele porno si in consecinta am incercat mici artificii: mi-am strans testiculele si i le-am servit sa le suga… am luat juniorul in mana si lovit usor pe fata sau cu o mana in capul ei si cu cealalta pe penis cautandu-i buzele, gurita… inca o pozitie  interesanta s-a consumat in pozitia 4 labe, unde mi-a tras penisul in spate, inspre ea, atat de tare incat a ajuns sa-mi faca sex oral fara nici o problema, e prima care incearca asta cu mine si chiar reuseste… Recunosc ca eu nu i-am oferit alte placeri decat un pic de masaj al sanilor… placerile ei vin din placerea ta! Parerea mea este ca fata e inebunita dupa sex. Dupa a nu stiu cata tura de oral DT + anilingus am ajuns la final. Explozia s-a produs adanc in gurita ei, a reusit sa retina toata lava, a mai stat cateva clipe cu capul in cearceaf intre picioatele mele si apoi s-a dus sa decarteze in servetel tot ce colectase. Mi-au trebuit si mie cateva minute sa-mi revin, imi tremurau picioarele in pat si pe traseul spre baie… imi mai tremurau inca si dupa ce ajunsesem acasa… placuta experienta!  

 

Note:

Locatie: 8, locuinta nerenovata dar foarte curata si primitoare. Patul cu o lenjerie roz si dantela, draperii in aceiasi nota – care dau o atmosfera placuta, incitanta.

Dama: 6-7, nu aspectul fizic e punctul ei forte. Cand e cufundata jos, la junior si intre picioarele tale e cea mai frumoasa :P )

Prestatia: Oral – 9,5 (era 10 daca era cu inghitire) , Anilingus – 10.

GFE: 9, deschisa, sincera, ai cu cine vorbi…

Raport calitate/pret: foarte bun pentru serviciile pe care le oferea.

 

Concluzia finala: O RECOMAND. Nu sunt foarte multe tipe pentru care am fost atat de categoric, dar cei care se regasesc in recenzia mea ii indrum sa-i faca o vizita si sa ne incante apoi cu povestea lor

 

Toate bune!

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Pentru ca mai nou am mai mult timp liber pe mana am zis azi sa incerc ceva diferit fiind inspirat si de recenzia lui dorinel18. Am procedat sa o sun. Am vorbit la telefon cu cineva sa stabilesc intalnirea iar dupa aceea cand am ajuns la locatie (Calea Manastur, zona Kaufland) am sunat din nou. De aceasta data mi s-a parut ca am vorbit cu altcineva (dupa voce). Cand am urcat si am fost intampinat a fost din nou prima voce. 

 

Locatia este o garsoniera mai marisoara, cu o bucatarie cu perdea in care mai era cineva si trebaluia ceva. Despre tipa. E intr-adevar un pic mai supraponderala, cu o atitudine ok, vorbareata, pusa pe gluma. Am convenit la 100 de lei pe o finalizare. 

 

Am procedat la dus, aici a fost interesant deorece usa era legata cu o sfoara, nu se putea inchide. M-a intrebat daca ma deranjeaza sa fac dus asa. Nu m-a deranjat insa a fost destul de kinky sa fac dus iar intre timp in bucatarie discuta cu cealalta persoana (nu am aflat identitatea acesteia/uia pana la plecare).

 

Revenit de la dus am purces la a executa treaba pentru care am venit. M-a intrebat daca vreau aninlingus dar am refuzat (nu sunt fanul acestui sport). A executat un oral neprotejat foarte bun cu DT cu tot ce trebuie. Este printre cele mai bune primite vreodata trebuie sa recunosc. Finalizarea s-a facut in gura, ea decartand pe un servetel ulterior.

 

Am achitat serviciile si m-am carat de acolo.

 

Note:

 

Locatie: 8-9 (camera ok, baia mai vechiuta)

Igiena: nu am motive sa dau nota aici, nu am remarcat nimic nici in sens negativ nici in sens pozitiv

Dama: 6 (nu arata rau pentru dimensiunea ei)

Oral: 9

GFE: 7

 

 

Per ansamblu daca vreti un oral bun, puteti incerca la ea. Eu totusi nu sunt obisnuit ca in timp ce sunt in toiul unor asemenea activitati in bucataria de langa cineva sa mute vase incolo si incoace asa ca nu cred ca o sa revin.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

@RaulFlorescu, cu siguranta nu si-a schimbat numarul de telefon, dar daca intradevar vrei s-o vizitezi, eu unul iti sugerez sa o contactezi inainte de masa si sa iti faci o programare apoi. Nu imi permit sa spun aici de de zic asta, dar sper ca e suficient ca sa ma intelegi.

 

Bafta... si dupa vizita pe la domnitza te asteptam cu recenzia.

Link spre comentariu

Am revenit la Cristina, nu mai dau detalii despre loc, Kaufland Manastur e binecunoscut, iar daca nu exista google maps, e bine marcat. Parcarea e f bine venita. Mai departe te ghideaza f bine pe telefon. Eu am vb in dimineata zilei despre intentia de a o vizita si apoi la ora stabilita m-a primit fara probleme, desi nu a fost in sensul unei programari. Poate am avut noroc ca nu era altcineva. Liftul ok, modern. Garsoniera curata; nu am avut nevoie de dus, fiind deja fresh. Intilnirea a fost in genul stai pe spate si las-o doar pe ea, e profesoara ta. Ireprosabil, anilingus la greu, mingiieri, atingeri, ritm, oua, limbi, saliva, totul minunat, o stare de relaxare f misto.Prima data am finalizat in gurita, dupa ce ultimele 2-3 minute s-a ocupat exclusiv de soldatel, aspirindu-l ca o pompa de vacuum cu o tehnica f buna, fara graba, deep adevarat. Apoi a lasat continutul la baie, ne-am igienizat si am sporovait minute bune. Ai ce vorbi, e foarte deschisa si incearca sa faca pe plac. Chiar daca sarutul lipseste din meniu, atitudinea compenseaza bine. Al doilea numar a fost de vis. S-a strecurat la locusorul ei, in spatele meu si a reinceput masajul excitant cu limba. Am ridicat un picior si mi-a prins soldatul cu mina, facind un handjob memorabil. Marturisesc ca asta era o fantezie neimplinita care acum s-a implinit. Ma uitam la catargul meu, in aer, masat de o mina straina foarte priceputa, metodic, intr-o pozitie ciudata, poate incomoda, in timp ce limba ma patrundea ritmic. Mi-am dat drumul si sperma i s-a scurs pe mina, pe degete, iar eu vedeam totul si vorba Mayei, doream sa nu se termine niciodata. Aspect - BBW - 8; Atitudine - 10; GFE-9; Igiena-10; Oral-10; Locatie-10 (chestia cu vecina eu n-am prins-o dar mi se pare f porno sa ma auda/vada o terta persoana acolo, in timp ce ea ma rezolva; chestia cu baia e cam la fel - dupa ce iti face picioarele sa tremure, mai conteaza ca nu se inchide usa sau ca baia e obisnuita, cu seturi de 20 de ani? Important e ca mi-a dat un prosop nou si f curat. Si important, repet e locul de parcare pt cine vine cu masina). Total 1h si 150 de lei. Mai revin. Inca ceva - nu cred ca ar fi oportun, dupa recenziile pozitive, mutarea la top escorte, ea fiind prin conformatie,prestatie si tarif ceva aparte nu numai in Cluj,

  • Like 3
Link spre comentariu

Cer iertare, n-am fost atent. Rog mutarea recenziei la topicul http://nimfomane.com/forum/topic/7967-bbw-roscata-35-ani-0753691334/

Precizez ca pe tipa din topicul asta - Christina, eu n-am vizitat-o, dar cei care au vizitat-o stiu ca presteaza in acelasi apartament cu roscata 35 de ani, Christina fiind in vizita ca sa zic asa. Rog mutarea recenziei anterioare si stergerea acestei interventii, multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

Va salut cu stima,

 

A venit si randul meu sa calc pragul acestei doamne/domnisoare bbw roscata.

Intamplarea a avut loc la inceputul saptamanii trecute, cand, dupe ce citisem recenziile laudative, am decis sa pun mana pe telefon si sa o sun.

Dupa ce am comunicat ca am numarul de telefon de aici de pe forum (stie de existenta, si citeste toate recenziile care au legatura cu ea), am obtinut o programare in jurul orei 17.

M-am urcat linistit in masina, am purces catre parcarea Kaufland Manastur, unde am mai dat un telefon pentru indicatiile detaliate legat de adresa.

La usa, am fost intampinat de titulara topicului, care este conforma cu descrierile de aici . . .  BBW.

Ea, foarte comunicativa, zambitoare si deschisa, m-a invitat in "camera de lupta", unde am povestit putintel (mai mult). Intre timp m-a servit cu o cafea rece, exact ce-mi trebuia la ora aceea. Dupa alte cateva minute de povesti, am decis sa purced catre dus. Baia, una de tip comunist, curata. Primit prosop, putin cam uzat, dar curat si acela. Pana acum, totul bine.

Cand am reintrat in camera, dameza, m-a intrebat pe un ton glumet ce vreau. Eu, la fel, i-am spus ca am venit pentru "specialitatea casei". Atunci, si-a dat jos bluza, sutienul, si a trecut la "locul ei de joaca". Actiunea a constat in oral (de nota 10) asezonat cu anilingus, finalizarea a fost in cavitatea orala, iar siropul rezultat a fost scuipat intr-un servetel.

Ce pot sa spun despre oral e ca, atat de bun a fost, incat, dupa ce am terminat, si incercand sa ma duc sa-mi iau o tigara, imi tremurau picioarele ca unui catel la injectie. O singura data, mi s-a mai intamplat asta.

Ne-am intins apoi iarasi la povesti, am fumat doua tigari, am scurs paharul cu cafea, si am trecut la al doi-lea numar, care a fost la fel de minunat ca si primul.

 

Note:

Locatie:8, dar igiena este la ea acasa.

Iginena locatie: 10

Iginiena d-soara/d-na: 10 (atat cat mi-a fost dat sa observ) 

Oral: 10 (finalizare orala, fara prezervativ)

Anilingus: 8 (din punctul meu de vedere Gina e mult mai .... bagareata, curioasa)

Normal: - 

Onorariu: 150 ron/ora cu doua finalizari.(eu nu am contorizat cat am stat, dar sigur am depasit acea ora)

 

Mentionez ca in tot timpul in care am stat acolo, am auzit zgomote venite din bucatarie, in schimb nu am vazut pe nimeni (bucataria e despartita de hol cu o perdea).

Recomand celor care vor un oral A+ asezonat cu tot ceea ce presupune acesta, nu recomand celor care doresc tinere cu corp de fotomodel.

O sa mai revin?...nu ma pot pronunta acum, din motive care nu tin de calitatea prestatiei oferite de titulara topicului.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Vad ca se fac calcule pe alt topic pentru promovarea acelei escorte la sectiunea Top Escorte.

M-am uitat si in acest topic si vad asa: 16 recenzii, dintre care:

- recenzii pozitive (membri colorati) = 7 bucati (daca se considera ca si ovii era foarte colorat la acea vreme);

- recenzii pozitive (membri necolorati) = 5 bucati;

- recenzii pozitive (membri verzi...) = 2 bucati

- recenzii neutre (nici pozitive, nici negative) = 2 bucati (astea de la un membru colorat si unul necolorat).

Recenzie negativa eu personal nu am identificat vreuna.

 

Gabriel, fa si tu o verificare, un calcul si da si aici un verdict.

Mersi, toate bune! :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Desi nu am ajuns sa cunosc aceasta escorta (am avut odata sau de 2 ori tentative esuate) din recenziile colegilor isi merita locul in top escorte ceea ce ma intriga pe mine este faptul ca tariful pe fin/ora ar include oral+NORMAL, al doilea fel de desert nefiind nici savurat nici recenzat. Facand abstractie de aspect insa, este o BBW asta spune totul, atitudinea si iscusinta cu care presteaza o recomanda pentru Top.

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

pt skappie si celor interesati:

 

Eu unul le-am incercat pe ambele fete de care se discuta acum in vederea promovarii si daca ar fi sa decid eu, se poate vedea ce am scris mai sus si in off-topicul lui Pyssy (Maria, Elena). Evident si bineinteles, nu parerea mea sau a altcuiva conteaza, decat Regulamentul si aplicarea corecta a acestuia.

Nu se compara la aspect una cu alta, e clar, Pyssy e Miss pe langa BBW roscata 35 ani, dar seriozitatea, atitudinea fata de client si modul cum presteaza serviciul pe care il ceri nu se compara, cea de-a doua e mult peste. (a nu se citi peşte). :)

Cred ca pe escorta din acest topic ar avantaja-o sa-si faca si ea cont de escorta, oricum e mereu 'printre noi', citeste ce se scrie aici, asa ca nu vad ce ar costa-o sa se inregistreze "cu forme legale".

 

Toate bune!

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Daca mi se  permite sa intervin: daca  doamna ar  fi fost  o tanara slim s-ar  fi propus de mult  timp trecerea ei in top :P

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Uite, sa zicem ca eu unul nu sunt amator de tinere slim si am propus-o. Mi-e si mie evident ca acolo ii e locul, nu stiu de ce nu a ajuns pana acum.

Dupa toate aceste postari ale mele va rog sa nu cumva sa ma considerati promotorul ei.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eu unul am fantezii cu BBW, insa cum am zis mai sus, atat cat se poate as vrea sa beneficiez si de normal...insa acesta nu e prea mediatizat din cate vad. Si da Cassy, ai dreptate!, important e mai tarziu decat niciodata.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

... şi totuşi, camarazi şi domnilor moderatori, contează imaginea femeii sau textul regulamentului? Pentru că, dacă ultimul contează, atât Pyssy, cât şi această venerabilă doamnă, trebuiesc suite de urgenţă în top.

De ar fi să ne luăm doar după înfăţişare, cred că Ela (poate şi Blondi) ar trebui retrogradate.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:on roads
  • Oras:on roads

Poate ar trebui nuantat termenul de "escorta de top". Este destul de greu sa gasesti o tipa care sa fie brici din toate punctele de vedere si sa coste decent (de ex. doamna despre care vorbim aici face un oral de top, altele sex normal sau anal de top, altele au o locatie de top, altele stiu sa creeze o ambianta de top, altele au corp sau fatza de top etc.).

 

Consider ca pentru o precizie mai mare termenul de "top" ar trebui diferentiat in functie de criteriile dupa care se noteaza escortele. Adica sa fie create "top-uri" pentru fiecare serviciu in parte: oral, normal, aspect fizic, GFE, locatie, pret.

 

In mod cert doamna de care vorbim aici merita sa fie inclusa in TOP ORAL. Parerea mea...

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Probabil toate post-urile mele din urmatoare luna o sa inceapa cu “dupa ce timp de 3 zile iar am incercat sa dau la telefon de d-soara Lavinia, fara nici un succes, am ajuns la d-soara….. “

 

Contact

Exact asa s-a intamplat si azi, cand intrigat de laudele colegilor pt. oralul de vis cu DT facut de BBW roscata 35 de ani de la Kaufland Manastur, mi-am luat inima in dinti (nu sunt fan BBW) si am format (0753691334). Binenteles ca a raspuns din prima (incepe bine zic in gand) si o intreb cand are primul loc liber pt. programare – stabilim peste 2 ore, imi da adresa blocului si ramane sa o sun cand ajung in fata scarii, pt. nr .de interfon.

 

Locatia

Ras, tuns si parfumat, cu dusul facut de acasa (stau in apropiere), la 14.30 fix sun din fata scarii (blocul de pe C. Manastur, vis-à-vis de Kaufland). Raspunde promt, si ma invita sus in cuibusorul de la ultimul etaj. Ap. cu 1 camera, curat (cel putin in camera), cu pat mare matrimonial, LCD (era singura – apropo de vecinele care tot zic colegii ca misuna prin bucatarie…). Nu am intrat in baie initial pt. dus caci venisem pregatit de acasa (nu prea laudasera colegii antemergatori baia si pe buna dreptate - mica, inghesuita si nerenovata, cel putin bateriile de la vana si chiuveta cam vechi, nu prea te imbie sa te scalzi in cada – dar asta e si vina proprietarului pe care intamplator am descoperit ca il stiu citind jos la afisierul blocului – il doare fix la patina…).

 

Domnisoara

Pe numele de Oana, n-am retinut prin topicul fetei sa mentioneze cineva numele (moderatorii ar putea adauga numele in titlu), chiar am intrebat-o si mi-a spus ca s-a facut o confuzie pe forum (pe care il citeste) cu alta d-soara cu care unii useri au incrucisat review-urile. Deci domnisoara in cauza Oana este BBW, grasa bine, cred de vreo 35 ani, aprox 165cm, vopsita roscat, un pic bronzata, cu parul lung un pic peste umeri. Deci din start sa ne intelegem ca nu e zana nici de departe. M-a asteptat imbracata in haine de casa si bine a facut (eu nu sunt fan BBW si cred ca daca era imbracata in bikini si ciorapi cu plasa fugeam din usa). Accesoriile alea eventual la cerere pentru fanii genului, care vad ca sunt din ce in ce mai multi motiv pentru care si eu cred ca genul acesta de escorta trebuie mutata in Top chiar daca nu-mi plac mie grasunele, dar numerosi altii le adora. Foarte vorbareata, deschisa, prietenoasa, m-a invitat imediat in camera si m-a intrebat ce doresc (eu obraznic cer un suc ca sa mai trag de timp si sa-mi fac curaj), dar de fapt intrebarea era ce servicii doresc :laugh2 ,… Zic un oral NP profesionist, dar fara anilingus si zone adiacente (nu sunt fan), strict soldatelu dar cat mai adanc. “OK, zice 100, intindete si fa-te comod”… Pai zic eu dar totusi as vrea un suc… “Din pacate nu am…. “ (in gandul ei o fi zis tu ai venit sa te futi sau sa bei suc…) “Hai intinde-te te rog pe pat! “

 

Prestatia

M-a invitat sa ma intind pe pat pe spate, sa-mi pun pernuta sub cap sa stau comod si sa o las pe ea intre picioare pt a-si face treaba. Un punct in minus pentru covertura aia roz care era intinsa pe pat (nu cred ca e schimbata intre partide), un cearceaf scos frumos din dulap si asternut pe pat in fata clientului ar fi schimbat mult atmosfera…. La fel si perna pe care am lasat-o deoparte…

A vrut sa se dezbrace dar am oprit-o (nu cred ca o avantaja in cazul meu), asa ca doar eu m-am dezbracat de la brau in jos si timid m-am pus cu frica pe spate (ca si masculul de calugarita inainte de ultima lui partida de sex din viata cu finalizare (a se citi devorare) :laugh2  . Eram tot cacat pe mine de frica “Doamne, cum o sa ma rontaie duduia asta ca pe morcov pana la radacina…”  Binenteles ca n-am avut erectie primele 10 minute de stres si frica (basca ca era prima intalnire), timp in care saraca s-a straduit sa scoata petrol nu gluma… Si m-am tot mutat ba pe pat, ba in picioare, doar oi reusi si eu sa ma concentrez… Si incet, incet, cu ochii inchisi am inceput sa-mi imaginez si eu ca sunt pe o pajiste verde cu 3 caprioare 180, 90-60-90, care se bat  pe penis intr-o lupta pe viata si moarte in timp ce eu le flagelez..…. doar-doar ai reusi ceva sa nu ma fac de rusine…  Pai mort sa fii si tot scoate fata asta o erectie de la tine….

 

Si acuma deliciul….

 

Oralul

Deci oralul…. e meserias   :clapp . Fratilor, e moale si pufos si adanc si umed si cum vreti voi, dar are fata asta o tehnica, efectiv nu-si dezlipeste buzele de pe pu..a nici cand o inghite pana in amigdale nici cand o scoate…..tot timpul cu presiune maxima negativa… ca la aspirator. Nu s-a folosit de mana desi i-am mentionat ca nu ma deranjeaza… Simti cum tot penisul e invelit intr-una de jur imprejur ca la bormasina, nu stiu ce dracu face acolo in gura dar il framanta pe toate partile fara sa fii simtit macar o data vreun dinte…  Hai noroc si dai adanc pana la amigdala! :atm E un DT bun (nu pana in esofag…, nu face gag… nu te linge cu limba pe testicule in timp ce sta cu nasul infipt in burta…, DAR E BUN), mai ramaneau afara vreo 4-5 cm dar se vedea ca se straduie si eu simteam ca lovesc cu varfu sulii de laringe cu nesimtire… Rar gasesti in Cluj asa ceva… si intra direct in top 5 alaturi de Gina, Delia, Blondi si sper odata si odata Lavinia (deocamdata spre disperarea mea tot radaru conduce – dar din pacate cam rar :no2 ) … Dar nu ma las, tot gasesc eu una meseriasa sa-mi fac abonament…. Ca la saorma – “cu de toate”  :laugh2

 

Normal nu am cerut, si nici nu prea mai pot de la o varsta, pe unii ii cam dor salele si prefera sa savureze un oral pe spate uitandu-se la meci decat sa ma vait 3 zile de sciatica si sa ma ung cu alifie pe coloana…  :slap2

 

Acum eu recunosc ca nu ma termin usor si am lasat-o sa munceasca vreo 20-25 de minute, timp in care am savurat fiecare minutel… Finalizare nu am avut, dar nu asta conteaza pt mine, aia pot sa o obtin eu acasa rapid in 2 minute, procedura in sine e placuta si azi a meritat sa trec drumul pana la vecina….

Asa ca am oprit-o dupa 20 min, era deja obosita iar eu aveam deja zambetul de satisfactie pe fatza… Asa ca i-am multumit, am laudat-o pt. tehnica f. buna si i-am spus sa nu se strezese (avea un pic remuscari ca nu a reusit), nu e ea de vina. M-am declarat multumit, am dat o fuga la baie unde m-am igienizat la chiuveta (acum am vazut baia, si sincer m-am bucurat ca am preferat-o pe cea de acasa, plus ca am scutit si timp).

 

Ne-am salutat frumos, i-am spus ca o sa-i scriu un review pozitiv pe forum, si desi eu nu cred ca mai revin, ma declar multumit. Chiar s-a straduit... si a avut bun simt… pt. mine conteazaaaaa...

 

Note

Contact – 10

Locatie – 6/7 (covertura aia roz inca imi sta pe creier)

Domnisoara – la aspect din punctul meu de vedere nota 2 (in schimb probabil un deliciu pentru amatorii genului, clar ca ei o sa-i dea 9/10)

GFE - aci am sters nota mica care am dat-o initial, as fi foarte subiectiv 

Prestatia – Oralul 9+ clar (asta si tinand cont ca in satul nostru si un amarat de CIM gasesti greu, daramite DT si swallow…) Probabil bucurestenii obisnuiti cu SM-dominare, DT pana in esofag cu capul peste marginea patului, scuipat in gura si uro,  etc….. ar da un 8/9 cu indulgenta…  dar noi zicem vorba proverbului “ca hreanul asta in care traim e cel mai dulce morcov…”

 

Normal - nu cred sincer ca e cazul… n-o chinuiti…Desi mi-as putea imagina o orgie cu grasunei si ea facut-o sandwich intre ei… ca-n filmele porno!  :bad

 

Halatul – 100 lei decartati inainte, 35 min(door to door), fara finalizare

 

Concluzie

 

O RECOMAND  clar fanilor BBW amatori de oral meserias, fratilor daca prestati in Cluj si n-ati marcat-o pe Oana pana acum, ati dat banii degeaba la escorte…. Motiv pentru care o sustin in promovarea ei catre Top Cluj (si amatorii de BBW sunt oameni si au dreptul sa aiba o favorita in top)

 

Pentru ne-amatorii de BBW, aveti 2 variante: ori savurati ca mine oralul cu ochii inchisi in timp ce visati la caprioare, ori mai bine mergeti la o bere pe terasa….. ca sa nu ma injurati…  :beex2

  • Like 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...