Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

S-a intors in peisaj....cu acelasi anunt dar si cu aceleasi poze pe care le stiu eu din 2012...

 

Anuntul suna asa....FUNDULETUL BESTIAL!  - Doamna matura (48 de ani), corp superb si o senzualitate, care e o adevarata incantare, pt cel ce cauta mai mult decat simplu sex (eleganta, armonie, experienta), Dorobanti; 20 Feb 09:13

 

0784.093.657

TARIFUL... 200 ORA.

 

Si acum sa ne revenim putin cu picioarele pe pamant....Dupa atatea recenzii a-la CALISTRAT HOGAS, si colegi care varsa saci de laude la adresa "artistei" TREBUIE SA ASCULTAM SI ALTE PARERI!...

 

Am eu niste poze la arhiva.... 

Spre exemplu sanii minunati cu sfarcuri mari pe care ii lauda un coleg....ia sa vedem o poza cu ei....

 

post-18980-0-49020300-1424420311_thumb.jpg

 

Sau fundul superb fara celulita....pe care l-a vazut alt coleg....urmeaza poza...

 

post-18980-0-85979700-1424420389_thumb.jpg

 

Sau locatia stilata....iar poze..

 

post-18980-0-47229500-1424420612_thumb.jpg

post-18980-0-72251800-1424420647_thumb.jpg

 

Toate astea erau din vremea in care DOAMNA facea "DI TATI"...adica...chiar DE TOATE....voi va imaginati si eu confirm!...

 

Propus sa o lasam mai moale cu stafidele si curmoalele....

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vrut sa purced si eu catre locatia doamnei Corina. Mi-au placut pozele dar si talentul literar al unora de aici.

Luat nr. si sunat. Mi-a raspuns o voce blajina, calda. Foarte amabila mi-a prezentat serviciile dupa care m-a intrebat cati ani am. Cand i-am spus ca am doar 25 si-a cerut scuze si mi-a spus pe un ton politicos ca doreste doar parteneri apropiati varstei pe care o are. Datorita felului cum mi-a vorbit sau pentru ca am fost atras de o artista nu m-am simtit jignit ci dimpotriva. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am luat eu legatura cu ea si detaliile au ramas aceleasi, la fel si pretul, doar ca NU mai presteaza anal. Eu as fi vrut sa o incerc cu tot tacamul, dar daca nu mai presteaza anal am zis pas. Din recenziile de mai sus parea ca ii place maxim analul, dar in fine, asta e, se mai schimba unele lucruri.

Sper sa revina analul in meniul doamnei pentru a o putea vizita.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Iti multumesc respectuos pentru sfat, cu siguranta am sa ma abtin, de fapt nici macar nu trebuie sa ma abtin.

Sigur nu as putea.

Eram doar curios, daca cineva a descoperit in astfel de situatii ceva cu totul special si a cedat tentatiei, sau mai corect a fost tentat. Pentru mine este inexplicabil.

Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

Atatea fete tinere, frumoase... de ce as faceo astfel de alegere?

 

De mai multe motive, sex nu i doar fișic i mai mult mintal, si dacă cineva i excitat de o "milf" sau "matura" sau chiar "granny" o sa i placa sa fută si categorie asta de escorte, la fel sau mai mult de gen "teen".

 

Ghinde-stete ca sunt și cei ca i place sex cu femei grase sau chiar obeze, asa ca sa te culci cu o matura nici i asa "ciudat", lol.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca voi ganditi drept, insemna ca eu sunt defect si nu-mi este rusine cu asta.

Prefer fetele tinere si frumoase, fara a cadea in zona **spam editat**iei sau a gerontofiliei sau alte fetisuri extreme grase-obeze ori anorexice, dupa parerea mea gretoase.

Am sa ma abtin sa raspund la de ce ar regula un barbat o femeie, dar totusi spun ca marea desebire intre noi si animale este ratiunea, dar daca unora le place sa miroasa sub coada si ... e problema lor, eu vad putin diferit problema asta.

In concluzie daca asta va place eu nu pot decat sa va doresc asta si sa ma rog pentru voi: Asa sa va ajute Dumnezeu!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Corina a apărut din nou pe AT: cu poze, vârsta reala.

O fi mutat și atelierul din Dorobanti?

DOAMNA, 49 de ani, ofer masaj terapeutic si relaxare. Zona Dristor. Speak english.

0784093657.

Toate cele bune.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -1570
  • Oras:.
  • Oras:.

 Sa-mi bag pula !

Curiozitatea de a incerca ceva de 50 m-a impins spre Dristor - Laborator acolo unde-si are cuibul  D-na Corina . Detaliile oferite la telefon au fost clare si simplu de inteles : 200 lei ora pentru oral pro/nepro + normal pro si de 3 ori atentionarea ca are 50 ani pentru evitarea surprizelor .

Ajuns la locul faptei si dand ochi in ochelari cu doamna m-am cam dezumflat putin pentru ca arata fix de 50, pozele te pacalesc grav, Brusc mi-a trecut cheful de futut dar mi-am zis ca la varsta si experienta ei nu poate sa o dea gres la oral ...si am avut dreptate . Deci pe scurt , doua reprize de sex oral cu CIM de-mi tremura genunchii si azi . Atata pasiune la supt pula cum pune Corina foarte rar am mai intalnit ,

O recomand cu caldura amatorilor genului , eu zic pas , mi-am facut damblaua nu mai vreau ...dar oralul , ...sa-mi bag pula !

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

"Doamna "Corina...

Acum vreo sapt in urma zic sa ajung si eu la Corina...Atras recunosc de pozele ei,care aveau ceva ani in urma,de cand avea 46 de "anisori" zic totusi domne"nu s-a schimbat mult in 4 ani,si pozele ce i drept care le are postate pe anuntul sunt atragatoare..Ajung undeva in zona Dristor ,vis-a-vis de gura de metrou Dristor 2,str Ramnicu Valcea cu Laborator...Imi deschide insasi doamna in cauza,dupa usa ...ce sa vad..surpriza!Nu mai arata nici pe departe ca in pozele incitante ce le are in anunt...O femeie in toata firea la 50 de colti,uratica la fata si mare....da mareeee nene!

In sfarsit ,intru zic hai ca e prea laudata aici de lume,dau jos hainele de pe mine,stam un pic de vb si ma cer la dus..Imi da un prosop curat ,ma igienizez,si revin in camera de lucru ii las banutii mentionati 200 ron/h ca deh nu lucreaza la finalizare...si prost am facut ca nu am incercat doar o fin..si am sa va zic mai incolo de ce.....Tin sa precizez ca mai are inca 2 colege!!

Ma intind in pat ,incepe cu un oral ,cam asta e punctul forte...bun,dar nu cel mai bun,un pic atentie la zonele adiacente,adica lins putin coaiele,dar atat,cateva gemete si trecem la normal,in poz capra "ca asta e pozitia mea preferata"pompez vreo 10 min ,schimbam pozitia in picioare si finalizez in balon...ma sterg cu servetele date de ea,ma intreaba daca vreau sa ma spal,ii spun ca da...dar baia era ocupata...cred ca era un client de-al celorlalte colege..in fine,mai stau la o vrajeala cu dansa...imi mai spune despre pictura ,despre una alta,pana cand se elibereaza baia,merg sa fac dus intre numere si revin...doamna Corina imbracata ma astepta..mai stau un pic de vorba,zica hai sa incepem si al 2-lea nr,la care ea-"eu am zis ca te ai dus sa faci dus ca vrei sa pleci...dar daca vrei si al 2-lea nr nu e problema...WTF??pentru ce ii dadusem 200 lei pentru o finalizare...?In sfarsit al 2-lea nr nu reusesc sa finalizez ,chiar nu ma mai atras ,incepuse oralul mecanic si am renuntat...

Concluzia?

Nici pe departe un milf ca in poze,laudata prea mult de catre antevorbitorii de mai sus,bani cu care futeai altceva ,chiar milfuri mai bune...(cred ca pe Bella o incerc data viitoare ca am ratat o pana acum!)si putin perversa mi s-a parut ...adica cum a incercat o cu o singura finalizare in 200 ron...

La capitolul igiena...si aici am un pic de indoieli..nu am simtit nimic suspect,dar manichiura si pedichiura cam lasa de dorit...

S-auzim de bine tovarasi!

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

Bifata si de mine.

Sunat, aflat detaliile.

Ajuns cam cu greu la locoatie, gps prost si simt al orientarii la fel.

Locatie curata, ingrijita, nu moderna.

Doamna, sani foarte frumosi, cam corpolenta, nu grasa, mai degraba lata in solduri, si cam atat. Nu arata totusi a 50 ani ci mai putin. Se mentine binisor. Ceva inclinatii artistice si discutii de nota 10.

Vizitat baia care e foarte OK, dotata cu de toate.

Actiunea in sine, oral, nimic spectaculos, dar efectuat cu abnegatie, normal capra unde este cooperanta si iar oral cum am si finalizat. Nimic deosebit, ma asteptam la mai multa experienta.

Note.

Locatie - 10

Dameza aspect - 8

Dameza atitudine - 9

Oral 7-8

Normal 8-9

 

Pret 200 lei.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor,

Acum vreo saptamana fara a avea vreo activitate concreta in ziua respectiva si cu ceva chef de zbenguiala ma hotarasc sa il deschid pe iubitul nostru site "Anuntul telefonic".In cautarile mele pentru explorarea gaurilor negre :))) dau peste o doamna la Dristor cu ceva forme, undeva la 40 de ani "0727085897", fac o cautare pe google, gasesc niste comentarii pozitive pe nimfomane, sun, primesc detalii, si ma programez in juma de ora.Am grija sa mai fac un apel cu 10 min inainte de a ajunge sa imi confirm vizita, o rog pe doamna sa fie discretie iar intr-un final ajung la locatia stabilita, intersectia Racari cu Ramnicu Valcea si sun din nou "infierbantat'cu gandul la zbenguiala.SURPRIZA!!!!......la tel imi raspunde alta voce si imi spune ca colega e putin ocupata si daca vreu sa urc sa astept in bucatarie(sa dus dracu discretia),ii spun ca prefer sa astept jos la care vocea imi spune ca o sa revina ea cu un bip.Stau 5 min si de nervi imi iau talpasita sa rezolv o mica treaba de care uitasem.Intr-un final primesc si bipu(DUPA JUMA DE ORA),cand eu eram plecat de mult.Rezolv ce avem de rezolvat si ma manca in c...r sa sun tot la doamna de pe un alt numar.Ma programez din nou, ajung in juma de ora, mi se da scara ,apartamentul, interfonul si urc.Se deschide usa intru si ma intampina o duduie blonda tunsa scurt,la 1.85 pe tocuri, forme frumoase, carnita pe ea.....Da parca eu venisem pentru o bruneta :no2  :slap2...se dezleaga misterul:colega e ocupata, daca vrei poti sa o astepti sau poti sa intri cu mine.WTF decat sa imi mai fac nervi optez pt a doua varianta(sa intru cu doamna corina la o finalizare 100 de lei).Ma duc la dus, imi da un prosop curat, ma igienizez si revin in camera.Daoamna mi se destainuie ca are vreo 50 de ani, la varsta ei pot sa va spun ca arata ff bine, carne pe ea nici tare nici, moale, ne sarutam, ne imbratisam, dau cateva limbi dupa care ma ia femeia la supt..un oral bunicel, fara prea mari artificii...pus caciulita si ma intreaba cum imi place, eu ii spun ca nu conteaza la care ea imi raspunde ca ii place pe la spate(90% dintre escorte prefera pozitia pe la spate, le PLACE LA NEBUNIE SA ISI DEA BOUL DRUMUL MAI REPEDE SI SA SCAPE :)).In fine.. o pun capra pompez in curul ala misto..pentru ca are un cur frmos de ce sa nu recunosc iar dupa 5 min imi dau drumul.M aduc ma igienizez mai stau vreo 5 min de vb cu doamna, imi spune ca ma astepta pe la ea dar ca intra doar la ora si ca atunci o sa fie ceva mult mai frumos...bla bla bla..Dupa ce am plecat am facut o cercetare sa vad cu cine am intrat pentru a face o postare.Sincer chiar vroiam de mult sa ajung la doamna de acum cativa ani dar niciodata din varii motive nu am reusit sa ajung.Pacat ca nu mai presteaza anal,m-am uitat in anuntul ei si nu mai specifica nimic de asta.

Ca note

Locatia:Apart 2 cam 7.5

Aspect:pt varsta ei 10

Gfe:8

Oral np;7.5

Normal7.5

De revenit, chair nu stiu, am vazut niste posturi mai vechi pe aici care o ridica in slavi,a fost ok dar pe mine unul nu ma impresionat asa de tare,gasesti finalizari ca a ei si la 60l si la 80l, poate am sa incerc la o ora sa vad daca e altfel. Spor la ciocane

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...