Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea

Din ce stiu eu, toate impun test covid rapid/pcr , vaccin mai vechi de 10 zile sau dovada ca ai avut covid.

In general au un centru de testare la intrare sau in apropiere. 

Cel putin asa e prin Frankfurt. 

Spor.

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
On 7/30/2021 at 2:25 PM, hotzu2014 said:

A mai fost cineva recent la Artemis in Berlin? Ce conditii sunt impuse cu normele de covid 19

verificat astazi ... nu stiu daca mai iti este de ajutor, dar poate mai sunt si altki interesati.

se cere test valabil sau vaccin (dovada). culmea e ca nu verifica si pasaportul sau buletinul asa ca poti intra si cu testul unui prieten :)).

 

Preturile insa si la fete si la intrare au cam crescut ...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 9 ore, rrubinman a spus:

verificat astazi ... nu stiu daca mai iti este de ajutor, dar poate mai sunt si altki interesati.

se cere test valabil sau vaccin (dovada). culmea e ca nu verifica si pasaportul sau buletinul asa ca poti intra si cu testul unui prieten :)).

 

Preturile insa si la fete si la intrare au cam crescut ...

Chiar sunt interesat ajung saptamana viitoare la Berlin.  Care mai sunt preturile?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Tocmai am fost seara trecuta in Artemis si intr-adevar preturile au crescut, 10€ in plus la toate.

Eu n-as zice ca e bordel asa cum apare pe net ci ca e spa unde poti si sa faci sex , daca vrei. Daca nu vrei stai numai la parter la spa 😉😁

Clubul are de toate, de fapt ăsta e conceptul din spatele tuturor serviciilor pe care le oferă, anume sa vii sa iti lasi toate lucrurile la dulap(inclusiv tel, nu ai voie inauntru cu tel) si sa uiti pentru cateva ore de toata lumea de afară si sa iesi de acolo cu un mare zambet pe buze si supersatisfacut.

In epoca postcovid sunt mai putine fete. Ieri(duminica) au fost maxim 15. Dar pana sa aleg o fată m-am dus la spa. Piscina, sauna, dus si apoi cinematograf. Sfatul meu e sa nu va bagati pe tipele care se aseaza langa voi pe canapea in cinema, chiar daca sunteti cu pula sculata de la filmele porno si tentatia e mare. Tipele care coboara in cinematograf sunt cele mai tupeiste, romance si unguroaice. Romancele sunt atat de agasante incat chiar daca le zici mai tarziu dupa 10 min vin si intreaba 'Hai, ce faci, te-ai hotarat, ne futem ?'

 Eu m-am dus de vreo 2-3 ori in lounge, am discutat si cu romancute si altele dar scurt. Pana la urma  si-a facut aparitia o blondă berlineză, o tigroaică (tot spatele inclusiv spatele mainilor si picioarelor tatuat cu model de leopard) pe care am invitat-o in cealalta parte din lounge pe sofa. Am vorbit vreo 10 poate 15 min dupa care am mers sus, unde sunt camere mari. Sunt camere micute peste tot dar la etajele 2 si 3 sunt camere spațioase si nu va aude nimeni ce discutati. 

Am avut parte de o super partida de sex, pasional, tipa stie meserie, am schimbat 3 pozitii dupa care am finalizat cu ea deasupra imbrațisati puternic, asa cum imi place sa termin. Am mai stat impreuna vreo 10 min in camera(total fix juma ora fara absolut nicio graba) dupa care am coborât pt plata. Ne-am îmbrățișat si ne-am luat la revedere. Tipa e super dulcică. Nu prea stie engleza dar ne-am inteles. Imi zicea ca are un business si vine in club 2 zile/sapt doar pt extra money.

De aici am mers in restaurant si dupa am coborat la parter in cafenea de m-am uitat la meci. Cafeaua super, o cana intreaga full asa cum trebuie.

Acum, cate ceva despre clienti. Majoritatea sunt niste loseri care nu stiu sa vb cu o femeie. Sunt multi care se duc direct la ele si cu o voce timida le intreaba 'vrei sa mergem in camera ?' Man daca vrei ceva mai mult decat sex mecanic, asigura-te ca creezi o legatura cu fata aia, ceva chimie. 

Premiul de prostul zilei a mers la un tip de vreo 50 de ani care a luat o româncuță si a adus-o in cafenea sa se uite impreuna la meci (juca nationala lor cu Armenia). Comenta meciul cu ea dar ea nu zicea nimic 😁🤣 Cat de prost sa fii ? Bah, una e sa ai 20-30 ani si sa nu stii cum sa te comporti cu femeie(ai niste scuze) dar la 50 de ani chiar esti mare tolomac.

Chestia e ca fetele vin cu tine unde vrei, daca iti doresti mult timp cu ea, poti merge si in cinematograf de ex. 

Am stat vreo 5 ore in total, poate ceva mai mult. Am plecat super satisfacut, genială experiența. Pacat ca nu avem si noi in Ro asa ceva. Asa ar trb sa fie peste tot prostitutia e super safe si ok pt toata lumea.

Pret halat 90 + 70€

Alta chestie e ca mi-am depasit un complex de a umbla full dezbracat printre oameni, acum mi se pare o chestie banala care ar trb sa se intample la orice piscina, sauna plaja.

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat si eu din nou Artemis. Dar nu mai este  ce era odata. Foarte putine fete cam 25 din care 20 erau romance. Eu am intrat cu doua negrese amundoua foarte frumoase si placute in actiune

90€ intrarea

70€+20€ (0NP)

Nu mai e atmosfera de alta data, putie fete dar si putini clienti 

In rest curatenie, lux si cam tot ce iti dorești sa te simti bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...