sorincurca Reputație: 112 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Ro/Buc Oras:Ro/Buc Partajează Postat Iulie 30, 2019 Ce tarani sunt unii :))) Mai ales aia care o ard cu "aaa, esti gay ca te duci la trans".Cred ca cei mai gay sunt aia care o ard asa. Mare parte din trans pe care le-am cunoscut sau shemale sau whatever ca nici eu nu inteleg,atat timp cat sunt ingrijite si feminine iti pot oferi o experienta super faina.Nu inseamna ca daca te duci tre sa "te futi in cur" :))))In niciun caz nu te fute cu japcasi chiar daca nu vrei sa futi, fuck yeah, unul din cele mai bune oraluri ce mi s-au facut au fost facutede trans. Inteleg ca poate pe unii ii inhiba. Pe mine personal, da , putin. Mai ales cand vad ca cele mai multeai ditai pulile, sincer chiar ma inhiba si ma simt "mic" si neajutorat :))) DAR, spre exemplu am mers odata la una care n-o avea foarte mare si a fost best of play time. Nu stiu exact ce vreau sa zic, dar vad ca unii comenteaza de-aiurea si e de 2 lei sa faci asta.Cele mai multe iti ofera o experienta cum nici n-ai visat la o femeie. Link spre comentariu
mihaimessenger Reputație: 138 Postat August 2, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 2, 2019 Sorincurca...recunoaste, esti gay...limbajul te tradeaza.. Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Sorincurca...recunoaste, esti gay...limbajul te tradeaza..Esti in mare eroare. "Regarding your sexual preference, don’t let homophobia blind you to the facts. You were drawn to a woman. If your primary attraction is to women, whether trans or cisgendered, then you’re heterosexual." https://cassiuslife.com/55639/trans-women-dating-sex/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum