henry jullien 229 Posted January 11 Share Posted January 11 De ce nu mai anuntati programul fetelor? Quote Link to post
sc royal place massage srl 153 Posted January 11 Author Share Posted January 11 Fetele lucreaza in doua ture, o zi da, una nu. Astazi sunt Sasha si Alice, iar maine Amalia si Cristina! 1 Quote Link to post
cristi ccd 45 Posted January 11 Share Posted January 11 Buna! Care din fete face dominare soft? 😉 Quote Link to post
hotzu2014 36 Posted January 11 Share Posted January 11 Bianca și Aida mai lucrează? Quote Link to post
sc royal place massage srl 153 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Acum 23 ore, cristi ccd a spus: Buna! Care din fete face dominare soft? 😉 Toate fetele fac anumite parti din dominarea soft, dar cel mai indicat ar fi sa da-ti un telefon sau mesaj la receptie cu ce fetish uri aveti si o sa vi se spuna exact ce fete sunt disponibile pentru ce va doriti! Zi frumoasa! 😌 Quote Link to post
roninn2 1 Posted January 12 Share Posted January 12 2 hours ago, sc royal place massage srl said: Toate fetele fac anumite parti din dominarea soft, dar cel mai indicat ar fi sa da-ti un telefon sau mesaj la receptie cu ce fetish uri aveti si o sa vi se spuna exact ce fete sunt disponibile pentru ce va doriti! Zi frumoasa! 😌 Eu am întrebat pe wapp. Domnișoara de la recepție foarte amabilă, mi-a spus că se v-a interesa și-mi va răspunde. Din păcate nu am primit răspuns. Am revenit, nu discutase cu colega. Am renunțat să insist. Eram curios de- teasing and denial, facesitting, ceva worship..soft Quote Link to post
cristi ccd 45 Posted January 14 Share Posted January 14 Buna! Draga mea reprezentanta a PR-ului salonului, am rugamintea sa parcurgi si mesajele din privat si eventual, daca timpul iti permite, sa si raspunzi la ele. Iti multumesc in numele tuturor. 😉 Quote Link to post
hotzu2014 36 Posted January 15 Share Posted January 15 Ce fete sunt disponibile azi? Quote Link to post
MissKarina 0 Posted Friday at 11:19 AM Share Posted Friday at 11:19 AM On 24/08/2020 at 12:24 PM, matatakakiba said: Stie cineva daca Karina a plecat la alt salon sau s-a lasat? Hello R, I am not working at any other massage parlour. Nice to see you here tho. Hope you're doing well. Xx Quote Link to post
MissKarina 0 Posted Friday at 11:25 AM Share Posted Friday at 11:25 AM On 31/10/2020 at 1:46 PM, chester strike said: de cand a plecat Karina, nu prea e nimeni Hey! Sunt fete super, cele ramase la salon. Dar apreciez faptul ca va e dor de mine. Xx Karina. Quote Link to post
MissKarina 0 Posted Saturday at 12:37 PM Share Posted Saturday at 12:37 PM Hello, Dat fiind faptul ca o sa ma intorc la salon si muncesc doar pe baza de programari, doar o zi pe saptamana, va las mai jos tipurile de dominare si ce ar include fiecare: 1. Dominare Soft - dirty talking, spitting, foot fetish, heel worshipping, jerking off instructions, cum eating instructions, financial domination, tease and denial, pantyhose and leg worshipping, ass worshipping, small penis humiliation, smoking, cuckholding (roleplay), clothed female naked male, breathplay. 2. Dominare Hard - cock and balls torture, penetrare cu straponul, dildo, butt plugs, human ashtray, biciuire, trampling. Nu practic scat sau pisat show, iar in ceea ce priveste facesittingul, o sa fiu imbracata. O sa am propria trusa cu toys, vestimentatia si atitudinea vor fi specifice unei Mistress in adevaratul sens al cuvantului so be ready to worship Me, My minions. Saptamana viitoare o sa ma gasiti marti, incepand cu ora 10, la Royal Place Massage, strada Maria Ghiculeasa, nr 8. Pentru programari si eventuale intrebari, imi puteti scrie aici. Quote Link to post
MissKarina 0 Posted Saturday at 12:51 PM Share Posted Saturday at 12:51 PM 12 minutes ago, MissKarina said: Hello, Dat fiind faptul ca o sa ma intorc la salon si muncesc doar pe baza de programari, doar o zi pe saptamana, va las mai jos tipurile de dominare si ce ar include fiecare: 1. Dominare Soft - dirty talking, spitting, foot fetish, heel worshipping, jerking off instructions, cum eating instructions, financial domination, tease and denial, pantyhose and leg worshipping, ass worshipping, small penis humiliation, smoking, cuckholding (roleplay), clothed female naked male, breathplay. 2. Dominare Hard - cock and balls torture, penetrare cu straponul, dildo, butt plugs, human ashtray, biciuire, trampling. Nu practic scat sau pisat show, iar in ceea ce priveste facesittingul, o sa fiu imbracata. O sa am propria trusa cu toys, vestimentatia si atitudinea vor fi specifice unei Mistress in adevaratul sens al cuvantului so be ready to worship Me, My minions. Saptamana viitoare o sa ma gasiti marti, incepand cu ora 10, la Royal Place Massage, strada Maria Ghiculeasa, nr 8. Pentru programari si eventuale intrebari, imi puteti scrie aici. Rectificare: nu practic scat si nici URO s-au gandit astia sa traduca in romana :)) Quote Link to post
Recommended Posts