Sari la conținut

Postări Recomandate

Venerabili confrati, salut in acest al doilea post al meu!

Dupa cateva lecture ale aventurilor altora, m-am decis azi sa incerc si eu marea cu… degetul (ma-ntelegeti incotro bat) si am vizitat o doamna matura pornind de la pozele ei si de la pretul care indica probabilitatea crescuta a calitatii.


http://www.anuntul.r...46_5473949.html
FUNDULETUL bestial pt. un sex anal, bestial de frumos si de pasional. Lady 46 ani, corp superb, sex total fara inhibitii. Maestra in arta erotica. Do you want to ride me, cowboy? Te invit sa descoperi the real hot sex. 0784.093.657

respectiv

UNFORGETTABLE, Lady 46 ani (lumea artei), pasionala, corp superb, ofer sex total fara inhibitii. Maestra in arta erotica, cu eleganta si frumusete in comportament. Extrem de selectiva speak English and French. 0784.093.657

O adevarata revelatie: Corina. Pretul (300 lei), formele ei - vezi pozele, varsta si ceea ce zicea ca presteaza m-au incitat rau de tot, asa ca am sunat, am stabilit audienta si la 19:00 eram la datorie (bloc pe Agricultori, off Calea Calarasi, curatel pe exterior si cu parcare in fata). Mentionez ca undeva, odata, am vazut o recenzie despre doua dame, la 46 si cca 38-40 de primaveri, cu oarece forme, una dintre ele find tunsa scurt si cica ceva artista plastica. M-am gandit ca "Lady 46 ani (lumea artei)" ar fi putut fi fix artista, al carei fund imi ramasese pe retina.... Clar ca trebuia sa ma lamuresc de-i legenda ori ba!

Pe de lta parte, am cautat pe site-ul de fata de mi-a venit rau, sa vad daca mai e vreun anunt cu venerabila si n-am gasit. Asa ca purced aici cu povestea.

A vorbit foarte civilizat la telefon, curat, corect, ton de om care stie ce-i aia carte, asa ca m-a convins sa merg ... dar, sincer, nu ma asteptam la surpriza de cand s-a deschis usa : doamna era cea din poze si IN PLUS, era intr-un body dantelat gen top, jartiere si ciorapi intr-un tot, pe tocuri de 10 cm si un corp de moare matzul! Si atat! No panties, epilata si gata de lupta! In plus, nu s-a ascuns dupa usa si cu greu m-am abtinut sa-i sar in brate, avand in vederea minunea ce ma privea zambind, din usa. (stiu ca e greu de crezut, dar va dau cuvantul de onoare ca asa a fost!)

Corp misto (dar MISTO!!), iar ciorapii aia ii scoteau in evidenta fundul de mai mare dragul! Are picioare lungi, cu coapse rotunde (departe insa de a fi grase) si balcoane peste medie cu niste sfarcuri mari de-ti umplu gura, dupa cum s-a vazut ulterior. Fara a fi vreo Marylin, ca frumusete, are o fata civilizata si care te indemna la rautati, iar talia e in clepsidra. Bre, ce sa mai zic, m-a doborat numai vederea ei. Mi-a aratat colectia de tablouri, am trancanit un pic, apoi - pentru ca iesise de la dus si eu veneam tot direct din cada, am trecut la treaba. Dupa verificri olfactive (trecute cu succes, inclusiv legat de dantura intreaga si cu o aparenta sanatoasa), am trecut la FK, cunni + anni (foarte, foarte curata si fara absolut nici un fel de aroma pe care o mai poti intalni la umbra de-asta), ea o felatie cu tragere de inima, apoi din motive de 69, a trebuit sa las natura sa-si faca de cap si sa-i predau in gurita cei vreo 3 miliarde de urmasi. Ne-am tras sufletul, eu mi-am amintit sa-mi scot scos degetul mare din popoul ei, ne-am spalat prin locurile cu pricina (eu am beneficiat de doua prosoape curate, din doua teancuri, baie / de maini, frumos impaturite , intr-o baie mare si - lucru rar - CURATA, USCATA , mare, in perfecta ordine, geluri - the works) si am fumat povestind. Dupa vreo 15 minute (femeia a avut eleganta sa nu raspunda la vreo 5 apeluri telefonice), am mai incercat odata si, gratie unei noi runde sustinute de felatie, piticul (fost) atomic s-a inzdravenit si am reusit sa execut un normal si un anal (protejate, of course), din ele rezultand ca doamna participa pe deplin la actiune si chiar ii place sa se simta plina de ... avant...

N-am mai reusit sa termin si a doua oara, dar asta strict din cauza mea, caci de obicei imi trebuie o ora pentru un al doilea numar, iar la data comiterii acestei intreprinderi eram dupa o saptamana de maxima oboseala... ...

Ca atare, iar am dat-o pe tutun, in varful patului, eu cu mana intre coapsele sus-numitei doamne ... bre, misto de tot, ce mai... daca nici asta nu e gfe, nimic nu e!

Mi-am propus sa trec iarasi, cat de curand imi va permite bugetul si voi fi odihnit, caci femeia merita!

Nu am note destul de mari pentru corpul, actiunea eficienta si placuta a Corinei, atmosfera creata, converstia prieteneasca, apartamentul curat si placerea pe care am avut-o cu ea. O recomand cu toata caldura cui ii plac maturele cu forme feminine!

Cand sa plec, a venit si colega ei de atelier - Larisa - la vreo 37 de ani, mai plinuta si prietenoasa, care presteaza si ea total, la acelasi pret (daca am inteles bine) si pe care - daca nu ma va rapi Corina - as incerca-o si pe ea, in spiritul atractiei mele pentru mature si forme generoase.

Inteleg ca doamnele nu presteaza impreuna, dar ... cred ca se poate intreba. In plus, Corina ar accepta si doi flacai odata, daca se simte confortabil cu persoanele (fiind destul de selectiva).

Inca o data, bani cheltuiti cu folos si in mod extrem de placut!!!

post-39622-0-87214100-1347657825_thumb.jpg

post-39622-0-03719500-1347657827_thumb.jpg

post-39622-0-74909300-1347657828_thumb.jpg

post-39622-0-93235600-1347657831_thumb.jpg

post-39622-0-99656100-1347657832_thumb.jpg

post-39622-0-77940900-1347657836_thumb.jpg

post-39622-0-10098400-1347657839_thumb.jpg

post-39622-0-50302900-1347657841_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare fratilor si La Multi Ani! pe 2013, tocmai am venit de la aceasta Corina si hai sa va zic cateva cuvinte despre dansa.

In lipsa de nimic de facut si cum stiam sa dna sta pe agricultori, relativ aproape de locatia mea imi zic de ce nu s-o ard si pe madam.

Sunat, vb frumos le tel, facut programare si la ora stabilita sun din nou din fata blocului, coboara doamna ca interfonul cica nu merge, vine jos, ma ia si pe drum imi cam fac repede o impresie: pai ce sa zic chiar arata de 46 nu foaret frumoasa de te da pe spate se vede ca a cam fost forjata  si zic hai ca o muie si o gaoaza merge, inchid ochii vad eu.

Ajungem sus cam putina dezordine in casa, se scuza ca mai are un hobby: pictura si ca nu a avut timp sa faca curat in mintea ma gansc ce mama dracu face asta frate poate mi-o da cu vopsea pe mine ca ma omoara acasa nevasta, in fine trecem peste astea si imi imaneaza un prosop curat si imi arata drumul spre baie. La intoarcerea de la baie o gasesc pe madam schimbata intr-o plasa ca cea din poze, ce sa va zic mie personal mi s-a parut un pic penibil dar ce sa fac am intrat in hora acu trebuie sa joc. Tatele sunt lasate rau de tot si fleasca, un burtoi in fata destul de maricel, curu maricut dar ma gandeam ca numai in cur am sa o fut si intr-un final trecem la treba.

Incepe cu un oral spre surprinderea mea excelent efectuat fara pic de dinte, foarte frumos, deep pana in gat, atentie foarte mare la coaie, luate in gura, molfaite scuipat pe ele si pe maciuca dintr-o data am zis oau parca se metamorfozase intr-o starleta porno. O iau de par si pur si simplu am futut-o in gura i-am bagat-o pana pur si simplu i-au dat lacrimile se inecase, ii cer sa punem fesu si cer curu ca pentru asta am venit. O pun capra si incep sa bag pompe in cur de ziceam ca parca se mai mareste si el si o tin asa cam 7-10 min timp in care incepe sa tipe, se tragea de tate imi spune sa bag mai tare si ami adanc si tot asa dupa care am cerut o schimbare de poz ca imi amortisera picioarele si schimbam in poz pe o parte dar cu un crac ridicat si bag nene iar la pompe in cur de ziceam ca se sparge si tot asa aprox 10 min dupa care o intreb ce poz ii place ei la futaiu in cur si cere din picioare pe la spate si hai sa o facem si paia. Incem si in aceasta poz intai usor si odata incepe madama sa imi cear ca vrea mai tare si mai piuternic si cu o mana me mangaie pe coaie se joaca cu ele ca si imi spune ce aceasta poz o excita la maximu, auzind aceste cuvinte si  cu mangaierile pe coaie nu am mai putut sa mai tin si imi dau drumu in uralele doamnei, dupa ce mai dau de 2-3 ori in curu ei incerc sa o scot usor si dupa ce imi scoate fesu o alta surpriza o ia pur si simplu in gura si curata tot ce era pe maciuca si inghite am ramas masca, ce mai chestia asta m-a dat pe spate.

Fac dus si ii spun ca ma opresc doar la o singura finalizare, iar ca pret pt o singura finalizare a cerut 100 Ron.

Ce sa spun una peste alta pt o finalizare o zic ca merita, la aspect nu prea te atrage, dar serviciile sunt un pic mai de calitate decat in alta parte, se vede ca doamna e curata si se intretine dartot ce conteaza e sa nu te uiti nici la fata si nici la corp sa ai in cap doar serviciile pe care ti le ofera si sa spunem ca e bine.

Va urez o seara buna in continuare si sa veti parte si in noul an numai de femei bune.

La Multi Ani! fratilor

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Ceva nu se pupa aici!

@gipo38 a avut halat de 300 pt 2 fin (a doua fara happy end). Maestre, ai depasit cumva 2 ore ?

@scorpionul a avut halat de 100 pt 1 fin.

Care e realitatea?

Link spre comentariu
  • Oras:home
  • Oras:home
Ceva nu se pupa aici!

@gipo38 a avut halat de 300 pt 2 fin (a doua fara happy end). Maestre, ai depasit cumva 2 ore ?

@scorpionul a avut halat de 100 pt 1 fin.

Care e realitatea?

E simplu - in septembrie, cand a facut gipo38 recenzia, madama cerea 300 de lei pe ora. Acum cere doar 200 de lei pe ora. Probabil ca la 300 n-a avut clienti

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna dimineata!

Zilele trecute i-am facut o vizita doamnei Corina 0784093657. Locatia str Agricultori etaj superior si se mai urca 1 pe scari. Apartament este ok. Baia cam saracacioasa si ca aspect si ca dotare cu cele necesare. Prosoapele sunt curate. Camera de actiune este spatioasa si plina de tablouri facute de  doamna.  Asha zice asha va spun. Are cultura in domeniul artei si ii face placere sa dezbati subiectul asta cu ea. Ne-am intins la vorba pe tema artei de am crezut la un moment dat ca nu o sa ne mai si futem.

Doamna e genul matura,solida,tunsa scurt,sani nu foarte mari dar tari si stau bine. Ca si aspect general este o femeie normala. Nu este o frumusete dar nici sa o iei la fuga. Nu o recomand celor care prefera modele tinere si frumoase,gen pitzi.Zice ca e de doi ani pe piata. Stie de site dar nu vrea sa interactioneze cu noi in lumea virtuala. M-am dushat si am revenit in camera unde patul este o canapea extensibila care sta destul de bine. Saruta foarte bine si pasional. Ii si place sa o saruti,sa o mangai.....vrea sa simta ca e dorita. Transimite dorinta si pasiune. Mi s-a sculat doar din FK;) A coborat ushor spre obiectul de interes si mi-a facut un oral bun. O suge f bine,cu presiune buna,o saruta,o linge si se mangaie cu ea pe fatza. Iubeste pula si se vede clar,lucru care mi-a placut. O baga si pe gat si mai acorda atentie si imprejurimilor. Nu-i plac vulgaritatile. ( pacat ) Am finalizat la oral. 100 lei dati inainte. Regula casei! Inainte cerea 300/h acum cere 200/h EU am optat pentru o finalizare care a durat o ora cu tot cu discutiile de dinainte si dupa. Este comunicativa si pro client DAR,isi rezerva dreptul de ai selecta pe cei ce o viziteaza. Mi-a zis ca a refuzat si in continuare triaza clientii. Nu primeste pe oricine ii trece pragul.

Bafta voua!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Phaaaaa! AM uitat notele :blushing2

Locatia 8.Aspect general 7. Oral neprotejat cu finalizare orala 8. Normal si anal face dar eu nu am incercat. Dupa ce am finalizat mi-a zis ca nu am vazut nimic din ce poate. Cica punctele ei forte sunt la anal si ca ii si face placere sa se futa in cur :-?? posibil.... 

Link spre comentariu

Am fost si eu prin noiembrie anul trecut la doamna pictorita, locatia pe agricultori cum s-a spus, am platit 100 ron o finalizare. Patul cam subred dupa mine, in rest camera si baia ok, spunea ca mai are o colega care doarme.

Am inceput cu un oral din partea ei foarte bun si cu "pofta" facut, iar cand eram aproape sa-mi dau durmul m-am retras si am pus caciulita si am inceput un anal in picioare la marginea patului, mi-a spus ca pozitia aia ii place cel mai mult.

Eu unul n-am mai revenit pentru ca nu mi-a placut aspectul fizic, altfel ar fi fost ok ca atitudine si actiune la genul Milf perversa.

 

Locatie ok nota 9 - multe tablouri frumoase in camera

Oral 9, anal 9, aspect 5-6 atat la corp cat si la fata - practic fizic nu m-a atras deloc

gfe 9, foarte vorbareata si nu m-a grabit deloc

halatul 100 ron o finalizare

  • Like 4
Link spre comentariu

Buna dimineata

Am fost si eu prin decembrie la Corina. Adevarata MILF, corp beton pentru varsta pe care o are, o strica putin fata dar asta este treci peste.

Pretul era de 200 lei ora, plata inainte. 

Mi-a aratat colectia de tablouri, am povestit putin despre pictura si am plecat la baie. Baia este " minimalista " dar nu suntem la Ritz este ok, prosop curat gel de dus, apa calda, ajunge. 

Intors in camera ma mai trancanit putin si am trecut la actiune. A inceput un oral bun, limbi pe coaie, deep tot ce se poate in materie de. Ca sa nu-i raman dator am purces la un cunni + anni de a inceput sa tremure( banuiesc ca de placere).

Cu bravul soldat in pozitie de drepti am pus-o pe spate cu genunchii pe umeri si am atacat ochiul maro ( nu foloseste lubrifiant, spune ca-i place mai mult fara, noroc cu caciulita), facut loc si inceput sa pompez, in primele 30 de secunde liniste, apoi s-a dezlantuit fiara. Sarea si se impingea in soldatel de zicea-i ca-i posedata. dupa vreo cinci minute de dat la buci am scos soldatul l-am dezbracat si i l-am indesat in gura, frate fiesta, ea muncea la ala micu eu cu doua degete ma ocupam de ambele doua gauri simultan si urmeaza focuri de artificii cand mi-am dat drumul in gurita ei.

Abia astept sa ajung iarasi la ea, este o prezenta placuta stie sa te faca sa te simti bine si inainte si in timpul actiunii, si dupa binenteles. Nu te grabeste, are bun simt si nu raspunde la telefon in timpul sedintei. Se vede ca este o femeie educata.

 

Locatie - 9, curata si cocheta

Oral - 9, cunoaste, stie si vrea

Anal - 10 si nu-i vorba-n vant

Aspect fizic - 8 din punctul meu de vedere

Gfe - 9, bun simt, rabdatoare 

Halatul - 200 lei ora

  • Like 4
Link spre comentariu

Dragilor planuiam de ceva vreme sa am o actiune,odata cu venirea primaverii,hormonii erecti m-au determinat sa ies la vanatoare.Dezamagit de flerul meu,m-am gandt ca knowhow-ul colegilor curvari o sa fie de mare ajutor. Mai intai am fixat un target:Vreau o amazoana,peste 42,sex total,GFE bun oral meserias etc.Studiind piata prin ochii si experienta confratilor am intocmit o lista scurta.Din aceasta lista am extras-o pe Corina.In primul rind locatia:zona Dorobanti,dincolo de perla,a doua la stanga:str.Aman.Apartament de bloc,2 camere cochete,curate.Futodromul aranjat ok:canapea tare si meseriasa,fotolii,masuta{se fumeaza)curat etc.Corina isi arata varsta,dar are un corp tare,cu tate 2-3 de adolescenta,nelasate,sfarcuri excitabile,usor masiva,dar fara depuneri celulitice dizgratioase,o sa radeti; are glezne fine.Dupa cum spuneau antevorbitorii un GFE de nota 10 fara nici o retinere,nu am avut nici un trac de prima vizita.Desfasurarea ostilitatilor:FK la greu,coborit usor in genunchi si ocupat de Mirciulica.Oralul acela meserias cu DT,cu atentie pentru oo,scchimbari de ritm,lins pula,divinizat,pus casca si trecut la aciune.Femeia a vrut-o direct in cur,dar nu asa,la misto,a vrut-o rough,pe masura ce pompam se dezlantuia.Fratilor,am avut cea mai tare finalizare de luna asta.Pauza de tigara,igienizare.Sincer nu credeam ca Mirciulica o sa poata fi resuscitat asa repede,dar Dna a reusit miracolul reinvierii lui,si asta numai din FK si mangaieri si vorbe magulitoare{GFE clar}.A urmat un nou oral,mai interesant decat primul,apoi normal{trebuia verificata si pasa}si un final en fanfare in curul D-nei.Fratilor,merita!Acu notele:GFE 10; fk la mine a functionat si a fost chiar util 10 ;oral 9 spre 10;anal 10+;normal 8 spre 9;locatie 8.Nustiu ce veti face voi,dar eu cu siguranta am sa revin.A si sa nu uit halatul 200 ron.Domnilor va doriesc erectii semete!

  • Like 4
Link spre comentariu

Mai baieti...eu n-am decat 2-3 posturi aici, dar totusi....cand v-am citit recenziile am zis ca asta e una pe care trebuie s-o fut si aseara am dat fuga, dar sunt dezamagit complet. Femeia e imensa, eu am 86kg si ea avea picioarele de 2 ori mai groase ca ale mele, apreciez ca are 95-100 kg, si 1.75m zice ea. Fatza o strica si mai tare, dupa fatza si culoarea pielii - mai inchisa decat se vede in poze, tind sa cred ca e de ceva etnie, desi vorbeste si se comporta frumos. Pur si simplu sunt revoltat ca poate sa ceara 200/h sau 300/h mai demult, e foarte  exagerat, sunt chiar singurul care crede asta?

Locatia tot pe Amann, primul bloc de 10 etaje, in apartament n-am intrat decat in sufragerie, imediat pe stg fata de intrare si era ok. Mai avea o colega Raluca, care n-a vrut sa iasa din bucatarie pe motiv ca era nearanjata. N-am ramas, si indraznesc sa sfatuiesc si pe altii sa nu piarda vremea. Mai ales la banii astia poti gasi ceva cu adevarat frumos. Asta e doar parerea mea, sa nu uitati ca gusturile nu se discuta....Bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

acum 2 zile am fost si eu la Corina, -locatia Amman

arata super pentru varsta asta o adevarata MILF49 ani 1.75 m,

 

oral-9 super,DT oo

normal-9

anal   - 10 se vede ca ii place

locatie -7

Gfe - 10 poti vb cu ea despre orice, parca te cunosti de o viata

pret - 200 ora /100 fin e permis aproape orice

 

eu sigur mai revin

 

Asteptam descrierea actiunii! Nu de alta da sa stim si noi de ce revii... la CORinA

 

A.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am vizitat-o pe doamna Corina în locaţia de pe strada Aman într-un bloc oribil care contrastează cu zona. Fiind în zonă, am sunat-o şi am stabilit pe loc întâlirea, aşa că în doar câteva minute eram la uşa ei. La telefon mi-a făcut o impresie plăcută, fiindcă e politicoasă, îi place să ştie cu cine vorbeşte, mi s-a adresat pe nume. Mi-a spus că e artistă, iar în timpul în care nu are comenzi produce bani prin sex.

 

 

M-a primit într-o haină mulată, aşa că mi-am dat seama din prima de formele ei foarte "generoase". "Doamna de 47 de ani", cum se recomandă, este destul de înaltă şi masivă. S-a spus aici că ar fi de "etnie", fapt pe care nici nici nu-l neg dar nici nu-l confirm. Părerea mea e că arata exact ca în poze, nu are tenul închis şi nici alte trăsături specifice. În orice caz limbajul ei este cultivat, poţi discuta lejer cu ea despre orice.

 

Faţa este neatractivă, trăsături aspre, nimic senzual. Sânii sunt mari, un pic lăsaţi, un fund apetisant, însă o burtică puţin agreabilă. Doamna nu era aranjată, cam şleampătă, iar în apartament plutea un miros greu de tutun. Dacă nu erau recenziile pozitive de pe forum, aş fi zbuchit-o imediat de acolo. Totuşi, am rămas gândidu-mă că e meseriaşă. Apartamentul e ponosit, curat, la baia găseşti gel de duş, prosop mare şi curat.

Am decis să rămân o singură rundă, mai ales că mă grăbeam să ajung la teatru.

 

Acţiunea a debutat şi s-a încheiat printr-un oral foarte bine executat, schimbări de ritm, DT, atenţie la împrejurimi, priviri perverse. Am impresia că îi place mult să se joace şi să te simtă excitat şi mulţumit. Prin atitutdinea ei în pat reuşeşte să compenseze fizicul banal, neatractiv. Explozia s-a produs între buzele ei cărnoase foarte primitoare. Distracţa s-a încheiat după un duş rapid şi o conversaţie de complezenţă.

 

Notele sunt următoarele: locaţie 7 (apartament vechi, ponosit, neaerisit, miros greu de ţigară); atitudine 9 (corectă, conversează cu lejeritate; eu am fost un pic reţinut pentru că per total nu m-a atras, aşa că nu ştiu dacă acceptă FK); Oral 10 (experimentată, cu DT şi CIM, ştie cum să-ţi stimuleze simţurile, se înfierbântă bine în funcţie de feedback); normal şi anal nu am testat.

 

Întâlnirea a durat vreo 30 de minute la valoarea de 100 lei finalizarea.

 

O recomand pentru că are experienţă, este corectă şi ştie să comunice inteligent. Nu este o fiinţă ieşită din comun. Aş spune că e un produs bun dar prost ambalat.     

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Pentru index, numar de telefon nou si poze.

 

INCONFUNDABILA, 47 de ani, corp sexy si armonios, ofer sex total fara inhibitii, sunt o doamna din lumea artei o adevarata lady cu eleganta, frumusete si o incantatoare senzualitate in pat, Dorobanti, 0720262313  0720.262.313 Pret 100 Lei

post-18823-0-05780400-1370885821_thumb.jpg

post-18823-0-22564900-1370885828_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare camarazi din războaiele sexuale!

Sunt încă un pic confuz în urma extraordinarei experienţe prin care am trecut astăzi, cu greu reuşesc să mă adun şi, la ora aceasta târzie din noapte, încerc să aştern pe ecran, într-o formă cât de cât coerentă, spre binele camarazilor noştri, detaliile unei întâlniri magice, da, ăsta e cuvântul ! Altul n-am !

Stimulat de recenziile pe care le-am citit pe forumul nostru despre Corina, ca un aprig husar ce sunt, m-am decis să mă conving personal de farmecele celebrei doamne. Zis şi făcut. Chiar azi pe la ora 10.30 sun la numărul afişat în topic, iar modul şi tonul absolut distins, de om fin, cultivat şi educat, îmi arată că mă aflu în legătură cu o persoană cu totul aparte, cu care într-adevăr ai ce povesti; aşa că nu mai stau pe gânduri: cer şi obţin imediat programare pentru ora 11.

Înarmat cu un trandafir roşu şi o ciocolată, am ajuns repede la adresa indicată, un bloc din spatele restaurantului „Perla”, şi pilotat de o voce fermecătoare, nimeresc fără probleme în cuibuşorul de nebunii.

Sun şi îmi deschide... pur şi simplu... o zână! O faţă rotundă cu dinţi superbi, albi ca laptele şi cu cei mai blânzi şi mai mângâietori ochi, pe care i-am mai văzut vreodată, din care răzbătea  o umbră de tristeţe, de, ca la patruzeci şi ceva de ani. Înaltă, cred că desculţă are cel puţin 1,70 m, şi plinuţă, aşa cum îmi place mie mai mult, doamna degajă o impresie de forţă colosală a naturii, despre care pozele din anunţ nu dau nici cea mai vagă impresie. Îmbrăcată (mai precis dezbrăcată) într-un body stoking, o plasă roşie ca focul, pe tocuri de 10 cm, cu o înaintare glorioasă, cu mameloanele maronii, cu sfârcurile mari şi groase ieşind prin plasa costumului, cu o păsărică superbă, proaspăt epilată, la vedere, m-a poftit înăuntru fără să se mai pitească după uşă. Am intrat, iar când zâna mea s-a întors să încuie uşa, am văzut o crupă goală şi splendid bombată, care m-a năucit. Când doamna s-a întors spre mine să mă poftească înăuntru, nu m-am mai stăpânit, am apucat-o de buci cu amândouă mâinile şi le-am frământat cu poftă, apoi am luat-o în braţe, am strâns-o şi am sărutat-o cu patimă, cu toată limba, iar doamna mi-a supt-o până am ameţit şi m-am oprit gâfâind, dar tot am reuşit să-i ling un pic sfârcurile ca să i se întărească şi mai mult. Cred că a ameţit şi ea un pic, sau doar s-a gâdilat, m-a invitat în sufragerie şi atunci s-a întâmplat ceva cu totul deosebit. Ştiam din celelalte recenzii că doamna este pictoriţă, dar detaliul nu mă prea interesa. Numai că privind tablourile ei care acoperă toţi pereţii, cred că sunt trei sau patru zeci, picturi abstracte în culori splendide şi nişte flori extraordinare, ca în reportajele de pe „National Geografic”, m-am simţit dintr-o dată... tânăr, tânăr, tânăr! Ca prin vrajă a dispărut jumatea de veac ce o port în raniţă, dacă puteţi să mă credeţi! Ca în filmul „Parfumul” ! m-am pomenit într-o grădină fermecată, ameţitor parfumată şi excitat... ca un armăsar sălbatic sau nesălbatic, ce mai contează! Am vrut să stau cu ea de vorbă, numai din plăcerea de a mă desfăta cu vocea ei mângâietoare, dar n-am reuşit să legăm decât ceva de genul „toate serviciile exact ca în anunţ...” Am început să mă dezbrac, m-am poticnit, doamna m-a ajutat, m-am pomenit gol puşcă şi cu o lance... mai mult bâtă, dacă e să spun adevărul! I-am spus că eu nu mă simt bine decât în baia mea, că sunt proaspăt duşat, aşa că hai să mergem în dormitor, numai că doamna m-a apăsat uşor pe umeri şi m-a aşezat pe canapea chiar acolo în sufragerie, s-a lăsat în genunchi între picioarele mele şi mi-a oferit un oral de zile mari, înghiţându-mi-o toată şi cu nişte mângăieri cutremurătoare pe la ouţe, n-am mai ştiut pe ce lume sunt şi cu ochii aţintiţi la tablouri am ejaculat dincolo de amigdalele doamnei! Ce ruşine! Am făcut husarii de ruşine!! Unde-i şarja la care visam?

Doamna s-a ridicat în picioare, mi-a zâmbit, m-a luat în braţe şi m-a sărutat dulce, dulce de tot pe piept şi nu ştiu cum am reuşit să ajungem în dormitor, într-un pat cu cearceafuri impecabile. Şi acolo pereţii toţi acoperiţi cu tablourile ei, unul m-a încântat la propriu, mi s-a părut că este un răsărit de soare din stepa camarazilor mei, cazacii. I-am spus să aprindă lumina, căci erau jaluzelele lăsate şi i-am explicat că cei care preferă femeile mai pline vor să le vadă şi să le aprecieze formele voluptoase şi să se desfete cu ele. Am început să trag de timp în speranţa că îmi voi recăpăta lancea în timp util. Doamna parcă mi-a citit gândurile, mi-a spus că-i place să povestească, că avem timp, m-a mângâiat şi totul era aşa de deosebit de vulgaritatea locurilor de genul acesta încât uite că nici acum nu-mi vine să cred că a fost adevărat. Am povestit câte-n lună şi stele, de parcă ne ştiam de o viaţă întreagă, oh, ce delicios, ce voluptate să auzi o exprimare perfectă şi admirabilă în dulcea limbă românească! Am mângâiat-o peste tot, are cea mai catifelată piele, am strâns-o de ţâţele ei mari, numărul doi sau poate chiar trei, nu mă prea pricep, am supt-o de sfârcuri după pofta inimii, am dezmierdat-o cu degetele şi cu limba între buzele umede ale păsăricii savuroase, iar când mi-a spus că a fost măritată aproape douăzeci de ani şi că în toată vremea asta nu şi-a refuzat nicio singură dată soţul, oricât era de obosită, ei bine, atunci m-am excitat atât de tare, că m-am făcut din nou bâtă. Mâinile însă au refuzat să mă ajute, dar nici că era nevoie, doamna mi-a potrivit chiar ea cascheta sau eşarfa pe lance, cum vă place, şi atunci să te ţii! Şarja de la Borodino, de la Waterloo, de unde vreţi voi! Am început cu un misionar, aşa în trap, ca să prindă caii galopul, apoi umeri craci, cu nişte gemete care m-au înfierbântat la maximum, şi i-am cerut să trecem pe la spate, armăsarul cu iapa. Mi-a spus că este poziţia ei preferată, am trecut la acţiune în genunchi şi am penetrat-o frenetic ţinând-o de fesele desfăcute, admirând cursa lungă şi rapidă a pistonului, potrivindu-mi mâna ca să-i mângâi clitorisul ud, desfătându-mă cu gemetele şi icnetele doamnei. La un moment dat am înţeles că şi-a dat drumul, cât pe ce să-mi dau şi eu, dar nu! I-am cerut să abordăm ochiul maro, nicio problemă, m-a făcut să mă cutremur de plăcere când am văzut cum îşi unge cu naturaleţe anusul cu lubrifiantul ce aştepta cuminte pe noptieră, am ajutat-o şi eu din plin şi îndelung, apoi am trecut la partea doua a şarjei, nu mai ştiu cât a durat, ştiu că a fost năprasnică şi sălbatică, însă că de data asta chiar m-a luat ameţeala, m-au lăsat genunchii, i-am cerut gâfâind să se întindă uşurel pe burtă, în aşa fel ca să nu iasă lancea bine înfiptă, s-a conformat artistic şi în poziţia asta am terminat şi eu zgâlţâit din toate fibrele corpului şi am rămas inert pe câmpul de bătălie, cu semnele vitale la minim. Mi-am revenit încetul cu încetul, parcă veneam de pe altă lume, tablourile ei mi s-au părut fantastice şi chiar aşa erau pentru că au creat o asemenea atmosferă de vis, încât după vreo jumătate de oră de poveşti, sau mai precis de savurare a celei mai plăcute voci, s-a petrecut magia! S-A SCULAT DIN NOU! Uite aşa! Am rămas pe spate şi zâna mea cea bună, că altfel nu mai pot să-i zic, a potrivit altă eşarfă şi a trecut deasupra oferind lăncii mele ambele orificii, pe rând şi cu repetiţie, fără grabă şi apăsat. Nu mă mai întrebaţi dacă am terminat sau nu, chiar că nu mai contează. M-am îmbrăcat ca în transă, cu genunchii tremurând şi cu regret, spre ruşinea mea, pentru că un husar adevărat ar fi răpit-o imediat pe această regină a iubirii, săltând-o pe cal fără să-i pese de mofturile ei, dar mi-am zis că nu o fi vremea trecută. Am ajuns să mă uit la ceas, trecuseră fără zece minute două ore, aşa că ştiind că tariful este de 200 lei ora i-am lăsat 350 fără niciun resentiment, am sărutat-o cu disperare şi am plecat călcând ca pe nouri şi promiţându-i că-i voi cumpăra şi un tablou, oricum voi reveni, asta-i sigur. Afară am încercat să-mi adun gândurile şi abia atunci mi-am dat seama că nu-mi rămăsese niciun vis neîmplinit, nicio fantezie nesatisfăcută de mândra zeiţă Corina.

Notele sunt o formalitate: french kiss, oral neprotejat, normal şi anal protejat: zece cu elogii sau zece plus, cum vreţi voi, pe toată linia. GFE maxim imaginabil.

Nu am văzut toate superescortele din Bucureşti, asta-i sigur, or mai fi şi altele la fel de magice, dar în ceea ce priveşte comportamentul, eu pur şi simplu nu-mi pot imagina un om mai finuţ, mai bine educat, cu mai mult bun simţ şi mai rafinat decât Corina. Din acest motiv, dar şi pentru că doamna are deja şase recenzii elogioase, vreau să o răsplătesc conferindu-i decoraţia de care feldmareşalul Blücher era cel mai mândru:             Pour le Mérite.

http://wwiaircombat.com/images/pour-le-merite.jpg

 

Pentru şarjă, lancea în cumpănire! Înainteee!!!

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor si la multi ani cu sanatate si distractii.
Am aflat de Corina din AT si apoi de pe forum.  Anuntul este:

INCONFUNDABILA. Cel mai dulce fundulet pt. un sex anal pasional,
asa cum poate visezi, doamna 47 de ani, focoasa si senzuala,
corp armonios, numai bun de iubit, sex total de 5 stele.
Poze reale, Dorobanti, Perla 10 Jan 11:00, Tel: 0784.093.657.

Am contactat-o telefonic si a am stabilit o intilnire.
Doamna este parolista, respecta programarile, inchide tel. pe durata
intilnirii, nimic de reprosat.  Progarmul este in principiu de luni
pina simbata pina la ora 18.00.  

Atelierul doammnei este un apartament cu doua camere intr-un bloc
cu 10 etaje confort doi din zona Calea Dorobanti - Perla.
Apartamentul este frumos renovat si in sufragerie este Atelierul
de pictura al Corinei (sevalet, 20 -30 de pinze in ulei pe pereti,  
o icoana mare cu Cina cea de taina pictata pe lemn).  In dormitor
(pat mare dublu, cu saltea tare) este Atelierul de sex.  Bucataria si
baia sint f. mici dar perfect functionale.

Corina m-a primit in hol in celebrul body rosu, pe tocuri.  
Prima impresie.
Pe tocuri este mai inalta ca mine, deci 1,70 - 1,72 fara tocuri.  
La corp mi s-a parut o idee mai slaba decit apare in poze, carnea
tare, curul bestial, tinuta dreapta, nu se vad vertebrele coloanei
nici cind se apleaca.
Fatza nu arata cei 48 de ani declarati, dar nu as intoarce capul
daca as vedea-o pe strada. Dantura este perfecta, zimbetul atragator,
ochii caprui vii si expresivi, parul strins in codite subtiri,
stilul african.

Ne-am imbratisat, mi-a aratat atelierele, si am continuat in sufragerie
discutiile despre pictura, tehnici si materiale .  La un moment dat
am relizat ca timpul trece si discutiile oricit de interesante ar fi
eu venisem si pentru altceva.  Asa ca am dat banii (200 lei ora,
plata inainte), m-am dezbracat, am facut un dush (prosop curat, mare,
din bumbac) si m-am instalat in Atelierul de sex.

Corina a venit linga mine si atunci i-am spus ca am venit la ea sa ma
initieze in sexul anal, care spre rusinea mea nu l-am incercat niciodata
(nu am avut cu cine, iar cind am avut cu cine nu am avut curaj).
Corina a inceput sa rida si mi-a spus ca am ales o profesoara emerit.
Asa ca a inceput cu un oral catifelat, cu variatiuni dar nu in mare
forta ca sa finalizez.  Eu am continuat cu un oral de mare angajament
ca se facuse clitorisul ca o perla si citeva limbi in ceasca,
Ea a replicat cu un oral eu stind in genunchi si apoi echiparea lancii
cu esarfa ca sa citez un clasic si marea incercare in pozitia caprei.

Bineinteles ca lancea s-a cam indoit de emotie si de faptul ca nu prea am
nimerit tinta asa ca doamna profesoara l-a mai intremat cu gurita ei
dulce si apoi l-a ghidat cu mina ei la tinta.
Odata intrata a inceput avalansa.  La inceput am pompat mai lent, apoi
Corina a inceput sa se impinga din ce in ce mai tare in pula de nu faceam
fata cu picioarele. Asa ca m-a prins cu o mina de pulpa piciorului sa
intre mai adinc. Dupa citeva minute cricurile au inceput sa cedeze, asa
ca m-am concentrat sa termin in preze.  Am incetinit ritmul si am ramas
asa prinsi pina cind a iesit usor.  Am uitat sa va spun de coloana sonora:
naturala si expresiva.

Cu greu m-am dat jos din pat si greoi am ajuns in sufragerie.  Corina
vesela si zglobie ca o cintezoi (care o fi femininul?) mi-a adus o cafea
sa ma mai intremez si am continuat discutiile despre pictura si fetitze.
Dupa ce mi-am revenit, a incheiat cu un oral f. placut.  

Si acum notele.
Chip si corp - 8.
Curatenie si igiena personala impecabila - 10+.
Oral NP si anal protejat - 10.
Implicare, atitudine si GFE - 10.
FK in momentele tensionate - 9.
Apartamentul mic, dar modernizat, intim si curat - 8,5.


O recomand celor care sint la a doua tinerete care isi doresc o femeie
cu un GFE ridicat, implicare totala, sex anal salbatic.
Cine se duce la Corina si nu face sex anal, inseamna ca s-a dus degeaba.

Toate cele bune si sa auzim de bine.

P.S.  Seara, acasa radarul a remarcat ca am cearcanele pronuntate.  I-am zis
ca am dormit cam prost in noaptea precedenta, ca m-au zapacit telefoanele etc.
la servici, etc.

 

post-77334-0-33992100-1389458616_thumb.jpg

post-77334-0-70642100-1389458616_thumb.jpg

post-77334-0-98761300-1389458616_thumb.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dragă Adi!

Mulţumesc pentru aprecierea de clasic.

Am auzit vorbindu-se de Natural Potent, o substanţă naturală lichidă, chinezească, întreabă la farmacie, unii spun că are un efect magic, sigur să nu faci excese.

Blucher

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Desi frig, mi-am zis sa incerc si eu ceva mai iesit din comun, asa ca am incercat-o pe pictorita:) Locatia civilizata, intrun bloc mai vechi in apropiere de restaurantul Perla (intrare din Dorobanti pe strada Aman, relativ usor de gasit, poate mai problematic cu locul de parcare).M-a intampinat Corina, in tinuta plasa, zambind cu gura pana la urechi. Eu, usor intimidat de faptul ca preferintele mele uzuale se invart pe la jumatatea varstei doamnei, insa destul de curios, i-am spus din start ca raman, ca sa nu-si mai faca griji, drept pentru care m-a invitat in atelier ca sa vad picturile. O prezentare a tablorilor, o discutie despre conditia artistului in Ro, despre preturi la lucrari de arta, nemodificate de ani buni, parca deviam prea mult de la scopul vizitei mele:))) Drept pt care am rugat-o sa-mi dea un prosop curat sa fac un dus. Prima mare problema: coloanele de apa din baie erau oprite, apa mergea doar in bucatarie, asa ca am facut o igienizare la Galeata&cana, ca pe vremea armatei:)))) Nu e vina doamnei, totusi un mare minus ca nu mi-a spus de la telefon. Proaspat spalat, si cred ca inca cu clabuci prin locuri mai greu accesibile:), am intrat in atelierul de sex, unde am inceput alt tip de dialog: sanii frumosi si mari m-au invitat sa-I mozolesc, timp in care Corina s-a incins, s-a umezit natural, dand semene clare ca-i place tratamentul.Ne-am mutat apoi in pat, unde am avut parte de un oral neprotejat bestial, astfel ca nu am rezistat tentatiei si mi-am dat drumul la oral. Dupa 10 minute de pauza, spalat cu inca 2 cani de apa si alte conversatii despre picture si copii, a reluat oralul, la fel de umed si spectaculos, iar dupa ce m-a intarit si mi-a pus prelate, am facut un pe la spate din picioare, cu zgomote, contre si implicare din partea ei, pana mi s-au inmuiat genunchii:))) Iar spalat la galetica, o noua runda de povesti despre conditia artistului, si "la revedere"! Una peste alta, am petrecut aproape o ora extreme de agreabila, la un pret de 200 RON, ceea ce zic eu ca a a fost OK.

Ca si note, punctez astfel:

- aspect Corina: 6-7 - se vede varsta (47 declarati, posibil si mai mult), dar are niste sani bestiali, si un chef de futut incredibil.

- locatie 7-8 - nu pot sa nu punctez lipsa apei calde, desi apartamentul, cearceafurile si prosoapele au fost super curate. De asemenea, si blocul este cam vechi, etajul superior, sincer ma tot gandesc la cutremure cand fac astfel de vizite:))

- oral: 10

- normal: 9

- GFE: 9

Cadou: 200 RON/1 ora. cred ca exista si optiune la finalizare, dar nu a intrebat.

Parerea mea este ca pictorita practica aceasta a 2-a meserie, din 2 motive: in primul rand ca ii place sexul, si in al 2-lea rand ca sa-si promoveze tablourile: cine da 200 ron pe un futai, isi poate permite, din cand in cand, poate, sa dea 2-300 ron si pe un tablou...

Recomand celor carora le plac maturele, iar amatorilor de pustoaice le recomand sa stea departe, asta doar daca nu vor, ca si mine, sa faca un derapaj din peisaj...

Zile calduroase va doresc, colegilor! :)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare camarazi din războaiele sexuale!

Vreau să vă povestesc din nou despre minunata doamnă Corina, mai ales că prima oară am omis o serie de amănunte de ordin personal ca să nu vă întristez prea tare. Acum însă consider că trebuie să vi le spun pentru ca oricine să poată învăţa ceva din ele şi pentru ca să înţelegeţi că entuziasmul meu faţă de această fiinţă extraordinară nu este vreo toană de moment.

Dezastrul vieţii mele a început cu vreo zece ani în urmă când am decis să mă fac băiat de casă, sau mai precis să fiu bărbatul unei singure femei. După ce mi-am ridicat prietena la rang de radar legitim, ghinioanele s-au ţinut lanţ. Când prăpastia fără fund a depresiei a început să se caşte înspăimântătoare în faţa mea, am hotărât să plec la vânătoare şi, la a doua încercare, am descoperit-o pe zâna Corina. Când am văzut-o cât de mândră era, i-am spus că mie cel mai mult îmi place înainte de toate să povestesc şi să ascult poveşti. Spunând acestea ne-am luat în braţe şi ne-am sărutat aprig şi cu patimă, dar nu cred că a durat un minut şi… MINUNE !!! ÎNTRE NOI A APĂRUT LANCEA MEA DE LUPTĂ !! URAAA !!! Am cerut să-mi pună o eşarfă şi a urmat dezlănţuirea despre care v-am povestit. Se prea poate ca şi tablourile ei să fi contribuit la atmosfera magică din atelier şi din dormitor… Cert este că am revenit încă de două ori şi de fiecare dată s-a repetat povestea incredibilă de prima dată, pe care v-am spus-o.  A doua oară i-am cumpărat şi un tablou, iar treia oară am schimbat planul de campanie şi a ieşit ceva cu totul deosebit pe care vreau să vi-l împărtăşesc şi vouă şi pentru că orice altceva aş vrea să mai adaug ar fi doar o banală repetare.

Mă tot întrebam de ce mă fascinează aşa de mult Corina. Ei bine, ultima oară când s-a ridicat de pe canapeaua din atelier şi, în strălucirea mată a nudităţii ei, m-a invitat să o urmez în dormitor, mi-am dat seama : am privit-o făcând câţiva paşi în faţa mea şi atunci am realizat ceea ce este nemaipomenit la ea : ţinuta şi mersul. Ţinuta este dreaptă, iar mersul, ei bine mersul, este ca al unei feline mari, ca al unui animal de pradă ce te lasă fără respiraţie când realizezi forţa colosală ce o emană. În clipa aceea mi-a venit o idee : i-am cerut să vină înapoi pentru că vreau să o am chiar acolo  pe canapeua aceea albastră din atelier. Am invitat-o să ia loc, i-am desfăcut picioarele, am aruncat o pernuţă pe podea, m-am lăsat în genunchi pe ea şi i-am cerut ei să-şi ducă genunchii lângă ţâţe, picioarele în sus şi tălpile ridicate spre tavan. Nu pot să-mi imaginez o privelişte mai divină, mai olimpiană ! Lancea mea se făcuse lemn natur, mi-am potrivit eşarfa privind în ochii ei minunaţi şi încălzindu-mă cu zâmbetul ei magnific, apoi am uns îndelung şi în adâncime ambele orificii ce se profilau îmbietoare în faţa mea şi…am pornit la şarjă ochind la început gaura mai lărguţă, pentru ca după o cavalcadă înnebunitoare să iau cu asalt anusul pe care l-am lucrat dezlănţuit, cu desfătare, cu patimă şi cu frenezie şi după pofta inimii, până când, cutremurat de plăcere de gemetele zgomotoase ale doamnei am explodat ca un obuz şi i-am luat cu gura un sfârc şi l-am supt încântat aşteptând să văd dacă mi se mai potoleşte sau nu galopul inimii. Nu mai ştiu să vă spun cum am reuşit să ne întindem îmbrăţişaţi pe canapea şi am stat aşa uitând de tot şi de toate, vocea mângâietoare a zânei susurându-mi plăcut în ureche tot felul de lucruri, unul mai frumos decât celălalt şi nu am reţinut decât că m-a măgulit spunându-mi că este extrem de selectivă şi că îi plac intelectualii cei mai rasaţi şi rafinamentele lor şi că nu îi trece pragul orişicine.

Restul îl ştiţi : igiena, atât a doamnei cât şi a apartamentului, este impecabilă. Notele sunt maxime :

ORAL : 10

NORMAL :10

ANAL : + 10 cu felicitări şi elogii

Pentru GFE nu mai am notă ! Gata !

Cadoul 200 RON ora, bani cheltuiţi cu maxim folos

Şi sunt foarte fericit că există şi că am întâlnit-o.

Pentru şarjă, lancea în cumpănire! Înainteee!!!

Feldmareşal Gebhard Leberecht von Blucher

şi câteva poze ataşate:

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2014/2/15/18698634.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/15/18698634.jpg

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/5/18655287.jpg

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/11/18678147.jpg

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2014/2/5/18655287.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2014/2/15/18698634.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/11/18678148.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

post-108930-0-91254000-1393005678_thumb.jpg

 

Am fost si eu azi, din curiozitate si pt. ca suntem oarecum vecini. Toti confratii care au scris in acest topic au dreptate, fiecare in felul lui.

Deci: voce ok si discutie civilizata la telefon, locatie foarte curata si ok ca dotari (patul cam scartaie, dar nu e de mirare...).

M-a intampinat in costumatia de mai sus (fara alte textile) si pe tocuri, astfel incat ajungea la 1,80-1,85. Solida, dar nu grasa, sani nu foarte mari, dar tari (de altfel, are carnea foarte tare pe ea!). Fata o dezavantajeaza clar, mai ales ca era si nefardata! Per total, e cat soba (arata ca o sportiva de la canotaj sau aruncarea sulitei), total nerecomandata celor micuti de statura sau slim fit!

Pentru acomodare am initiat o conversatie pe care a preluat-o si intretinut-o cu eleganta. Trecuti in dormitor, a initiat un FK din picioare la care am participat si eu cu degetele in toate gaurile ei, pana cand am pus-o in genunchi si a inceput direct cu un DT, urmat de o muie monumentala cu ruperi de ritm! A ramas in pozitia asta pana cand au inceput sa-mi bata planetarele si-am propus sa folosim si patul din dotarea apartamentului. Ca sa ma linistesc, am trecut eu cu botu' in ceasca (era deja uda) in pozitia ea pe spate (mi-a fost frica sa nu ma sufoc daca ar fi stat deasupra mea) si cu picioarele larg desfacute. Nu ma mai saturam, mai ales ca se uda din ce in ce mai abundent. A preluat initiativa cu o alta sedinta de muie de mare angajament, cu schimbari dese de pozitie si acceptat 'mouth-fuck' fara comentarii, privelistea vazuta in oglinda de pe peretele opus fiind superba. Asta mi-a dat incredere si-am continuat sa pompez la greu in gatul doamnei, incurajat fiind si de gemetele ei. Dupa un timp (obosisem!) am hotarat sa inchei repriza si am lasat-o sa se desfasoare in voie intre picioarele mele. Am terminat CIM.

Eram devastat. 

Atitudine de mare doamna, mi-a propus sa bem o cafea in pauza si sa fumam o tigara. Discutie scurta, dar interesanta despre locul de unde este ea (nu-l divulg) si inevitabil despre meseria ei (declarata: pictura). 

Intorsi pe teren pentru repriza a doua, am aruncat prosopul...Nu mai faceam fata asalturilor!

Inca o tigara pt. resuscitare, decartat 2 bulioane si despartit cu mangaieri in aceeasi nota de GFE in care s-a desfasurat toata partida (ceva mai mult de o ora cu tot cu socializare).

Ce sa spun?

 

Locatie: 8-9 (datorita etajului superior...sa te fereasca Dumnezeu sa nu functioneze liftul dupa o astfel de tavaleala, ca nu mai ajungi in strada: te culci precum Tamas pe presurile oamenilor!).

Atitudine: 10 (GFE + POLITETE + INTRETINEREA ATMOSFEREI).

Aspect fizic: nu pot acorda nicio nota pentru ca gusturile nu se discuta...

Oral: +8 (n-o pot uita pe Adina din Dristor).

Normal/anal: nu ma pot pronunta pt. ca am clacat.

Overall: 9.

 

Cititi cu atentie toate recenziile, trageti o concluzie si decideti singuri.

 

Cu prietenie,

victorino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Astăzi în AT:

 

--BEAUTIFUL LADY!!-- Incredibil de sexi la 48 de ani!!! - Armonie, frumusete, eleganta si multa senzualitate - Sex total, lipsit de inhibitii (daca standardele tale depasesc limitele comunului) - Dorobanti

 

500 L intalnirea

0784.093.657

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...