Sari la conținut

Diva Anita - diva divelor - 0736899044


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

– Ai o ţigară?

 

M-am uitat la Tanţi ca la o nebună. De unde să am ţigări? Le găseam dezgustătoare şi îmi jurasem de nenumărate ori că nu mă voi apuca niciodată de un viciu atât de lipsit de sens. În plus, eram doar un copil.

– Hai, ce te uiţi la mine aşa, eu m-am apucat de fumat la opt sau nouă ani. Nu îmi zice că nu ai fost curios niciodată.

– Nu. Eu nu o să fumez niciodată.

 

I-am spus eu cât se poate de mândru. Repetasem de multe ori replica asta şi credeam în ea cu o siguranţă pe care doar copilăria ţi-o poate da. Tanţi a început să râdă.

 

– Auzi, da’ tac ’tu nu fumează?

– – Ba da.

– – Şi fumează mult?

– – Da. Adică, am zis eu răzgândindu-mă, nu. Nu ştiu. El zice că trebuie să le rărească. Îşi cumpără câte un pachet în fiecare zi.

– – Şi nu vrei să încerci şi tu?

 

Am dat din cap a negare, răspunzându-i:

– Nu sunt sănătoase. Fac doar rău. Miros urât şi costă şi o groază de bani.

– – Da’ lu’ Tanţi nu vrei să îi aduci câteva? Nu multe a continuat ea după o pauză, văzând ezitarea mea. Două trei acolo.

 

S-a aplecat peste mine mângâindu-mă pe coapsă şi zâmbind.

– – Poate fi secretul nostru, ştii. Văd că te pricepi să ţii secrete, nu e aşa?

 

Mâna ei se insinuase în pantalonii mei, strângând începutul acela de erecţie.

– Da, cred că pot.

– – Aşa te vreau, bărbăţelul meu.

 

Şi-a retras mâna imediat ridicându-se în picioare.

– Tre’ să mă duc la treabă.

 

M-am uitat la ea dezamăgit. Venisem în dimineaţa asta la locul nostru plin de aşteptări. În capul meu lucrurile trebuiau să se întâmple altfel. Visasem că de data asta Tanţi o să mă lase să îi fac toate chestiile alea pe care i le făcuse Gelu. Nici măcar nu se dezbracase să mă lase să mă uit.

– Tu fă rost de ţigările alea şi eu n’o să rămân datoare, o să vezi, a continuat ea parcă citindu-mi gândurile.

– Şi dacă mă prinde?

– – Lasă că nu te prinde. Eşti doar băiat deştept. Hai, ne vedem mai încolo.

 

A plecat lăsându-mă cât se poate de dezamăgit şi supărat. M-am ridicat la rândul meu şi am luat-o îngândurat spre casă. Nu îmi plăcea ce am de făcut. Trebuia, practic, să fur. Nu furasem niciodată. Mi se spusese de nenumărate ori cât de urât este să furi şi să minţi. La fel ca şi fumatul, erau lucruri detestabile pe care nu aveam de gând să le fac vreodată. Trebuia să găsesc o altă metodă prin care să o conving pe Ţanţi.

 

*

 

Am întins mâna, dar am retras-o pentru a nu ştiu câta oară. Nu puteam face asta. Şi dacă mă prindea? Ce aveam să le zic? Sigur urmau să spună că m-am apucat de fumat. Cum aş fi putut să le spun că le iau pentru Tanţi ca să mă lase să mă joc cu păsărica ei?

 

Am întins din nou mâna şi am deschis pachetul. Înauntru erau multe ţigări. Mai mult de jumătate de pachet. Sigur nu avea să observe lipsa câtorva. Detestam să fac asta, dar nu aveam de ales. Toată ziua mi-o petrecusem asigurându-mă că nu o să o fac. Însă, cu fiecare oră care trecea, eram din ce în ce mai puţin sigur. Şi, în definitiv, ce era atât de rău? Şi aşa tata zicea că fumează prea mult, nu? Îi făceam un bine.

 

Am tras aer în piept şi am tras o ţigară afară cu inima bâtându-mi nebuneşte. Asta este, o să o fac doar de data asta, după aia, văd eu cum o să fac rost de ţigări. O să apelez la puşculiţă dacă este nevoie. Da, asta o să fac. O să cumpăr un pachet şi o să îi duc lu’ Tanţi din pachetul meu. Aşa nu o să mai fiu nevoit să fur.

În definitiv, dacă tot cumpăram, puteam să îi pun şi tatei la loc ţigările pe care le-am luat, nu?

 

Puţin mai încrezător, am mai tras două ţigări afară şi le-am ascuns cu neîndemânare în buzunarul pantalonilor scurţi. Fără să mai pierd timpul, am luat-o la fugă spre casa vecinei.

 

Am văzut-o pe Tanţi întinzând rufe în spatele casei ei. A dat din cap spre mine când m-a văzut. M-am apropiat cu mâinile în buzunare, încercând să nu pierd biletele mele spre fericire.

– Ei? A spus ea, aplecându-se să ridice o pereche de pantaloni din ligheanul de la picioarele ei.

– – Am luat trei.

– – Ahaa, bravo.

 

S-a îndreptat de spate, stergându-şi mana pe şorţ înainte de a mi-o întinde. Am ezitat. Ea m-a privit cu asprime. Am scos ţigările din buzunar fără să i le întind.

– Nu ai de gând să mi le dai, a întrebat uşor enervată lăsând mâna în jos.

 

Dintr-un motiv straniu m-am simţit prost. Mi se părea că a fost foarte urât ce am făcut. Simţeam nevoia să îmi cer scuze. În loc de asta, i le-am oferit nesigur. Mă aşteptam să mă refuze şi să îmi întoarcă spatele, dar ea m-a surprins luându-le repede, parcă temându-se să nu mă răzgândesc. Imediat şi-a aprins una şi a tras fumul adânc în piept, lăsându-l să iasă cu un fornăit pe nas.

– Eşti un copil cuminte, a spus după câteva clipe, după care şi-a fumat ţigara în linişte.

 

Eu stăteam ţintuit locului, neştiind ce să fac, cum să abordez problema. Sentimentul de vinovăţie dispăruse, fiind înlocuit de o stare de nemulţumire profundă. Mi se contura o nouă dezamăgire la orizont şi nu înţelegeam unde greşesc.

– Vino, a spus ea aruncând chiştocul.

 

Nu pierde episodul patru. Abonează-te mai jos şi afli continuarea poveştii imediat ce este publicată.

Urmărește blogul prin email

Pentru a urmări acest blog, introdu adresa ta de email și primești notificări prin email despre articole noi.

 

 

Introdu adresa ta de email

 

Urmărește

 

Am urmat-o în casă unde domnea dezordinea şi mizeria. Peste tot erau lucruri aruncate la întâmplare, unele de-a dreptul pe jos. Am trecut prin sufragerie, în mijlocul căreia se afla o masă pe care tronau mai multe farfurii murdare şi peturi de bere proastă.

 

Tanţi a întrat în dormitor, făcându-mi semn să o urmez. După ce am întrat, a închis uşa în spatele meu şi s-a îndreptat spre pat.

 

Înauntru mirosea a statut şi a transpiraţie amestecată cu un iz acru de bere şi haine purtate de prea multe ori.

 

Am rămas încremenit în mijlocul camerei, în timp ce Tanţi dădea plapuma la o parte şi se aşeza într-un scârţâit înfiorător de arcuri vechi.

– Fă-te mai în coace, a zis ea, gesticulând în acelaşi timp să mă apropii. Ia să vedem noi ce avem aici.

 

Mi-a dat pantalonii jos fără menajamente, expunându-mi penisul mic şi flasc. Cu degete experte l-a prins şi i-a tras în jos prepuţul, expunând dureros glandul. Am tresărit şi am vrut să mă trag înapoi, dar ea m-a ţinut ferm râzând:

– Haide, eşti bărbat sau nu? A tras la loc pielea sensibilă şi a început să îşi mişte în sus şi în jos mâna, strângând şi trezind la viaţă ceva în mine.

 

Am împins involuntar din bazin, cerând să se mişte mai repede. O mulţime de senzaţii îmi asaltau corpul, încărcându-mi cu electricitate toate terminaţiile nervoase. Tremuram şi nu reuşeam să îmi controlez respiraţia. Am închis ochii şi m-am încordat. Ştiam ce urmează, şi anticipam momentul cu o nerăbdare vecină cu furia.

 

Brusc, mâna lu’ Tanţi s-a oprit. Am deschis ochii. Mă privea zâmbind.

– Uşor, uşor, unde te grăbeşti aşa? M-a întrebat ea ridicându-se în picioare şi desfăcându-şi şorţul.

 

Se juca cu mine. În mintea ei pun pariu că se distra teribil. Eram un şoricel prins în capcana unei pisici viclene. Avea de gând să mă chinuie, să îmi dea speranţe şi să le spulbere cu o lovitură de labă. Ştia, probabil, că trebuie să pluseze ca să mă prindă cu totul în mrejele ei atât de puternic încât să dau la o parte orice considerent şi să fiu doar o marionetă docilă care să o asculte necondiţionat.

 

În sfârşit goală, s-a întins pe pat, aşezându-şi confortabil o pernă sub spate. Crăcănată, cu genunchii flexaţi şi tălpile pe saltea, mi-a făcut semn să mă urc în pat.

– Haide, vino mai

Aproape şi uită-te.

 

Am făcut întocmai, aşezându-mă pe vine între picioarele ei.

– Ei? Cum ţi se pare?

 

Nu ştiam ce să răspund. Despuiată aşa de brutal de orice mister şi de interzis, părea banal şi scârbos. Observam pentru prima dată pliurile de piele care atârnau de o parte şi de alta a găurii sângerii.

– Vrei să pui mâna, m-a întrebat zâmbind. Haide, nu muşcă.

 

Mi-am muşcat buza de jos gânditor. Cu nici o oră înainte aş fi făcut orice pentru a atinge acel lucru, dar acum gândul mă oripila. Înterpretând greşit ezitarea mea, Tanţi mi-a luat mâna şi mi-a condus-o spre acel loc, presându-mi cu fermitate palma de vaginul ei.

 

Am fost surprins de contrastul dintre părul cârlionţat şi aspru şi moliciunea vulvei. Degetele mi s-au mişcat de la sine înregistrând cu aviditate toate detaliile. Tanţi mi-a dat drumul mâinii, pe care şi-a dus-o imediat spre sâni, mângâindu-se.

 

– E chiar bine, a spus ea, închizând ochii pe jumătate. Dacă ştiam… a murmurat mai mult pentru ea.

 

Prinzând curaj, mi-am plimbat vârful degetelor prin tufişul des şi negru, urmărind curbura muntelui lui Venus. Între picioare mănunchiul ăla de nervi începea să se trezească din nou la viaţă. Am trasat o linie în jos, atingând bulbişorul ciudat de deasupra crăpăturii. Tanţi a tresărit uşor, iar eu am înlemnit. Crezând că o doare.

 

M-am uitat la ea, avea ochii închişi şi o mână trăgea furios de un sfârc. Liniştit, am prins de unul dintre pliurile ce atârnau, trăgând curios. Era destul de lung, moale şi granulat. Tanţi a împins din bazin.

 

M-am oprit, neştiind ce să fac mai departe. Tanţi a deschis ochii şi mi a luat din nou mâna.

-Nu vrei să vezi cum e şi înauntru?

– Cum adică? Am întrebat eu nedumerit.

 

Mi-a strâns degetele în pumn, lăsând întins doar degetul mijlociu, după care, răzgândindu-se, mi-a deschis şi degetul arătător.

– Ai nişte degeţele atât de subţiri, a zis mângâindu-le cu buricul degetului ei mare. Acum, fii atent. Bagă-le pe astea două în gură şi udăle bine, bine de tot.

 

Am făcut ce mi-a zis, cât se poate de nedumerit.

– Aşa, bravo, a continuat ea. Mi-a ghidat mâna spre gaura aceea, şi mi-a zis să le împing în ea.

 

Din nou am rămas surprins de moliciunea şi căldura care mă aşteptau acolo. Era mult diferit de cum mă aşteptam eu. Şi mult mai… umed? Ce se întâmplă?

 

Fără să îmi lase timp de gândit, Tanţi mi-a prins încheietura şi mi-a împins degetele cu totul în ea.

– Aşa puiule, fii cuminte şi ascultător. Îţi place? Îţi place să o mângâi pe Tanţi, nu?

– -Da… e… m-am bâlbâit eu.

– – Mişcă mânuţa puiule, mişcă-o aşa înainte şi înapoi. Mi-a arătat ce vrea, mişcându-şi bazinul odată cu mine.

– – Bagă-ţi degeţelele şi mişcă-le afară şi înauntru. Aşa îngeraş mic. Bravo. Înveţi repede. O să moară fetele după tine, ascultă-mă. Trebuie doar să înveţi puţin, nu? Trebuie să înveţi de la Tanţi cum se face o femeie fericită. Aşa, fii ascultător, nu te opri, da?

 

Ascultam cu nedumerire, neînţelegând mare lucru din ce vrea de la mine. Sub noi patul începuse să scârţâie sub asaltul femeii care se balansa haotic.

– Mai bagă un degeţel, puiule, a spus Tanţi, trăgându-mi mâna afară şi deschizându-mi şi inelalru. Hai, fă acum cum ţi-am arătat.

 

Simţindu-mă cumva ridicol, făceam tot ce îmi spunea ea, neînţelegând mare lucru. Mă nedumerise ultima ei cerere, mi se părea că locul era prea strâmpt şi că ar fi trebuit să o doară. Îmi aminteam de ultima dată când îmi pusesem un supozitor şi de senzaţia neplăcută când acesta îmi intrase în fund. Îmi închipuiam că şi în gaura aia trebuie să fie asemănător. Bine, poate nu asemănător, pentru că altfel nimeni nu ar fi băgat nimic acolo de bună voie, dar nu înţelegeam cum să îndeşi ceva cu forţa poate fi plăcut. Mai mic, poate că era o gâdilătură plăcută, dar aşa?

 

Tanţi a ţipat şi mi-a strâns tare degetele în ea. După o fracţiune de secundă, mi-a dat drumul şi m-a strâns iar. Ce naiba se întâmplă. Am dat să îmi trag mâna afară, dar ea m-a prins şi m-a forţat să o ţin acolo. Tresărea şi gâfâia.

– – Stai cuminte puiule. Stai aşa. Nu te mişca puţin.

 

Sincer, mâna îmi amorţise, şi nu mai aveam nici un chef să stau acolo. Îmi simţeam degetele năclăite şi murdare, dar nu aveam cum să scap. Am aşteptat. Fiecare secundă mi se părea lungă şi voiam să scap şi să plec din camera aia oribilă.

 

Tanţi şi-a revenit şi mi-a dat drumul.

– A fost foarte bine puiule. Nu ştiu de când nu mi-am dat drumu’ aşa. Nu am crezut niciodată că un copil… dar…

 

Nu şi-a terminat fraza şi s-a ridicat în fund.

– Ia, vino aici. Hai să se ocupe Tanţi de tine. Să vezi, o să îţi placă de o să mori.

 

M-a ridicat fără probleme în braţe şi m-a aşezat în locul ei pe perne. Simţeam aşternutul cald şi jilav de la transpiraţia ei. Mi-a luat penisul din nou flasc în mâna şi a început să îl frece până când s-a trezit la viaţă. Apoi, spre surpriza mea, s-a aplecat şi l-a aspirat cu totul în gură.

 

Am icnit când am simţit buzele ei strângându-mă. Brusc m-am cufundat în căldura plina de salivă şi aerul mi s-a oprit în piept. Tanţi sugea ca o expertă, folosindu-şi mâinile ca să mă maseze pe testicule şi la baza penisului. I-am pus mâinile pe cap şi am început să mă mişc odată cu ea. Brusc nu mai era nimic în jurul meu. Ruşinea, repulsia, mirosurile de transpiraţie şi căldura sufocantă dispăruseră. Simţeam avalanşa ce îmi urca năvalnic de undeva din strafundul burţii mele şi îşi făcea loc cu forţa, strivind totul în jurul ei. Aproape, atât de aproape, aproape că vizualizam cum ţâşneşte. Cum erupe… erupe… Şi atunci mi-am dat drumul în gura lui Tanţi. Am continuat aşa până când ultimul fior s-a eliberat şi eu am căzut moale pe perne, simţind o oboseală plăcută.

 

Ţanţi a scos-o din gură şi a înghiţit satisfăcută. Fără să ştiu, câştigase.

  • Like 26
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Trebuia postat in categoria de transexuali nu aici , rog un Adiministrator sa revizuiască asta .

Te voi vizita curând Anita și îți voi lasă și recenzie

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi

Nu arată rău. GUSTURILE NU SE DISCUTA.

Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Poze reale 100% de la ședința foto :*

 

O femeie adevarat arata ca una ca asta de jos !!!

Limburicii anali modificati genetic nu au decat sa se duca la baba asta dementa

Anita bonita ravneste dupa pesti moldoveni cu septari !!!

 

https://k60.kn3.net/taringa/A/9/F/2/9/8/papyto28/317.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi

Nu ai cerut-o de nevasta ? Nu e timpul pierdut.

 

attachicon.gifANITA_BONITA.jpg

Nu mă supt .Eu nu intru în caterinca voastra
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi

O femeie adevarat arata ca una ca asta de jos !!!

Limburicii anali modificati genetic nu au decat sa se duca la baba asta dementa

Anita bonita ravneste dupa pesti moldoveni cu septari !!!

 

https://k60.kn3.net/taringa/A/9/F/2/9/8/papyto28/317.jpg

Baga nr la ăsta sa merg la ea.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi

Tu pierzi. Eu te-am sfatuit prieteneste.

colegu vreau nr la aia te rog plătesc oricât. E buna nebuna aia și ce cur are.
Link spre comentariu
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi

:laugh2 :laugh2 :laugh2 O pastrez pentru mine. Scuze colegu'

Pai de ce ?O țin un ceas nu mai mult.O plătesc ai dau o mașină.
  • Like 1
Link spre comentariu

Atentie aceasta curva mi-a furat 40 miloan și se folosește de numele lui Bogdan și al Milf ului din Arad sa facă bani.Este hoața și fura poze de pe Facebook -ul Milf ului și le postează pe net pe anumite site-uri pt adulți.Este o hoața ordinara .Te rog sa verifici Bogdan ip-ul meu sunt din Botoșani. Aceasta escorta este hoața ma ușurat de 40 milioane

  • Like 2
Link spre comentariu

TE SALUT,MILFA ARAD!!!MI-ERA DOR DE NEBUNIA TA!!!!😃😃😃😚😚😚😚😗😚😚😚😚😗😗ÎȚI PUN O PILĂ LA PSIHIATRIE?????PROXENETĂ MAI EȘTI ???😃😚😚😚😚😚😗😗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...