Sari la conținut

cristina0761322142 galati


luci1972

Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am fost acum 2 zile la domnișoară, locație în Tiglina la i-uri.Fiind în zona am încercat ceva nou ,și nu mi-a părut rău. Dat telefon,răspuns prompt,ajuns la locul faptei.Surpriza a fost sa găsesc o fata f. frumoasa la fel ca în poze (ma așteptăm să fie photoshopate).Am trecut direct la acțiune pt. ca venisem igienizat de acasă. Am optat pt un nr.100 lei (am înțeles că ora e 180).Am început cu un oral NP de nota undeva la 7-8 ca nu prea face deep și am continuat cu Girl on top unde am terminat în balonas ,la ultima poziție 10 ,știe ce are de făcut. Fata foarte curata,mirosea a gel de dus.O recomand pt felul cum arata și e foarte volubila.Spor la f...t !!!

Link spre comentariu

  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

Ma,acum ca ma uit mai bine,parca e mai mica puțin la înălțime, dar în rest e adevărat tot ce am scris,și seamănă cu aia din poza......

  

 

  Din spate multe seamana cu duduia din poze. Iar pozele au fost alese in asa fel ca sa induca naivii in eroare, le lipsesc semnele distinctive pe care marea majoritate a escortelor le au,si anume acele tatuaje mari,de prost gust.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...