Sari la conținut

0752488860 salon amore


Vizitator ionut12356789

Postări Recomandate

Am vizitat acest salon...am inteles ca este relativ nou,insa domnisoarele par bine pregatite,iar locația arata super,foarte curat,un mare plus pentru prosoape curate si bautura oferita din partea salonului. Eu am intrat cu Adriana,o roscata draguta,inalta,cu sani faini...am primit o ora de relaxare maxima,un bj de calitate si o companie agreabila.Cu siguranță voi reveni.

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:La Dubai
  • Oras:La Dubai

Nu cred ca la noi in "sat" sunt multi care isi asuma riscul de a fi pestisor cu acte in regula mai ales ca portile facultatii de pe dr. Vicov sunt larg deschise pentru masterate cu ani grei, asa ca mai numim noi unu altu descaltat ca este pestisor defapt el a doua oare la dameza probabil beneficiaza de anumite favoruri, minute +/ reducere de pret/ o muie ceva gratis posibil. Posibil ca ori ele isi fac recenzii ori pun alti pacalici care pt un mic favor se apuca de povesti cu zane si fete morgana... Mai mult probabil in alte cazuri se fac anume recenzii false apoi sa curga sange cu acuzatii desigur nimeni nu mai intelege nimic... Clar este ca se vrea galceava in cer pe oriunde este loc!!!

Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Am vizitat acest salon acum cateva saptamani. Locatie ok, putin dificil de gasit dar ezplicatiile au fost f bune. Erau disponobile 2 fete, amandoua in jur de 20 de ani, slabute dar cu forme. Din pacate nu am retinut numele celei alese dar exerienta a fost placuta fara artificii, fata parand la inceput de meserie si fara prea mare chef. Per total un salon ok din punctul meu de vedere. Voi repeta vizita dar probabil cu alta domnisoara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...