Sari la conținut

Bianca-19 ani - Dristor

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut, am fost eu la domnisoara in cauza.

Ca si atitudine este ok, sta undeva pe petre ionescu intr-un bloc renovat. Are si o colega mai batrana...la acelasi pret 60f/120ora. Se merita daca nu ai la ce sa dai...nu face anal....si nici prea multe miscari nu are.

In camera este un miros destul de urat...zici ca a murit ceva acolo :)).

• Like 2
Postat

ATENTIIEEEEEEE !!!!!!!!!!

Ce credeți ? Am sunat sa vad in ce zona își mai face veacu, nu de alta dar nu merg până la trapezului,...Suna suna suna si raspunde....și aud " fututi nația matiii..." nu cred că mă felicitat pe mine, posibil să o fi enervat vreun client! Oricum e de apreciat cum vorbește :)!

corect de doua saptamani s-a mutat cu pestele la trapezului

Postat

Ca si atitudine este ok, sta undeva pe petre ionescu intr-un bloc renovat. Are si o colega mai batrana...la acelasi pret 60f/120ora. Se merita daca nu ai la ce sa dai...nu face anal....si nici prea multe miscari nu are.

Dacă îți oferea si un cadru romantic cu lumânări și flori....jurai ca ești la înmormântare =))))))))))))))
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu unul in seara asta vroiam sa trec pe la ea dar nu cred ca ajung asa ca o sa o las pentrau maine seara oricum vad ca a micsorat tariful la 50 asa ca de ce nu poate vad si pestele ei.

• Minus 1
Postat

Din pacate aseara am ratat-o din cauza treburilor de la servici iar in seata aceasta am ratat-o ca la ora 23 a inchis la cabinet si eu tocmai ce ma pregateam sa merg la ea asa ca ramane pe saptamana viitoare!

• Minus 1
Postat

chiar astept sa vad daca ai fost 😂😂

Am ajuns in seara asta dar acum este tarziu sa ii fac o recenzie ,maine seara ii deschid topic la testate...sa auzim numai de bine!
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Salutare baieti!

Acum cate-va seri in urma am fost la Bianca pt ca urmaream ceva fraged de ceva vreme iar pustoaica asta mi-a atras atentia.

O contactez telefonic pe nr din titlu imi prezinta meniul O+N=60 sau 120 ora cu locatia pe bd.1 Decembrie aproape de intersectia cu Trapezului.

Ajung pe strada respectiva o sun nu mai raspunde la tel....ba sa imi bag pula cred ca ma pus degeaba pe drumuri zic eu...hai sa mai stau cat fumez o tigare,cand eram aproape gata sa o iau din loc ma suna ea si imi zice ca pot urca ca facea dus si de aceea nu a raspuns.Urc la ea deschide usa nu sa pitit dupa use cum fac altele,se uita cu o fata uimita la mine si imi si imi zice"aoloo doamne mare esti mi se face frica cand te vad"eu ii zic pe un ton usor "stai linistita draguta mea ca am venit sa te fut nu sa te bat"radem amandoi ea face o pirueta si ma intreaba daca am vazut-o bine,eu mirat "da fato te-am vazut ca nu esti chiar asa mica sa nu te vad"...ea "a nu de asta dar ca sa vezi ca sunt poze reale,ca eu sunt in poza"....asta asa este sunt pozele ei dar acum este ceva mai plinuta dar arata bine.

Ma cer la dus am lasat hainele in camera de lucru timp in care a stat alaturi de mine cat am facut eu dus probabil sa vada daca spal bine pula sau sa nu zic ca imi umbla ea in buzunare pt asta are un + de la mine,termin mergem in camera achit nota pt distractie 60 o tragere.

Ok,de inceput o scurta prezentare:

Locatia este usor de ajuns gasesti si locuri de parcare,garsoniera cat de cat ok apreciez curatenia si lenjeria,prosopul curate.

Bianca draguta la fata,ochii frumosi,cur frumos,maricel carnea tare de pustoaica apropo prima oara am intrebata cati ani are sa stiu cata parnaie fac a zis ca a implinit 18 de curad....deci carnea tare pe cur..tate cam un 2 spre 3 tari foarte ferme frumoase.Si o pizda superba(am futut ceva femei la viata mea dar ma jur pizda lu fata asta mi-a placut cel mai mult)

Actiunea am incercat sa debuteze cu o joaca pe la pasarika ei superba cred ca era neepilata de 1 saptamanj si de mult imi doream sa dau de una cu par la pizda,partea proasta ca nu a vrut sa ii dau limbi ca o mancam,trecem peste acest incident si o invit sa se pupe cu ala mic,un oral bunicel cu deep cu lins si pupat de oute,pana a facut-o tare ii cer prez si binenteles sa treaca in patru labe sa ma pot bucura de fundul mare care mi-se expunea in fata ochilor,nu am facut decat in pozitia asta,in timp ce o pompam de zor tragand-o de buci cat mai mult si mai tare in pula incepuse fata sa geama frumos ca fals sau nefals nu stiu si nici nu ma intreseaza,asa am si terminat.

Locatie notez cu 7 si + pt curatenie

Fata 8 si un + pt pizda frumoasa

Oral 7

Normal 7

Gfe merita un 8+ ma facut sa ma simt ok

Pret 60 merita vizitata dar eu am alta victima pe lista mea.

Cu respect domnilor!

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Buc.
  • Oras:Buc.
Postat

La fata arata ca unponei la corp la fel. Zic pas.

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

corect de doua saptamani s-a mutat cu pestele la trapezului

Am deslușit misterul =))

Postat

salut!!am fost la ea acum 1 an.la corp este ok(fiecare cu gustul lui).fata de etnie, desi nu pare.super fitoasa...face prost muie si in graba.dupa o tentativa de oral..cam 3 minute, imi zice:cum vrei?desi ala mic era amortit spre moarte clinica.in fine, ma urc pe ea si incep sa pompez in speranta ca il readuc la viata pe ala mic,ai propun sa schimbam pozitia sa i-o dau pe la spate....ma refuza ca o doare nu stiu ce, ca cutare...imi moare pula instantaneau...scot balonul si plec dupa ce am avut un schimb de replici cu dansa.de evitat!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...