Sari la conținut

Escorta matura 0746 763 650


tcv

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Daca iti plac tipele mature, poti sa mergi cu incredere. Din principiu nu scriu recenzii, dar pot sa-ti spun ca anuntul este 100% real si ca pozele ii apartin (prima, cea in care se vede si fata, probabil este facuta acum multi ani,, dar pozele de pe publi sunt recente, garantat). Lucreaza doar pe baza de programare, de obicei de pe o zi pe alta. La mine asa a fost.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

ok, fie, pentru tine.

A fost undeva la inceputul lui decembrie. Doamna e din Bucuresti, pozele de pe publi24 o reprezinta fidel. Programare telefonica, cu o zi inainte. Singurul minus de la vremea aceea era locatia (curata, dar foarte mica). Sunt sigur ca acum a rezolvat situatia. E prietenoasa, amabila, curata, epilata, nu am putut reprosa absolut nimic. Dupa dusul de rigoare (atat eu cat si dansa), am inceput actiunea. Oral placut, umed, fara dinti, fara sa se ajute de mana.

Accepta 69, cunni. Normalul a fost un LOT, placut, se straduieste sa te faca sa te simti bine, are o atitudine placuta. Pe cand imi facea oral mi-a spus ca nu este sigura ca poate sa faca anal cu mine, din cauza grosimii, dar putem incerca. Am si incercat, am reusit sa o penetrez (era a doua femeie cu care reuseam treaba asta) dar am vazut ca ii este foarte incomod si nu am continuat. Dupa aceea am scos prezervativul si am avut parte de o finalizare orala cu CIM. Facut o pauza (eram si foarte obosit, veneam dupa 10 ore de delegatie), am mai incercat putin la normal, apoi oral, dar a doua finalizare nu a mai avut loc pentru ca nu am mai fost eu in stare. Nu stiu ce sa mai spun. Aspect fizic placut (pentru varsta ei as zice chiar foarte bine foarte bine), carnea sta bine pe ea, nu are atitudinea aceea obosita, plictisita. Cu toate ca e foarte solicitata, nu te grabeste, chiar daca lucreaza la "foc continuu".

 Ma mira faptul ca nu a scris nimeni nimic despre ea, desi se afla cred ca la a treia vizita in Cluj.

Din principiu, nu dau note, dar ca o concluzie, pentru cei ce prefera maturele experimentate e alegerea perfecta.

@kkmitz, daca vrei sa ma intrebi ceva anume, o sa incerc sa-ti raspund.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Fost pe la dameza saptamana trecuta.

Doamna foarte primitoare , ca aspect sa zicem de 7-8 depinde de preferinte.Din ce am inteles face tot ce scrie in anunt.

Eu desi la inceput am optat pentru un (normal ,anal)  dupa o discutie cu doamna  am ales si varianta cu face fuck .. cica face fiecare serviciu din anunt la 50 de lei in plus /fiecare , cand am vazut cum o ia in gurita nu m-am mai axat pe normal si anal,( te lasa sa o futi pur si simplu in gura etc... )mai ca nu se ineca si ea tragea de mine sa bag mai tare.De revenit cu siguranta(poate mai pun in practica si alte fantezii cu dansa) , pentru cei ce vor ceva mai hardcore sigur merita incercat

Aspect:7-8

Oral: doar pentru face fuck ala 10

Normal , anal : nu am incercat

Gfe: foarte primitoare 9

Achitat: 250 lei ora, inainte ( aici intra si normal , anal, face fuck) fiind multumit de prestatia doamnei la face fuck nu am mai stat la al 2 numar.

  • Like 6
Link spre comentariu

Eu desi la inceput am optat pentru un (normal ,anal)  dupa o discutie cu doamna  am ales si varianta cu face fuck

Achitat: 250 lei ora, inainte ( aici intra si normal , anal, face fuck) fiind multumit de prestatia doamnei la face fuck nu am mai stat la al 2 numar.

Stai un pic ca nu iese calculul. In anunt zice:

 

150 ora ca servicii oral adinc si umed,normal si anal in diferite pozitii,finalizare faciala sau corporala

 

Chiar daca consideram face-fuck-ul (desi nu vad care-i diferenta fata de oralul adanc, sau nu te lasa s-o ti de cap si e mai soft?) ca servici suplimentar tot nu imi iese mai mult de 200.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca

Buna ziua , acu cateva zile sun la dameza pentru detalii si sa vad cum are liber.

Imi spune ca are liber o ora si sa ma duc daca ajung rapid. Zis si facut in 15 min eram la dansa.

Ca si aspect eu unul am ramas dezamagit.... sanii lasati foarte tare , burta , etc...

Fac un dus , dupa care si ea si incepem actiunea. Oralul pestat cu prezervativ... a scgimbat cica regula de 2-3 zile ca a avut ceva experienta neplacuta.

Oral executat bine , se straduia sa ii iasa un DT; dupa a urmat un normal cu mine pe spate si pe urma un anal in pozitia capra unde am si finalizat.

Pauza 10 min si pe urma tot un OP , nu mai aveam chef de sex...cred ca a vazut , lins pe OO si am finalizat.

Per total chiar ma asteptam la altceva din partea ei . Poate are si multe programari si nu mai face fata... credeam ca e undeva gen GIna de la TOP dar este o diferenta intre ele colosala.

Halatul 150 RON / ora , 

De recomandat ... nush probail la celelalte servicii , de revenit cu siguranta NU!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...