Sari la conținut

Adelinna - 0726575144

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Sa faceti apa la genunchi ca citesc de 3 ore si nici o recenzie in 60 de pagini.. fratilor pupparo razor laury shark del etc... aveam pretentii de la voi.. chemati o nene unu la orice hotel ca va suna cand e in fata hotelului si schimbati 3 vorbe cu ea sa o vedeti f2f..daca merita macar fizic sau pare ca ar iesii o partida buna spunetine si noua.. stam de 60 pagini sa se incumete unu sa sune sa o cheme sa o vada macar.. sa stim si noi ce poate femeia. Luati o camera la.50 ron si cand rupe usa sa intrr vedeti si voi despre cine e vorba.. ca nu va mananca daca o expediati cum intra pe usa.. dar scutiti confutaciosi ca mine de citit 60 de pagini 😂😂😂..si se lamureste povestea... enu sunt in tara pana in aprilie ca era de mult verificata...

Spor la dameze sa aveti!

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Sa faceti apa la genunchi ca citesc de 3 ore si nici o recenzie in 60 de pagini.. fratilor pupparo razor laury shark del etc... aveam pretentii de la voi.. chemati o nene unu la orice hotel ca va suna cand e in fata hotelului si schimbati 3 vorbe cu ea sa o vedeti f2f..daca merita macar fizic sau pare ca ar iesii o partida buna spunetine si noua.. stam de 60 pagini sa se incumete unu sa sune sa o cheme sa o vada macar.. sa stim si noi ce poate femeia. Luati o camera la.50 ron si cand rupe usa sa intrr vedeti si voi despre cine e vorba.. ca nu va mananca daca o expediati cum intra pe usa.. dar scutiti confutaciosi ca mine de citit 60 de pagini ..si se lamureste povestea... enu sunt in tara pana in aprilie ca era de mult verificata...

Spor la dameze sa aveti!

Si daca cere "taxa pentru deranj"? Daca te asteapta dupa Iubi la colt ca a consumat benzina cat a dus-o pana acolo? :))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Sa faceti apa la genunchi ca citesc de 3 ore si nici o recenzie in 60 de pagini.. fratilor pupparo razor laury shark del etc... aveam pretentii de la voi.. chemati o nene unu la orice hotel ca va suna cand e in fata hotelului si schimbati 3 vorbe cu ea sa o vedeti f2f..daca merita macar fizic sau pare ca ar iesii o partida buna spunetine si noua.. stam de 60 pagini sa se incumete unu sa sune sa o cheme sa o vada macar.. sa stim si noi ce poate femeia. Luati o camera la.50 ron si cand rupe usa sa intrr vedeti si voi despre cine e vorba.. ca nu va mananca daca o expediati cum intra pe usa.. dar scutiti confutaciosi ca mine de citit 60 de pagini ..si se lamureste povestea... enu sunt in tara pana in aprilie ca era de mult verificata...

Spor la dameze sa aveti!

Am fost citat,motiv pentru care îmi dau cu părerea:

1. Deși mă revoltă atitudinea ei,pretențiile ei de divă și tariful extrem de exagerat (știu că este o construcție gramaticală greșită),nu aș face acest lucru sugerat. Nu mă lasă educația! Pe principiul că ce ție nu-ți place altuia nu-i face!

2. În ceea ce privește aspectul și serviciile am deja o imagine formă și sunt convins că pot găsi același lucru la mai puțin de jumătate din preț!

Respect!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Adelina, eu ofer 350 lei cu taxi inclus pot rezerva ceva frumos la Hilton ! Dacă ai de gând să accepți mă anunți!

In cazul asta ai plati mai mult pentru hotel.

Bonus din partea mea ca sunt finut: o ședință foto profi + o recenzie!

Sper sa ajung sa fac pozele astazi. M-am trezit cam tarziu, am fost la o petrecere aseara si sunt zoombie.  :no2

Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

In cazul asta ai plati mai mult pentru hotel.

Sper sa ajung sa fac pozele astazi. M-am trezit cam tarziu, am fost la o petrecere aseara si sunt zoombie. :no2

La Bamboo ??

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...