Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:-
  • Oras:-

bruneta dulce ofer sex oral de vis si sex normal in orice pozitie, accept pozitia 69 si alte fantezii tmp de o ora. poze 100% reale Escorta telefon: 0768945973 150 lei

 

Prea obosit ca sa mai ies din hotel, am pus mana pe la 10 seara pe telefon hatarat sa compostez ceva. A treia sau a patra incercare a fost la titulara acestui post, celelalte neraspunzand. Am stabilit cu ea sa vina in 40 minute, m-a sunat pe urma sa-mi spuna ca va intarzia un pic, a venit in nfix 75 de minute, eu intre timp aproape atipisem.

Fata e tanara, 19 ani, pripasita de putin timp in capitala, arata bine la corp, pozele din anunt reala, cam de nota 8, fatza cam de 7 pentru ca denota originea rurala, altfel nu are vreun defect ce poate fi mentionat.

Printre chicotelile ei, rade cam tot timpul si din orice motiv, am purces la treaba. Oral mediu spre slab, facut cu multa ambitie dar atat. Isi doreste sa faca totul bine dar ii lipseste cu desavarsire clasa.

La normal e mai bine, incercat mai multe pozitii, terminat cu ea on top agitandu-se de parca era legata la curent trifazic. Cum trercusera doar vreo 40 minute, am pus-o in continuare sa mai suga putin, m-am plictisit si am rugat-o sa incheie vizita.

Oral: 6

Normal: 7

GFE: nu mi-am dorit de la ea, rade tot timpul, e greu sa legi o conversatie

 

Pretul a fost de 150 lei + 50 taxiul, cica vine de departe, parca din zona Alexandriei.

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...