Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Despre Safira, sper sa aflu mai multe noutati ... frecventam acest salon destul de des in urma cu 5 ani, pana cand, la un moment dat, am facut sex fara cu o fata Luciana (dupa 2 sticle de vin si multe berii), inainte de asta de vreo 3 luni numai pe la ea mergeam ... in rest, din mai multi prieteni care vizitasera salonul nu mai auzisem de sex in locatie ... poate am fost prea PROST de norocos ce sunt .... (am facut toate analizele posibile si sunt curat ca lacrima)

Sex-ul - locul 1, si au fost destul de multe amatoare si profesioniste, chiar daca bausem f mult, tin minte fiecare secunda, orcum, un vis,

Stiu ca au mutat salonul de langa Botanica,

Mai stie cineva cum e pe acolo?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost de doua ori la salonul asta. In ambele ocazii am mers cu prietena. Din pacate nu am retinut numele fetelor pt ca a trecut ceva timp de atunci. Ce am observat:

- daca te duci in cuplu, cel mai bine e sa incerci sa vorbesti cu fetele sau sa incerci sa-ti dai seama care dintre ele se simte mai in largul ei cu o alta fata. prima data cand am mers prietena mea a avut parte de un masaj destul de impersonal. a doua oara, fiind in garda, avand si noroc, am avut doua fete care s-au implicat destul de mult si am avut o experienta extrem de placuta

- dupa cam 30 min, dupa ce te incing bine, fetele te intreaba daca vreti sa fiti lasati singuri sa treceti la chestii mai serioase. daca faceti asta aveti grija cat va intindeti. prima data a intrat una dintre fete peste noi cand inca nu eram gata.

 

note nu prea pot sa dau. am fost doar de doua ori si doar aici asa ca nu prea am cu ce compara. si mie, si prietenei ne-a parut extrem de ok locul.

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator jonass77
Reputație: 0

Ultima data cand am fost la Safira, se intampla acum doi-trei ani cred, la locatia din GH. Marinescu, am intrat la masaj cu tipa blonda de site-ul lor, cea imbracata in scolarita(nu mai retin numele). Pe tipa o cunosteam de la salonul din Unirii de la Fantani unde se facea masaj cu finalizare orala. Ca drept urmare, si la Safira am avut parte de aceelasi tip de finalizare. Deci, succesuri !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...