Sari la conținut

Cine va fi premier ?


Postări Recomandate

  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

 

Stati linistiti, domnilor! Nu va fi nici razboi civil, nici alegeri anticipate, nici nu se va suspenda presedintele. Vom avea premier si inca rapid.

 

SRI likest that! :D

 

matura neamtu cu tot pesedeu pe jos

 

dragnea s-a facut deja de ras cu mahomedana

 

toti cei care au votat pesede sunt niste untermenschen sau lumpenproletariat

 

A maturat asa de bine ca a scos 45% la alegeri. Buna treaba a mai facut! De n-ar fi fost el, ar fi avut PSD-ul cat? 60%? 70%?

 

Si cei care nu s-au prezentat la vot sau au votat alte formatiuni politice, ce sunt? :)

 

Ubermenschen :) Also sprach Zarathustra :)

Link spre comentariu
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo

Sorin Grindeanu, omul ales de PSD și ALDE pentru funcția de premier, este nepotul unui fost deținut politic. Mihai Imbrescu, născut în 22 octombrie 1919, este bunicul din Borlovenii Vechi, județul Caraș Severin. El l-a crescut și educat pe Sorin Grindeanu.

Potrivit mariusghilzean.ro, Mihai Imbrescu a fost principalul susținător al grupului Ionescu Gheorghe-Vălușescu și a fost arestat din octombrie 1949 până în 24 ianuarie 1951. Ulterior a fost condamnat la 3 ani de detenție prin sentința cu numărul 688/4 mai 1951. În această perioadă el a trecut prin închisorile de la Caransebeș, Timișoara, Poarta Albă, Galeș și Peninsula. În anul 1953 a fost eliberat.

Evz.

Link spre comentariu
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo

Alte informații despre Grindeanu:

Sorin Grindeanu a studiat la secţia de informatică din cadrul Facultăţii de Matematică a Universităţii de Vest Timişoara. A primit apoi o bursă la Universitatea Bologna în domeniul statisticii sociale şi a studiat şi în Germania, Portugalia şi Marea Britanie. El a fost preparator şi apoi asistent la Facultatea de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Pesedistul a intrat în politică drept membru PDSR. El a fost apoi vicepreşedinte OT-PDSR Timiş, vicepreşedinte TSD Timiş, membru în Biroul Executiv Judeţean al PSD Timiş şi în Consiliul Naţional TSD. Grindeanu a ocupat şi funcţia de consilier local.

Sursa:Cancan.ro

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

L-a acceptat. Probabil s-a gandit ca nu are alta varianta, daca nu vrea sa fie suspendat. Sa vedem acum lista cu ministri....

Cum ziceam, nu cred ca dorea un circ și tensiune mai mare. Asta pare ok. Nu e femeie, nu e musulman, are ceva experienta.

Sa ii uram succes chiar dacă e psdist, în fond și la urma urmei ne reprezinta pe toți românii chiar dacă nu suntem simpatizanții lor. Cu Dumnezeu înainte :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...