Sari la conținut

0733312551


Postări Recomandate

  • Oras:B
  • Oras:B

o stiu pe mandra de cand avea locatia la timpuri noi daca nu ma insel.Aproape de dimitrie cantemir. Este o bomboana de fata iar serviciile ei sun cu adevarat profesioniste. Adevarul e ca 200 ron e cam mult raportat la alte escorte grasute care rar trec de 100 ron pe ora dar isi merita toti baniiSanii mari si perfecti , fund rotund si tare , ingrijita si delicata cu clientul. Oral fara protectie, CIM,COF , GFE aproape maxim.E mamoasa si vine cu initiativa. La normal se conformeaza si e bucuroasa de pozitii noi. O recomand cu caldura.

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

@diablo2010, e alta persoana cu siguranta.. @jerry, daca e cea din poze parerea mea ca ar merita 2 mil pe orahttp://www.anunt-online.ro/anunt-96927_bruneta.htmlDespre locatie ce mai imi poti spune, sta singura la apartament?

Link spre comentariu
@diablo2010' date=' e alta persoana cu siguranta.. @jerry, daca e cea din poze parerea mea ca ar merita 2 mil pe orahttp://www.anunt-online.ro/anunt-96927_bruneta.htmlDespre locatie ce mai imi poti spune, sta singura la apartament?[/quote']Locatia era extrem de curata! Apartamentul era vis-a-vis de benzinarie OMV la prima scara de bloc , peste drum de facultatea titulescu si la 50 m de dimitrie cantemir. Ea a raspuns la usa si m-a intampinat iar de la bucatarie si din cealalta camera nu se auzea nimic.Ma duce la gandul ca lucra singura :huh:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...