Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare!

 

 

Nu stiu daca s-a mai discutat dar pot sa ma pronunt cu privire la Divine Masaj situat pe Clucerului 21 (zona 1 Mai).

Am fost de vreo 3-4 ori cu diverse fete. Experienta a fost destul de ok pentru profesioniste.

 

Pret 200 RON normal si oral protejate amandoua (oralul protejat a fost dorinta mea).

 

Pe tura de zi o recomand pe Flori.

 

Bafta si ciocane tari!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa traiasca fratii mei futaciosi!

 

Iata ca revin si eu cu ceva nou testat. Cam acum o saptamana  tot cautand si cautand ceva bun dupa ora 12 noaptea si bineinteles ne-gasind, dupa mai multe incercari esuate mi-a dat o cunostinta un nr de tel si mi-a recomandat un cuib prin zona 1 Mai. Mi-a zis ca e non-stop si ca ar fi ok fetele si ca deasemenea ti se spune ca e vb de salon de masaj insa de fapt e vorba de oral si normal, 1 ora - 2 finalizari. Mi s-a confirmat ce mi-a spus amicul gasind dand search pe net dupa nr de tel pe celalalt forum cam aceleasi informatii + inca un nr de tel: 0726607122 (nu l-am pus in titlu ptr ca pe asta nu l-am probat). Am gasit niste poze cu fetzele ascunse tot acolo, pe forum dar nu are rost sa le pun ptr ca oricum nu au legatura cu ce era la fata locului, probabil fiind mai vechi.

Buuuun. Plin de speranta am sunat, mi s-a spus  textul de rigoare si am aflat ca ar fi 4 fete disponibile pornit cu toata viteza inainte pe la un 1 noaptea. Ajuns acolo am descoperit ceva asa ca un salon de asteptare, ceva aproape de lux. Fetele : doar 3 la numar, probabil una intrase pe treaba intre timp, una cam grasa, alta cam inchisa la culoare si alta saten-blonda, frumusica la fata, tzate dragutele, cam cu 4-5 kg in plus fata de ce prefer eu, fiind fan skinny ( repet asta mereu ca sa se inteleaga ca unele fete pot sa fie normale ca greutate dupa alte gusturi). Evident ca am intrat cu fata din urma, pe numele ei, Crina.

Fatuca m-a condus sus pe niste scari intr-o camera frumoasa curata, amenajata 100% bordel, dar misto. Facusem dus de acasa asa ca am trecut direct la treaba. Ma rog, nu chiar direct, asteptand-o cam 5 min sa se pregateasca cica. A revenit in prosop pe care l-a dat repede jos, dezvaluind un corp bine proportionat, cu o piele de nota 10.

Actiunea a inceput cu un FK intretinut, apoi un oral neprotejat executat multumitor.  Trecand la normal am avut o surpriza mai mult decat placuta: fetei chiar ii placea sa se futa, mai intai misionar, apoi capra, dupa care ea desupra si chiar s-a miscat mult fara sa dea semne de oboseala si o facea cu energie, cu lubrifiere naturala si cu gemete dupa parerea mea reale. In pozitia asta din urma am si terminat. Dupa asta am stat cu ea in brate, ne-am mangaiat, pupat am mai vorbit nimicuri, intr-un mod placut si ne-mai simtindu-ma in stare de un al doilea numar uite asa a trecut ora.

 

Si acum notele:

Aspect: Fata 9 - Corp 8,5

Oral: neprotejat  - 8,5

Anal: Nu am intrebat, desi mi-ar fi placut. Pur si simplu am uitat.

GFE: Pentru FK, imbratisari si chat - 9,5

Halatul: 200 lei - 1 ora

 

Concluzie:

A fost o experienta neasteptat de buna si ma gandesc chiar sa revin, insa pe de alta parte, ma gandesc, daca dadeam doar de celelalte 2 fete, care nu te inspirau deloc? Deci e cam la risc, ca in orice cuib, in functie de ce ai noroc sa gasesti. Acestea fiind spuse : Bafta, confrati!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@melcian

Eu am cautat dupa nr de tel inainte sa postez dar nu mi-a dat nici un rezultat pentru ca aici, https://nimfomane.com/forum/topic/8140-divine-massage-0728-577-717/?hl=clucerului e scris gresit numarul de telefon, adica cu pauze. Daca vrea un moderator sa le uneasca e ok, desi nu e scris mai nimic concret acolo din cate vad, e un sfert de recenzie. Ms oricum.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
@simplemax05

Nu are nici o treaba cu Averescu. E pe Clucerului. De ce zici ca e teapa? Ai fost la Crina si a fost naspa ???

Salutare!!!!

Aici cred ca sa creat o adevarata harababura.Locatia este chiar pe str Clucerului? sau este pe Int.Anda Calugareanu? o alee infundata pe partea stanga cum vii de la p-ta 1 mai?

Eu am fost de multe ori la cuibul acela pe aleea infundata dar nu are nici salon de asteptare si nici scari spre camere,totul este in mansarda cladiri.

Din ce am citit si in partea cealalta se pare ca nu este un cuib nou asa ca ceva nu se leaga.

@irefutabil sigur ai fost acolo pe clucerului???

Un salon in zona 1 mai,cu activitate noaptea cu salon de asteptare si scari catre laboratoarele de lucru si cu pretul de 200 ron este aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/6196-salon-piata-domenii/

O sa incer sa sun sa ma lamuresc si eu direct de la sursa,o sa revin cu detalii.

Link spre comentariu
Vizitator claudius
Reputație: 0

Sent un client mai vechi al salonului si confirm ca este ok. Cat despre Crina, e una din cele mai dragutze fete de acolo si poate din Bucuresti.Chiar daca nu am mai trecut pe acolo de ceva vreme acum o sa-mi fac timp. Bafta!

 

recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Pentru @irefutabil : sa-ti dea D-zeu sanatate! Eu ti-am dat ...... 1 punct :laugh2

Am vazut topicul inca de saptamana trecuta si mi-a incoltit in minte ideea de a face o incercare, incitat de cele scrise de amicul @irefutabil.

Am sunat de mai multe ori, vrand sa ajung chiar la Crina. Astazi ne-am nimerit ca program si iata-ma la salon pe la orele 12:15. Matinal :slap2

Locatia este chiar pe Clucerului si este la adresa specificata in alt topic de pe forum http://nimfomane.com/forum/topic/8140-divine-massage-0728-577-717/?hl=clucerului cum zicea si @melcian. Rog un moderator sa stearga numarul!

Confirm si descrierea locatiei facuta de @irefutabil, camera in care am fost eu avand un pat maaaare si rotund, foarte comod pentru scopul propus.

M-a primit chiar Crina, o blonda (blond saten) dragutza, tanara si zambitoare (douazeci si ceva de anisori). Dupa cateva cuvinte schimbate in camera de primire, am urcat in camera <de lucru>. M-a intrebat de unde am numarul. I-am spus ca de pe net, mai exact de aici, de pe forum. Nu stia ca e pe forum!

Dus eu si apoi am asteptat-o si pe ea sa revina dusata in camera, invelita in prosop. Am scapat si de el si .... wooow. Frumusete de fata. Nu e skinny, dar arata perfect, subtire, cu pielea foarte fina, sani frumosi cu sfarcuri ...mmmm, delicioase, funduletz rotund, ce mai ... o bunatate.

Placuta, prietenoasa si iubareatza.

O piersicutza frumoasa si calda, excitabila si umeda,numai buna de gustat. Si am gustat din ea la inceput, pe la mijloc si la sfarsit.

Oral cu DT foarte bun, tandra, chiar pasionala. Si clar ii place sexul. Mult as zice eu.

Din punctul meu de vedere, una din cele mai placute descoperiri din ultima vreme! Si tot din punctul meu de vedere: clar de top escorte.

Hooooo, nu dati navala nesatulilor, ca mai vreau si eu o bucatzica.

Notele mele:

Locatia: 9

Igiena fata: impecabila

Igiena locatie: buna

Aspect fata: 9,5

Oral: 9,5 (f bun)

Normal; 9,5 (excelent)

GFE: spre 10 (fara FK, dar n-am insistat deloc, poate data viitoare. Oricum la cum au decurs lucrurile nu i-am simtit lipsa fiind compensat din plin)

Raport calitate/pret: excelent

Halatul: 200 lei o ora si ceva

Spor.........

Gogu Tirbuson

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Domnu' Afriq, io zic sa stergeti nr 21  (Clucerului 21) din postarea #1, ca se numeste adresa exacta (e casa nu bloc).

Apoi puteti sterge numarul si din aceasta postare, ca am scris io nr. din nou.

 

Nope. Am vazut doar o tipa Claudia, bruneta, dar cam fugitiv si nu-s ce sa zic. Mai era una cica, dar la dos. Io venisem oricum chitit pe Crina si zisesem de la telefon, asa ca s-a trecut peste prezentare si m-a primit direct fata.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragi colegi,

 

Cu multumiri pentru acest topic, va impartasesc si proaspata mea experienta de noaptea trecuta. Rugaminte am sa nu ma puneti la colt daca fac vreo stangacie, este primul review.

 

Dupa ce iesisem aseara cu niste prieteni, mi s-a facut pofta de un pic de actiune si am zis sa vad ce mai misca in piata. Fiind tarziu, 23:30, si pentru ca nicio draguta nu raspundea la telefon, din post in post am gasit cum ca pe Clucerului s-ar putea sa-mi fac poftele si noaptea tarziu. :) Sun la numarul din titlu, imi raspunde un glas dulce, zic ca ajung in 20 de minute si ma pornesc cu entuziasm.

 

Ajung, intru in curte, spre casa din spate (unde se vede neonul) si imi deschide dulceata de Crina, intr-o tinuta sexy neagra. :) Deja venisem setat dupa review-urile voastre sa intru cu ea, asa ca domnisoara bruneta, care era alternativa, nu s-a bucurat de prea multa atentie din partea mea. (desi nu era rea).

 

Asadar, Crina... oh, da.. Crina! :) Sincer ma asteptam la la ceva gen 7 din 10, dar scumpetea asta este geniala, avem senzatia la naiba ca imi face OWO salbatic una din cele mai frumoase fete din oras. :)) Deci asteptarile mi-au fost date peste cap, asa ca si consideratie generala. Cumva GFE-ul ei ma face sa trec categoric cu vederea prosopelele care lasa scame, baia un pic cam aburinda, ori faptul ca atunci cand am terminat ostilitatile mai asteptau 3 omuleti in salonul de astepare. :)

 

Cum spuneau si colegi, dupa ce am zis ca vreau cu ea, m-a condus la etaj, dezbracat, bagat un dus, asteptat catva minute si dupa a urmat extazul. De la inceput a specificat ca totul in afara de anal si chiar asa a fost. Batut palma initial pentru o ora, dar am mai plusat cu inca una (in total 3 reprize).

 

Daca vreti incepatoare, stangace, pe ideea de prospaturi in meserie nu mergeti, dar daca vreti o profesionista, care te face sa-ti aduci aminte de iubita din facultate, atunci go for it. Deci, a inceput cu mangaieri, FK, atingeri cu corpul, un oral neprotejat si nu m-am putut abtine sa nu bag si eu un pic boticul. A urmat, normal, ea deasupra, am terminat repede pentru ca m-a excitat la culme. :)

 

Repriza doi, OWO de zile mari, 69 si caprita (oh da, se misca prea bine, iar oglinda din camera rosie ajuta la senzatie).

 

Repriza trei, oral ca aici mai rar, a pus toata pasiune cred :)). Caprita si terminat la ea in gurita. Se uda, geme, intretine pasiunea si jocul.

 

Intre cele 3 ostilitati, extrem de agreabila la diverse povesti.

 

In concluzie, o recomand cu toata increderea, desi as tine-o doar pentru mine. :))

 

Note, ca sa respectam regulile.

 

Locatie:  7.5/10

GFE: 20/10 :)

Oral: Asa ceva mai rar... Maximum

Normal: 9/10.

 

Ah, dca va intrebati: blonduta/ un pic pistruiata/ sani frumosi (dar nu foarte mari), bronzata la solar ;) , miniona, piercing in limbuta.

 

Cand am iesit, cum ziceam erau 3 confrati, mai aparuse o brunetica. Dar cum nu sunt tocmai fanul brunetelor am ignorat si am iesit din cuib.

 

Multumesc de recomandre si la cat mai mult a putere in bormasina! :))

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Salutare,

 

Voi fi scurt si la obiect, ca n-am timp azi de poeme.

Sunat, programat, primit.

Venisem pentru Crina, dar era ocupata si trebuia sa mai astept 5-10 min. Intre timp a aparut ...Claudia. Bruneta, cam 160-165, dragutza, ochi f frumosi, slim, picioare frumoase, talie f subtire, fund frumos bombat, sani mari naturali, usor lasati - doar datorita ...greutatii). In pluc imbracata sexy cu un compleu negru care ii punea sanii in evidenta.

Am ezitat un minut, apoi mi-am zis, go man!

Si am urcat cu ea. Dusuri si dupa cateva cuvinte am trecut la treaba.

Ce va pot spune este ca a fost excelent. Oral (DT si o tehnica aparte f buna), cunni, normal, totul la superlativ. Terminat in prezervativ, dus, plecat fericit.

Halatul 200 pentru vreo 50 min (ma grabeam eu, ea nu :laugh2 )

De revenit cu siguranta.

Notele mele:

Locatia: ok (salon)

Aspect fata: 9,5

Oral: 9,5 (neprotejat)

Normal: 9,5 (protejat)

GFE: 9 (pentru lipsa FK, cel putin la prima intrevedere)

Raport pret/calitate: f f bun.

 

Spor.....

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Subscriu si eu la cele spuse de confratele GT007....

 

Vizita facuta acum 2 saptamani ( sambata )...cred ca eu am avut norocul sa o nimeresc pe Crina , anyway...erau 3 fete 2 brunete ( o tipa foarte mica de statura si una mai inaltuta dar mai slim ) si o blonduta cu tatuaj pe abdomen ( a fost aleasa ). Dupa primire si selectie ...a urmat dushulet ...apropo enervante sunt scarile ( foarte inguste ), asternut curat, muzica in surdina ceva discutii vesele , masaj soft chiar relaxant....si o faptura cu care m-am inteles de minune . 

So :

Locatie : ok, curatenie , nu e de lux dar comestibil - 9

Aspect fata  - fizic 9 ( mereu e loc de mai bine  ) - tatuajul foarte haios pe abdomen

Igiena -10 -  fata dushata, parfum soft , igiena corespunzatoare

Oral - 10 DT ( neprotejat )

Normal- 10 / m-a lucrat de mi-a distrus plamanii  :) . si-a dat silinta din rasputeri sa ma multumeasca intr-un mod natural

Atitudine - 10+ ....parca ma cunoasteam de o viata cu aceasta fata / putin kinky dar in sensul pozitiv

GFE -10

FK- 9,5

Anal -  nu am solicitat sau discutat .

Fetele se anunta intre ele cand expira timpul insa intr-un mod diplomat. Terminasem cu 10 min inainte de expirarea timpului iar fata a preferat sa mai stea de vorba cu mine ( bravo ei ).

Halat - 200 ron ( oral si normal )

 

Dupa experienta din ciub nici macar " somnicul pufos" al Randunicai ( prietenii stiu de cine vorbesc ) nu l-as mai fi simtit  :).

 

Raport pret calitate super ok.

De revenit voi reveni insa doar cu blonduta tatuata din cuib  .

 

Bafta tuturor....

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa traiti!!

 

Incep cu un oftat destul de lung si intens. Poate va intrebati de ce?! Hmm... O clipa doar.

 

Aseara dupa 5 km alergati pe banda si tras de fiare ca nebunu, aveam nevoi de o companie placuta. Pun mana pe telefon si sun. Imi raspunde o voce cu un accent din gat destul de colorat si frecvent intalnit prin partile Ferentarului. Initial am vrut sa inchid dar nu am facut-o si bine am facut. Pe fundalul unei manele imi prezinta tacumul. Cu gandul doar la EA stabilesc o programare. Ajung acasa fac un dush dupa care sar in masina. In drum spre cuib sun pentru a-mi anunta prezenta. Si ce credeti?! Imi raspunde EA offf era Crina!!! Totul s-a schimbat din momentul acela. O voce frumoasa, dulce, placuta auzului ma ghideaza catre locatie.

Locatia destul de ok intr-o zona buna a Bucurestiului langa un restaurant Bio cat tot e la moda acum. Parchez masina, ma ghidez dupa lumina unui neon, trecand p langa o mini fantana ajung in fata usii. Imi deschide EA daa era Crina. Destul de timid incerc sa ma integrez in peisaj printr-o discutie despre prietenie. Dupa 10 minute ma uit la EA si spun cu o voce destul de inceata "mergem?" 😄 eram atat de prost si novice. O las pe Crina sa urce prima scarile, ca doar despre EA este vorba, eu bucurandu-ma de privelistea fundului ei.

Intram in camera. Camera foarte curata, pat mare rotund, lumanari aprinse, muzica buna nimic de reprosat. Ma fastacesc putin si ce credeti?! In doua secunde eram cu Crina de gat sarutandu-ne ca doi iubiti care nu s-a vazut de mult. Dupa un intro fantastic se duce la dus eu astept. Dupa 10 min revine in care cu un prosop in jurul ei. Si de atunci s-a rupt filmul in sensul bun al cuvantului.

Crina arata intr-un mare fel. Parul blond spre saten, ochii mari frumosi, gura frumoasa cu niste buze calde, sani micuti dar placuti la atingere cu niste sfarcuri de-ti faceau rana in palma, fundul rotund, pielea fina rau cu un miros placut, tatuaj destul de sexy deasupra pasaricii.

Dupa saruturi intense ma arunc in pat cu ea peste mine. Pupaturi p gat din partea ei, coboara mai jos p sfarcuri ma musca usor si mai jos pana cand ajunge la nemilos. Ma linge p oo, ma gadila rau, linge, scuipa se misca mirific. Imi pune balonul cu gura si ma roaga sa intru in ea si jur ca nu exagerez. Ma priveste in timp ce eu intram putin cate putin. Ma strange in brate. Nu mai e sex a fost dragoste in toata regula. Termin cu ea in brate lipiti unul de altu. Dau sa ies, nu ma lasa mai vroia sa stam asa unul in altu ufff.

Al doilea act s-a petrecut intr-un mod mai salbatic cu EA deasupra finalizand pe la spate cu gemete intense rugandu-ma sa pompez mai tare si mai tare. Pe cuvant asa ceva mai rar. Cadem amandoi rupti p patul mare si rosu, cu EA in spumele marii tremurand de placere.

Mai stam putin de vorba, ma imbrac si ce credeti?! Sare iar p bine😄😄. Eu dau sa plec dar nu ma lasa. Intr-un final ne saturam de sarutat si cobor scarile tremurand. Ne uitam la niste poze dupa telefonul meu si dau sa plec. Le salut pe fete intr-un mod civilizat si plec evitand cat am putut de mult fantana din fata usii.

 

Si acum notele:

Locatie: 9/10 totul curat

GFE: 10/10 seanzatie!!!

Oral: 10/10 minunat!

Normal: 10/10 am facut dragoste nu sex. La cum a reactionat pot sa zic ca a avut orgasm.

Atentia: 200 ron/h doua finalizari.

 

Acum sper sa ma intelegeti de ce am oftat. Crina e o minunatie de fata cum rar mai intalnesti. E genul de fata care se face placuta, se muleaza perfect pe sufletul omului... Cel putin asa a fost cu mine.

Te pup Crina si ne vedem cat de curand cum ti-am promis.

Inchei cu un vers probabil ascultat de foarte multe ori de catre colegele Crinei... " se uita lumea la tine ce bine iti sta langa mine" 😄😉.

 

Salutam baietii!!!

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragi confrați în ale cavaleriei clandestine,

 

Sincer vă spun că nu mi-e ușor să scriu recenzia asta, dar parcă o datorez celor care mi-au facilitat o experiență dincolo de ce puteam să-mi imaginez. Cine zicea că imaginația e nelimitată sigur a greșit în cazul ăsta.

 

Povestea începe cam așa: într-o seară nu prea târzie, care încheia un șir lung de zile zbuciumate sentimental dar și sexual ajung să-mi plimb ochii pe forum până când dau de recenziile Crinei. Cu ceva speranță dar nu cu mare entuziasm pun mâna pe telefon și sun la nr din titlu. Îmi răspunde o voce prietenoasă și veselă, parcă un pic reținută în a-mi da detalii exacte despre localizare. Până la urmă cădem de acord să mai sun o dată când ajung în apropiere iar la întrebarea dacă este cumva și Crina acolo primesc un răspuns care îmi crește nițel entuziasmul: că vorbesc chiar cu ea. Eh, așa mai merge.

 

Pornesc spre locul cu pricina și iată-mă sunând și fiind ghidat către clădirea din spate, cu un neon deasupra ușii. Intru într-o săliță simpatică de așteptare, unde o domnișoară de vreo 1.70 m cu părul șaten tuns scurt se distrează de minune ascultând în mod repetat o piesă pe youtube, mă gândesc că poate-i plăcea :) măcar era o piesă veselă și nu era manea. Mă destind și eu un pic la o țigară și o apă în timp ce aștept ca restul fetelor (și camerelor) să se elibereze. După vreo 10 minute iese primul client, nu înainte de a fi avertizați amândoi de riscul de a ne vedea. Băieți curajoși cum se pare că suntem alegem să nu ne fâstâcim și stăm pe aceeași canapea, el ca să-și aștepte prietenii iar eu ca s-o aștept pe Ea. Mai trec câteva minute, apare și prietenul confratelui, apar și domnișoarele și după o scurtă și plăcută conversație o pornesc înaintea Crinei pe scările faimoase (dar nu atât de înguste ca-n povești) către locul de joacă. Eu fiind deja dușat o aștept pe ea să facă duș, apoi cobor și eu scurt la baie că atâta apă băută în timpul așteptării se cerea eliberată. Așa că urmează iar urcatul scărilor de data asta însă în urma unei Crine care îmi desfată privirea ridicându-și ușor prosopul care o înfășoară. Și da, cam din acel moment a început sfârșitul liniștii mele (pe care oricum n-o prea aveam).

 

Dacă în salonul de primire per total mi s-a părut simpatică și drăguță, odată ce-am văzut-o dezbrăcată, întinsă pe pat trebuie să spun că superlativele au dat năvală. Toate mi se păreau deodată ideale: ochii ei mari și destul de deschiși la culoare, sânii micuți și jucăuși complet iertați de gravitație, șoldurile cu nici un milimetru în plus pe ele, tatuajul de pe bazin și pielea de o finețe de nedescris în cuvinte dar care-mi face palmele să se încălzească și să zvâncească când mi-o amintesc. Era să mă opresc aici din descriere, că doar am zis atâtea dar uite mi-am amintit ceva: cele mai simpatice degete de la picioare tot aici le-am văzut. În general nu mă interesează prea mult tema dar astea merită toată atenția.

 

După niște mângâieri menite să-mi confirme că nu visez ci ea chiar e de-adevăratelea n-am putut să nu gust din savoarea piersicuței, în timp ce priveam cu zoom la tatuajul de pe bazin. Ne-am jucat așa un timp, eu refuzând oferta ei de a ne oferi plăceri reciproc pentru că nu vroiam să-mi împart atenția nici un pic. Apoi mi-a preluat ea ștafeta cu măiestrie și după un timp am trecut și la normal, care a fost foarte mișto - în ce privește prestația ei, însă mai nefericit în ce mă privește pe mine din cauza turbulențelor emoționale aduse cu mine din alte locuri. Așa că ne-am reîntors la plăcere orală oferită de ea cu deznodământ fericit. Cititorul atent nu se poate să nu observe contrastul evident dintre descrierea calităților ei și desfășurarea acțiunii care mă implica pe mine ca parte activă. Conștient de contrast și tocmai ca ea  să nu se îndoiască de propriile calități am ales să-i dezvălui în linii mari cauzele. Și uite-așa s-a legat o converație atât de plăcută, relaxată și poate și empatică încât definește un superlativ net al GFE-ului. Într-un post anterior cineva spunea că experiența îi amintește de iubita din liceu, iar eu regret că n-am făcut același liceu :)

 

În timpul conversației o voce a anunțat discret că timpul s-a cam scurs așa că am ales să-l prelungim. Plăcerile au fost cam aceleași și în ora următoare însă repetiția nu le-a umbrit cu nimic.

 

Am coborât amețit aceleași scări într-un salon de așteptare gol și liniștit care parcă vroia și el să meargă la culcare. Însă spre casă am plecat doar eu unde am adormit îmbrățișat de parfumul delicat care-mi mai stăruia în palme. 

 

Experiența asta e dintr-o dimensiune în care nu există note (parcă am mai citit asta undeva) iar restul detaliilor tehnice (gen halat) nu s-au schimbat.

 

Despre revenit pot să vă spun că da, deja s-a petrecut. Poate o să vă povestesc într-o seară și despre ea, iar poate între timp se va fi repetat și repetarea (a câta oare) și o s-o țin cu promisiunea perpetuă că există și episodul următor. Mie unul sincer mi-ar plăcea.

 

 

Al vostru Obi-Wan

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Hello everyone,

As i read gt a lot, i couldn't help but try this location. It seemed like a really nice place.

 

so i called to judge by myself. A little voice told me that they were opened and available at 11h30, with a good english.

So i went there.

 

The location is not huge, it's more like a little flat on 2 floors.

I was received by 2 charming girls, Alina and Claudia, in the entrance.

 

As I was there i immediatly notice the good mood of the girls in this place. Girls are laughting, smiling and they like to chat.

After a while, i decided to go with Alina. And it was a wonderfull idea.

 

She invited me to go in the bed room, which has a huge round bed!

Then I undressed and went to the shower.

The bathroom was clean, but not brand new... but everything went fine there.

 

When i came back, Alina went to the shower, and when she came back she began her massage... Actually, she only massaged one aera very quickly, and very smoothly, with a naughty smile...

Alina has one of the best attitude for me during action. She has the good balance between a too shy girl and a too action girl.

So she went to oral after a little hand job, and she a very good job. Not so deep, but the rythm and the use of her tongue were perfect.

 

After a while, she asked me if i wanted to put the condom on, what she did with her mouth. and we began normal, with i want to say, one of the best work for a girl on top for me. This is not a lazy girl!

So i finished like that after a while.

 

After the fist completion, she was very talkative and smiling. This managed to make me want to go on the second round quite quickly.

The main reason i wanted the second round is the main i wanted to go with Alina.

She has the best ass i have ever seen or touched in my life. so after a super oral again, i asked for doggy style. and it was amazing!

Again, I went on a few minutes, but did not last too long.

 

So i managed to finish twice quite early, and i had even 10 minutes to talk again. usually i struggle alittel to score two strikes, there it was more than easy.

 

 

notes:

Location: 6,5

GFE : 10

Oral : 8,5

Normal : 9

Anal : no anal (and it makes me sad)

Price : 200 hour.

 

Recommand: this is one review, but i already went there 3 times. so, what do you think?

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...