Sari la conținut

Cuplu casatorit, cu experienta, pentru cateva zile in Bucuresti!


Postări Recomandate

Vizitator nilac_the crazy
Reputație: 0

Și îndrăznesc Vanessa 31 să știi că io nu știu dacă-s și fain da mi-s mândru că-s ardelean din Cluj, no dacă cumva îi crede ca te bagi și dumneata apoi dă-mi de veste până după Paște sau chiar Sfânta Mărie că doară nu-i grabă, țucute.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Când citesc chestii d-astea, îmi dau seama că totuși eu sunt un om normal. :)

 

Io as fi curios sa stiu daca in acea invalmasala nu cumva sangre a atentat la pula lui sorin. Multumesc.

 

:)

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, tocmai ce m-am desprins de bucile ei. Dorina este o femeie foarte misto. Intalnirea am stabilit-o prin sms chiar in prima lor zi de stat in Bucuresti si abia am reusit sa ne intalnim astazi, asta ca sa aveti o imagine asupra a cat de mult au fost solicitati. Locatia este un apartament ok pe Batistei, nici nu am retinut etajul, pentru ca a fost putin mai greu cu orientarea si a trebuit ca sorin sa ma conduca din fata blocului. Cred ca sunt doua camere, un apartament micut, dar cochet, renovat, fata de vechimea blocului, cu o baie ok si o sufragerie dotata cu o canapea si fotoliu unde se fac primirile si se schimba cateva impresii, mai mult pentru a sparge gheata.

De cum am intrat in apartament am fost asteptat de Dorina, care practic era ascunsa dupa usa, cocotata pe niste tocuri, cu o tinuta sexy.

Nici una nici alta m-a luat in brate si m-a sarutat de bun venit. Dorina este o doamna bine cam la 35 ani, cu niste craci lungi, asa cu tocuri estimez pe la 1,80, fund misto, foarte futabil, (am constatat ulterior), sani nr. 4, ochi verzi, foarte volubila si prietenoasa. Sorin este un tip calm, care iti vorbeste frumos si care in general reuseste prin atitudine sa nu stanjeneasca atmosfera. Inca de la bun inceput am fost intrebat de catre Dorina cum doresc sa decurga ostilitatile, respectiv daca doresc sa merg numai cu ea in dormitor, sau sunt de acord si cu prezenta lui Sorin. Am ales sa incepem numai noi doi, urmand ca pe parcurs sa solicitam si participarea lui Sorin.

Venisem mai mult sa incerc dubla penetrare, un fetish al meu pe care nu-l mai incercasem.

Treburile au debutat misto, cu noi doi in dormitor in fata patului, cu un FK pasional, cu limbile noastre care se explorau reciproc. Dorina saruta bine si chiar se observa ca ii place. Apoi a coborit si a inceput un oral umed, cu deep reusit si mentinut pozitia. Senzatia cu pula adang infipta in gatul Dorinei este unica. Practic ii simti omuletul cum pulseaza.

Am intins-o pe pat si am inceput sa o dezmierd la randul meu la pasarica, sa o scuip in timp ce o patrudeam cu degetele in anus, iar ea gemea, pesemne din cauza placerii.  Am mai continuat cu o repriza scurta de oral, dupa care am montat balonasul si Dorina a inceput sa ma calareasca in LOT, alternand sexul normal cu cel anal. In tot timpul asta FK la greu, ceea ce mi-a placut foarte mult.

 Am schimbat apoi in misionar, unde am pompat la greu, o alta repriza de cuni, dupa care a intrat si sorin in scena.

Dupa o scurta repriza de oral prestata de Dorina amandorura, am incercat dubla penetrare, cu Sorin intins pe spate, Dorina in LOT, iar eu pe la spatele ei. Mai intai dubla penetrare vaginal/anala si apoi dubla penetrare vaginala, unde am pompat ceva.

Ulterior am trecut alta repriza de oral, in timp ce Sorin i-o dadea pe la spate. Ajunsesem leoarca de sudoare, ala micu incepuse sa dea semne de oboseala, asa ca am continuat numai cu Dorina care mi-a facut un oral pana am finalizat in gurita.

S-a intins usor pe pat si l-a chemat pe Sorin, caruia i-a aratat ce a colectat de la mine.

 a urmat apoi un refres la baie, o scurta sedinta foto, imbracat, small talk, pupat Doamna, dat noroc cu sotul si pe-aici ti-e drumul.

Impresiile inca nu s-au sedimentat, dar a fost altceva decat pana acum. Clar nu pot spune ca am mai trait o astfel de experienta pana acum.

Notele>

Locatie 9,00 lipsa locuri de parcare

Fata 9,00 Dorina este o femeie frumoasa

Oral 9,5 umed, deep la greu, atentie la zonele de langa, CIM foarte placut.

Normal 9,5 Se fute cu placere

GFE 10,00

Igiena 10,00

Cadoul 250 lei 65 min. dtd

Eu m-am simtit extraordinar. Te pup Dorina si multumesc amandorura pentru clipele placute petrecute. 

  • Like 14
Link spre comentariu

Pentru cine nu a vizitat-o pe Dorina...macar sa va alegeti cu o poza.

Nu contest calitatile doamnei dar daca ma uit la poza afisata ma bucur ca nu m-am programat . Gusturile nu le discutam ! Conteaza doar ca ti-a placut. Pentru multi, posibil, sa arate oribil. Nu ma refer la prestatie.

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Cu oamenii ăștia mișto aș cam păcătui și eu  :blushing2  Sunteți foarte tari! Încă o dată se confirmă impresiile mele de până acum, că oamenii din Cluj sunt tare faini.

 

Nu dau sfaturi,dar nu ar trebui să rămâi la stadiul de intenție,opțiune!

Dacă nu reușește Sorin să te facă să țipi să sperii vecinii,deși cred că va reuși, atunci cu siguranță Dorina te va face să te urci pe pereți!

Asemenea experiență nu trebuie ratată, trebuie trăită!

Crede-măcă știu ce spun!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Nu contest calitatile doamnei dar daca ma uit la poza afisata ma bucur ca nu m-am programat . Gusturile nu le discutam ! Conteaza doar ca ti-a placut. Pentru multi, posibil, sa arate oribil. Nu ma refer la prestatie.

Poate nu a fost cea mai reusita poza, dar daca ai fi vizitat-o pe Dorina...nu ai mai fi zis cele de mai sus , dar dupa cum ai zis si tu gusturile nu se discuta. ;)

 

 

 

Eu am vizitat-o ieri...dupa mai multe incercari de programare pentru a ne sincroniza programul in vederea intalnirii, dorind sa adaug o experienta  mai diferita decat celelalte avute la alte escorte.

 

Locatia este un apartament cu 2camere pe Batistei, foarte curat, mobilat frumos, locatia fiind dotata cu toate cele necesare unei intalniri: papuci, geluri de dus in baie, periuta de dinti,apa de gura,prosoape curate ,iar in sufragerie avand posibilitatea sa iti alegi de baut dintr-o multitudine de bauturi alcoolice sau non-alcoolice.

 

Dorina este o doamna pe la 36ani roscata futabila si foarte futacioasa (aveam sa aflu mai tarziu) ce are cam 1,80m pe tocuri, foarte pupacioasa , ce stie sa se faca placuta si orientata catre client.

Sorin este un tip  intre 43-47 ani,inalt ,un adevarat camarad as putea spune : cu care am colaborat pentru a pune planul in aplicare...acela de a o fute pe "curva ordinara"de Dorina cum ii place sa i se mai spuna in dormitor.

 

Actiunea a inceput inca de la intrarea in apartament..cu FK de cand am intrat pe usa, cu Dorina (bineinteles) fiind condus in sufragerie la un pahar de vorba alaturi de cei doi, povestind despre una-alta si despre ce m-ar interesa sa facem pe parcursul partidei. Infierbantat de la palinca lor servita si de provocarile  Dorinei aflata langa mine pe canapea...m-am cerut la dus ca sa incepem apoi actiunea in dormitor mai repede.

In pat Dorina s-a ocupat de mine si de Sorin ..sa ne faca oral,..mie oferindu-mi mai multa atentie, caci vorba aia- eram musafir, ce dracu! Am trecut in 69, unde limbile Dorinei s-au plimbat peste tot incepand de laa pula la zonele adiacente, anilingus si coborand la degetele de la picioare pe care mi le'a lins iar apoi am si penetrat-o un pic cu..degetele de la picior.

 

Dupa ce am pus prezervativul..mi-am facut de cap cu Dorina la normal si anal, unde te lasa sa ii faci ce vrei. te indeamna sa ii vorbesti vulgar sa o faci proasta ,curva ,tarfa ordinara , am tras-o de par, i-am ars cateva palme pe cur,zicea ca ii place sa fie fututa, ca asa merita..dar a venit randul si lui Sorin sa intre in actiune ,el fiind culcat si Dorina deasupra iar eu la spatele ei..am penetrat-o la dublu- el in pizda si eu in cur, dupa care am schjmbat trecand amandoi sa o futem in dublu anal...si cand ma gandesc ca altele ma refuzau la anal, iar ea nesatula tot ar mai fi vrut...Sorin a facut o pauza si ne-a lasat singuri ,unde am mai incercat cateva  pozitii cu ea - in picioare, umeri craci si trecand iar la oral, am pus-o cu capul in jos la marginea patului unde mi-a facut anilingus apoi mi-am dat drumul in gura ei.. inghitind si ultimele picaturi de sperma.

 

Revenind in sufragerie igienizati am mai discutat un pic ,hidratandu-ne cu bere/suc/apa dupa care mi-am luat la revederre de la cei doi si multumindu-le pentru aceasta experienta,timp petrecut aproximativ o ora si un pic.

Eu as zice ca daca s'ar muta in Bucurestiul nostru..intr-o saptamana ar ajunge in top pentru ca le bate pe multe pentru modul in care arata pentru varsta ei si la calitatea serviciilor.

Note= Locatie - 9

Dorina- 9

PSE -10

Servicii 10

Cadou 250 lei

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Nu contest calitatile doamnei dar daca ma uit la poza afisata ma bucur ca nu m-am programat . Gusturile nu le discutam ! Conteaza doar ca ti-a placut. Pentru multi, posibil, sa arate oribil. Nu ma refer la prestatie.

Una din două:

1. Chestia cu strugurii!!

2. Pui mai mult preț pe ambalaj decât pe produs,deși în acest caz unul este de 9 iar celălalt de 10 cu mulți de plus!

Link spre comentariu

Una din două:

1. Chestia cu strugurii!!

2. Pui mai mult preț pe ambalaj decât pe produs,deși în acest caz unul este de 9 iar celălalt de 10 cu mulți de plus!

1. Struguri mananc de obicei toamna. Acum toti sunt acrii !

2. Fiecare dintre noi punem pret pe ceea ce apreciem mai mult. De aceea suntem diferiti !

3. Eu n-am reprosat nimanui nimic si , sincer, ma bucur pentru cei care se declara entuziasmati de experienta cu doamna respectiva si sotul ei. Bravo lor ! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne incolonam toti si sa cadem in extaz.

  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

1. Struguri mananc de obicei toamna. Acum toti sunt acrii !

2. Fiecare dintre noi punem pret pe ceea ce apreciem mai mult. De aceea suntem diferiti !

3. Eu n-am reprosat nimanui nimic si , sincer, ma bucur pentru cei care se declara entuziasmati de experienta cu doamna respectiva si sotul ei. Bravo lor ! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne incolonam toti si sa cadem in extaz.

Ai și tu partea ta de dreptate!

Un lucru este clar: cât ar fi un bărbat de pretențios în ceea ce privește aspectul,nu va putea spune despre Dorina că arată oribil,nici sub amenințări! Cel mult ar spune că arată acceptabil!

Despre încolonare: nici eu nu sunt de acord cu încolonarea la comandă,ca la armată! Dar dacă treceai pe la ei/ea ,dacă ai un minim de imaginație și perversiune sexuală,te încolonai singur!

Așa cum am făcut și eu!

Nu sunt căzut în extaz,dar luni la prânz am fost!

Un extaz de peste o oră și 15 minute!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...