Sari la conținut

Postări Recomandate

NEW NEW BRUNETA cea mai frumoasa, daca doresti sa cunosti adevarata eleganta si rafinamentul unei domnisoare experte in tehnicile masajului erotic si sexului pasional, nu ezita sa ma cunosti, foto reale, TINERETULUI

Pret : 100L

 

Arata bine,a vizitat-o cineva ?

Azi cred ca voi merge sa-i fac o vizita.

post-33557-0-22830100-1348742468_thumb.jpg

post-33557-0-75700900-1348742474_thumb.jpg

post-33557-0-63576800-1348742480_thumb.jpg

post-33557-0-42861900-1348742487_thumb.jpg

post-33557-0-50143000-1348742495_thumb.jpg

post-33557-0-94650900-1348742505_thumb.jpg

post-33557-0-34360800-1348742514_thumb.jpg

Link spre comentariu

Da frate cioco , este vorba despre vila din zona Tineretului,Str. Vitejescu. Am cam futut tot ce a fost de futut pe acolo,cu cateva exceptii(chestii de gusturi),unele fete au fost foarte ok,alte mai putin,dar azi am observat ca a aparut in peisaj o noua faptura.

Link spre comentariu

Salut !!!

 

Fiind intr-o zi de "vanatoare",am cautat cu atentie prin paginile A.T-ului si mi-a facut cu ochiul d-ra din imaginile atasate :girly

Locatia o cunosteam si cu siguranta o stiti si voi....Tineretului Str: Vitejescu nr:33,Vila in care presteaza 5,6,7,8 fete.

 

Lucrul ce nu mi-a placut a fost: La telefon mi-a confirmat ca sexul oral il face in functie de igiena,dar la fata locului cand sa ne apucam de treaba,naa ce sa afli: ca nu ii face nici iubitului sex oral neprotejat !! E a doua oara cand mi se intampla acest lucru,la aceeasi locatie .

 

Aspect fizic: Inalta 1.70(fara tocuri),nu mai mult de 57/58 de kg,fundul si sanii sunt belea rau de tot,frumoasa foc la fata,fundul bombat,sani maricei nr.3,nu sunt lasati deloc,piele fina,bronzata la solar,miros placut a parfum,buze carnoase si apetisante ,dar no FK.

 

Sex oral:Protejat,fara atentie la outze,nici urma de D.T , facut doar la trecerea timpului,m-ai ca mi se taiase tot cheful :slap2 :slap2 :slap2 Nota: 5(are noroc ca arata bine la corp si fata)

 

Sex normal: In clasica pozitie a misionarului(pozitie in care am si terminat), aici lucrurile se mai imbunataesc putin,este strampta , geme lasciv , da din cand in cand contre, dar tot timpul a stat cu ochii inchisi chinuindu-se sa imi dea senzatia ca ii place. Nota: 7

 

GFE: 5

 

FK: NU

 

ANAL:NU

 

 

Pret: Aici aveti MARE GRIJA : Am inteles de la ea ca ziua are un pret,iar noaptea alt pret,deci atentie !!

 

Pret zi:100 Lei Finalizarea/200 Ron ora

 

Pret noapte:150Lei finalizarea/200Ron ora

 

P.S : Arata foarte bine la fizic,dar serviciile lasa de dorit,acum alegeti voi ce si cum.

 

Pe curand !!

  • Like 5
Link spre comentariu

Salut!

 

 

Am ajuns si eu la aceasta vila.....cand am ajuns era lume pe strada si imi era rusine sa intru la nr.x ....evident stiu vecinii ce si cum...

 

Pana la urma am intrat...acolo umblau fetele doar in prosoape....peste tot. Fara intimitate...clar. Ma baga intr-o camera si imi spune sa astept putin sa iasa alt client....camerele sunt tip vagon, deci urma sa dau fata in fata cu clientul. Ii zic ca nu vreau sa ma vada cineva....dar nici o treaba, ele cu usile deschise. Mi s-a parut o atmosfera de fast-fuck... si fara GFE...si fetele tupeiste... Asadar nu a fost pe placul meu...prea multa lume. Am anuntat ca nu mai stau si am fugit pe poarta :)

Link spre comentariu

Salut.

Am vizitat-o si eu pe domnisoara acum 1 saptamana.

 

Locatia pe str. Vitezescu( la o casa nu vila)

Intru in curte ma intampina la usa 3 fete, 2 in prosop si una in rochie,(la care imi facusem programare)

Ma conduce in hol ma asez pe canapea si imi spun sa ma hotarasc cu care vreau sa intru, eu imi facusem programare la fata din acest thred, o aleg pe dominisoara bruneta si ma conduce in camera, ii dau banuti, ma conduce la dus, fara papuci,gel de dus de la avon inmuiat grav cu apa,prosupul parea curat, cat am facut eu dus fata a luat bani si a plecat in alta incapere, ies din dus si am asteptat-o la usa.

Intram in camera si incepem treaba, eu intins pe spate si fata incepe cu un oral protejat foarte slab,fara atentie la zonele intime,isi face treaba 3-4 minute si pana la urma o intreb daca face sex intre sani, fata accepta, scot prezervativu isi da cu crema de galbenele:)):)) si trecem la treba pana finalizez pe sani si abdomenul ei.

Ma duc la dus,revin in camera si se scuza ca se duce si ea la dus, revine in camera incepe cu un oral protejat dupa care trecem la actiune, normal,capra,pana finalizez.

 

Fata : are cca 20-21 ani, 170cm,60-63kg, bruneta cu parul ondulat, niste buze bestiale,sani nr 3foare frumosi si tari,frumoasa la fata, Nota 9.

Locatie :Nota5

Discretie:Nota1 , am dat nas in nas cu 2 clienti sau pesti cat am stat in aceea casa/curte.

Servicii: Oral Nota5, foarte slab,fara atetine la zonele intime, protejat, daca o lasam sa o suga stateam 2 ore ca nu simteai nimica.

Normal : tipa se misca bine,are o pasarica foarte stramta,proaspat eplilata,frumos mirositoare,nu comenteaza daca dai tare in ea,din contra ii place. Nota 9

GFE: 5 fata este timida,nu prea vorbeste, doar sa o tragi tu de limba si spune tot ce a mancat.

FK: NU

ANAL:NU

Pret: 200 ron/ora. Atentie ziua lucreaza pe 100 fin,200 Ora/ Noaptea 150fin,300 Ora.

 

Nu o recomand.

  • Like 6
Link spre comentariu

Salut

 

Azi am vizitat cuibul de pe str Vitejescu,unde ai la alegere 4 fete,d-ra din acest topic,2 blonde,una din ele e posesoarea unor silicoane noi noute si o pustoaica brunetica cu tate mari naturale.

 

Dupa ce am ales,am mers in camera ,am lasat pe pat 200 de lei si am mers la dus.Aveti grija la apa calda,este incalzita de la centrala electrica si daca la inceput vine apa calie,in scurt timp vine o apa fierbinte de iti i-a si carnea dupa oase.

 

Dupa ce am iesit de la dus, s-a dezbracat si a mers si ea pentru un dus rapid de inprospatre ce ma face sa-i dau un plus pentru igiena personala.

A inceput cu pupaturi slabutze pe gat,pe piept si s-a grabit sa puna prezervaiv pe junior pentru un oral grabit,fara lins sau supt de oute,fara deep,cam banal pentru gustul meu.

O pun capra si incep penetrarea cu miscari lente,pe parcurs am inceput sa maresc ritmul pana am finalizat in balon.

Mi-a scos prezervativul,am fost igienizat cu servetele umede si am dat fuga repede la dus sa am timp si pentru a doua finalizare.

 

A doua runda a inceput cu acelasi oral mediocru spre slab,se pare ca nu prea ii place,probabil de aceea presteaza doar cu balon,cu toate ca am incercat sa o fac sa inteleaga ca atata timp cat igiena partenerului este ok,pilozitatea ok,iar clientul face dus si nu 'detine mirosuri dubioase'nu are de ce sa isi faca probleme,am primit raspuns un NU care numai lasa loc de intors.

La normal am incercat toate pozitiile care mi-au trecut prin cap,fara vre'un comentariu, dar si fara implicare din partea ei,pare o masinarie de sex care nu poate fi stimulata in nici un fel. La aceasta atitudine am futut cu ochii inchisi pana am finalizat pentru a doua oara. M-am dusuit,imbracat mi-am luat la revedere si am plecat!

 

Notele acum: 1:Locatie 6 / 2:Fata 8 / 3:Oral 5 / 4:Normal 8 / 5:Fk foarte slabut / 6:Gfe 6

 

Nu voi mai reveni. Pretul corect cred ca ar fi 150 Lei Ora.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut.

1) Poze reale

2) Corp frumos, sani mari si naturali

3) 100 finalizarea

4) Nu e comunicativa, parca se gandeste in alta parte, dar nu e fitoasa, nu te grabeste

5) Locatia Vitejescu

6) Program dupa ora 15

Salut! Cu bine!

 

 

Fa o telegrama si cu descrierea actiunii, notele, etc... ca la regulament!

 

A.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe bruneta din pozele de aici o stiu de anul trecut cand presta in locatia din Tineretului dar asta era prin toamna si nu am mai fost de atunci. Pot confirma pozele care sunt reale insa nu pot confirma daca mai e in locatie sau nu. Arata foarte bine la fata si la corp. E genul mai bine facuta, nu este slim, insa are forme foarte frumoase si fara pic de celulita. Pacat ca nu zambeste si cum s-a zis mai sus e cu gandul la altele, adica implicare nema. Serviciile oral + normal ambele pro. Tarif 100L/fin.

 

Note

Fizic: 9 - draguta la fata si cu un corp beton iar sanii sunt de nota 10 in opinia mea.

Locatie 5 - clasica locatie in Vitejescu; noaptea e trafic mare, stai in sala de asteptare cu alti clienti ...

Oral 4 - mecanic

Normal 4 - lemn

GFE 4

 

Genul fast fut. Poate merita sa treci noaptea in lipsa de optiuni si sa pompezi la ceva frumos insa eu o sa ma gandesc de doua ori inainte sa revin.

 

 

 

Chestia e ca pe anuntul.ro la acest numar nu mai apar pozele brunetei ci ale unui blonde cu sani IMENSI (trebuie incercata neaparat).

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

ce sa incerci frate ca am incercat-o eu...e recenzata pe forum pesemne la escorte de evitat...e vai steaua ei in afara de sanii aia intradevar imensi nu e nimic de capu ei...mai bine imi bagam un deget in cur si stiam o treaba...i-am mai dat si 200 de lei cand ma gandesc ma ia cu lesin

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut.

1) Poze reale

2) Corp frumos, sani mari si naturali

3) 100 finalizarea

4) Nu e comunicativa, parca se gandeste in alta parte, dar nu e fitoasa, nu te grabeste

5) Locatia Vitejescu

6) Program dupa ora 15

Salut! Cu bine!

 

 

Fa o telegrama si cu descrierea actiunii, notele, etc... ca la regulament!

 

A.

M-a intrebat cum prefer, am ales poz clasica (misionar suna urat), am asezat-o pe spate si m-am delectat cu corpul, in special cu sanii. Am futut-o cat m-au tinut coaiele si am terminat in prez. Dus, schimbat cateva cuvinte si am plecat.Note:

Locatie: 10, cabina dus, geluri, etc in regula

Corp 8

Fatza 7 (comuna)

Fk nu face, cel putin cu mine nu

Implicare 6

GFE (cred k inseamna dk e de gasca) 6

Sper ca e acceptabil acum. Cu bine!

Eduarrdd

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

la acest numar apare, mai nou,  pe AT un anunt cu faptura din imagini, bine dotata.

 

SUNT noua pe site, finuta, eleganta, manierata, sani naturali nr 6, ofer momente unice de tandrete si extaz, experta in arta amorului si masajului erotic, foto reale, zona Tineretului, 12 Apr 11:00

0728.407.701 Bucuresti

post-2430-0-76302800-1365895935_thumb.jpg

post-2430-0-97876000-1365895941_thumb.jpg

post-2430-0-38395200-1365895948_thumb.jpg

post-2430-0-17598400-1365895954_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...