Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

...................

Picoane, acum pe bune fara gluma, misto, jigniri si alte sedinte vodoo cu mame decedate, jura-te sa ti se usuce de tot si sa-ti cada zgarciul ala de pula bleaga, inerta si inutila care ti-a mai ramas in chiloti, sa-ti amorteasca limba sa nu mai simti gustul de peste stricat al pizdei nespalate si sa ajungi sa te bucuri doar de strapon in cur, esti cel putin pe jumatate tigan din partea lu tac-tu ?  :hmmm

Ca daca nu, cum explici atunci placerea ta dusa la paroxism de a linge-n cur ciori penale recidiviste ?  :thinking

Tata e mort. Tu ești un imbecil și un nesimțit.
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

vrei sa fi racolata ? shhhh bby shh

Nu inteleg genul acesta de treburi... si nu sunt interesată vreodata sa le inteleg. Poate... voi avea vreodată curiozitatea sa citesc carti despre acest subiect, daca se vor scrie. Gen... "Destainuirile unui proxenet de meserie si gigolo pe la inceputuri- un paradox de neuitat".

Chiar asa, totusi... Pai ce-am zis mai mult decat niste teorii scoase dintr-un moment de relaxare?

Nu am fost niciodata pe placul lor, mai clar spus... au avut mereu grija ca eu sa pot simți neutralitatea lor. Acest semnal al lor era cel care determina regulile in jocul de cald-rece când am mai dat de ei. Foarte rar mi-a fost dat să ma ciocnesc de ei sau de oameni rai... ca sunt educată sa fiu mai singuratică în activitățile mele. Cand mi-e pofta de oameni buni... ii gasesc negresit si ei dau o nota finală iesirii mele din propria solitudine.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu vin , cã -mi inchizi telefonu-n nas.

• Oras:EU
Postat

S-a folosit cine, când ÅŸi unde de copil???

Bái nene, deconectati-va de la cablu că vă dăunează grav sanații 😞😞😞

peseu:

PM=mesaj privat

Pe privat fac exact fix ce vrea si cum vrea pula mea sau a noastră 😉

Noi am fost acuzaţi de proxetenism, public...

PA!

Prea multa nervozitate in raspunsul tau, trebuie sa fie neplacut sa fii confruntat direct cu adevarul.

Ai dreptate, poti face orice oriunde. Atata timp cand nu contravine legilor in vigoare, jupane.

• Minus 2
Postat

Ce zici, ciuhapule?

Se poate remarca faptul ca, daca sa implici un copil e un gest inoportun, atunci când mai ejaculeaza unul pe neamul tau, e vax albina.

Asa ca nu mai are rost sa ne amintesti cine te-a injurat de parinti acum doua secole, ca râde lumea de tine.

Deci ești rasist!
Vizitator
Postat

Am strada plină de bancomate :)

Ai sictir că nu mă mișc dă pă..... . =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Am senzatia ca ii ceri chiar celui care a deschis acest topic sa-ti raspunda.

Citeste ce i-a raspuns lui "clari".

Clonaţi, peste tot numai clonaţi 😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Nu esti normal! Zău... 😅

PS. De ce nu iese din prima un emoticon la postarea unui comentariu? Nu-mi place acel video... zici ca nici nu sunt eu!

Postat

Am senzatia ca ii ceri chiar celui care a deschis acest topic sa-ti raspunda.

Citeste ce i-a raspuns lui "clari".

Imi porti pica pentru ca te-am inclus in lista celor mai mari prosti, recunosti?

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da ce am facut sefa ? :)

Am lămurit... un pic.

Vizitator
Postat

Ai sictir că nu mă mișc dă pă..... . =))

Doar pana pe balcon si inapoi  :laugh2

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca iti spun ca m-am "atins" in timp ce ma uitam ma crezi ? :D

Nu as avea de ce sa cred asa ceva... Trebuia ceva mai de calitate...

Vizitator
Postat

Corina,aveam pretentii de la tine..cum plm sa asculti velea? :)

L-as trantii o data  :blushing2

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Prea multa nervozitate in raspunsul tau, trebuie sa fie neplacut sa fii confruntat direct cu adevarul.

Ai dreptate, poti face orice oriunde. Atata timp cand nu contravine legilor in vigoare, jupane.

Ăsta nu-i Căcău, așa-i?

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nu e cu suparare, nene, stai fara grija! :)

Pacat insa ca nu ai vrut sa purtam un dialog argumentat, la obiect, pentru a face putina lumina in legatura cu anumite aspecte. Inteleg perfect refuzul tau, si cred ca nu sunt singurul.

Cel mai mare regret este, totusi, ca nu ai reusit sa ne lamuresti daca exista intr-adevar vreo postare in care Roberta il acuza pe TrollesCoviciulos de proxenetism, din moment ce asta e tocmai unul dintre pilonii de pe care ati lansat actiunea de linsaj. As fi preferat sa nu trebuiasca sa folosesc cuvantul "diversiune".

Nu te mai retin, ti-ai asumat cat se poate de clar loialitatea fata de Trollescoviciulos, la fel cum ti-ai asumat si lipsa de credibilitate care iti va insoti orice interventie pe acest subiect. Notiunile de corect, moral sau bine nu mai par atat de importante atata timp cat noi insine suntem impacati cu alegerile pe care le facem.

Sa ne traiesti, parinte!

Recunosc ca ești un tip inteligent,încerci sa ma provoci lovindu-ma in orgoliu folosind cuvinte gen "loialitate" Apreciez cu nu ai spus direct "Sluga"

Eu încă te respect.

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Imi porti pica pentru ca te-am inclus in lista celor mai mari prosti, recunosti?

Dimpotriva, iti sunt recunoscator. Am devenit cunoscut.

Insa, daca tot suntem la ora destainuirilor, de ce nu recunosti ca tu ai deschis acest topic, de pe unul din conturile tale?

Bravura de care vrei sa dai dovada este doar in spatele clonelor? Incerci sa pari corect, integru..etc, insa tu nu esti decat o imitatie.

Voi continua discutia cu tine doar cand vei recunoaste cum esti consacrat pe celalalt forum.

Bye!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ăsta nu-i Căcău, așa-i?

Aici e winy. Unul din conturi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...