Sari la conținut

Anna hardcore noua in Brasov ! 0754260950


Postări Recomandate

  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
Acum 16 ore, tiuuit a spus:

cand vii in bucuresti ?

Cred ca am scris de peste 30ori ca sunt plecata in Olanda ! Ba chiar a scris si baiatul de mai sus orasul in care ma aflu ! ACTIVITATEA MEA IN ROMANIA E PE SFARSITE ! Mai lucrez dar fooooarte rar !  In orice oras ma duc , anunt ! Te pupacesc si cu siguranta de vom vedea daca ma intorc !

  • Like 1
Link spre comentariu
La 16.04.2019 la 21:18, alsahia a spus:

Cat dracu sa se îngrașe ca era oricum elefant

Cu tot respectul,nu e treaba mea dar m-i se pare urat sa faci astfel de remarci la adresa unei femei,chiar daca e doar o simpla escorta.Cred ca pentru noi romanii bunul simt invatat acasa si respectul fata de un alt om face parte din categoria legendelor si miturilor.Esti demn de dispret.Pacat ca 95 la suta dintre noi suntem ca tine..

Link spre comentariu

Salut Anna.Nu te cunosc,nu am fost in vizita la tine,vreau doar sa-ti spun ca esti frumoasa exact asa cum esti,cei care cauta defecte ca sa isi bata joc de altii nu trebuie sa te demoralizeze,trebuie sa intelegi ca unii atata pot si bataia de joc le ofera satisfactie findca e mai usor sa priveasca in curtea altora si sa caute ceva de care sa se lege si sa rada decat sa priveasca amaraciunea din curtea lor si sa planga.Eu unu iti urez mult succes in tot ce iti propui,si sa nu uiti ca o zi in care nu zambesti, e o zi pierduta.Daca o sa fi in tara la vara cand vin eu din tara galilor,cu siguranta o sa te caut,si cine stie,poate ne petrecem cateva zile impreuna vizitand un oras frumos,ca mie imi plac femeile care ,,nu sunt pe placul tuturor"😂🤗😘Succesuri si lasa lumea sa vorbeasca!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...