machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 27, 2017 Asta nici cu bani n-a fost in stare sa-si ia o nevasta klumea'.Mai gândește-te oleacă...! 1 3 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Februarie 27, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Februarie 27, 2017 )))))) cata profunzime p-aici 1 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Mai gândește-te oleacă...!Ptiu, drace. M-ai facut sa caut pe net. Se pare ca omu' si-a tras o nevasta (genul milf). Cred ca i-o trag si altii. 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 27, 2017 Ptiu, drace. M-ai facut sa caut pe net. Se pare ca omu' si-a tras o nevasta (genul milf). Cred ca i-o trag si altii.Nu i-aș duce grija... Cam totul e "bine" gândit și planificat în veața dumnealui... 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Mai gândește-te oleacă...!Daca isi facea incercarea pe aici isi gasea suficiente "exponate" care sa-l peteasca la portofel Poate isi gasea chiar raspunsul la intrebarea : " DE CE TRAG MUSTELE LA RAHAT ?" 10 14 Link spre comentariu
unscarred Reputație: 1454 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Februarie 27, 2017 Daca isi facea incercarea pe aici isi gasea suficiente "exponate" care sa-l peteasca la portofel Poate isi gasea chiar raspunsul la intrebarea : " DE CE TRAG MUSTELE LA RAHAT ?"E o mică mare diferență. Pe aici își găsea o pizda buna cu maxim 100 de euro.El fute cu sute de mii de euro... Până la urmă sunt banii lui, treaba lui, eu am zis doar ca daca te mai si lauzi cu asta e clar că nu înțelegi nimic... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 27, 2017 A stii sa faci bani e una.A avea școala vieții e cu totul altceva.Daca arunci o privire aici pe site,vei vedea o grămadă de curvari vechi,cu 15-20 de ani de curvaraseala in cârcă care sunt mai naivi decât unii care nu au văzut pizda in viata lor.Dacă nu ai școala vieții, nu prea poți face bani - și mă refer la bani mulți (miloane).E adevărat, că a avea doar școală vieții, nu e suficient. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 E o mică mare diferență. Pe aici își găsea o pizda buna cu maxim 100 de euro.El fute cu sute de mii de euro... Până la urmă sunt banii lui, treaba lui, eu am zis doar ca daca te mai si lauzi cu asta e clar că nu înțelegi nimic...O lua pe viata , nu pe ora M-am referit la faptul ca isi gasea suficiente pretendente 11 15 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 să mai și râdem zic 5 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 27, 2017 Dacă nu ai școala vieții, nu prea poți face bani - și mă refer la bani mulți (miloane).E adevărat, că a avea doar școală vieții, nu e suficient.Sunt o grămada de retardați milionari,ii vedem prin pușcării,alti urmează sa intre la bahaus.Sunt si milionari care au moștenit averile (Ex Columbeanu)Eu nu cred ca ai vrea sa fi in locul marilor milionari Dan Diaconescu,Fenechiu,Voiculescu............Oricine se duce la pușcărie este un retardat. 6 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 27, 2017 Sunt o grămada de retardați milionari,ii vedem prin pușcării,alti urmează sa intre la bahaus.Sunt si milionari care au moștenit averile (Ex Columbeanu)Eu nu cred ca ai vrea sa fi in locul marilor milionari Dan Diaconescu,Fenechiu,Voiculescu............Oricine se duce la pușcărie este un retardat.Eu altceva spuneam. 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 să mai și râdem zic asta e genul alora cu RECENZII false scrise doar din pix 12 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 27, 2017 să mai și râdem zic Ăsta-i Ragno? 1 Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Februarie 27, 2017 să mai și râdem zic Iti dai seama ca, undeva, pe aceasta planeta, exista cel putin o muiere care il iubeste pe asta, il viseaza si noaptea si vrea sa faca si plozi cu el? God... 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 https://youtu.be/l3Qbgpq6Rrs 4 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 27, 2017 https://youtu.be/l3Qbgpq6RrsAsta este Siana,vezi ca te poate bana motanul. 8 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Asta este Siana,vezi ca te poate bana motanul.Mai degraba seamana cu Anonna 12 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 27, 2017 Mai degraba seamana cu Anonna ti-e teama ca-ti fac concurenta, michidutza fara putza? Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Februarie 27, 2017 Mai degraba seamana cu Anonna Nu seamana cu Anonna raule care esti tu rau. Eu cand am avut placerea de a o intalni face to face am ramas masca. La cel mai serios mod vorbesc. Si nu cred ca am gusturi de rahat cand vine vorba de femei. ti-e teama ca-ti fac concurenta, michidutza fara putza? Tu madam, pe partea cealalta....fara putza nu cred ca este michidutza, avand in vedere ca azi am aflat ca ne-am cunoscut demult, nu stiu cine e, dar mi-as fi adus aminte de vreo putza minuscula/inexistenta. IN ALTA ORDINE DE IDEI..... Mi se pare mie sau din sicanarile astea voi de fapt va iubiti? Peseu: stie tanti aia din video ceva ceva....ma refer la faza cu ata 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 27, 2017 Qui s'aime, se taquine! 2 Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Februarie 27, 2017 Qui s'aime, se taquine! Exact. 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 27, 2017 Nu seamana cu Anonna raule care esti tu rau. Eu cand am avut placerea de a o intalni face to face am ramas masca. La cel mai serios mod vorbesc. Si nu cred ca am gusturi de rahat cand vine vorba de femei. Tu madam, pe partea cealalta....fara putza nu cred ca este michidutza, avand in vedere ca azi am aflat ca ne-am cunoscut demult, nu siu cine e, dar mi-as fi adus aminte de vreo putza minuscula/inexistenta. IN ALTA ORDINE DE IDEI..... Mi se pare mie sau din sicanarile astea voi de fapt va iubiti? Peseu: stie tanti aia din video ceva ceva....ma refer la faza cu ata #drusila, michidutza are lipsa putza sau in tot cazul, ce-i atarna intre craci e lipsit de vitalitate si virilitate cat despre aspectul meu fizic, nu dau 2 bani pe parerea maimutelor astora ... se amuza si ei in lipsa de alte activitati de entertainment si lipsa finante Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Februarie 27, 2017 #drusila, michidutza are lipsa putza sau in tot cazul, ce-i atarna intre craci e lipsit de vitalitate si virilitate cat despre aspectul meu fizic, nu dau 2 bani pe parerea maimutelor astora ... se amuza si ei in lipsa de alte activitati de entertainment si lipsa finante Auzi, cand ai plecat si te-am tzucat..... ...sa spunem ca de foarte mult timp nu mai ramasesem tampa si sa ajung acasa si sa ma gandesc la o femeie in halul ala Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 27, 2017 Auzi, cand ai plecat si te-am tzucat..... ...sa spunem ca de foarte mult timp nu mai ramasesem tampa si sa ajung acasa si sa ma gandesc la o femeie in halul ala problema ta ... eu nu sunt atrasa de femei decat pt placerea barbatilor care platesc, parca ti-am spus asta Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Februarie 27, 2017 problema ta ... eu nu sunt atrasa de femei decat pt placerea barbatilor care platesc, parca ti-am spus asta Stiu. De aia nici nu am facut avansuri Link spre comentariu
Postări Recomandate