Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0727646456
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 22 ore, norbert1976us a spus:

Crede ma ca am fost la zeci de maseuze..de saloane..Si eu sunt adeptul atentiilor...si dau...dar la 30 de min mi se pare bizar. Si mai este ceva...as da si atunci...dar cand pleci multumit..cand vezi ca fata si a dat silinta ca si cum ai sta 2 ore...Nu mai conteaza..eu am expus doar experienta cu Amalia in contextul unui masaj de 30 min. Poate in alte conditii este totul la superlativ.

Sa stii ca suntem de acord cu tine ca intotdeauna este loc de mai bine chiar si la masajul de 30 min, ne pare rau ca nu ai fost pe deplin multumit dar in acelasi timp ne rezervam dreptul de a crede ca a fost o situatie putin izolata si un context poate putin nepotrivit datorita timpului, sau ca nu a existat acel click intre tine si Amalia. Asteptam cu interes raspunsul tau legat de masajele din trecut efectuate la noi, cu Cristina sau alte fete, de asemenea va reamintim ca orice neplacere cat de mica sau mare trebuie transmisa si receptiei la plecare, pentru ca altfel nu avem cum sa stim ce putem imbunatati. Multumim

Postat
8 hours ago, bebe2014 said:

Fiecare își gestione elimina de ază afacerea cum poate,  în vremuri de pandemie.

Cîțu tu esti ? :)

• Haha 1
  • Oras:Buc
Postat
16 hours ago, sc royal place massage srl said:

Multumim pentru recenzie, am dori sa stim ce masaj ai punctat cu nota 5, cel de relaxare sau eroticul? Intreb pentru ca intr-adevar, la 30 minute nu exista timp pentru masajul de relaxare, asta nu inseamna ca erotismul nu trebuie sa fie pe masura asteptarilor cu specificatia ca indiferent de timp, intre maseuza si client trebuie sa existe si un click, natural sau creat. Se prea poate ca intre tine si Amalia sa nu fi existat acel click si de aceea sa nu fi fost cel mai reusit masaj. Ne-am fi lamurit daca era o regula si daca ne spuneai cum a fost masajul cu Cristina, pentru ca spuneai mai sus ca ai intrat de mai multe ori cu ea. Speram si noi sa ne mai vizitezi cel putin la un masaj standard de 60 min si cu alta maseuza si sa fii multumit. 🙂

Masaj de relaxare nu a existat, deci nota 5 pentru cel erotic. Am scris cateva pagini mai sus cum a fost experienta cu Cristina. Iar daca vorbiti despre click...mai bine inchideti salonul. 

• Like 1
Postat
La 06.03.2021 la 11:56, norbert1976us a spus:

Masaj de relaxare nu a existat, deci nota 5 pentru cel erotic. Am scris cateva pagini mai sus cum a fost experienta cu Cristina. Iar daca vorbiti despre click...mai bine inchideti salonul. 

Am revazut recenzia ta despre Cristina, una pozitiva de altfel, ceea ce imi intareste convingerea ca un click trebuie sa existe intre maseuza si client astfel incat sa nu fie un masaj mecanic, oricat de ciudat ar suna asta. Atentie, nu am spus nici o secunda ca activitatea salonului nostru se bazeaza pe click uri, si chiar am fost de acord cu tine ca nu exista scuza si diferentiere de nivel erotic intre masaje datorita intervalului de timp, ci ca se poate sa fi fost un moment/context nefavorabil cum se poate intampla oricui. Amalia este o fata draguta si apreciata pentru calitatea masajului ei, mai ales cel personalizat cu vibratorul asa cum ti-a spus si ea. Inca o data, nu incercam sa ne scuzam, ci doar sa intelegem si sa imbunatatim, de aceea cred ca remarca " Daca va bazati pe..mai bine inchideti salonul" este putin rautacioasa. Acum ca ne-am lamurit, daca vei decide sa ne mai vizitezi, iti vom acorda 20% reducere la urmatoarea vizita cu orice maseuza, cu o programare in prealabil, in semn de "impacare". Iti multumim pentru raspuns si te mai asteptam. 

• Like 1
Postat

Pentru ca ne dorim sa imbunatatim constant calitatea si diversitatea serviciilor noastre, si pentru ca ne pasa de sugestiile voastre, am decis sa lasam permisivitatea masajului standard asa cum era in trecut, adica la masajul standard de 200 ron sunt permise atingerile in limita bunului simt sau a maseuzei. De asemenea masajul Royal ramane la fel si pregatim diverse tematici si servicii personalizate in functie de maseuza, ceva ce cu siguranta o sa va placa. Vom reveni cu detalii saptamana urmatoare. 

Postat
3 hours ago, sc royal place massage srl said:

Am revazut recenzia ta despre Cristina, una pozitiva de altfel, ceea ce imi intareste convingerea ca un click trebuie sa existe intre maseuza si client astfel incat sa nu fie un masaj mecanic, oricat de ciudat ar suna asta. Atentie, nu am spus nici o secunda ca activitatea salonului nostru se bazeaza pe click uri, si chiar am fost de acord cu tine ca nu exista scuza si diferentiere de nivel erotic intre masaje datorita intervalului de timp, ci ca se poate sa fi fost un moment/context nefavorabil cum se poate intampla oricui. Amalia este o fata draguta si apreciata pentru calitatea masajului ei, mai ales cel personalizat cu vibratorul asa cum ti-a spus si ea. Inca o data, nu incercam sa ne scuzam, ci doar sa intelegem si sa imbunatatim, de aceea cred ca remarca " Daca va bazati pe..mai bine inchideti salonul" este putin rautacioasa. Acum ca ne-am lamurit, daca vei decide sa ne mai vizitezi, iti vom acorda 20% reducere la urmatoarea vizita cu orice maseuza, cu o programare in prealabil, in semn de "impacare". Iti multumim pentru raspuns si te mai asteptam. 

Nu am spus nimic rautacios nici despre remarca mea vizavi de celebrul click intalnit pretutindeni pentru a scuza prestatia si nici vizavi de Amalia, careia i am acordat nota 9 la aspectul fizic. Am relatat obiectiv ceea ce mi s a intamplat si am ramas un pic surprins cand mi a spus la final ca doar la masaj personalizat se intampla ceva fabos, la cel de 150 de lei este ceva cam "apa de ploaie". Deci nu am vizat niciun discount, discount la care nici nu voi apela vreodata in cazul in care va voi mai vizita...lucru ft probabil a fi posibil. 

• Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, norbert1976us a spus:

Nu am spus nimic rautacios nici despre remarca mea vizavi de celebrul click intalnit pretutindeni pentru a scuza prestatia si nici vizavi de Amalia, careia i am acordat nota 9 la aspectul fizic. Am relatat obiectiv ceea ce mi s a intamplat si am ramas un pic surprins cand mi a spus la final ca doar la masaj personalizat se intampla ceva fabos, la cel de 150 de lei este ceva cam "apa de ploaie". Deci nu am vizat niciun discount, discount la care nici nu voi apela vreodata in cazul in care va voi mai vizita...lucru ft probabil a fi posibil. 

Am inteles si apreciem, departe de noi gandul de a sugera ca asta urmareai, oferta noastra totusi ramane valabila si iti multumim pentru obiectivitate. Seara frumoasa😊😘

• Oras:Bucuresti
Postat

Singura maseuza care merita cu adevarat toata stima si tot respectul si cu care acest salon se poate mandrii cu adevarat, atat noua conducere cat si vechea conducere este Cristina . O alta maseuza care a plecat de la voi si care dupa parerea mea si dupa experienta mea mare in saloanele de masaj si pe forum este Iris , o tipa extraordinara din toate punctele de vedere . Cristina si cu Iris sunt cele mai bune maseuze pe care royal le a avut in ultimii 2 ani , corecte, frumoase si care respecta clientul de la un capat la celalalt si la care de fiecare data cand am mers , nu am avut ce reprosa . 

iris a plecat , o pierdere enorma pentru salon din punctul meu de vedere , dar ce sa facem , fiecare isi alege drumul. In schimb va recomand sa o pastrati pe Cristina , este o fata de nota 10 si cu siguranta voi revenii la ea cand reusesc !

• Like 2
Postat

De altfel o experienta mai putin reusita pe vremea vechii conduceri a fost cu sasha , nu am ce sa ii reprosez legat de servicii , masajul de relaxare bun , cel erotic bunutz , atitudinea ei o strica , nasul prea sus ridicat se simte , de multe ori e f okey sa incerci sa fii friendly cu omul , at the end of the day asa ti pastrezi ... a trecut timp de cand am vizitat o asa ca o sa mi permit sa nu fac o recenzie cap coada , doar mentionez ca are de lucrat la girlfriend experience ul ala si la atitudine , degeaba faci treaba ca un mester priceput daca atitudinea si felul tau de a fii nu este ceea ce trebuie.. asadar momentan pe ea nu o recomand .. pe amalia n am vizitat o, am vazut o , dar nu este genul meu, deci nu ma pronunt :) 

in schimb va recomand Cristina cu cel mai mare drag , are nota 10 pe linie din partea mea ! 

• Like 2
Postat
8 hours ago, delusione said:

De altfel o experienta mai putin reusita pe vremea vechii conduceri a fost cu sasha , nu am ce sa ii reprosez legat de servicii , masajul de relaxare bun , cel erotic bunutz , atitudinea ei o strica , nasul prea sus ridicat se simte , de multe ori e f okey sa incerci sa fii friendly cu omul , at the end of the day asa ti pastrezi ... a trecut timp de cand am vizitat o asa ca o sa mi permit sa nu fac o recenzie cap coada , doar mentionez ca are de lucrat la girlfriend experience ul ala si la atitudine , degeaba faci treaba ca un mester priceput daca atitudinea si felul tau de a fii nu este ceea ce trebuie.. asadar momentan pe ea nu o recomand .. pe amalia n am vizitat o, am vazut o , dar nu este genul meu, deci nu ma pronunt :) 

in schimb va recomand Cristina cu cel mai mare drag , are nota 10 pe linie din partea mea ! 

Decat o atitudine buna si un.masaj slab...mai bine una relativa si un.masaj ft bun😊

Postat

Program disponibil Marti, Miercuri si joi-9, 10 si 11 martie.

Marti Raluca 11-21,Amalia 12-20, Sasha 10-19

Miercuri Sasha 10-19, Raluca 11-21, Cristina 10-19

Joi Bianca 11-21, Sasha 10-19, Amalia 12-20. 

Va uram La multi ani de  "Ziua Barbatului" si va invitam sa petreceti alaturi de noi. 

Va pupam si va asteptam.😘

Postat

Vom avea un comentariu negativ ( asta dacă nu cumva deja a fost scris) deoarece un client la care igiena personală lasă de dorit a confundat salonul de masaj erotic cu bordelul, amenințând ca ne pune un comentariu negativ pe forum. Încercam sa preîntâmpinăm astfel de evenimente, luând măsurile care se impun, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, mai ales in cazuri de igiena personala precara sau stare de ebrietate, si dorim sa punctam ca nu suntem intimidati de "amenintari de recenzii negative" . 

Postat

Program disponibil Vineri, Sambata si Duminica:

Vineri- Cristina, Sasha, Raluca si Amalia

Sambata- Bianca si Amalia

Duminica- Raluca, Bianca si Cristina

Programari intre 10-22, ultima programare la ora 21. 

De asemenea poze cu fetele puteti cere la 0727.646.456 

Va pupam si va asteptam😘

Postat
La 08.03.2021 la 0:37, delusione a spus:

Singura maseuza care merita cu adevarat toata stima si tot respectul si cu care acest salon se poate mandrii cu adevarat, atat noua conducere cat si vechea conducere este Cristina . O alta maseuza care a plecat de la voi si care dupa parerea mea si dupa experienta mea mare in saloanele de masaj si pe forum este Iris , o tipa extraordinara din toate punctele de vedere . Cristina si cu Iris sunt cele mai bune maseuze pe care royal le a avut in ultimii 2 ani , corecte, frumoase si care respecta clientul de la un capat la celalalt si la care de fiecare data cand am mers , nu am avut ce reprosa . 

iris a plecat , o pierdere enorma pentru salon din punctul meu de vedere , dar ce sa facem , fiecare isi alege drumul. In schimb va recomand sa o pastrati pe Cristina , este o fata de nota 10 si cu siguranta voi revenii la ea cand reusesc !

[email protected]     pentru detalii

• Oras:București
Postat
On 3/8/2021 at 12:37 AM, delusione said:

Sunt interesat si eu de detalii: [email protected] 

Thx, man!

Postat
Acum 13 minute, mihai_2019 a spus:

Dar ce detalii se dau daca trimiti adresa de mail? 😯

Despre starea vremii

Postat
2 hours ago, mihai_2019 said:

Dar ce detalii se dau daca trimiti adresa de mail? 😯

Astrograma natală, vreau să văd dacă suntem compatibili. :)))

• Haha 1
Postat

Program disponibil Luni si Marti

Luni Sasha 10-19 si Amalia 13-21

Marti Cristina 13-21 , Sasha 10-19, Amalia 10-19

Poze cu fetele puteti vedea la 0727.646.456. 

Va pupam si va asteptam 😘

Postat

Buna! A fost cineva la Amalia pana acum? Ma pregatesc sa o vizitez curand si sunt foarte entuziasmat pentru ca in poze arata foarte bine. As vrea o parere din experienta voastra. Multumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.