Sari la conținut

Beatrice noua si ieftina! 0799978605


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

cea mai mare tepara ! 

lipsa baie ,o jegoasa !

nu merita nici macar 10 lei ,o centurista este de 10 ori mai buna 

nu sti decat o pozitie pe care o impune ,de futut numai cu japca poate simtibine la ea 

 

aruncati cu banii pe geam !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

A doua teapa in seara asta a fost Beatrice. Sunat pentru dominare soft, uro si scato. Mentionez iarasi ca nu ma intereseaza comentariile referitoare la tipul fetish-urilor. Mi-a zis ca da, sigur ca se poate, am ajuns pe Calea Vitan unde am asteptat un pic de timp pentru ca d-soara m-a anuntat ca nu poate uro inca, dar pentru scato e pregatita. Un semn bun, e serioasa zic eu. Nici poveste! Dupa ce ca am mai asteptat si ca prostul vreo 30 min, uro s-a putut asa simbolic iar scato deloc.

 

Deci note:

 

Aspect - 7,5. Miniona, draguta la fata, bine structurata.

 

Dominare - -1 (e minus nu sunt 2 linuite scrise din greseala)

 

Locatie - 7

 

Amenda - 200 Lei pt 40 de min care au fost 40 de min, recunosc.

 

De recomandat? Niciodata!!!

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu la domnisoara Beatrice atras de pozele acesteia.Pozele sunt reale, tipa arata bine, are niste sani foarte frumosi si o fata draguta.Dar atat.Cuibul este undeva pe Calea Vitan vis a vis de Mall.Nu stiu daca are sau nu baie intrucat nu m-a lasat sa ma duc sustinand ca este in renovare.Camera de actiune destul de modesta iar fata pornita pe ultra fast fuck.S-a dezbracat repede si statea cam la trei metri de mine asteptand sa ma dezbrac si eu.Am optat pentru 1/2 h cu anal inclus.Imediat ce m-am dezbracat, fara sa imi faca oral mi-a pus preze si apoi mi-a facut o laba trista sa mi se scoale.Penibila.Am intrebat de ce nu face oral si mi-a raspuns ceva neinteligibil.Imediat apoi s-a asezat in pozitia misionar cu picioarele ridicate la maxim si mi-a zis sa i-o bag repede in cur ca asta mi-am dorit.M-a lasat masca.Nu am vrut sa ma cert cu ea in faza aceea.Am lasat totul pentru final.Am reusit sa i-o bag in cur dar dupa vreo doua minute din cauza enervarii(tipa statea scandura si cu o expresie de dezgust pe fata) am scos-o ca mi se inmuiase.Am cerut oral si mi-a facut mai mult o laba apoi normal.La normal mi-a zis ca nu poate decat pe la spate si sa termin repede.Nu m-a lasat sa o sarut pe sani si abia daca am putut sa ii ating.Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.Nu am mai avut rabdare sa ma chinui sa imi dau drumul, am iesit din ea si am inceput sa ma imbrac ocazie cu care am dat drumul la reprosuri metodic.Nu sunt adeptul violentei sub nicio forma insa pe tipa asta era sa o bat.Nu a avut nicio reactie la toate reprosurile mele si nici macar nu si-a cerut scuze.Am plecat trantind usa si jurandu-mi sa nu mai trec pe acolo.A fost de departe cea mai proasta experienta avuta la curve.

Halatul 200 lei achitati inainte pentru o finalizare normal+anal.

Oralul inexistent

Normalul penibil

GFE inexistent

Igiena precara

Frumoasa la fata si la corp, cu o pereche de sani superbi.

 

De revenit?Niciodata.Cu exceptia situatiei in care isi revizueste atitudinea desi nu prea cred.Am avut senzatia ca are si un anume retard mental.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:One day here, the next day at church
  • Oras:One day here, the next day at church

Pacat ca in loc sa isi imbunatateasca serviciile a scazut mult calitatea lor

Am fost acum mai bine de 6 luni la ea de 2 ori

Roscatele sunt slabiciunea mea si sincer nu prea mi-a placut nuanta de roscat dar cum arata la corp m-a determinat sa raman....

 

Eu am stat cate o ora in ambele dati ....la vremea respectiva cerea 300 ora cu 2 finalizari si cate 50 lei pt fiecare serviciu extra: anal cim si mai facea uro care nu m-a interesat....deci o data am platit 350 lei pt cim si alta data 400 ca am luat si cim si anal

 

Avea gfe de nota 0 fara fk fara nimic

In schimb restul serviciilor:

ON +CIM 9

NP: 9

ANAL: 5 (nu sunt fan, ea a fost a doua cu care am incercat in viata mea dar degeaba....0 implicare din partea ei, il facea doar ca sa fie bifat)

Datorita gfe inexistent nu am mai revenit la ea

Dar din ce am citit pe aici nu mai merita sa revin sub nicio forma....pacat

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...