Sari la conținut

Masaj VIP Obsession Bucuresti- cineva?


elevate

Postări Recomandate

stau de ceva timp pe aici si urmaresc mai toate sectiunile, stiu si unde ce sa caut daca e nevoie, dar observ ca se duce lipsa de material legat de salonul acesta.

ma uitam pe harta si am gasit ca punct de interes VIP-Obsession...am intrat..la ce fete ofera direct, evident...si mi-a cazut fata, ce am vazut acolo era la nivel de model de revista...poze profi, editate cu siguranta, dar totusi, pana si cu ce blur era pe ele, cred ca manechinele sunt de o frumusete fantastica

 

asa ca...a fost cineva aici? aveti niste insight legat acest loc? preturi, pareri, orice?

prea pare frumos ca sa fie adevarat

Link spre comentariu

Prietene,elevate,nu exista informatii recente :no2 asa ca fa matalica o vizita si ne spui si noua :bow

Salut am fost eu și am intrat cu Lory ce crezi masaj special fata are preț pt extra . Masaj pauza și dacă nu accepți oferta pleci cum ai venit. Dar pot recomanda 3 fete excelente în ale masajului erotic Natasa, Oana și Rebeca fetele fac masaj excelent cu finalizari nelimitate și un masaj de relaxare excelent le găsiți în virgiliu 32. Le recomand cu încredere fetele nu fac laba
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La mijlocul lunii martie am vizitat acest salon cu speranta ca experientele mele anterioare placute de aici vor continua. Am sunat, am discutat cu domnisoara de la receptie care mi-a prezentat serviciile, preturile si numarul de fete (3) si am facut o programare in 30 de minute.
Ajuns la locatia cunoscuta din apartamentul de pe Bulevardul Unirii, sunt intampinat de receptionera dar apare o prima problema. Domnisoara se scuza ca abia a intrat in tura, nu a cunoscut programarile anterioare si exista doar o domnisoara disponibila pentru mine. Din principiu, nu raman acolo unde nu am posibilitatea sa fac o alegere dar am cedat la recomandarile laudative ale receptionerei si am decis sa intru cu Erika. Apropo de asta, nu cred ca domnisoara cu numele Erika de pe site-ul salonului e aceeasi persoana cu domnisoara cu care am intrat eu.
Am achitat la receptie 200 lei pentru un masaj erotic simplu si am fost condus intr-o camera mai micuta (totusi, nimic de obiectat aici referitor la curatenie, prosop sau papuci). Dupa dusul regulamentar, am revenit in camera si am asteptat desfasurarea actiunii. O noua problema (mai ales pentru un miop ca mine) a aparut cand domnisoara a stins toate luminile din camera si a ramas doar lumina data de 3 lumanari. Am obiectat timid ca, fiind prea intuneric, nu prea vad nimic iar oglinda de langa pat devine inutila dar Erika m-a asigurat ca masajul devine mult mai incitant in asemenea conditii. A inceput cu un masaj de relaxare destul de bun si chiar incepusem sa uit de problemele initiale. M-am intors si a continuat cu un masaj erotic cu tot corpul, placut la inceput, dar apoi transformat in lucru mecanic. Pe tot parcursul actiunii, am simtit-o pe domnisoara foarte obosita, plictisita (desi era putin inainte de miezul noptii) si fara niciun chef de vorba. In cele din urma, s-a intors cu fundul catre mine, mi-a oferit o priveliste interesanta iar organismul meu "s-a predat".

Note:
Locatie: 7
Erika: 8
Igiena: 8
Masaj relaxare: 7
Masaj Erotic: 6
GFE: 4
Halatul: 200 lei

Concluzie:
Am gresit ca mi-am incalcat principiile iar rezultatul a fost o experienta mediocra, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Nu revin prea curand.
Toate cele bune!

  • Like 5
Link spre comentariu

Cea mai oribila experienta NU VA LUATI DUPA RECENZIILE FALSE!

un apartament cu receptie formata dintrun fotoliu deci foarte usor intalnesti cineva confidentialitate zero

la receptie imi prezinta serviciile, toate sunt cu finalizare, masajul tantric era ultimul si a zis ca este pentru echilibrul emotional. Aleg erotic normal 240 lei dupa ce am citit pe site-ul lor : "Spre deosebire de masajul naturist, masajul erotic este mult mai intim, mai senzual... desăvârşit. Acesta constă în atingeri senzuale asupra corpului dumneavoastră cu sânii şi trupul senzualei maseuze VIP Obsession."

cand am sunat mi sa confirmat ca sunt disponibile domnisoare la prezentare vin doar doua care nu gasesc cum sa le descriu mai subtil la cum aratau .. pentru lipsa de timp am ales sa merg mai departe o aleg pe una blonda foarte plina cu tatuaje pe picior.. incepe cu masajul de relaxare foarte slab mai mult afost o stergere cu crema nici macar 10 minute nu a durat desi cand am platit sa confirmat ca dureaza 30 de minute si 30 de minute cel erotic. la erotic cu mana sau mai bine zis doar cu doua degete! la ce unghii are si la cat de urat miroase crema lor si cum se vad valuriile din burta ei (este chiar plina) nici dracu nu mai avea cum sa termine! ma intreaba daca o ajut (trecuse inca 7 minute) zic in modul asta nu simt nici o placere si nu am cum sa te ajut .. ca sa imi confirme ca la ei doar asa se face finalizarea la serviciul de masaj erotic iar daca vreau cu altceva sa termin trebuia sa iau tantric, cea ce se contrazice cu ce se prezinta la inceput si pe site. zic ok platesc diferenta la iesire, Da dar vezi ca ala e scump 400 lei! ma uit la fata ei, la burta aia mare si la cat de plictisita pare si ii zic da ai dreptate ma ridic spre dus. Samponul afost terminat a trebuit sa il storc ca sa scot doua picaturi.. dupa 20 de minute de cand am intrat ies de acolo nimeni la receptie, nimeni nu intreaba ca sa intamplat, nimeni nu are grija sa iesi multumit.

concluzie cand nu gasesti disponibilitate la saloanele care se respecta, nu vreau sa le mentionez aici ca sa nu fac reclama, atunci mai bine te intorci acasa decat sa arunci banii pe servicii prestate cu doua degete si fara macar sa fi informat despre aceasta "tehnica" inainte sa platesti. bataie de joc!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...