Sari la conținut

Amira Oradea 0752917513


Postări Recomandate

  • Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE

O placere deosebita a fost intalnirea cu Amira.Am cunoscut o fata frumoasa foc si cu atitudine de apreciciat,ceea ce nu prea mai gasim.Nu am timp de o recenzie,dar neaparat vroiam sa va aduc la cunostinta,ca Amira e o fata deosebita,pur si simplu nu o pot compara.Sa aveti grija de ea si sa ne bucuram pentru prezenta ei.

Amira iti multumesc ,esti bestiala.

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

.....si iata ca ceea ce mi-am dorit s-a implinit. Azi am lins o ,,pruna'' dar ce pruna si am supt un san 2 sani dar ce sani. :)

     Sosirea Amirei la Oradea nu m-a putut lasa indiferent asa ca azi eram deja la usa ei dornic de -a ma infrupta din acest superb corp pe care il are domnisoara. Uneori pozele nu reflecta destul de bine realitatea si asa s-a intamplat si acum. Amira este o fata foarte frumoasa: un chip foarte dragalas, niste ochi superbi, un par negru lung ca pana corbului, picioare lungi si o piele foarte bronzata. Iar sanii desi nu sunt mari sunt  ca doua pere parguite in mijlocul verii din care iti vine o pofta nebuna sa musti.

    Pe parcursul discutiei la un pahar de suc si o tigara am descoperit in Amira o fata foarte sociabila, zambitoare si cu care poti sa discuti multe subiecte.  Din cand in cand imi mai ,,baga'' cate o privire ca eram in stare sa sar in acel moment pe ea. :) Am zabovit noi ce am zabovit dupa care am trecut fiecare pe la dus si ne-am dat intalnire in dormitor. 

     Pot spune ca nu am facut sex ce dragoste.  Dupa o imbratisare lunga, pigmentata cu sarutari si pupici pe buze, gat, urechi, Amira a coborat usor in jos si a inceput sa-mi sarute pieptul si abdomenul. Desi eu tot asteptam sa ajunga si la junior ea tot pe langa saruta. Asa deci bandita mica, mi-am zis. :D No lasa ca vezi tu. Asa ca am intors-o pe spate si dupa o mica halta la sani. care cum spuneam mai sus iti vine sa musti din ei, am ajuns la ,,prunuta'' ei. Cred ca am executat un oral ca la carte ;) fiindca nu dupa mult timp Amira era toata fleasca ( vorba ei) . M-am jucat si cu degetelul prin aceeea zona dar fin si delicat. As mai fi stat pe acolo fiindca intre limba mea si prunuta ei deja s-a creeat o conexiune foarte buna, dar Amira a zis ca vrea sa-mi faca si mie oral. Asa ca m-am intors pe spate si m-am lasat in voia ei. Am beneficiat de un oral foarte bun cu multa saliva cu tendinte de deep fara folosirea excesiva a mainilor si cu atentie foarte mare zonelor invecinate. Totul a fost facut incet, soft, asa cum imi place mie. Mai imi arunca cate o privire strengareasa  care accentua placerea. Cum nu vroiam sa termin asa am cerut montarea prezervativului si am inceput in lady on top.  Amira are o pizduta stramta dar uda bine de tot. Am crezut cu eu o voi fute dar de fapt in acele momente ea m-a futut pe mine, asa de bine se misca. Nu stiu cate minute am stat in aceasta pozitie, dupa care am trecut in lotus si in final in misionar.  Imbratisarile, saruturile, zgariatul fin cu unghiile ei mari pe spate, gemetele ( mai bine zis strigatele ei) au avut rezultatul unui final exploziv din partea mea. Am apreciat faptul ca nu m-a obligat sa ma dau jos imediat si am mai stat asa cateva minute cu juniorul in templul placerii pana ne-am linistit amandoi.

In final am mai stat la vorbe la o tigara si despartindu-ma greu de ea, cu promisiunea insa ca voi reveni cu aceeasi placere.

Locatie: 9.5 garsoniera in cartierul Luceafarul. pat mare bun, baie curata si dotata

Aspect: 10

Igiena 10

Oral 9.5

Normal 10

Atitudine 10 GFE 10

Cadou 150 lei/ aproximativ 40 minute. 

Daca va purtati frumos cu ea , asa cum se poarta ardelenii, veti avea parte de momente deosebite.

Multumesc Amira pentru..........TOT.

 

https://media.giphy.com/media/9nN1c8TzMWI36/giphy.gif

  • Like 36
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE

Multi dintre noi ne gandim ,oare cum va decurge prima intalnire cu o escorta pe care o cunoastem doar din poze.Oare cum arata in realitate ? E frumoasa la fata ?Ce atitudine are?

Incep recenzia intr-un fel mai ciudat,stiu.

Toate gandurile insirate dispar din prima clipa,cand o vezi.Pozele nu reflecta realitatea,e mult mai frumoasa. Ma basbaieam si nu-mi veneau cuvintele,zambeam ca un zombie.Asta e nu ma dau un mare macho,nici nu sunt,dar pentru mine s-a dat peste cap acordarea notelor. Adica am dat 10 la multe fete,Amirei cat sa ii dau ?

Trecand peste ideologiile legate de aspectul fetei va spun ca si atitudinea este la fel. O fata deschisa,sociabila,tare draguta,prietenoasa. Evident depinde de abordarea fiecaruia,daca te comporti frumos cu ea se deschide ca o floare si vei avea clipe de neuitat.

Mare atentie !!! Pericol de indragostire !!!

Antevorbitorul Adrian 10 a descris perfect actiunea.Doar o singura diferenta,m-am simtit cu Amira la fel ca si cu o iubita.

Notele sunt maxime.

Cadou 200 lei 1h,dar am stat mai mult.

Sper sa ramana la noi.

Amira ma bucur ca te-am cunuscut si iti multumesc pentru tot.

  • Like 20
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...