Sari la conținut

Prostituate


Vizitator blackcode24

Postări Recomandate

Vizitator blackcode24
Reputație: 0

In ce zone gasesc prostituate in judet ???

 

Membru de 5 luni, fara contributie = ban , conform regulamentului.

Ai pretentii la ajutor, raspuns la intrebarea ta? Prima data trebuia sa aduci tu ,ceva pentru forum.(o recenzie, o informatie utila....)

BYE.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:sus
  • Oras:sus

pe DN7, incepand cu simeria veche si pana dupa orastie( intersectia cu geagiu bai). vei gasi diverse ''cuiburi'', cu precadere in zona orastie. La semaforul de la santuhalm, in directia deva, imediat dupa trecerea de pietonii se face o strada in dreapta.aici mai gasesti1-2 fete. prin deva am mai vazut, la benzinaria mol, tot pe DN sau la iesirea din deva catre arad, pe partea stanga este o parcare de tiruri, iar alt loc renumit( cel mai vechi din judet cred) este parcarea de tiruri din ilia.

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Parcarea din ilia este plina si cam la orice ora gasesti activitate in zona.

 

Mai mult de etnie sunt fetele,nu te asteptati sa gasiti ceva interesant,mai mult de atat niciodata nu am avut curajul sa ma risc sa incerc vreuna din fetele de acolo din mai multe motive,cel mai important cred ca a fost aspectul neingrijit.

Link spre comentariu

Buna seara

Venind astazi de la Alba spre Deva, intre 12:00 si 14:00, in aproape toate locurile descrise pana acum aici pentru populatia migratoare de pasarici, era cate ceva(in stoluri sau singure), cu mare parere de rau, observatia mea pur subiectiva, in totalitate de evitat, de ce, populatie conlocuitoare 100%, aspect total neingrijit, o parte din ele genul care nu au nevoie de protectie(categoria super grea). Singura tipa care ar fi fost o solutie in cazul unei calamitati(singurii pe pamant, sa repopulam), se regasea inainte de statia de betoane de la Santuhalm si se prezenta in felul urmator: blonduta(sau ceva culoare care aducea a spic de grau copt), 170 cm, genul skinny( max 50 kg), avantaj un oval al fetei placut, era insotita de o colega a carei descriere ar fi o totala pierdere de timp.

 

Link spre comentariu

  • Oras:deva
  • Oras:deva

Buna.Fata cu fata ovala de care zici este cam bolnava asa ca atentie cu ea.Am gasito asta vara cazuta pe jos in soseaua de langa balta.Cred ca are boala copilului.Ceva fete sunt la intresectia care duce la aeroport,langa fabrica de biciclete.Cateva din ele sunt chiar dragute.Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...