Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0727646456
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna ziua.

Pentru că ne apreciem și respectam clientii lansam inca o oferta. Prețul pentru masaj Royal (75 min), care cuprinde dus asistat, relaxare, erotic intens și două finalizări, va fi de 270 lei de la 350 lei in perioada 16.04.2021-15.04.2022.

Vă așteptăm cu drag pentru informații și programări: 0727.64.64.56

• Oras:Bucuresti
Postat

Wow, strategie de promovare pentru un an de zile! 😮
Se pare ca ceva chiar s-a schimbat in departamentul de marketing/PR! 👋
Pare ca-i de bine... 😉

• Like 1
Postat

Royal Place Massage vă așteaptă astăzi între orele 10-20 cu Iris și Amalia.

Nu uitați și de ofertele salonului, respectiv masaj standard la 160 lei( masaj de relaxare, body to body și o finalizare) și masaj Royal( dus asistat cu fata, masaj de relaxare, body to body, intens erotic și două finalizări). 

Vă așteptăm cu programări la 0727.64.64.56

Postat

Royal Place Massage vă așteaptă la o ședință de masaj, intens, provocator și senzual alaturi de Iris, Sasha și Mari.

Programări la telefon 0727. 64.64.56

Postat

Royal Place Massage vă așteaptă astăzi pentru ședințe de masaj ( relaxare, intens erotic și , de ce nu, putina sau mai multa dominare) alaturi de Iris, Raluca, Mari, Sasha și Asha in intervalul orar 10-20 ( ultima programare).

Nu uitați nici de reducerile spectaculoase de care vă veți bucura.

Programări: 0727.64.64.56

Vă așteptăm cu drag și mult erotism.

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

In ciclul sa ne cunoastem, exploram, sa ne bucuram de "frumusetile patriei" ieri eu, Actaeon am vizitat o pe ea, Artemis (Raluca) .In opinia mea, o fata din, de, vis, sa nu o privesti insa prea mult pentru ca deznodamantul ar putea fi acelasi ca in legenda cu cei doi protagonisti din mitologie, sau chiar mai rau in sensul ca ai putea o indragi peste limite. Am avut un feeling ca va fi exact pe gustul meu, doar din poza sumara pe care solicitand la salon, am primit o cea in costum latex si a fost instant karma cand am cunoscut o. Apartine unei alte lumi, altor vremuri cat si unui alt mediu. Dupa "joaca" ei cu mainile pe spate,  "pasii ghearelor labutei unui soricel" realizat cu varfuf unghiilor, fredonarea melodiilor din background, am fost "topit" in totalitate. Totul cu calm, cu sensibilitate, naturalete si intr o nota de senzualitate, caldura pe care Raluca o emana. Ambianta de la Royal una deosebita ,cel putin camera de la etaj cea cu oglinda de pe tavan, inca "pastreaza" imaginea sedintelor de masaj extrem de reusite petrecute in compania Deliei, Irinei, la care se adauga cu succes cea petrecute ieri in compania diafanei Raluca.  Atitudine, implicare, prezenta, 10. Durerea din zona lombara pentru care m am dus, nu a trecut in schimb "sufleteste am fost vindecat"  HEAL THE SOUL FIRST, THENHEALING OF THE MIND AND BODY WILL FOLLOW.....(AMIN!)

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Revizitat salonul si pe Raluca, cand am ajuns eram cu picioarele pe pamant, dupa ce am revazut o am intrat cu capul in nori, la final eram sus in ceruri printrr titani...intalnire fara repros cu "zeița", din masaj care a inclus toate grupele musculare, inclusiv membre si cervical, nu au lipsit nici mersul şoricelului, unghiile domnisoarei in loc de gherute, nici onduirile ei senzuale si nici pasiunea cu care face relax si erotic, privindu se poznas si provocator in oglinda de langa pat cat si cea de pe tavan. Domnisoarele astea din ziua de azi!! sunt ca si in mitologia greaca romana...foarte multe zeiţe(2 sunt cel putin pe care la ador)...oh god may I have them all??? Cu siguranta nu, sunt ale zeilor, titanilor, macar ma pot bucura de "cantecul" lor, a se interpreta "masajul", domnisoara Raluca fredoneaza suav melodiile din fundalul sonor 

• Like 2
Postat

Buna ziua dragilor.

Având în vedere că se apropie cu repeziciune sezonul estival, Royal Place Massage vă propune oferte estivale constând în reduceri, tombole cu premii garantate și multe altele.

Pentru început vă anunțăm ca ședință de masaj standard este de 160 lei pe oră. Masajul Royal are prețul de 300 lei ora, însă este însoțit de o tombolă cu premii garantate constând în băuturi, dusuri asistate sau minute in plus la ședința de masaj.

Vă aștept cu drag sa ne vizitati in locație.

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Pe siteul salonului nu gasim poze cu Raluca, maseuza minune...😚🤗😋

• Like 4
  • Minus 4
Postat
Acum 2 ore, sc royal place massage srl a spus:

Buna ziua dragilor.

Având în vedere că se apropie cu repeziciune sezonul estival, Royal Place Massage vă propune oferte estivale constând în reduceri, tombole cu premii garantate și multe altele.

Pentru început vă anunțăm ca ședință de masaj standard este de 160 lei pe oră. Masajul Royal are prețul de 300 lei ora, însă este însoțit de o tombolă cu premii garantate constând în băuturi, dusuri asistate sau minute in plus la ședința de masaj.

La ultima vizita am constatat ca,calitatea serviciilor a scazut,conform parerii mele,la cel mai de jos nivel. Inainte de tombole si reduceri sau mai stiu eu ce,cred ca acolo trebuie sa umblati. Niciodata nu m-am simtit asa aiurea la voi. Dar dupa plecarea Deliei si Arianei am trait din amintiri....Pacat.

• Like 1
Postat
6 minutes ago, henry jullien said:

La ultima vizita am constatat ca,calitatea serviciilor a scazut,conform parerii mele,la cel mai de jos nivel. Inainte de tombole si reduceri sau mai stiu eu ce,cred ca acolo trebuie sa umblati. Niciodata nu m-am simtit asa aiurea la voi. Dar dupa plecarea Deliei si Arianei am trait din amintiri....Pacat.

Ai fost la Asha?

Postat

Buna ziua dragilor.

Având în vedere că se apropie cu repeziciune sezonul estival, Royal Place Massage vă propune oferte estivale constând în reduceri, tombole cu premii garantate și multe altele.

Pentru început vă anunțăm ca ședință de masaj standard este de 160 lei pe oră. Masajul Royal are prețul de 300 lei ora, însă este însoțit de o tombolă cu premii garantate constând în băuturi, dusuri asistate sau minute in plus la ședința de masaj.

Postat

Multumesc Royal pentru ca va intereseaza parerea noastra....asta dovedeste ca nici conducerea nu s-a lasat mai prejos de serviciile fetelor.

Postat

Buna seara.

Dacă nu sunt poze pe site cu Raluca, înseamnă că nu am acordul persoanei pentru a le pune pe site. Avem legi pe care trebuie sa le respectam și, deasemenea, ținem cont de dorințele fetelor. 

In ceea ce privește calitatea masajului vom incerca sa remediem acest lucru, însă, dacă nu nominalizați persoana care v-am dezamăgit, conducerea nu poate lua măsurile care se impun.

Vă mulțumim pentru atenționare.

Postat

Buna seara.

Pentru cei care o căutau pe Amira avem placerea de a va spune că aceasta a revenit la Royal Place Massage.

Vă așteptăm cu drag.

Postat

Buna seara.

Pentru cei care o căutau pe Amira avem placerea de a va spune că aceasta a revenit la Royal Place Massage.

Vă așteptăm cu drag.

Postat

Buna seara.

Pentru cei care o căutau pe Amira avem placerea de a va spune că aceasta a revenit la Royal Place Massage.

Vă așteptăm cu drag.

Postat

Buna ziua.

Pentru cei care o căutau pe Amira avem placerea de a va spune că aceasta a revenit la Royal Place Massage.

Vă așteptăm cu drag.

• Membru Premium
Postat

Inteleg din oferta de pe siteul salonului ca un masaj erotic de o ora este acum 160 Lei ? Iris ar fi de testat...🥰🤗😋😚

• Like 4
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat
2 hours ago, derwall said:

Inteleg din oferta de pe siteul salonului ca un masaj erotic de o ora este acum 160 Lei ? Iris ar fi de testat...🥰🤗😋😚

Iris este cu siguranta (re)vizitat !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...