chaos Reputație: 59 Postat Mai 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 1, 2019 bai ghost, daca fata respectiva e de 10 atunci fotomodelele de la mon amour sunt de 20? :)))))tre' sa fie o coincidenta faptul ca ai 4 postari din 5 la salonul asta ...
cerroni Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Postat Mai 1, 2019 băi ghost, tu ai contract cu salonul ăsta ? Începi să devii ridicol bă nene. Săriseși repede când ți-am spus că a fost la alt salon. S-a dovedit că aveam dreptate. La Natasha secret a fost, da ? La fel și Natasha băi contractantule. O chema Rita. Tu crezi că toți suntem proști numai tu ești deștept ? Acum ai început cu Ela. O știu bine, i-am făcut recenzie când era la Fantasy. Păi dacă și ea e de 9 sau 10 la aspect ne ducem dreak în munți și ne facem haiduci. Și știi ce ? Mai termină cu recenziile astea din pix. Nu te crede nimeni.
cerroni Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Postat Mai 1, 2019 De Delia e vorba, ea a fost la Natasha Secret Club
chaos Reputație: 59 Postat Mai 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 1, 2019 băi ghost, tu ai contract cu salonul ăsta ? Începi să devii ridicol bă nene. Săriseși repede când ți-am spus că a fost la alt salon. S-a dovedit că aveam dreptate. La Natasha secret a fost, da ? La fel și Natasha băi contractantule. O chema Rita. Tu crezi că toți suntem proști numai tu ești deștept ? Acum ai început cu Ela. O știu bine, i-am făcut recenzie când era la Fantasy. Păi dacă și ea e de 9 sau 10 la aspect ne ducem dreak în munți și ne facem haiduci. Și știi ce ? Mai termină cu recenziile astea din pix. Nu te crede nimeni.exact. gusturile nu se discuta, asta e clar, dar o nota realista ar fi un 7 poate ... nu poti sa sari cu 9/10
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 4, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2019 :gifs_ojos NEW :gifs_ojos Sara26 ani172 inaltime57 kg
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 5, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 5, 2019 :138x Oferim servicii de dominare:Dominare soft: 300 RONDominare hard: 400 RONVa asteptam intre orele 13:00-04:00Contact: 0727646456Cu tot respectul, Royal Place Massage! :bow2
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 5, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 5, 2019 Pentru ca Ariana se afla printre favoritele dumneavoastra, ne-am gandit sa revenim cu o sedinta foto noua.
nfhh Reputație: 276 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 :138xOferim servicii de dominare:Dominare soft: 300 RONDominare hard: 400 RONVa asteptam intre orele 13:00-04:00Contact: 0727646456Cu tot respectul, Royal Place Massage! :bow2Buna ziua,Care dintre maseuze ofera acest tip de masaj?Multumesc anticipat
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Salut! Omule, aproape toate zic ca fac, dar...tu trebuie sa alegi. Te uiti la ele si iti dai seama. Daca te uiti la Ariana, iti dai seama ca e jucausa dupa ochi, te uiti la Mia, vezi altceva. Vezi care are alura mai de soldat si aia te bate de placere, de frustrare, nu conteaza motivul, dar te domina! :-))))) Buna ziua,Care dintre maseuze ofera acest tip de masaj?Multumesc anticipat
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 6, 2019 De la ce ora o gasesc pe Ariana?Buna!Pe Ariana o gasesti in seara asta intre 20:00-04:00.De maine, timp de 3 saptamani intra in vacanta!https://royal-masaj.ro/Contact: 0727646456
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 6, 2019 Buna ziua,Care dintre maseuze ofera acest tip de masaj?Multumesc anticipatBuna!Toate fetele fac dominare soft!La dominarea hard depinde de preferintele clientului!O seara frumoasa!https://royal-masaj.ro/Contact: 0727646456
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 6, 2019 Izabela :inlovee 29 ani169 inaltime53 kgSite: https://royal-masaj.ro/Contact: 0727646456 1
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 9, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 9, 2019 KASANDRANoua in echipa Royal!https://royal-masaj.ro/Contact: 0727646456 1
unuunu1 Reputație: 78 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 KASANDRANoua in echipa Royal!https://royal-masaj.ro/Contact: 0727646456 ar fi dragute niste poze cu fetele in timp ce poartă strap.on, asta legat de partea de dominare....
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Nimeni nu s-a incumetat la frumoasa Izabela pana acum? Imi inspira ceva gustos! 😊 Izabela :inlovee29 ani169 inaltime53 kgSite: https://royal-masaj.ro/Contact: 0727646456
mister_g Reputație: 50 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Am fost luna trecuta prima data la Royal Place. Trebuie sa recunosc, un pic nesigur, datorita parerilor foarte impartite de pe forum. Cred ca am plecat din start cu "low expectations", dar din fericire mi-au fost depasite, la modul pozitiv.Am sunat, erau 2 fete disponibile. Am intrebat si de discountul de 20% pentru inainte de ora 18:00, si mi s-a zis ca da, este inca valabil la masajul basic, de 200ron. Am ajuns acolo, era disponibila doar Mia, mi-a placut, asa ca am ramas. Am achiat - nimic despre discount de la doamna de la receptie, desi vorbisem inainte la telefon. Intreb de el din nou si mi se confirma ca da - este valabil, deci am platit la casa doar 160ron. Ma intreaba doamna dela receptie de unde am aflat de salon, zic ca de pe forum. De pe care forum, sunt intrebat ? Nu parea sa fie doamna de la receptie la curent cu acest canal de vanzari. Acum despre fata :) Mia este o fata destul de simpla, dar foarte frumoasa si deschisa, prietenoasa. Ne-am simtit bine impreuna, de ambele parti. Ce m-a surprins cu adevarat a fost partea de masaj de relaxare - i-am spus sa imi place un pic mai in forta, dar sa nu se epuiezeze. Am primit unul dintre cele mai bune masaje de pana acum, incluzand si unele din cele "profi" la care am fost (non-erotice). La partea de erotic a fost bine, mai mult bazat pe handjob, dar a reusit sa mentina o atmosfera erotica faina. Nu am fost grabit deloc, ba din contra, si nu mi s-au cerut bani in camera pt "extras", a fost totul ok si placut. E o experienta singurala la Royal Place (pana acum), asa ca ar fi nedrept sa compar salonul cu altele, dar m-a surprins placut. As mai incerca si alte vizite.Cateva recomandari catre management:- nici Mia nici doamna de la receptie nu au reusit sa-mi explice cu adevarat care este diferenta intre masajul de 200 ron si cel de 300 ron. inteleg ca este mai mult erotism, insa definitia este vaga din punctul meu de vedere - daca exista chimie intre cei 2, va exista destul erotism si la masajul de 200ron, sau poate lipsi aproape complet si la cel de 300ron. Inteleg daca la 300 ron ar fi maseuze cu multa experienta care efectueaza multe tehnici diferite, vs maseuze incepatoare care se bazeaza mai mult pe HJ. Dar inteleg ca aceeasi maseuza poate face ambele masaje. Pt mine, cel putin, cele 2 produse sunt un pic confusing - nu imi este clar de ce as vrea sa dau 100 ron (50%) in plus. Poate faceti aceasta distinctie mai clara pe site :)- nu e clar daca acel discount de 20% se mai aplica masajului de 200ron. Pe site nu mai apare, pe forum s-a mentionat ca dupa luna Februarie se mai aplica de fapt. Confuzia asta duce de cele mai multe ori la scaderea increderii clientilor, care se pot gandi ca exista preturi diferentiate, sau sunt "furati" daca nu li se aplica un anumit discount la care ar avea de fapt acces. Merci,MisterG.
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 20, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 20, 2019 Am fost luna trecuta prima data la Royal Place. Trebuie sa recunosc, un pic nesigur, datorita parerilor foarte impartite de pe forum. Cred ca am plecat din start cu "low expectations", dar din fericire mi-au fost depasite, la modul pozitiv.Am sunat, erau 2 fete disponibile. Am intrebat si de discountul de 20% pentru inainte de ora 18:00, si mi s-a zis ca da, este inca valabil la masajul basic, de 200ron. Am ajuns acolo, era disponibila doar Mia, mi-a placut, asa ca am ramas. Am achiat - nimic despre discount de la doamna de la receptie, desi vorbisem inainte la telefon. Intreb de el din nou si mi se confirma ca da - este valabil, deci am platit la casa doar 160ron. Ma intreaba doamna dela receptie de unde am aflat de salon, zic ca de pe forum. De pe care forum, sunt intrebat ? Nu parea sa fie doamna de la receptie la curent cu acest canal de vanzari. Acum despre fata :) Mia este o fata destul de simpla, dar foarte frumoasa si deschisa, prietenoasa. Ne-am simtit bine impreuna, de ambele parti. Ce m-a surprins cu adevarat a fost partea de masaj de relaxare - i-am spus sa imi place un pic mai in forta, dar sa nu se epuiezeze. Am primit unul dintre cele mai bune masaje de pana acum, incluzand si unele din cele "profi" la care am fost (non-erotice). La partea de erotic a fost bine, mai mult bazat pe handjob, dar a reusit sa mentina o atmosfera erotica faina. Nu am fost grabit deloc, ba din contra, si nu mi s-au cerut bani in camera pt "extras", a fost totul ok si placut. E o experienta singurala la Royal Place (pana acum), asa ca ar fi nedrept sa compar salonul cu altele, dar m-a surprins placut. As mai incerca si alte vizite.Cateva recomandari catre management:- nici Mia nici doamna de la receptie nu au reusit sa-mi explice cu adevarat care este diferenta intre masajul de 200 ron si cel de 300 ron. inteleg ca este mai mult erotism, insa definitia este vaga din punctul meu de vedere - daca exista chimie intre cei 2, va exista destul erotism si la masajul de 200ron, sau poate lipsi aproape complet si la cel de 300ron. Inteleg daca la 300 ron ar fi maseuze cu multa experienta care efectueaza multe tehnici diferite, vs maseuze incepatoare care se bazeaza mai mult pe HJ. Dar inteleg ca aceeasi maseuza poate face ambele masaje. Pt mine, cel putin, cele 2 produse sunt un pic confusing - nu imi este clar de ce as vrea sa dau 100 ron (50%) in plus. Poate faceti aceasta distinctie mai clara pe site :)- nu e clar daca acel discount de 20% se mai aplica masajului de 200ron. Pe site nu mai apare, pe forum s-a mentionat ca dupa luna Februarie se mai aplica de fapt. Confuzia asta duce de cele mai multe ori la scaderea increderii clientilor, care se pot gandi ca exista preturi diferentiate, sau sunt "furati" daca nu li se aplica un anumit discount la care ar avea de fapt acces. Merci,MisterG.Buna seara, MisterG. Iti multumim mult pentru recenzie! Mia iti trimite pupici!Deoarece aveti nelamuriri, tinem sa va explicam ca diferenta dintre masajul standard si masajul Royal este urmatoarea:-in masajul standard este inclus masaj de relaxare25-30 minute, body to body si o finalizare prin tehnica masajului-in masajul Royal se pune accentul mai mult pe erotic si sa fac mai multe finalizari.O seara frumoasa! https://royal-masaj.ro/
mister_g Reputație: 50 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 multumesc pentru raspuns. intr-adevar, partea cu mai multe finalizari mi se explicase, asa este. puteti lamuri si a doua intrebare ? multumesc!
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Te pot lamuri eu fara sa intru in detlii...incearca singur un masaj Royal, eventual cu Mia sau cu cine ai intrat tu la erotic clasic si vei vedea singur diferenta. Esti obsesiv cu intrebarile si daca se evita anumite raspunsuri directe, baga la cap si fii inteligent. Pana la urma “risti” sa dai 100 de lei in plus si vei fi dezamagit ca nu ai simtit mare diferenta. Daca erai si mai istet si te roade asa tare subiectul, clarificai asta in camera cu Mia si nu mai faceai pe-aici un roman intreg. Nu merit un raspuns din partea ta, te rog, nu te obosi...dar nu ne mai obosi nici tu pe noi, ok? :-) multumesc pentru raspuns. intr-adevar, partea cu mai multe finalizari mi se explicase, asa este. puteti lamuri si a doua intrebare ? multumesc!
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 23, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 23, 2019 :clap2 Cati s-a alaturat echipei!21 ani164 inaltime48 kg
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 26, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 26, 2019 New! Show lesby!!! :kiss3 https://royal-masaj.ro/ 2
sc royal place massage srl Reputație: 158 Postat Mai 29, 2019 Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Telefon: 0727646456 Oras:bucuresti Autor Postat Mai 29, 2019 New Ana! :clapp :clapp https://royal-masaj.ro/Va asteptam intre orele 13:00-04:00 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum