Sari la conținut

0734624694 - Alice Adore


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am gasit site-ul lu Alice Adore: http://www.alice-adore.com/ am vazut ca face cam tot ce exista pe piata inclusiv dominare.

Galeria cu poze o gasiti aici !! Serviciile ei aici !! (ce colectie de jucarii) si preturile aici .

Am vazut ca activeaza pe site ! Poate ne spune ea mai multe !

Eu sunt interesat de anuntul ei si vreau sa stiu parerile celor care au fost ! Eu sunt o persoana Switch (domin si sunt dominat) si foarte perversa (fara scat si tot ce tine de sange, in rest orice !) si vreau sa stiu cat sunt de reale serviciile (uro activ si pasiv,...,atitudinea....). Ma intereseaza sa stiu daca exista posibilitatea de a face orice si oricum (cu mici rezerva ) si fara prostii (basini de genul ca nu fac aia si aia si nu asa .....).

post-22653-0-53496400-1348765118_thumb.jpg

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Amice, asta e reclama pe fata! Ca sa nu mai zic de lipsa de rasfoire a regulamentului!!! Stii deja ca fata are deschis un topic !!!

 

Nu cred pt ca eu nu citesc tot forumul si nu pot sa memorez toate posturile. Ar fi foarte AIUREA !! Dupa cum vezi din captura de ecran la nr acesta de tel apare doar postul meu ( si raspunsul lui pisicut 2 rezultate gasite !!) si apare dupa ce am scris eu DECI inainte nu aparea nimic. Eu INTOTDEAUNA cand vreau sa postez ceva folosesc functia "search" !

Deci Amice sa demonstrat ca nu e reclama (daca functia de cautare nu merge bine nu e treaba mea si nini greseala mea). Sincer din toate posturile mele se va vedea ca nu am facut reclama la nici o escorta si nici nu fac ! Atentie ! Apropo o sa fie cam greu cu recomandarile la mine !

 

post-22653-0-91208800-1348766209_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am realizat ca e cam greu cu recomandarile de la tine, mai ales ca nu am vazut inca nici o recenzie!

 

Dar sa trecem peste asta... La o simpla verificare pe link-ul INTERN pe care l-ai postat - cel cu galeria - am vazut in/sub titlu ceva interesant... link-ul cu topicul fetitei respective de pe nimfomane... ca sa vezi!

 

post-769-0-65100900-1348770895_thumb.png

 

 

Si daca dau un search pe forumul nimfomane... gasesc 5 topicuri care contin acest numar de telefon. Se pare ca nu ai utilizat corect functia search - respectiv ar trebui sa faci selectia sa caute pe forum si nu pe acest topic.

 

post-769-0-75737700-1348771234_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...