vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 pana cand ramai?Pt o săpt.am de gând să vin 5 Link spre comentariu
mandala69 Reputație: 157 Postat Iunie 24, 2017 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Iunie 24, 2017 Pt o săpt.am de gând să vin Stai și tu o luna-doua😆😘😘😘 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 27, 2017 Bună ziua băieți! În această după amiază ajung la voi în oraş. La aceeași locație în 7 noiembrie.Vă aştept la mine 7 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 50084 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 27, 2017 9 Link spre comentariu
tudose80 Reputație: 35 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 27, 2017 Sper sa ajung in weekend la Targu Mures si pana atunci sa mai citesc cateva recenzii de la voi. 1 Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iunie 27, 2017 Membru Premium Partajează Postat Iunie 27, 2017 Nu-ti sunt suficiente cele de la vizita trecuta? 1 4 Link spre comentariu
samsungj5 Reputație: 74 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Iunie 29, 2017 Buna Vanessa , am si eu o intrebare pana cand ramai pe la Mures ? saptamana ce vine luni sau marti mai esti prin zona ?Mersi . Pupici 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 29, 2017 Buna Vanessa , am si eu o intrebare pana cand ramai pe la Mures ? saptamana ce vine luni sau marti mai esti prin zona ?Mersi . Pupici Până luni seara sunt de găsit. 4 Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2017 Merci draga mea pt astazi. M-am simtit bine la tine. Te pup Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2017 Salutare, astazi fiind cu putina treaba prin Targu Mures mi-am spus eu sa imi fac ziua mai frumoasa, asa ca dupa, m-am programat la aceasta fata frumoasa. Programarea a fost facuta prin sms, am si vorbit putin, dar nu asta conteaza. Locatia este o pensiune, zic eu fara mari pretentii, dar potrivita pentru activitatea in sine si cu toate cele necesare. Fata este frumusica si zambareata, plina de viata, inalta, slim, dar cu forme, sani obraznici, nr. 3 si placuti ochiului, fund foarte frumos, exact cu se vede si in poze, care-i apartin, inaltime, undeva spre 1,72. M-a asteptat la intrare si m-a condus un camera unde am purtat o scurta conversatie, dupa care m-am cerut la baie., care este micuta, cu dus si perdea, dar cu toate cele necesare. Vanessa era deja dusata la sosirea mea. Ca servicii pe care le pe care le ofera fata as puncta ON/OP, NP, AP, FK, CIM. Program, din cate am inteles poate fi gasita pe timpul zilei. Nu mai sta mult din cate am inteles prin localitate, asa ca, grabiti-va. Actiunea a debutat cu mangaieri, FK, apoi am montat caciulita si fata a trecut la un oral executat soft, umed. Am observat ca, pentru inceput, te tachineaza, te atinge usor, ca sa te faca sa o doresti mai mult, acorda atentie si zonelor adiacente si privirile sunt acolo. Am schimbat in 69 unde am gasit o pasarica cu gust bun, cu labii maricele si numai buna de supt si lins. Am stat asa o perioada, timp in care ne-am produs placere unul altuia, dupa care prima pozitie la normal a fost doggie. Aici fata stie meserie, te primeste bine in ea, imaginea e de poveste si contrele sunt prezente. Ca sa nu termin inainte de vreme, pentru ca aveam toate sansele, tot privind la funduletul ala apetisant, am schimbat in pozitia umeri craci, unde am continuat sa pompez cu sarg, acompaniat fiind de gemetele fetei, dupa care am incercat si analul, in pozitia reverse LOT. Fata este stramta, se misca foarte bine. Pana la urma am finalizat in aceasta pozitie. Ne-am igienizat fiecare, am mai glumit o perioada, dupa care m-am imbracat, ne-am luat la revedere si am plecat. Deja ma gandesc sa o vizitez si la Oradea, cat de curand, pentr ca m-am simtit bine in compania ei. Si acum notele> Locatie 7,00 Fata aspect general 9,00 Igiena 10,00 Oral 8,00 Normal 9,00 GFE 9,00 Cadoul 150/1 finalizare, fara nicio graba. O fata super. Te pup Vanessa 6 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 30, 2017 Salutare, astazi fiind cu putina treaba prin Targu Mures mi-am spus eu sa imi fac ziua mai frumoasa, asa ca dupa, m-am programat la aceasta fata frumoasa. Programarea a fost facuta prin sms, am si vorbit putin, dar nu asta conteaza. Locatia este o pensiune, zic eu fara mari pretentii, dar potrivita pentru activitatea in sine si cu toate cele necesare. Fata este frumusica si zambareata, plina de viata, inalta, slim, dar cu forme, sani obraznici, nr. 3 si placuti ochiului, fund foarte frumos, exact cu se vede si in poze, care-i apartin, inaltime, undeva spre 1,72. M-a asteptat la intrare si m-a condus un camera unde am purtat o scurta conversatie, dupa care m-am cerut la baie., care este micuta, cu dus si perdea, dar cu toate cele necesare. Vanessa era deja dusata la sosirea mea. Ca servicii pe care le pe care le ofera fata as puncta ON/OP, NP, AP, FK, CIM. Program, din cate am inteles poate fi gasita pe timpul zilei. Nu mai sta mult din cate am inteles prin localitate, asa ca, grabiti-va. Actiunea a debutat cu mangaieri, FK, apoi am montat caciulita si fata a trecut la un oral executat soft, umed. Am observat ca, pentru inceput, te tachineaza, te atinge usor, ca sa te faca sa o doresti mai mult, acorda atentie si zonelor adiacente si privirile sunt acolo. Am schimbat in 69 unde am gasit o pasarica cu gust bun, cu labii maricele si numai buna de supt si lins. Am stat asa o perioada, timp in care ne-am produs placere unul altuia, dupa care prima pozitie la normal a fost doggie. Aici fata stie meserie, te primeste bine in ea, imaginea e de poveste si contrele sunt prezente. Ca sa nu termin inainte de vreme, pentru ca aveam toate sansele, tot privind la funduletul ala apetisant, am schimbat in pozitia umeri craci, unde am continuat sa pompez cu sarg, acompaniat fiind de gemetele fetei, dupa care am incercat si analul, in pozitia reverse LOT. Fata este stramta, se misca foarte bine. Pana la urma am finalizat in aceasta pozitie. Ne-am igienizat fiecare, am mai glumit o perioada, dupa care m-am imbracat, ne-am luat la revedere si am plecat. Deja ma gandesc sa o vizitez si la Oradea, cat de curand, pentr ca m-am simtit bine in compania ei. Si acum notele> Locatie 7,00 Fata aspect general 9,00 Igiena 10,00 Oral 8,00 Normal 9,00 GFE 9,00 Cadoul 150/1 finalizare, fara nicio graba. O fata super. Te pup Vanessa Mulțumesc frumos pt vizită si te mai aştept la mine,oricând eşti binevenit!Te pupacesc. 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Buna! pe la Brasov nu ajungi? 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 30, 2017 Dragii mei!Țin să vă anunț că m-am decis să-mi prelungesc şederea la voi în oraş.Vă pup dulce si vă aştept cu drag la mine 8 Link spre comentariu
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat Iulie 2, 2017 Sunt deacord si sustin cele spuse de Cyobora, Am vizitata si eu pe Vanessa si sper ca ajung la ea din nou luni sau marti. 1 Link spre comentariu
stef_07 Reputație: 37 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat Iulie 2, 2017 Dragii mei!Țin să vă anunț că m-am decis să-mi prelungesc şederea la voi în oraş.Vă pup dulce si vă aştept cu drag la mine Pana cand? 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 3, 2017 Pana cand? Încă o săptămână. Până pe 9 iulie seara. 5 Link spre comentariu
vladone9 Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 Primești și virgini? 1 Link spre comentariu
samsungj5 Reputație: 74 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Iulie 7, 2017 Multumesc pt clipele frumoasa de astazi. Te pup si te astept cu drag si data viitoare. 1 Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iulie 7, 2017 Membru Premium Partajează Postat Iulie 7, 2017 Poti sa faci si o recenzie daca tot esti la chat. 1 4 Link spre comentariu
andkart Reputație: 63 Postat Iulie 8, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Iulie 8, 2017 Salutare lume! Nu stiu ce imi aud de la Vanessa ca scriu recenzia asa tarziu, dar pana acum am fost tot cu stresu pe cap! Deci am facut programarea aprox acum o luna si ceva. Stiti voi, cand a mai fost la noi! (Si ca sa ii dau si Venessei un indiciu despre cine sunt) Programarea am facuto dupa orele de lucru iar pe motiv ca o sa plec din tara dragalasa de ea ma primit!!!oare sa mai zic ceva despre actiune? E prea laudata si intradevar e laudata pe buna dreptate, dar deja toata lumea stie ca e cea mai buna! Dar in fine, hai ca va zic si povestea mea: am ajuns la domnisoara, tin minte ca ploua foarte tare, ma primit foarte calduroasa si zambareata incat cred ca si daca esti suparat te face sa zambesti. Eu programarile le fac doar la finalizare, deci o finalizare am cerut si aia sa intamplat. Un oral fain de tot, aproape ca si acum ma gandesc la el... doar ca cu caciula pe cap asta micu a inceput sa dea rateuri... nu vreau sa mint dar nu mai stiu cum, dar stiu ca inviorarea lui nu a durat prea mult si bun de actiune sa pus doggy si la gemetele si contrele si privelistea bucilor saracu nu a rezistat prea mult... sa mucit prostu in caciula, dar sa simtit rasfatat! Bravo Vanessa ai vacut o fapta buna cand m'ai primit. La note nu mai are rost... toate sunt peste 9....!!! 5 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 8, 2017 Salutare lume! Nu stiu ce imi aud de la Vanessa ca scriu recenzia asa tarziu, dar pana acum am fost tot cu stresu pe cap! Deci am facut programarea aprox acum o luna si ceva. Stiti voi, cand a mai fost la noi! (Si ca sa ii dau si Venessei un indiciu despre cine sunt) Programarea am facuto dupa orele de lucru iar pe motiv ca o sa plec din tara dragalasa de ea ma primit!!!oare sa mai zic ceva despre actiune? E prea laudata si intradevar e laudata pe buna dreptate, dar deja toata lumea stie ca e cea mai buna! Dar in fine, hai ca va zic si povestea mea: am ajuns la domnisoara, tin minte ca ploua foarte tare, ma primit foarte calduroasa si zambareata incat cred ca si daca esti suparat te face sa zambesti. Eu programarile le fac doar la finalizare, deci o finalizare am cerut si aia sa intamplat. Un oral fain de tot, aproape ca si acum ma gandesc la el... doar ca cu caciula pe cap asta micu a inceput sa dea rateuri... nu vreau sa mint dar nu mai stiu cum, dar stiu ca inviorarea lui nu a durat prea mult si bun de actiune sa pus doggy si la gemetele si contrele si privelistea bucilor saracu nu a rezistat prea mult... sa mucit prostu in caciula, dar sa simtit rasfatat! Bravo Vanessa ai vacut o fapta buna cand m'ai primit. La note nu mai are rost... toate sunt peste 9....!!!Îți mulțumesc frumos pt vizită si te mai aştept la mine! 6 Link spre comentariu
andkart Reputație: 63 Postat Iulie 8, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Partajează Postat Iulie 8, 2017 Abia asteeept! Pacat ca nu merg in tara curand. 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iulie 9, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 9, 2017 Bună băieți, de azi nu voi mai fi disponibilă la voi în oraş. Revin pe 31 iulie.Vă pup 5 Link spre comentariu
john doe9 Reputație: 44 Postat Iulie 10, 2017 Oras:texas Oras:texas Partajează Postat Iulie 10, 2017 Salutare, Trebuie sa spun ca Vanessa chiar e o binecuvantare pentru orasul asta. Ma bucur mult ca a venit la Mures. Am sunat-o si chiar avea o programare care intarzia si a spus ca daca vreau are timp de 1 finalizare. Fiind chiar aproape de pensiunea unde statea ea am ajuns si am urcat. Este o domnisoara foarte frumoasa avea un body alb sexy pe ea pe care l-a dat jos repede si ne-am "iubit" putin fiind cam presati de timp. Oricum experienta a fost una placuta si sigur revin la ea pentru o ora data viitoare cand ajunge din nou in Mures. Locatia e curata e chiar si intima deoarece nu exista receptie sau altcineva care sa te vada intrand. Vanessa - 10 Mie personal mi se pare o femeie frumoasa.150 Ron 1 finalizare. Ne vedem data viitoare sigur. 2 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Mulțumesc pt vizită si te mai aştept la mine.Te pup 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum